Üdv a családban !

Sziasztok! Engem Lacinak hívnak, és 42 éves múltam júliusban. A nővérem 46 lesz decemberben, míg az öcsém pedig augusztus utolsó napjaiban tölti (töltötte) a 37-at. A történetben később feltűnik majd az unokahúgom és a nagynéném és nagybátyám is. (Rájuk, majd akkor még részletesen kitérek.)

Miután apánk 9 éves korom táján úgy gondolta, hogy jobb, hogyha sem a felesége, sem a gyerekei nincsenek a közelébe és lelépett tőlünk, anyánk lényegében egyedül nevelt fel bennünket. A történetem kezdete a szóbeli érettségi vizsgám napja volt. Nem volt egy napsütéses nap, ráadásul viszonylag későn (úgy este fél 6 körül) lett vége a vizsgának a bizonyítvány átadásokkal.

Kicsit szomorú voltam, hogy nem igazán tudom senkivel megünnepelni a sikeres vizsgát és még az időjárás sem volt kedvező. A nővérem a barátjánál, az öcsém pedig 2 hetes sporttáborba volt. Én majd nagyjából 1 héttel később mentem táborozni a csapattal.
– Mi a helyzet? Hogy sikerült? kérdezte anyám, miután hazaértem (kb. negyed 8 körül)
– Négyes, ötös lett minden! válaszoltam
– Gratulálok! majd átölelt és megpuszilta az arcom
Eljött az este. Mindketten lezuhanyoztunk. Ahogy mentem a szobám felé belestem anyámhoz, aki még mindig meztelen volt.
Hiába múlt el már ekkortájt is ”jócskán” 40 éves, és nevelt fel 3 gyermeket, az alakját nagyon sok asszony megirigyelhette: 170-175 cm, 65-70 kg-s, formás fenék, fogható mellek, barna szem, hosszú barna haj (amit nagyon jól kezelt). Észbontóan gyönyörű nő volt.
(Én 18 évesen 190-195 cm magas voltam, amihez 101 kg párosult. Az arcomon és egyéb testtájaimon is egyre gyarapodó és egyre erősebb szőrzet volt)
– Lacus! Gyere csak be! szólt anyám
– Tessék anyu? szóltam megszeppenve
– Nem láttad véletlen a rózsaszín bugyimat? kérdezte
– Hogy is láttam volna! válaszoltam felhorkanva
– Jó, jó, de azért le ne harapd a fejem! nevette el magát
– Dehogy harapom! Nincs leesve az ágy hátába? kérdeztem
– Mit keresne ott? kérdezett vissza, miközben ment és betérdelt az ágyra. A szemeim elém táruló jól megfoghatónak kinéző dombocskák isteni látványt nyújtottak.
– Hát itt nincs! Te meg mit nézel ilyen kigúvadó szemekkel? mosolyodott el anyám, miközben közelebb lépett hozzám
– É… én…. én aztán…. kezdtem meg dadogni. Eközben anyám egyre közelebb ért hozzám és megsimogatta az arcomat, majd az ajkaim érintését kezdeményezte
– De anyu! Ez mi a…. szólaltam meg, miközben kicsit félre húztam a fejem
– Vágyunk egymásra, úgyhogy ne akadékoskodj! szólalt meg anyu ekkor
– Én dehogy…. én nem… én nem akadékoskodok! De, te mégis csak az…. kezdtem meg a dadogós válaszomat, melyet azzal akasztott meg, hogy ajkát az enyémhez helyezve kezdett el hevesen csókolni. A csók alatt úgy éreztem magam, mint, aki a mennyekben van. Anyám erre rá is érzett, hisz elkezdte a derekamon levő törölközőt lefejteni rólam.
– Fiam! Te még helyesebb vagy, mint amilyennek felöltözve látlak. jegyezte meg anyám, majd újra megcsókolt, ami közben már a nemi szervemet izgatta. Az pedig, mintha csak kötelező lett volna, engedelmeskedve neki, ágaskodni kezdett. Erre anyám le is csapott. Már csak arra az érzésre lettem figyelmes, hogy anyám a golyóimat nyalogatja, harapdálja. Én pedig még élvezem is a helyzetet. Ez persze a muteromnak is hamar feltűnt és úgy gondolhatta, hogy nekünk már úgy is minden mindegy, így bekapta a farkam és elkezdett óvatos, de mégis határozott mozdulatokkal szopni. Én pedig halkan, de biztosan nyögtem közbe, aminek hála anyám egyre mélyebben kapta be és szopta a péniszem.
