A perverz família 2.

Spájzból tudtunk feljutni a padlásra. Rendszerint ott éltük ki szexuális vágyainkat. Világítás hiánya miatt az ajtót nem csuktuk vissza. Egy alkalommal halk, óvatos lépteket hallottam felfelé jönni, majd megállt. Kis ideig megálltunk és vártunk. Mivel nem hallottunk további zajokat, folytattuk szeretkezesünket. Öcsém állva dugta a seggemet, mint általában. Halkabban nyögtem, biztos ami biztos. „Dolgunk” végeztével lejöttünk, mintha mi sem történt volna.
Nagybátyám (nb.) kérdezte mit csináltunk odafent?
– Á semmi különöset, csak szét néztünk találunk-e valami érdekes dolgot, de semmit, így is porosak lettünk.
Úgy tünt kielégítettem érdeklődését. Nem kérdezösködött tovább, ellenben észre vettem farka meg volt dagadva nadrágjában. Későbbiekben körültekintőbbnek kell lennünk, gondoltam.
Az eset után, a legelső fürdőlátogatásomkor ismét találkoztunk.
Szokásos beszélgetésünk, váratlan fordulatot vett. Elmondta, múltkor meglesett bennönket. Látott minket. Hirtelen meglepődtem! Nem akartam semmi féle magyarázkodásba keveredni. Őszintén megmondtam neki, kb. fél éve élvezkedünk az öcsémmel. Mindig keressük a lehetőséget, de ez legyen a mi titkunk, mint az is, hogy ide járunk. Még a tesómnak se említse! Figyeltem arcát, végig érdeklődéssel volt írántam.
– Meglepett?- kérdeztem.
– Nem.
-Gondolom, sejted miért járok ide?
– Igen, amiért én is! – válaszolta.
– Már korábban is gondoltam, de most legalább nyíltan beszélhetünk.
Farkam kezdett „életre kelni”. Megkértem menjünk át a termálvízes medencébe. Ott a víz, illetve csempe sötétebb. Mire átértünk, mind kettőnk farka fél merev állapotban volt. Most láttam először, enyhén balra ívelő faszát. Nem túl nagy. Faterénál kisebb az öcséménél nagyobb volt. Beszélgetésünket már úgy folytattuk, mintha régi kapcsolatunk lenne egymással. Meséltünk korábbi kalandjaikról. Természetesen tesóm kivételével mást nem neveztem meg, csak sztorikat említettem. Nagybátyám (nb.) is „megnyílt”. Ő alkalmi eseteiről mondott egy párat. Faszunk állt. Víz alatt marokra fogtam farkát. Körbe nézett, nem vett észre semmi zavaró körülményt. Húzogatni kezdtem rajta a bőrt, és közben felé hajolva halkan tudtára adtam leszopom, ha nincs ellene. Faszának tapitása teljesen más volt, mint korábbi partnereimtől megszoktam. Nem tudom miért, talán a családi kötelék? Nagyon izgató volt. Ő is átnyúlt és először fogta meg, izgalomtól és vágytól duzzadó, kőkemény faszomat. Szemét lecsukva, fejét hátra hajtva, – mintha relaxálna, kezdett óvatos izgatásomba. Én is élveztem markomba, íves faszát húzogatni. Nem sok idő kellett hozzá közölte, vagy abba hagyom, vagy mindjárt elélvez.
Folytattam! Pillanatokon belül megrázkodott és visszafojtott zihálás közben, több adagban vízbe lötte gecijét. Egy darabig még „relaxált”, majd elengedte faszomat. Azután saját farkammal „játszottam” még egy darabig. Nem élveztem el. Tusolni mentünk. Vastag, lógó faszom több, ott „fürdőzőnek” feltűnt. (Később profitáltam belőle.) Beszélgettünk haza indulásig. Ő csak fiúkkal tart kapcsolatot, sosem volt nővel. Inkább aktív szerepet, és szopást vállal. Megegyeztünk náluk, mikor nem az öcsémmel megyek, akár meg is dughat. Én biszexként szeretek szopni, és „uni” vagyok, – tudattam vele. Úgyhogy kedvünkre élvezkedhetünk.
Csak alkalmas időpontot kellett találnunk. Annak ellenére, hogy mamával ketten laktak, ritkán tudtunk csak náluk élvezkedni.
Teljesen más hozzá állása, más stílusa volt a dologhoz, mint nevelőapámnak. Ő is inkább az érzéki, finom szexet kedvelte, mint én. Szerette csókolgatni, puszilgatni testemet, miközben dugott. Kedves szavakat súgott fülembe, amit apró harapdálásokkal színezett. Őcsém és nb. volt rendszeres szexpartnerem és ehhez jöttek az alkalmi „cimborák”.
Munkahelyemen állandó délelőttös lettem. Jól jött, mert délutánonként plusz munkát tudtam vállalni. Hétvégenként pedig általában vásárokban dolgoztam pecsenyesütőnél. Sokat tudtam spórolni.
Mikor lánytestvéreimmel újból együtt töltöttük az első karácsonyt, mind kettőjüknek drága, etetős, pisilós babát vettem ajándékba. Nem gondoltam, hogy mekkora meglepetést szerzek vele nekik.

