Egy ágyban a család

Az én számítógépem kidőlt, ezért hirtelenjében a fiamét kellett használnom a munkámhoz. Egy webcím begépelésekor az ajánlott linkek listájában erotikus oldalak is feltűntek. Kíváncsiságomnak nem tudtam ellenállni és gyorsan átpörgettem őket. A legtöbb családon belüli szexről szólt, különösképpen anyák és fiaik között. Liberális hozzáállásommal és olvasottságommal nem lepődtem meg. Freud talán sok dologban tévedett, de az Ödipusz-komplexussal igaza volt. A családi szex népszerű műfaja az erotikának és az “anya” az egyik leggyakoribb keresőkifejezés a pornóvideó oldalakon.
Este szex után megemlítettem a felfedezésemet Margit-nek, aki elmosolyodott, de hozzám hasonlóan nem lepődött meg. Azt javasoltam hogy egy gyors, nem felelősségre vonó beszélgetés keretében biztosítsuk Csábuel-t arról, hogy normális amit csinál és egyáltalán nem haragszunk érte.
Másnap amikor hazatért az iskolából, elkaptam és leültettem a konyhában. Nem köntörfalaztam és elmondtam hogy mire bukkantam. A láthatóan növekvő pánikja és zavara miatt gyorsan közöltem hogy nem leszidni akarom azért, amit a legtöbb fiatal fiú szintén megtesz. A beszélgetés addig fajult, hogy az elfogadást bizonyítandó -saját magamat is meglepve- még azt is felajánlottam, hogy küldök olyan képeket Margit-ről, ami talán tetszeni fog neki. Aznap este kiválasztottam pár fotót: néhány bikinis képet, egy közelit az arcról és a dekoltázsról és egyet amin Margit hálóingben volt és a mellbimbói átsejlettek az anyagon. Már éppen lenyomni készültem a “küldés” gombot, amikor hirtelen ötlettől vezérelve melléjük tettem még egyet. Ezen Margit háton feküdt az ágyon csupasz keblekkel és fehér pamutbugyiban. A szívverésem felgyorsult amikor elküldtem őket.
Nem kaptam semmi visszajelzést, de tudtam hogy Csábuel megkapta a levelet. A képzeletem vadul csapongani kezdett. Az ágyban feküdtem és képtelen voltam elaludni. Elképzeltem a fiunkat, ahogy a székében ül és a monitort bámulja. Először a viszonylag ártatlan képeket látja, de azután jön az utolsó. Ott megakad és azonnal erekciója támad. Megmarkolja a hímvesszőjét és verni kezdi, miközben arra gondol hogy belehatol az anyjába. Végül a spermája több lökettel a testére fröccsen. A fantáziálása lassan véget ér és tudatában lesz a kezén lassan kihűlő spermának.
A következő napon elmondtam a helyzetet Margit-nek. Megpróbáltam elmagyarázni a motivációmat. Margit mint anya és feminista dühös volt és felháborodott. A pozitív hozzáállása és előremutató gondolkodása eredményeként viszont valahol középen megállapodtunk. Túl sok volt hogy képeket küldtem Csábuel-nek, de ami történt megtörtént. A szeretkezésünk után azt mondta hogy azért örül amiért segítettem Csábuel-nek. Én azt mondtam hogy a fiunk szerintem kincsként fogja őrizgetni a képeket. Szóval nagyjából visszatértünk a normális életünkhöz, csak egy kis újabb tüzelőt kapott a szexuális életünk.
Pár nappal később e-mail érkezett Csábuel-től. Azt írta hogy a képek nagyszerűek voltak és megkérdezte hogy nincs-e esetleg még belőlük. A szexuális ösztönöm azt mondta hogy küldjek még merészebb képeket. Hogy mennyire szerettem volna olyat küldeni amin Margit szétnyitja a szeméremajkait a fényképezőgépnek, vagy négykézláb áll a behatolásra várva, esetleg amin az arcára élvezek….de ezúttal sikerült uralkodni a vágyaimon. Egy újabb konyhai beszélgetés keretében elmondtam neki, hogy megvitattunk mindent az anyjával és ugyan az érdeklődését továbbra is normálisnak tartjuk, az én képküldésem kicsit már túlment a határon. Ő megértett és megkérdezte hogy törölje-e őket. Azt feleltem neki hogy nem kell. Megkérdezte hogy az anyja dühös volt-e, de biztosítottam róla, hogy nem. Margit csak meghúzta a határt. Ennyiben maradtunk.
