Nudizásból édeshármas kerekedett

A nyugati határszélen a hűség városában élünk, már jó pár éve. Az évek során Zsófi és én sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük egy jó párral közeli barátságba is kerültünk. Zsuzsával a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen eljár. Ahogy teltek az évek egyre szorosabb barátság alakult ki közöttük. Munka után, ha az idejük engedi az egyik törzshelyükké váló kávézóban lazítanak egy kicsit. Az egyik ilyen alkalommal Zsuzsa örömmel újságolta, hogy végre elkészült a házuk udvarán a medence és természetesen ezt Zsófinak is látnia kell. Ő persze azonnal megígérte neki, hogy ha alkalom adódik majd meglátogatja.
Nem sokkal ezt követően éppen strandolni készülődtünk, amikor megszólalt a mobilja.
– Hello, Zsuzsa vagyok.– hallottam meg én is mivel elég közel álltam a telefonhoz.
– Tudom, hogy szabadnapos vagy. Volna kedved kilátogatni hozzám? A férjem dolgozik, a fiam Horvátországban nyaral, a lányom táborozik, tök egyedül vagyok. Felavatjuk a medencét – folytatta a szokásos csevegő stílusában.
– Hát éppen strandolni készülődtünk mi is. – válaszolta Zsófi.
– Semmi gond, hozd a férjed is! Elég nagy a medence.- mondta nevetve Zsuzsa.
– Oké, akkor indulunk. – nyugtázta a feleségem.

A várostól autóval egy jó tíz perces az út a településig, ahol laknak így hamar odaértünk. A házuk előtt leparkoltunk. Zsófi már csengeni akart, amikor megjelent a barátnője egy lenge nyári ruhában.
– Várjatok, kinyitom a kaput. Álljatok be az udvarra! – jött a szíves invitálás.
Így hát beálltam az udvarra. Gyorsan kivettem a táskánkat a csomagtartóból majd indultam a lányok utánuk. Persze már a medencénél értem utol őket. A családi házhoz tartozó szépen füvesített udvar hátsó részében volt a medence, igazán igényesen elkészítve. Világítással, víztisztító berendezéssel és egyéb tartozékokkal ellátva, és ami igazán tetszett, a külső kíváncsiskodó szemektől többek között magas tujasorral védve. Teljesen lenyűgözött minket látvány.
– Zsuzsa ez igazán szép. – jegyezte meg egyszerre Zsófi, vendéglátónk nem kis örömére.
– Gondoltam, hogy tetszeni fog nektek. A víz is kellemes és látjátok nincsenek kíváncsiskodó tekintetek – mutatott körbe, majd még gyorsan hozzátette – Öltözzetek át gyorsan, addig hozok egy hideg italt!

A medence melletti parti sátorhoz mentünk és egy kis nézelődés után nekiláttunk átöltözni. Épp csak ledobtuk az utcai ruhánkat, amikor közben visszaérkezett Zsuzsa, kézében a hideg italokkal. A fürdőruhánkat lazán magunk előtt tartva igyekeztünk természetesen viselkedni, ő ránk nézett majd a legtermészetesebb módon megjegyezte:
– Látom, szerettek nudizni – célozva az egyenletesen lebarnult testünkre.
– Hát igen, ha csak tehetjük, szívesen napozunk meztelenül – válaszoltam azonnal.
– Itt is nyugodtan megtehetitek. Egyébként én is rendszerint fürdőruha nélkül pancsolok. – tette hozzá még nevetve.
– Ha komolyan gondolod, akkor mi már át is öltöztünk. – kapcsolódott be Zsófi is a beszélgetésbe.

Azzal ledobta a székre a bikinijét és átvette tőle az italát, majd leült vele a medence szélére. Én is csatlakoztam hozzá. Zsuzsa is gyorsan megszabadult a rövid nyári ruhájától. Eddig észre sem vettem, hogy csak az volt rajta. Ahogy a feje fölött átemelte azt, megcsodálhattuk a gyönyörű, egyenletesen lebarnult formás testét. Először a duzzadó ajkú igényesen fazonra igazított puncija tárult a szemünk elé majd a formás hasa, és ahogy a ruhát egyre feljebb húzta a szép telt keblei következtek. Igazán formás alakja volt. Zsófival cinkosan összenéztünk és abban a pillanatban tudtuk, hogy itt a remek alkalom, ha ügyesen irányítjuk az eseményeket, beteljesedhet egy régi közös vágyunk. Közben Zsuzsa ledobta a ruháját az egyik székre, majd odaült mellénk és lassan kortyolgatva az italunkat kötetlenül beszélgetni kezdtünk. Mindenki természetes módon viselkedett, egyáltalán nem zavart minket a meztelenség.

