A perverz aktfotós

Mindenkinek van hobbija. Állítólag…

Az enyém a fotózás. Méghozzá az aktfotózás. Persze ez nem egyik napról a másikra alakult ki. Sok idő kellett hozzá, mire belejöttem. Kezdetben a barátnőimet fotózgattam. Mind örömmel álltak modellt, és vállalták a dolgot, aztán ahogy telt az idő, egyre jobb lettem, és egyre többen szereztek tudomást az én kis szabadidős elfoglaltságomról. És legnagyobb meglepetésemre egyre többen kerestek fel, kértek meg, hogy róluk is készítsek egy fotósorozatot. Mondhatni örömmel vállaltam a felkérést, mert így nem nekem kellett keresgélnem…

A történet izgalmas része ott kezdődött, mikor egy szép nap megismertem, egy gyönyörű lányt, Anitát. Házibuliban voltam egy barátomnál, aki bemutatott neki, és én rögtön meséltem a hobbimról, ami neki nagyon tetszett. Számot cseréltünk, és megbeszéltük, hogy találkozunk a következő héten… és így is lett. Nagyon őszinte lánynak ismertem meg, és ezért meg is lepett mikor azzal állt elő, hogy szeretné, ha róla is készítenék pár fotót, még mielőtt betöltené a huszonegyedik születésnapját. Mondván, hogy mikor idősebb lesz, akkor csak elő kelljen kapnia a képeket és visszaemlékezni rá, hogy milyen gyönyörű is volt fiatalon…

A hétvégére beszéltük meg az időpontot, mert akkor a szülei nem voltak otthon. Így egy egész napunk volt rá, hogy tökéletes képeket készítsünk.

Szombat délelőtt tízkor érkeztem meg hozzá. A városban laktak, egy kétszintes családi házban. Ahogy beléptem az ajtón egy hatalmas nappali fogadott, tele virágokkal, növényekkel. Az édesanyja oda volt értük. És meg kell hagyni nagyon kellemes hangulatot ébresztettek. Anitával a konyhába mentünk. Készített két kávét, és miközben elkortyolgattuk megbeszéltük a részleteket. Azt mondta, hogy teljesen rám bízza magát. Én ennek nagyon örültem, mert a legtöbben, akik addig felkértek, konkrét tervekkel álltak elő, és nem nagyon tudtam érvényesülni.

– Szóval, akkor hol kezdjük? – a szemei csillogtak, egyszerűen gyönyörű volt. Egy kósza szőke tincs lógott az arcába, melytől vadítóan szexi volt. Melegítő alsó, és egy póló volt rajta. Hosszú, szőke haja kiengedve lógott a válláig.

– A konyha tökéletes lesz.

– A konyha? – meglepetten kérdezett vissza.

– Igen, a konyha – felálltam, elővettem a gépet és felkészültem az első képek elkészítésére- csinálok pár képet rólad, aztán utána átmehetünk a nappaliba. Nagyon jól fogsz mutatni a növények közt – elmosolyodtam.

– Rendben – bólintott, miközben zavartan mosolygott. Láttam rajta, hogy izgul. Még sosem volt ilyenben része- de azt akarom, hogy a ház minden zegzugában készíts rólam képeket.

– Oké.

Hozzáláttam az első képek elkészítéséhez. A széken ült, és csak mosolygott, miközben én csak kattintgattam. Készítettem pár képet, majd átmentünk a nappaliba. Ő a díványra dőlt. Fehér bőrét remekül kiemelte a dívány sötétbarna árnyalata.

– Ne vessem le a pólóm?

– Még ne. Egy kicsit húzd feljebb. Szép lassan akarok haladni. Hiba lenne elkapkodni.