Onnan kezdve napokig szörnyen éreztem magam. Olyan volt mintha mondtunk volna ugyan valamit, de mást gondoltunk volna. Olyan benyomásom volt, hogy Csábuel valami perverznek érzi magát. Gondolkodtam hogy hogyan lehetne helyrehozni a dolgot. Az egyik este kifejtettem Margit-nek hogy mire jutottam. Azt javasoltam hogy hívjuk fel Csábuel-t a szobánkba egy általános, nem-szexuális csevelyre. Margit-vel elfeküdhetnének az ágyon és összebújva csak beszélgethetnének. Ebből világosan látszódna hogy elfogadjuk Csábuel szexualitását, de az anya-fiú kapcsolat nem lépné át a határvonalat. Csábuel természetes vágyai miatti szégyenérzete megszűnne és emellett közelebb is kerülnének egymáshoz. Margit először húzódozott, de lelkesedésem végül meggyőzte. Úgyhogy megkérdeztem Csábuel-t, hogy este lenne-e kedve feljönni a szobánkba. Semmi szexuális dolog, csak bensőségesség. A fiunk kicsit zavarban volt, de belement.
Margit selyem hálóingben, melltartó nélkül és fekete bugyiban feküdt a dupla ágyunkon amikor Csábuel kopogott. Behívtuk, én pedig egy távolabbi fotelbe ültem és úgy tettem mintha belemerültem volna a könyvembe. Csábuel farmerben és pólóban ült le az ágy szélére, de Margit azt mondta neki hogy kényelmesebb lenne ha csak alsónadrágban lenne. Csábuel letolta a nadrágját és elnyúlt Margit mellett. Ő megérezte a fiú feszültségét és a karját majd a vállát masszírozta nyugtatásként, mielőtt megölelte volna. Elmondta neki hogy biztonságban van és csak olyan környezetet akartunk teremteni, ahol megoszthatják egymással az érzéseiket. Csábuel gyorsan megnyugodott. Csodás látvány volt, ahogy majdnem egy óra hosszat beszélgettek halkan az oldalukra fordulva és a könyökükre támaszkodva. Gyanút nem keltve próbáltam időnként felnézni a könyvemből. Margit mellbimbói megemelték a hálóingét, Csábuel alsónadrágja pedig nem leplezhette a fiú merevedését. De a terveknek megfelelően a találkozás semmi szexuálisba nem torkollott. Végül megölelték egymást, Margit puszit adott Csábuel-nek, aki elköszönt, felkapta a nadrágját és visszament a szobájába. Az egész annyira ártatlan volt – bár kétség nem fért hozzá hogy az emlékeket frissen őrizve maszturbálni fog.
Ahogy az ajtó becsukódott Csábuel mögött, Margit fölé másztam, a hálóinge alá nyúltam, letoltam a bugyiját és két ujjamat a hüvelyébe nyomtam. Nedves volt. Elmondtam hogy milyen izgató volt a kettőjük látványa. Ő széttárta combjait és magába invitált. Szinte biztosra vettem hogy Csábuel hallja a vad dugásunkat. Talán még az elélvezését is az enyémhez igazítja miközben irígyel mert nekem Margit jut, neki meg csak a saját keze.
Ez így folytatódott egy-két hétig. Néhány naponta Csábuel feljött egy kis meghitt időtöltésre. Utána visszament a szobájába és maszturbált, miközben én hangosan és keményen szeretkeztem Margit-vel. A párom végül azt is bevallotta, hogy sokkal jobban érzi magát Csábuel-nel, mint eleinte gondolta.
Azután eljött a fordulat estéje. Margit és Csábuel a szokott módon csevegtek. Margit keze laza ölelésben Csábuel nyakán volt. Ám egyszer csak, nagyon lassan… csókolózni kezdtek. Hihetetlenül lágyan és gyengéden. Csábuel hímvesszője kőkeményen meredt, de egyikük sem akarta abbahagyni. Az ajkak gyengéd találkozása nyelves csókra változott. Az én péniszem is keményre duzzadt. Ösztöneimnek engedve remegve felálltam a fotelből, hozzájuk léptem és lehúztam Margit hálóingének pántját, felfedve a feleségem csupasz kebleit. Margit felnyögött. Csábuel a tenyerével körözve cirógatni kezdte a mellbimbóját, miközben tovább csókolóztak.