A nap egyre melegebben tűzött ránk. Az italokkal végezve gyors tusolás után beugrottunk a medencébe. A kellemes hűs víz, üdítő volt számunkra. A medence egyébként meglepően tágas, úgy 9-10 karcsapással lehetett átúszni, így egy rövid ideig csak oda- visszaúszkálgattunk. Zsófi rövidesen a létrához úszott.
– Azt hiszem nekem elég volt, napozok egy kicsit. Ti még maradtok? – kérdezett vissza.
– Ha a férjednek van kedve, akkor igen. – felelte Zsuzsa kérdőn rám nézve.
– Persze, hogy maradunk. Szeretném minél tovább élvezni ezt a kényelmet. – válaszoltam.
– Aztán csak semmi rosszalkodás. – jegyezte meg tréfásan Zsófi és kilépett a partra.

Kifeküdt a medence szélére készítette napozó ágyak egyikére. A vendéglátónkkal pedig még maradtunk egy kicsit. Úszkáltunk élveztük a vizet. Zsuzsa időnként egyre közelebb úszott hozzám, néha egymás testét is érintettünk. Ilyenkor minden egyes érintésére kellemes bizsergés lett úrrá rajtam. Egy rövid kis szünetet tartva a medence falára könyökölve lazítottunk egy kicsit, közben vidáman társalogtunk. Zsófi már nem is figyelt ránk, teljesen átadta magát a napozás örömének. Zsuzsa egyszer csak kiült a medence szélére és lassan hátra dőlve, hanyatt feküdt. Az igézően szép barna testén a vízcseppek vidáman cikáztak lefelé. A lábait kissé széttárta így alaposan szemügyre vehettem a csodás ölét is. A vízcseppektől csillogó duzzadó ajkak hívogatóan néztek vissza rám. Egyre közelebb úsztam hozzá, majd a lábait kissé széjjelebb tolva rákönyököltem a medence falára és a tenyeremmel egy kis vizet locsoltam a testére.
– Ez jól esett, kérhetnék még egy adagot? – jegyezte meg tréfásan.
– Szívesen. – válaszoltam azonnal, és egy újabb adagot locsoltam a testére, de most már az érzéki ölét is finoman megérintettem.
Erre a combjait még merészebben széttárta, teljes belátást biztosítva így számomra. Teljesen belefeledkezve gyönyörködtem a csodás ölébe, amikor egy távoli incselkedő hang ütötte meg a fülem.
– Milyen érzés a „csodák barlangja” előtt időzni? – kérdezte mosolygós tekintettel Zsófi miközben egyre közelebb ért hozzánk, majd gyorsan leült a barátnője mellé.
– Azt hiszem mindjárt két „csodás barlang” bejárata előtt fogok időzni – válaszoltam nevetve.
– Mit szólnál egy kis barlangtúrához és mindjárt két bejárat közül is választhatsz! – kapcsolódott be Zsuzsa az egyre merészebb beszélgetésbe.
– Azt hiszem én mindkét barlangot szeretném bekalandozni, ha megengeditek!

Azzal fogtam magam, egyre közelebb hajoltam a Zsuzsa izgató puncijához és apró csókokkal halmoztam el azonnal. Mindezt Zsófi előtt, akivel már nem először volt ilyen kalandban részünk, így a féltékenység legapróbb jele nélkül élvezettel nézte, ahogy a barátnője csodás ölét ízlelgetem. Gyorsan váltottam és az ő punciját is elborítottam apró csókokkal, majd a nyelvemmel többször végigfutottam az egyre duzzadtabbá váló ajkakon. Zsuzsa eközben féloldalt a könyökére támaszkodva, vágyakozva nézni kezdett minket. Egy rövid ügyködés után ismét visszatértem a csodás öléhez és most már alaposan belekóstoltam nála is a „csodák barlangjába”. Rövidesen élvezettel ingáztam a két csodás nő érzéki öle között.
– Cseréljünk helyet! Gyere ki egy kicsit a medencéből, most mi jövünk. – szólalt meg egyszer csak Zsuzsa.

Becsúsztak a vízbe én pedig a könyökeimre támaszkodva kifeküdtem a helyükre. Az átélt élmények hatására a farkam keményen ágaskodott. A házigazda elsőbbségét élvezve Zsuzsa azonnal tövig nyelte azt, majd bámulatos vehemenciával szopni kezdte. Egy kis szünetet tartva átengedte Zsófinak, aki szokása szerint először a nyelvét többször végig futtatta rajta, majd szép lassan ő is szopni kezdte. Zsuzsa egy darabig élvezettel nézte, majd egy kis mosollyal az arcán lassan mögé került és érzékien hozzásimult. A kezeivel a testét végigsimogatva egyre jobban magához vonta őt. Rövidesen apró csókokkal halmozta el a nyakát, közben a melleit simogatta, majd lejjebb és lejjebb kalandozva a punijára tért át. Élvezet volt nézni, ahogy egyre jobban birtokba vette a testét. Teret engedve az egyre jobban elhatalmasodó szenvedélyének ismét becsúsztam a medencébe, Zsófit pedig kiemeltem a partra. Zsuzsa mintha csak erre várt volna azonnal lecsapott a punijára. Az ölébe fúrta az arcát és gyakorlott módon kényeztetni kezdte. Mögé helyezkedtem a csípőjénél kissé megemeltem, majd a farkam a sikamlós punijához illesztettem és belehatoltam hátulról. A feszes kis punijában jó ideig elidőztem, miközben ő az Zsófi punciját egyre jobban feltüzelte. Időnként a kis popójába is alaposan belenyalt.
– Gyere ki a partra Zsuzsa, hadd kóstoljalak meg én is!- szólalt meg egyszer csak Zsófi, a levegőt egyre szaporábban véve.

