Tóparti erotika

A nap magasan az égen árválkodott, beragyogva az egész tájat. Annával a tó partján süttettük magunkat. Ez volt az utolsó napunk, mielőtt hazaindultunk volna, ezért ki akartuk élvezni minden egyes percét. A többiek még aludtak, így csak ketten voltunk.

Én és az ő gyönyörű teste. Egyszerűen megbabonázott vele. Apró bikini volt rajta, mely alig takart valamit, így a fantáziámat nem hagyta hidegen. Jól elvoltunk a hétvégén, de a szex valahogy nem jött össze. Pedig mindent megtettem az érdekében. Mindent, amit csak lehetett.

És most eljött az utolsó nap, ezért tudtam, hogy most, vagy soha. Ő csak feküdt mellettem, süttette magát, míg én benne gyönyörködtem. A bőre szép barna volt, csillogott a napfényben. Felkönyököltem, és úgy néztem. Ő persze a szeme sarkából egyből észrevette. Felült mellém, nem szólt semmit, majd egyszerűen levetette a bikini felsőjét. Közepes nagyságú, formás mellei voltak. Egyszerűen ennivalóak. És én máris megéheztem.

– Kérhetek egy szívességet? – kacér mosollyal nézett rám, majd feküdt vissza.

– Persze – egy kissé elkalandoztam.

– Bekennél napolajjal?

A válasz egy határozott igen volt. Nyomtam egy keveset a flakonból a tenyerembe, majd gyengéden kezdtem a testébe masszírozni. A vállaival kezdtem, majd egyre lejjebb haladtam. Nem akartam elkapkodni. Szép finoman haladtam lefelé. Érezni akartam a melleit, ahogy végigsiklok rajtuk. Az érintésük nem hagyott hidegen. A testem reagálni kezdett, a szívverésem szaporábbá vált. Felnéztem rá, a szemei behunyva voltak. Az arca békés. Az egész teste ellazult. A kezem szép finoman becézgette a melleit, a mellbimbói meredten bámultak az ég felé. Egyszerűen hibátlan volt a teste. És én nem bírtam betelni vele. Elfogott a vágy, minden porcikám beleremegett, és szép lassan indultam tovább. A hasa feszes volt. A bőre szinte selymes.

Gyengéden simogattam, miközben csak egy dolgon járt az agyam. A tanga a puncijára feszült, szemmel jól kilehetett venni a vonalát. Ahogy elértem a hasa alját egyre nagyobb vágyat éreztem rá, hogy megérintsem. Minden egyes porcikám vágyott rá. Arra, hogy végigsimítsam. Ismét megálltam, és felnéztem rá. A szemei még mindig csukva voltak. Nem tudtam, hogy mitévő legyek. Ez volt az a pillanat, jól tudtam. A pillanat, melyre az egész hétvégén vártam. Végignéztem a testén, a farkam kezdett merevvé válni, és jól tudtam, hogy innen már nincs visszaút. A hasáról a combjára tévedt a kezem. Ő ekkor kissé széttette a lábait. A punija ettől még láthatóbbá vált.

Kezemmel már a belső combját simogattam, majd kissé reszketve, félve a negatív reakciótól tévedtem a puncijára. Nem nyúltam a tangába. Előbb csak lágyan simítottam végig kívülről, miközben végig az arcát figyeltem. A szeme még mindig csukva volt, ám az ajkait már összeszorította. Ez pedig felbátorított. Kezem óvatosan, az apró ruhadarab alá toltam. A punija már nedves volt. A kezem végig siklott rajta, miközben nedve átáztatta. Finom, lassú körkörös mozgásba kezdtem. Ő ekkor kinyitotta a szemeit. A tekintetünk találkozott. Elmosolyodott, majd magához húzott, és csókolózni kezdtünk. Nyelve heves táncot járt az enyémmel, miközben én tovább izgattam odalent. A punija már forrón lüktetett, mikor két ujjamat tövig nyomtam benne, és ujjazni kezdtem. Anna ekkor felnyögött. A testét elöntötte a vágy, minden porcikája csak arra vágyott, hogy végre a csúcsra jusson.