-Szopogasd a mellét! -javasoltam és Csábuel engedelmeskedett.
Előhúztam a farkamat és masszírozni kezdtem. Láttam hogy Csábuel észreveszi ezt a szeme sarkából, de csak egy pillanatra állt meg mielőtt folytatta volna az anyja telt keblének szopogatását. Margit szintén észrevette hogy bámulom őket miközben verem magamnak. Végül Margit eltolta magától a fiút és azt mondta:
-Mhmmm…ez kellemes volt… De azt hiszem mára elég.
Gyors jóéjt puszit váltottak és Csábuel távozott.
Miután lenyugodtunk a vad dugásunk után, Margit-vel megrémültünk hogy milyen gyorsan elszabadultak a dolgok. Az estét azzal töltöttük hogy megvitattuk az érzéseinket. Arra jutottunk hogy mindketten nagyobb fokú intimitásra vagyunk nyitottak, mint elsőre terveztük. Engem az ő látványuk izgatott fel, Margit-t az enyém. Módosítottuk a határokat. Hajlandóak voltunk Csábuel-t fél-szexuális kapcsolatba hozni, de csak bizonyos megkötésekkel.
Másnap este Csábuel megint feljött és elmagyaráztuk neki az érzéseinket. Elmondtuk hogy szóba jöhet meztelenség, kézzel ingerlés… és esetleg orális szexet is megfontolhatunk – persze csak ha ő is akarja. A lényeg hogy lassan haladjunk, hogy biztosan ne érezze magát kellemetlenül senki. És Margit kifejtette a legfontosabbat is. A kapcsolatnak tudatosan el kell szakadnia a kulturális normáktól: bármi történik közte és Csábuel között, annak meg kell történnie Csábuel és köztem is. A fiunk ettől láthatóan zavarba jött. Volt már egy barátnője és vitán felül heterónak tartotta magát. De ha átlép egy határt, akkor miért ne lépjen át egy másikat is? És ez volt a módja annak, hogy kielégíthesse vágyát az anyja iránt. Margit-re nézett és azt mondta hogy részéről rendben van.
-Annyira örülök! -mondta Margit és miután megpuszilta, folytatta:
-Vetkőzz le!
Nem telt sok időbe, hogy mindannyian megszabaduljunk a ruháinktól. Csábuel az anyját bámulta és itta magába a gyönyörű test látványát. A merev pénisze egyenesen Margit-re mutatott. Az anyja hozzálépett és átölelte. A hímvessző a hasának nyomódott. Úgy kezdtek csókolózni, mint egymást régen nem látó szeretők. Csábuel keze a bozontos szőrrel fedett puncira csúszott. Én magamhoz sem értem, nehogy elélvezzek. Vajon hány apa élvezhet ilyen látványt? Vajon mind erről fantáziál?
Ahogy Margit-vel megbeszéltük, félbeszakítottam őket és megkérdeztem hogy készíthetek-e pár fotót. Csábuel beleegyezett. Én beállítottam őket egymás mellé. Pár képen csak álltak egymás mellett, néhányon fogták egymás kezét. Szépen illettek egymáshoz és úgy tűnt, nem érzik magukat kínosan. Merev mellbimbók – kiugró erekció, karcsú alak – telt test, az egyik szégyenlős és félénk a másik tapasztalt és határozott….anya és fia.
Margit ezután az ágyhoz vezette a fiunkat és lefeküdtek egymás mellé. Elmondta hogy szeretné Csábuel péniszét simogatni, ha a fiúnak nincs ellenére. A lelkes válasz után lassan verni kezdte a fiú farkát, amit az kéjes sóhajokkal nyugtázott. Csábuel becsukta a szemét és az anyja nyakára hajolt, miközben az folytatta a masszírozást.
A fiunk egyszer csak kinyitotta a szemét és meglátott ahogy nézem őket és közben lassan maszturbálok. Egy másodpercig talán elgondolkodott hogy mi fog történni később közte és köztem, de gyorsan hagyta hogy az anyja okozta kéjes érzés magával sodorja. Megfordult és kiskanálként Margit elé feküdt. Érezhette a hátán anyja puha mellét és a fenekének nyomódó szeméremszőrzetet. Margit gyorsított a keze mozgásán.
-Anya….elmegyek….ez …annyira…jó….
-Tedd meg kicsim! Azt szeretnénk ha orgazmusod lenne. Egy nagy élvezés a kedvünkért. Lődd a spermád az ágyra! Nagy löketeket anya kedvéért! Élvezz el anya kedvéért!