Zsuzsa amint kilépett a partra a formás combjaival az Zsófi fejét közrefogva, azonnal az arcára ereszkedett. Csatlakoztam hozzájuk én is. A barátnőnk újra az ajkai közé vette a farkam és vad tempóban szopni kezdett. Miután alaposan leápolta, a puniját végig a feleségem arcára préselve megfordult és most már csak egymással foglalkoztak. Rövidesen a kéjes zihálásuktól volt hangos az udvar, szinte ugyan abban a pillanatban értek a csúcsra. Majd odajöttek hozzám és ajkaikkal ismét felváltva kényeztetni kezdtek.
Zsófi egy idő után külön vált tőlünk leült az egyik székre és miközben figyelt minket a punijával kezdett játszadozni. Zsuzsa eközben továbbra is bámulatos ügyességgel szopta a farkam. Lefeküdtem a fűre, ő pedig azonnal lovagolni kezdett rajtam. Rövidesen újabb orgazmus kapujába ért. Testével vadul ficánkolt rajtam miközben újra és újra elélvezett.
Miután a légzése helyreállt lecsúszott a rólam és a nedveivel bőségesen eláztatott farkamat mámorosan szopni kezdte. Zsófi eközben a kis játéka közben élvezettel nézte, ahogy a barátnője bámulatos ügyességgel kényeztetett. Zsuzsa az érzéki szájával őrjítő dolgokat művelt. Felváltva szívta, szopta az egyre jobban pulzáló farkamat. Apró nyelvével időnként le-felcsúszkált a makkom és a fenekem között. Mikor megjelentek az első cseppek a farkam hegyén a pici nyelvével először alaposan szétkente azt a makkomon majd ismét szopni kezdte.

Amikor érzékelte, hogy a heréim egyre jobban felhúzódnak, a makkom is egyre jobban megduzzad, kivette a szájából a farkamat, és mint ahogy azt a pornófilmekben látni, a tátott szája előtt a kezével ütemesen verni kezdte azt.
Az első sugár elemi erővel tört elő belőlem. Egyenesen a szájába spriccelődött, amit azonnal le is nyelt. Majd vadul bekapta a farkamat és az újabb adagokat már egyenesen a torkába pumpálhatta az ügyes kezével. Élvezettel nyelte az újabb és újabb adagokat. Miután alapos munkát végezve az utolsó cseppeket is eltüntette, egy bájos mosoly kíséretben tovább kényeztetett, mint aki sosem tud eltelni vele. Közben Zsófi is odajött hozzánk és egy apó csókot lehelt a vendéglátónk nyakára majd hosszan kéjesen megcsókolta. Ő is részesedni akart a férfi nedűből, ugyanis rendkívül élvezi, ha a nedvemet egy másik nő ajkain keresztül ízlelheti. Én örülök egyébként ennek a szokásának a legjobban. Imádom, amikor a sperma áztatta ajkak előttem csókra fonódnak.

A lányok ezt követően felém fordultak és Zsuzsa azonnal megjegyezte Zsófinak:
– Amikor felhívtalak nem is gondoltam arra, hogy ilyen kellemes időtöltésben lesz részem. Az igazat megvallva egy régi kedves álmom vált ma valóra, ugyanis egyszer álmomban már szeretkeztem veletek. De ezt sosem mertem neked elmesélni, még annak ellenére sem, hogy sokszor a szex volt a kis csevegéseink tárgya.
– Legalább egy kis célzást tehettél volna ebbe az irányba – válaszolta nevetve a feleségem – ugyanis mi már korábban is, szívesen eljátszadoztunk volna veled.

Igaza volt Zsófinak. Zsuzsát megismerve hamar egyetértettünk abban, hogy alkalom adtán szívesen szeretkeznénk vele. Tudtuk, hogy ez valamikor úgyis be fog következni. Azonban egyáltalán nem akartuk a dolgot siettetni, és lám nekünk lett igazunk. Zsuzsa mivel elég sokat van egyedül, és úgy mellékesen közben megtudta, hogy a férjének is van egy nála valamivel fiatalabb barátnője, most már minden bűntudat nélkül napjainkban is szívesen csatalakozik hozzánk. Igazán remek szerető.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.