Lassan, apró csókokkal indultam el lefelé a testén. Végig csókoltam minden egyes négyzetcentiméterét. A melleire külön figyelmet fordítva. Eljátszadoztam velük egy ideig, míg végül tovább indultam. A punija illata már megcsapta az orromat. Lehúztam róla a tangát, majd széthúztam a lábait, és szép finoman csókolni kezdtem. Apró csókokat leheltem rá, őrületbe kergetve ezzel, majd mikor már alig bírta, tovább indultam. Mélyen a mélyedésébe nyaltam. Végigsiklottam benne, egészen a csiklójáig, mely már készen állt rá, hogy eljátszadozzam vele. Ekkor felnéztem Annára, a tekintetünk találkozott, a szemeiből kiolvashattam, hogy mennyire vágyik rá, hogy már alig bírja… el akar élvezni. Elmosolyodtam. Majd belecsókoltam forrón lüktető puncijába, melynek édes íze teljesen megbabonázott. Nagyon finom volt a punija. És én egyszerűen nem bírtam betelni vele. Rátapadtam és egyre hevesebben csókoltam. Ő pedig egyre kevésbé bírta. Már nagyon közel járt a véghez, és én ezt jól tudtam. Úgy csókoltam, mint még előtte soha senkit, mikor a teste hirtelen görcsbe rándult, izmai megfeszültek, és ő elélvezett. Én ekkor leálltam. Felnéztem rá, a szemeit behunyva élvezett.

Levetettem a fürdőnadrágom, a farkam már majd szétdurrant, mikor a puncijához igazítottam, és finoman belé csúsztattam. Forró, és nedves volt. A világ legszebb érzését adva. Tövig benyomtam, majd szép lassan dugni kezdtem, miközben megcsókoltam. A punija íze még ott volt a számban, és ő ezt érezte, mindkét kezével a testembe kapaszkodott, miközben én egyre gyorsabban keféltem. Ő egyre szaporábban vette a levegőt, velem együtt. A tekintetünk néha-néha találkozott, miközben tovább csókoltam. A testünk szinte eggyé vált, mikor kezdtem érezni, hogy már nem bírom sokáig. A punija szinte magába szívta a farkam, és nem engedte. Rátapadt. Már neki sem kellett sok. Ismét megfeszült. A teste felkészült a gyönyörre. Egyre szaporábban vette a levegőt, és egyre hangosabban nyögött fel, míg végül ismét elélvezett. A punija ekkor úgy tapadt a farkamra, mint még korábban soha. És számomra ez volt a kegyelemdöfés.

Olyan gyorsan kezdtem kefélni, amilyen gyorsan csak tudtam, míg végül én is elélveztem. Bele a forró puncijába. Egészen addig dugtam, míg a farkam el nem ernyedt. Ekkor kihúztam belőle és csak csókoltam. Ő még mindig levegő után kapkodott. Egymásra mosolyogtunk, és én ekkor jól tudtam, hogy neki ennyi még koránt sem volt elég. Mellé feküdtem, majd ő fölém hajolt és vadul csókolni kezdett. Előbb a nyakam, majd a mellkasom, egyre lejjebb haladva, míg el nem érte a farkam. Ekkor lelassított, apró csókokkal halmozta el. Előbb a golyóim kényeztette, majd a szájába vette a még mindig ernyedt farkam, és a nyelvével kezdte ostorozni. El is érve vele a kellő hatást.

Éreztem, hogy a testem ismét reagál, a farkam a szájában keménykedett meg. Úgy kényeztette, mint még előtte soha senki. Hol gyorsabban, hol lassabban szopta. Én már készen álltam rá, hogy a szájába élvezzek, mikor hírtelen leállt. Felnézett rám, majd rám ült. Farkam a puncijához igazította, és lassú, ütemes csípőmozgásba kezdett. Kezeimmel a seggébe markoltam, miközben ő egyre gyorsabban mozgott rajtam. A punija egyre szaporábban lüktetett, a nedve egyre jobban folyt. Fel-fel nyögött, már szinte magán kívül volt. Átadta magát az ösztöneinek. Piszkosul jól csinálta. Én már teljesen készen voltam. Szinte csak pár pillanat kellett volna még hozzá, hogy ismét a puncijába élvezzek, mikor ő hirtelen leállt. A fülemhez hajolt és bele súgta, hogy úgy akar elélvezni, hogy én hátulról kefélem. Majd leszállt rólam, négykézlábra ereszkedett, és várta, hogy hátulról hatoljak a kéjnedvtől tocsogó puncijába.

Kissé széthúztam a lábait, majd gyengéden belé hatoltam, és lassan dugni kezdtem. Nagyon élvezte. Egyre szaporábban vette a levegőt, míg végül nem bírta tovább… és elélvezett. Már nekem sem kellett sok. A hátára fektettem, farkam a puncijához igazítottam és belé hatoltam. Olyan gyorsan keféltem, ahogy csak bírtam. Egészen addig, míg el nem élveztem. Ismét a puncijába, mely felemelő érzés volt. Ezután megcsókoltam. Majd mellé feküdtem. Pihennünk kellett. Nem törődtünk semmivel, és senkivel. Kint a természet lágy ölén adtuk át magunkat a természet vad ősi ösztöneinek.

Emlékezetes kalandot teremtve egymásnak.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.