Miközben Margit egyik keze határozottan járt Csábuel hímvesszőjén, a másikkal magát kezdte simogatni. A fiú felkiáltott és ejakulált. Több spermalöket fröccsent ki a vörös makkból a lepedőre. Margit mozdulatai lassultak, majd megállt a keze. Tetszett az idősebb kéz látványa a fiatalabb szerven. Mintha azt mondta volna: “ez az enyém!”
Én is elengedtem magam és hangos nyögés kíséretében a lábaikra élveztem. Csábuel kicsit megrezzent amikor megérezte a spermámat a bokáján és a lábszárán.
Amikor a fiunk távozni készült, Margit emlékeztette:
-Holnap reggel apád bemegy a szobádba. Én nem leszek ott. Azt fogja tenni amit én most csináltam. Addig fog járni a keze amíg el nem élvezel. Talán furcsa lesz egy másik férfi kezét érezni magadon, de apa gyengéd lesz….jól fog esni. Ha akarod, csókolózhattok is, ahogy mi tettük. Ő is azt szeretné hogy jól érezd magad. Annyira izgulok értetek! Aludj jól édesem! Örülök hogy ezt megtettük!
Reggel fél nyolc körül léptem a fiunk szobájába. Csábuel még aludt a rolón beszűrődő napfényben. Levettem a pólómat és az alsónadrágomat. Félig máris merev voltam. Felhajtottam a paplant, amitől Csábuel felébredt és álomittasan próbálta felfogni a jelenlétemet. Mit kereshet az apja meztelenül, félig merev hímvesszővel az ágya mellett?
-Húzódj arrébb! Ugye nem felejtetted hogy ma reggel én jövök az ágyadba? -mondtam.
Emlékezett a megegyezésre. Odébb csúszott én pedig mellé másztam.
-Kezdhetem? -kérdeztem.
-Nem tudom…nem érzek izgalmat…nem vagyok merev… -felelte.
-Semmi gond. Olyan tempóban haladunk, ahogy neked kényelmes. Talán előbb maszturbáljunk közösen!
Felvetettem hogy talán mindkettőnket felizgatna ha mesélnék Margit-ről. Csábuel örömmel fogadta az ajánlatomat, úgyhogy elmondtam pár dolgot, ami eszembe jutott. Például hogy az anyja nem szereti az óvszert és fogamzásgátlót szed. Vagy hogy amikor Margit az ő korában járt, a barátjával és azok szüleivel elment kempingezni egy lakóautóban. Miután a szülők elaludtak, Margit átosont a barátja fekhelyéhez. Nagyon halkan szeretkeztek a felnőttektől pár méterre és utána egész este szivárgott a sperma a combjára.
Azt javasoltam hogy képzelje magát egy eldugott helyen fekvő rétre egy verőfényes napon. Képzelje hogy az anyjával megérkeznek erre a rétre. Levetkőznek, lefekszenek, csókolóznak…és közben érzi a combját simogató szeméremszőrzetet…
Láttam hogy Csábuel hímvesszője most már teljesen merev.
Elmondtam hogy van egy dolog, ami igazán felizgatja az anyját….az, amikor egy idősebb férfi és egy fiú szeretkezik….Elmondtam hogy szerintem Margit széttárhatná a combjait és magába engedhetné…
A fiam láthatóan készen állt. Megkérdeztem hogy átvehetem-e és ő beleegyezett. Félretoltam a kezét, megmarkoltam a farkát és verni kezdtem. Felnyögött én pedig gyorsítottam.
-Mire gondolsz? -kérdeztem.
-Anya…puncijának…dugására -lihegte Csábuel.
-Gondolj csak rá nyugodtan! Nagyon kellemes lesz amikor igaziból belecsúszol…
-Elélvezek….
-Tedd! Gondold hogy…anyádba lövell!
A kilövellő sperma beborította a fiam hasát és a kezemre is folyt. Elengedtem a fiam a ragacsos kezemmel és gyorsan kielégítettem magamat. Tíz másodperc sem kellett hozzá, hogy spermám Csábuel combjának belső felére és a péniszére fröccsenjen. Miközben elélveztem, vágyat éreztem rá, hogy a szájába nyomjam a nyelvem, vagy fölé kerüljek lovaglóülésben és a mellkasát áztassam el, de visszafogtam magam. Tudtam hogy az orgazmusa után, a mámorító köd elszállása után nagyon kínosan érezné magát. Ezért csak köszönetet mondtam neki és kifejeztem reményemet aziránt, hogy ő is élvezte. Felöltöztem és távoztam.
