Egy fiatal lány a csupasz mellek és szűk puncik bűvöletében

Tini koromban, amikor úszás órára mentünk az iskolával – kb. 15 évesen – egy öltöző kabint kaptunk a lányokkal…………….egy szűk helyen, szűz lányok együtt öltöztek át. Amikor úgy tűnt hogy nem figyelnek, villámgyorsan pásztáztam a csúcsos melleket, és a finom szőrrel fedett vénuszdombokat.
Szépnek láttam azokat a testrészeket, és habár Anyám nevelése belém égett, tudtam, hogy ő ellenezné, de én mégis éreztem, hogy a hüvelyem lüktetni kezd amin a szemeimmel végig pásztázom a lányok ruhátlan testét.

Anyámék szobájában volt egy könyves polc, amikor ott kellett portalanítanom, megakadt a szemem egy könyvön, elcsentem, és titkos éjjeleken azt olvastam. A könyv egy Emanuelle nevű merész, szeximádó nőről és a kalandjairól szólt. Az a rész, amikor felmegy hozzá a még húszas éveiben járó fiatal lány, és újság olvasás közben beizgul…..teljesen magával ragadott. A sorokat olvasva, szinte láttam magam előtt ahogyan a fiatal gyönyörre éhező leányzó, széttárja combjait az újság lapozgatása közben. Szinte láttam magam előtt ahogy látom a bugyit a szűzies puncijára feszülni, és éreztem Emanuelle leheletének simogatását a combjaimon. A kettejük érzéki pillanatáról feléledő kép teljesen magával ragadott, és éreztem, hogyan ég a tűz a vaginám mélyén.

A gondolat hogy nézik egymást, a titkos lopott tekintet a szűk puncin teljesen felizgatott. Vágytam rá hogy átéljem, de nem maradt más, mint hogy önmagam kényeztetésével beérjem. Vágytam rá nagyon hogy átéljem, kívántam a szűk punci látványát, és érezni akartam a kéjnedvtől csocsogó vagina illatát. De sajnos túl mélyen belém égett Anyám konzervatív nevelése, így nem mertem tenni semmit sosem, mert éreztem magamon Anyám bűnt idéző tekintetét a tudatalattimban.
Néhány évtizeddel később, amikor egy uszodában dolgoztam, találkoztam egy szőke, fiúsan vékony testű, bájos teremtéssel. A pajkos, csalfa személyisége és a gyönyörű teste magával ragadott.

Néha csalfán játszadozott, úgy éreztem direkt, tudatosan kacérkodik velem. Egy falatnyi, arany bikini volt rajta, aprócska melleit a szövet alig takarta, ahogy kellett sejtetően fedetlenül hagyta. Az előttem lévő asztal túlsó oldalán állt, az asztalra rákönyökölve úgy hajolt előttem, hogy dekoltázsa őrjítően hatott rám.
Éreztem, hogy magával ragad a látvány, de sóhajaimat, és felgyorsult légzésemet igyekeztem mélyen magamba fojtani, hogy ne vegye észre mennyire kívánom.
Mintha érezte volna a bennem tomboló vágyat, újra és újra, fel-le mászkált az apró bikiniben az öltözőhelyiségben. Anyám korábban belém vetett bűntudat érzés, és a félszegségem miatt ismét csak a fantáziámban maradt meg a vágy, hogy érezzem a gyönyörű nő kéjnedvének illatát.

Bármikor érzitek a hatalmas vágyat, merjetek belevágni, és tegyétek meg, amiről nagyon érzitek hogy vágytok rá, másként egész életetekben elő fog jönni bennetek, és bánni fogjátok, hogy nem mertétek megtenni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.