Ahogy telt az idő, nevelőapám megint kimaradozgatott. Újból italozásba mélyűlt. Ismét elkezdte híresztelni, fűnek- fának, hogy tőlem van a legkisebb gyerek. Én csináltam fel anyámat. Még a munkahelyemen azt hangoztatta. Természetesen szóvá tettem neki, mondván, hogy nem ezt ígérte. ABC áruházban dolgoztam eladóként. Fönököm kitiltotta, hogy be ne tegye oda a lábát többet!
Annyira hasonlított a legkisebb öcsém rá, hogy még a „vak is látta” a hasonlóságot köztük.
Hiába adtam haza fizetésem, és „maszekolt” kerestem nagyrészét, minden hó végén anyagi nehézséggel küzdött anyám. Fater és köztem minden naposakká váltak a nézeteltérések. Veszekedésbe, vitatkozásokba torkollott. Féltem, hogy hugainkat ismét elválsztják tőlünk, vagy intézetbe teszik. Ismét sokat volt táppénzen, egyik munkahelyét, másikra cserélgette. Szekrényemet kifeszítve ellopta az otthon tartott pénzemet. Magnómat, farmerkabátomat eladta, stb. . Köztünk lévő állandó konfliktusokat úgy oldottam meg, ahogy betőltöttem a 18. születésnapomat, elköltöztem szegedi mamáékhoz. Két dolog is javamra volt. Őneki nem kellett pént hazaadni, – többet tudtam bankba tenni, másrészt a nagybátyámmal könnyebben tudtunk szeretkezni. Természetesen anyának dugiban adtam pénz, csak kevesebbet.
Nb.- mal egy szobában aludtunk. Tízennégy év volt köztünk. Szinte minden nap élvezkedtünk. Hol az én ágyamban, hol az ővében, de volt, mikor egymás mellett ébredtünk. Rendszerint szopássál kezdtük egymás izgatását. Jellemzően jól megdugott, és belém élvezett, de volt, hogy csak orálisan elégítettük ki egymást. Megtanított mély torkosan szopni. Nagyon élvezem azóta is! Természetesen lehetőséget kértem tőle, öcsémmel való együtt létekre is. Nb. két műszakban dolgozott, én maradtam állandó délelőttös. Öcsémmel általában, nb. délutános heteire szerveztem szexuális találkozásunkat, illetve a fűrdőbe is olyankor egyedül „néztem be”. Más esetben, zömében együtt jártunk le. Szexuális életünket tovább színesítésére kerestünk közös partnereket. Ritkán sikerült egyet-egyet beszervezni. Mama többször ránk nyitott, mikor szuper 8-as filmen pornót néztünk. Nem szólt soha semmit, csak ingatta a fejét és vissza csukta ránk az ajtót. Tálán sejtett valamit? Nem tudom…
Így teltek a hetek, hónapok, évek.

Munkahelyemen becsületesen helyt álltam és plusz munkáimat is rendre csináltam. Jelentős pénzt tudtam félre tenni. Kocsit vettem. Fönököm közreműködésével (ismeretsége által) lehetőségem nyílt egy 35 nm.-es garzonlakást vásárolni (beugrót fizetni).
Életem netovábbja!
Alig múltam húsz éves saját, önálló lakással, igazi „legénylakkal” rendelkeztem.
Bútorokat, egyéb tárgyakat innen-onnan kaptam, illetve vettem.
Igazán komfortosra sikerült berendezni. Különösen a fekvő alkalmatosságra figyeltem. Egy nagyon kényelmes, erős rugozatú franciaágyat vásároltam.
Nevelőapám kivételével minden családtagom eljöhetett hozzám. Mindig szívesen láttam őket otthonomban.
Lakásom és a szülőiház közti távolság nem volt egy km. .
Szexuális életem csúcsra járt. Nb-mal, öcsémmel fiús, egy kolléganőmmel, és anya általi nővel pedig hetero kapcsolatot tartottam.
Minden egyes alkalommal összepakoltam, rendet csináltam, bármikor bárki érkezik ne legyen semmilyen árulkodó jel.
Alkalmanként barátoknak adtam órákra „kölcsön” a kérót.

Hétköznapokon munkahelyem melletti étteremben volt befizetve az ebédem. Ott ettem meg, vagy elvitellel otthon fogyasztottam el, mindig a munkámtól függően. Csak vasárnapot kellett megoldanom. Általában minden vasárnap vásároztam, vagy különböző rendezvényeken árultam „Lacikonyhásként”.
Nagymamám a nb. – mal, vagy anyám valamelyik tesvéremmel juttattak el ebédet (fött ételt) olyankor hozzám.
Utóbbi időben nagyobbik hugom (féltestvérem) vállalta ezt a feladatot magára. Mindig kedves, önzetlen volt hozzám, mint én is hozzá.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.