A nap folyamán eszembe jutott hogy mit gondolhat Csábuel az iskolában. Fiatal férfi, aki mindig is heteroszexuális volt, tétova kísérletezés egy barátnővel…és most szembe kellett néznie azzal a ténnyel, hogy egy idősebb férfi elégítette ki. Zavarodottságának elképzelése felizgatott.
Amikor beszámoltam a történtekről Margit-nek, ő is beindult. Alaposan megcsókolt majd azt mondta:
-Örülök hogy te voltál az első férfi az életében. Élvezte?
-Azt hiszem igen.
-A kettősötök elképzelése annyira izgató!
Tudtuk hogy a következő lépés az lesz hogy Margit szopja Csábuel-t. Egy anya leszopja a saját fiát! Furcsán hangzik kimondva, de mindketten végtelenül bensőséges és izgató cselekedetnek tartottuk.
Pár nappal később, péntek este került rá sor. Margit hangulatvilágítást varázsolt és halk zenét kapcsolt be. Amikor Csábuel feljött, egy pohár borral fogadta, majd közölte hogy szeretné ha mindannyian alsóneműre vetkőznénk. Elmondta a fiunknak, hogy büszke a szexualitásnak kivirágzására és szeretné ezt megünnepelni. Azt mondta hogy azt akarja hogy Csábuel a hálószobánkban ne úgy tekintsen ránk mint a szüleire, hanem mint a szeretőire. Margit szeretett volna táncolni. Megpróbált bennünket megával húzni, de mi kicsit vonakodtunk és ő mozgott többet. A teste mozgása és kebleinek lágy lengése kellemes és megnyugtató látvány volt.
Telt múlt az idő. Csábuel és Margit az ágyon kötött ki. Beszélgettek, csókolóztak miközben én a szoba túlvégén a fényképezőgépemet állítgattam. Közelebb mentem és készítettem pár képet róluk.
-Vedd le a melltartód! -mondtam.
Margit lehúzta a sport melltartóját, Csábuel pedig szopogatni kezdte a kemény barna bimbókat. Újabb képeket csináltam. Megkértem őket hogy pózoljanak. Margit nagyon jó hangulatban volt. Az ágytámlának dőlve felült és széttárt lábai közé ültette Csábuel-t majd hátulról átkarolta. Pár kattintás után megkértem hogy nyúljon be a fiunk alsónadrágjába. Újabb képek. Azután megkértem hogy húzza elő Csábuel hímvesszőjét. Újabb képek…. Izgatóak voltak ketten és tökéletesen illettek egymáshoz.
-Azt hiszem eljött az ideje hogy kielégítsd a száddal. -mondtam a feleségemnek.
-Mmmm….te mit gondolsz édesem? -kérdezte ő Csábuel-től.
-Igen….igen…!
Csábuel fülébe súgtam:
-Fordulj a hátadra! Ezt élvezni fogod!
A fiunk engedelmeskedett, Margit pedig feltérdelt. Letettem a fényképezőgépet és lehúztam Csábuel-ról az alsónadrágját. Margit közelebb jött és a bőrt hátra húzva tanulmányozta a makkot. Levett róla egy szőrszálat, majd megmarkolta a hímtagot és párszor fel-le mozgatta a kezét.
-Szeretnéd ha a számba venném? -kérdezte a fiától.
-Igen….
Margit végignyalta a péniszt a tövétől a végéig. Csábuel felsóhajtott. Az anyja ezután a szájába vette a makkot és szopni kezdett. Annyira felizgultam, hogy a hideg rázott. Készítettem néhány képet. Csábuel az idő felében a semmibe meredt, a másik felében csukott szemmel élvezte az érzést. Margit végül a kezét is mozgatva gyorsított a szopása tempóján. Csábuel remegni kezdett és azt nyögte:
-Mindjárt…elélvezek…ne hagyd….abba…
Egy pillanatra megpróbálta eltolni az anyját. Talán arra gondolt hogy az nem akarja lenyelni a spermáját. Nagyobbat nem is tévedhetett volna. Margit nem engedett, így pár másodperc múlva Csábuel megadta magát. Amikor a fia nyúlós nedve megtöltötte a száját, minden további nélkül anyai hasába küldte.