– El….fogok….élvezni! ziláltam néhány perccel később, de anyám ekkor sem hagyta abba. Aztán elélveztem, mégpedig úgy, ahogy korábban még sohasem.
– De finom volt! jegyezte meg anyu
– De micsoda? kérdeztem csodálkozva
– Hát minden! válaszolta, majd a következő pillanatban megint előttem térdelt és a farkammal incselkedett. Istenem! Milyen perverz dolog, de mégis élveztem.
– Akarsz….akarsz….akarsz folytatást? dadogtam ki dacolva önmagammal félénken
– Tessék? kérdezett vissza anyám
– Akarod, hogy folytassuk? kérdeztem rá kicsit bátrabban
– Ha te is akarod, akkor én nem vagyok ellene! felelte anyu
– Én nem vagyok ellene! Sőt! válaszoltam, majd az ajkamat az övére tapasztva megcsókoltam, miközben az egyik kezemmel a fenekét gyürködtem, masszíroztam, míg a másik kezemmel pedig a hüvelyét keresgéltem. Néhány perccel később már nem a kezem járt anyám intim testrészén, hanem a farkammal tevékenykedtem ama fertályon. Nem is tudom, hogy ő vagy én izgultam jobban. Eközben anyám egyre táguló hüvelye nyílt meg a farkam előtt, amely nem tétovázott és a nyitott ajtón beengedte magát, persze az én segedelmemmel. Hát az egész olyan volt, mintha egy álomba csöppentem volna. Anyám és én? Ez a perverzió igaz vagy csak egy álom? Ha álom, akkor sose érjen végett, mert nagyon jó! Ha valóság, akkor ismétlést kérek! – gondoltam magamban közbe. Nagyon jól éreztem magam anyámon. Úgy éreztem, hogy ő is így van velem. A dugás után odabújtam hozzá, ő pedig betakargatott úgy, ahogy kiskoromban tette. Vagyis majdnem úgy, hisz akkor nem bújt be mellém, de most igen. Ez volt az, ami még jobban tetszett. A testünk a szoros ölelése miatt egymáshoz simult. Nagyon puha és finom illata volt. A lábaival átkulcsolta az én lábaimat és elkezdett csókolgatni, valamint a derekán lévő kezemet simogatni. De a kezem sem tudott nyugton maradni, így először a csípőjén, majd az elő nedvtől áztatott puncijánál landolt. Nagyon fura boldogság öntötte el szívemet.
– Drágám! Voltál már a mai előtt lánnyal? kérdezte fülembe súgó szavaival anyu
– Barátnőm az volt, de szex még nem volt. válaszoltam az igazságot.
– Azt tudom, hogy van barátnőd, azt viszont éreztem, hogy még nem sokszor voltál lánnyal. Kicsit bátrabban is dolgozhattál volna. De így is kitűnő munkát végeztél. mondta anyám, majd újra megcsókoltuk egymást. Anyám továbbra is szorosan ölelt magához és simogatta a kezemet, így viszonylag hamar elaludtam.

Reggel arra ébredtem, hogy anyám a lábával a lábamat, az egyik kezével a kezemet simogatja, másik kezével pedig a farkamat húzogatja egyre fokozódó tempóval. Az arcomat, a nyakamat és ahol csak ér csókjaival halmoz el.
– Szia édes! köszöntöttem anyámat
– Szia álomszuszék! köszönt anyám, majd az ajkát az enyémre helyezve hevesen megcsókolt. A farkam e közben egyre inkább ágaskodott
– Mi van drágám! Megint izgalomba hozott anyád? kérdezte a muterom
– Aha! válaszoltam. Eközben már a kezem sem anyám derekán volt, hanem az elő nedvben úszó punciját izgattam, majd elkezdtem szopogatni a melleit, ahogy vélhetően utoljára újszülött koromban tehettem. Egyre jobban vágytam egy újabb menetre, hisz éreztem, hogy anyám is ki van rá éhezve. Aztán egyszer csak a muterom kicsit lelökve magáról, lejjebb csúszott és a golyóimat vette kezelésbe a szájával, majd úgy rácuppan a farkamra, mint a kutya a megkaparintott csontra. Néhány perc után meg is ajándékoztam egy közepes adag apatejjel, amit nyelt, mint kacsa a nokedlit.