Csábuel az alkarjával eltakarta a szemét. Teljesen kimerült. Margit felemelkedett, megcsókolta és magához ölelte.
-Hogy érzed magad? -kérdeztem.
Csábuel csak egy halvány mosollyal válaszolt. Tudtam hogy milyen egy férfiorgazmus utáni kijózanodás, úgyhogy nem erőltettem. Az egész helyzet önmagában elég zavaró lehet neki. Épp most élvezett az anyja szájába, akinek csupasz melle és bimbói a combjait súrolták miközben szó nélkül, szerelmesen lenyelt minden cseppet. Ugyan hogy érezheti magát?
Kis pihenő után Csábuel megkérdezte hogy megízlelhetné-e Margit-t ott lent. Az anyja azt felelte hogy természetesen igen, de nem ma. A ma estének vége. Emlékeztette hogy orális szex vár rá az apjával és jobb ha pihen előtte egy kicsit. Elköszöntünk egymástól és Csábuel visszament a szobájába. Szerettem volna irgalmatlanul megdugni Margit-t. A farkam majdnem szétrobbant. Bele akartam csúszni és ott elélvezni, de azt mondta hogy szeretné ha holnap reggelre tartogatnám magam. És szeretne bennünket megnézni közben. Annyira fel voltam húzva hogy egy órába is beletelt mire el tudtam aludni.
Amikor másnap reggel beléptem Csábuel szobájába a fiunk már fent volt és tudta miért jöttem. Azon viszont meglepődött hogy Margit is ott jött a sarkamban, de nem tiltakozott. Csábuel ledobta magáról a paplant, letolta az alsónadrágját, széttárta a lábait és becsukott szemmel várta hogy szopni kezdjem. Megráztam a fejem….orálszexet kapott az anyjától, úgyhogy most én fogok orálszexet kapni tőle. Majd máskor veszem a számba.
Megfogtam a kezét és letérdeltettem a szőnyegre. Az egyik kezemmel megsimogattam az arcát és azt mondtam:
-Nyisd ki szépen a szád!
Csábuel egy pillanatra félrekapta a tekintetét és az ajtókeretnek támaszkodó, csillogó szemekkel figyelő anyjára nézett, majd visszafordult felém. Becsukta a szemét és szétnyitotta az ajkait. Lassan a szájába csúsztattam a merev hímvesszőmet. Margit önkéntelen nyögést hallatott és kezét a combjai közé szorította. Megfogtam Csábuel fejét és gyengéden irányítva előre-hátra kezdtem mozgatni. Amikor ráérzett a dolgára, azt mondtam:
-Nyalogasd közben körbe-körbe….ohhh…ez az.
Az egyik kezét a farkamra tettem és megmutattam hogy kis mozdulatokkal hogyan verjen miközben szop. Láttam hogy eközben az ő hímvesszője is megmerevedett. Örültem hogy ő is élvezi. A helyzet miatti izgalmam és Csábuel kitartó tevékenysége gyorsan meghozta gyümölcsét.
-Elélvezek! -jelentettem be.
A fiam kicsit érezhetően megfeszült ennek hallatán, de nem hagyta abba a szopást.
-Folytasd! -mondtam.
Elvettem a kezét és a sajátommal gyorsabban kezdtem maszturbálni. Margit odajött hozzánk, Csábuel mellé térdelt, bátorítóan megfogta a fiunk kezét és azt suttogta neki:
-Izgatóak vagytok! Ne félj! Menni fog!
A szabad kezemmel megragadtam Csábuel tarkóját és azt mondtam:
-Gyorsan és sok fog jönni…te csak nyelj folyamatosan! Most…
Megpróbált egy kicsit elhúzódni, de szorosan tartottam. A farkam szinte felrobbant…egy löket… kettő …. három …. Csábuel elfojtott nyögést hallatott és az anyja kezét szorítva próbált velem lépést tartva nyelni. Amikor minden cseppet a szájába ürítettem és kihúztam magam, ágaskodó hímvesszővel állt fel a padlóról.
Később, a nap folyamán megint eszembe jutott hogy mi járhat a fejében. Amikor meglát egy formás, nagymellű diáklányt… ugyanazt a vágyat érzi a megszerzésére mint a többi barátja? Vagy új, vegyes érzelmei vannak és kicsit zavartan gondol vissza a reggelre, amikor meztelenül térdelt a padlón miközben a szája spermával telt meg?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.