– Dugj meg! szólalt meg anyu, miután jól lakott egy kicsit a spermámmal.
– Rendben! ezzel máris pózt módosítottunk és elkezdtem a muterom hüvelyét a farkammal megdolgozni. Nem volt sok gond vele. Elég hamar bejutottam, majd még egy kicsit eljátszadoztam.
– Most jelenleg elég és menjünk el zuhanyozni. szakította félbe anyám a legnagyobb bánatomra az általam folytatott tevékenységet.

Kiérve a fürdőbe, anyu elkezdi engedni a zuhanyzót. Én pedig abban reménykedtem, hogy a kádban még eljátszadozunk egymással. Ez ki is ült az arcomra.
– Ne aggódj! Nem egyedül fogok zuhanyozni! szólított meg muterom
– De jó! csattantam fel boldogan
– Nézd meg, hogy neked elég meleg-e már a víz. szólt a muter
– Persze! válaszoltam, miután beálltam alá. Ebben a pillanatban anyám is belépett a zuhanytálcába a víz alá és a hátam mögé. Ahogy a teste az enyémhez simult az a szívemet hevesebb munkára kényszerítette. Aztán a muter elkezdte hátmosás céljából a hátamat simogatni. Néhány másodperc után a keze melege helyett már az ajkai forró érintését éreztem. A farkam pedig ismét úgy döntött, hogy a további lankadtságból elege van és újfent elkezdett merevedni, amit anyám is észrevett és kihasznált, hisz a kezével elkezdte masszírozni a golyóimat, majd pedig húzogatni a farkamat. Eközben én lassan megfordultam, s így ajkaink is újfent összefonódtak. A csók mámoros és a rajtunk végig folyó víz miatt romantikus is volt. Aztán befejeztük a fürdést és mindketten mentünk saját szobánkba, hogy vegyünk fel valami kényelmeset. Elég nehezen tudtam dönteni. Nagy meleg volt, és valami olyat akartam magamra húzni, amibe nem izzadok olyan mértékbe, de nem is feltűnő, hogyha esetleg….
– Gyerek Lacus, van egy meglepetésem! szólt anyu néhány perccel később már az étkező felől
– Megyek! válaszoltam, és mentem is
– Tessék! mutatott rá, az ebédlő asztalon levő kedvenc csokis süteményemre
– Ezt meg miért kapom? Mikor sütötted? kérdeztem meghatottan
– A sikeres vizsgádért kapod és tegnap sütöttem, csak még össze kellett érjen! válaszolt anyu
– Köszönöm! mondtam könnyező szemmel, majd felvágtam. Aztán leültünk enni. Isteni finom volt.
– Drágám! El kellene menni boltba néhány dologért! mondta anyu
– Rendben! Írd össze, hogy mi kell és megyek! válaszoltam és felmentem átvenni valami utcai ruhát. Nem volt sem túl rövid, sem túl hosszú a bevásárló lista, de mindenképpen be kellett mennem a városba. Akkoriban iskolaszünetben 2-2,5 óránként volt busz, így azért szerencse, hogy volt egy elektromos robogóm, amivel kicsit gyorsabban megjárhattam a dolgot, hisz a városba sem kellett a piactól kb. 3 km-re levő boltig az utat gyalog megtennem, majd onnan vissza kb. 1,5 km a buszmegálló, és a piacon megvett dolgok esetében sem kellett a boltba magyarázkodnom, mert a robogónak a csomagtartójába eltudtam tenni. Szóval úgy fél 2 körül értem haza. (Ha buszoznom kellett volna, akkor talán a negyed 3-as buszt értem volna el, mert a délire nem volt esélyem.)
– Szia! Gyors voltál! Mindent kaptál? mondta, kérdezte anyu
– Szia! Robogóval voltam és mindent kaptam! válaszoltam, majd elkezdtük kipakolni a szatyrokból
– Lesz ma edzésetek? kérdezte a muterom
– Nem! A csapat egyik fele ma vizsgázik és fél csapatnak nem akar edzést tartani Feri bá.
– Akkor jó! mosolyodott el anyu
– Van valami terved esetleg? kérdeztem
– Á, hogy is lenne? kérdezte anyu
– Persze a spontán dolgok jobbak! nevettem el magam, miközben a csodaszép testét fürkésztem végig újra és újra
– Ne kacérkodj! vágott vissza anyu
– Én aztán soha! mondtam
– Ugye ma végre megünnepeljük, hogy sikeresen leérettségiztél tegnap? kérdezett anyu
– Tegnap nem azt csináltuk?! jegyeztem meg
– Tegnap és az ünneplés? Á, dehogy! válaszolta anyu, majd ment a hűtőből egy üveg pezsgőt vett ki, majd megfordult és egy üveg bort berakott a fagyasztóba.
– Mire készülsz anyu? kérdeztem meglepetten
– Egy kis filmnézés és ünneplés! válaszolta
– De így? kérdeztem
– Miért? Azt mondtad, hogy ma nem lesz edzésetek, holnap pedig egyébként sincs meccsetek. Nem lesz baj nyugi! jegyezte meg
– Hát én benne vagyok! vágtam rá, majd beültünk a nappaliba, anyám öntött egy-egy pohár pezsgőt és elkezdtünk filmet nézni. Az első pohárral nagyon hamar elkopott, így öntött egy-egy újabb pohárral, majd újabbal és újabbal, míg nem a pezsgő elfogyott és még a film is véget ért. Ekkor megkajáltunk, majd egy újabb film megtekintése közben felbontotta a bort. Eddigre már úgy fél 5 körül járhatott az idő. Ahogy fogyott a bor, úgy kezdtem érezni, hogy kicsit sok lesz a jóból.
– Jól vagy? kérdezte anyám
– Persze! feleltem kicsit akadozva
– Tetszik a film?
– Igen! válaszoltam, miközben a kezem már réges-régen anyám combján pihent. Ekkor viszont kicsit lejjebb csúsztattam. Eközben anyu is a combomra helyezte a kezét és simogatni kezdett. A farkam pedig éledezett ettől és a gondolataimtól valamint a filmben látottaktól. Aztán ahogy fogyott a bor is, úgy vállalkoztam újabb bepróbálkozásokra anyámnál. Először csak az arcát csókoltam meg, majd egyre közelebb kerültem a szájához.
– Ne provokálj! szólt rám anyu
– Én téged? Sosem! majd, ahogy ezt kimondtam, az ajkam az ajkához simult és csókolózni kezdtünk. Eközben a kezem már megint nem tudott nyugton maradni, és megint anyám puncija körül legyeskedett. Ez idő tájt a muterom keze pedig a farkam társaságát élvezte. Erre a farkam megint jelezte, hogy ideje véget vetni a pihenésnek és ágaskodni kezdett. A drága jó édesanyám ezt nem is észrevett.
– Kívánsz mi? kérdezte kaján vigyorral az arcán, miközben már térdelt lefele
– Hát mi tagadás…. kezdtem válaszomat, amit már nem kellett bejezzek, mert közben a muterom elkezdett újra úgy kényeztetni, ahogy egy nő tud egy férfit kényeztetni. Nem is tudtam sokáig visszafogni magam és nyögni kezdtem, amivel anyámat fel is bőszítettem annyira, hogy még hevesebben szopott. Következő emlékképem az, hogy elszállok, majd pedig az, hogy a szobámban az ágyamon fekszik széttett lábakkal és anyaszült meztelenül az édesanyám. De az, hogy miként kerültünk fel a szobámba azt a mai napig kisebb homály fedi előttem.
– Jössz már végre édes! szólított meg anyám
– Hogy a viharba ne! válaszoltam és elkezdtem szopizni a mellét, míg a farkammal a hüvelyénél dolgozgattam. Ennek köszönhetően egyre nedvesebb ott lent a muter. Én pedig továbbra is két végéről égettem a dolgot. Végül csak kitágult anyám hüvelye annyira, hogy a 18/6-os farkam betudjon csusszanni. El is mentem újfent. De nem annyira mint korábban.

Aztán anyám lefektetett, majd bebújt mellém. Először úgy csinált, mint aki tisztes távolságot akar, majd először a jobb kezét tette rá a derekamra, majd a bal kezét csúsztatta be a fejem alá. Aztán a lábaival fonta össze az én lábaimat. Végül a jobb keze már megint nem nyugodott és elkezdett kicsit játszani a farkammal. Végül így aludtunk el.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.