Mindent úgy tett, ahogy kértem. Feljebb húzta a pólóját, egészen a melléig. Gyönyörű, lapos hasa volt. Csináltam róla pár fotót, majd megkértem, hogy forduljon hasra. Odamentem, és kissé lejjebb húztam a nadrágját, épp csak annyira, hogy formás fenekének egy kis része ki villanjon. Majd a hátára feküdt, ekkor én ismét odamentem és lejjebb húztam róla a nadrágot. Rózsaszín, csipkés tanga volt rajta. Épp csak annyit engedtem látszatni belőle, hogy az már kellően izgató legyen. Majd megkértem, hogy álljon fel, és vesse le a pólóját. Miközben vetkőzött én tovább fotóztam. Szép lassan szabadult meg a ruhadarabtól, amit a földre dobott. Fedetlen felső teste elkápráztatott. Gyönyörű, kerek, feszes mellei voltak. Nem nagyok, de szépek, és formásak. Megkértem, hogy takarja el őket a kezével, hogy úgy fotózhassam. Nem akartam sietni vele. Azt akartam, hogy lassan bontakozzon ki. Hogy egy szép erotikus sorozatot tudjak készíteni. Jó pár képet csináltam.

Már nem volt olyan feszült, mint az elején. Kezdett felengedni, ellazulni, és ettől csak még szebb lett. Ekkor megkértem, hogy engedje le a kezeit, majd szép lassan simítsa végig a felső testét, melleit, majd nyúljon az egyik kezével a nadrágjába, ezután pedig szép lassan vesse le azt. Őszintén megvallva már alig vártam, hogy láthassam meztelenül. Egyszerűen megőrjített a teste. A farkam már mereven kényelmetlenkedett a nadrágomban. A legszívesebben előkaptam volna, és keféltem volna egy jót, de nem tehettem. Kissé elkalandoztam, és mire ismét visszatértem a valóságba az ő testét már csak egy apró, rózsaszín tanga próbálta fedni. Én megállás nélkül fotóztam. Ő szép lassan megfordult, és szemügyre vehettem formás fenekét. Mely szinte megbabonázott. Ekkor megkértem, hogy üljön vissza a kanapéra, tegye szét a lábait, és nyúljon a bugyijába. Anita kényelmesen hátradőlt, és szép finoman izgatni kezdte magát. Láttam, ahogy a teste reagál az ujjai gyengéd érintésére, megtelik vággyal… és egyre jobban átadja magát az élvezetnek.

Anita szinte kikelt magából. Mintha nem is lettem volna ott, teljesen átadta magát az érzéseknek. Én ekkor megkértem, hogy ismét álljon fel, és szép lassan szabaduljon meg a tangájától. Gyönyörű, frissen borotvált punija volt. Én a lába elé térdeltem, és csináltam pár közeli képet. Punija már kellően nedves volt, kéjes illata megcsapta az orromat. Hatalmas önerőre volt szükségem, hogy bele ne csókoljak. Miközben a közeli képeket készítettem megkértem, hogy tovább izgassa magát. A keze gyengéden siklott végig punija mélyedésében. Lassú, körkörös mozgást végezve. Halk nyögések hagyták el az ajkát. Teljesen fel volt tűzelve. Láttam rajta, hogy nem bírja sokáig. Két ujját a punija mélyére dugta, és előbb lassú, majd egyre dinamikusabb mozgással kezdte izgatni magát. Nedve végigfolyt a csuklójáig, majd a földre csöpögött.

A szemeit már behunyta, miközben az ajkát harapdálta. Nem akartam, hogy leálljon. Gyönyörű, izgató látvány volt. A legerotikusabb, legizgatóbb lány, akivel addig együtt dolgoztam. Visszafeküdt a kanapéra. A lábait szétette és tovább izgatta magát. A farkam már majd szétdurrant a látványtól. Előtte még soha senki nem tudott így felizgatni. Egy pillanatra sem vettem le róla a szememet. Egyre gyorsabban készítettem a képeket, miközben ő egyre dinamikusabban izgatta magát. Szőke haja csapzottan lógott az arcába. Halk nyögések hagyták el az ajkát. Már két kézzel izgatta magát. Két ujját tövig nyomta a puncijába, míg másik kezével a csiklóját simogatta. A teste olyan volt, mint egy hangszer. Tökéletes ritmusban dolgozott össze, egyre hevesebbé, forróbbá válva. Mintha csak fel akarna robbanni. Hol megfeszült, hol ellazult. A kanapé egyre jobban átázott a punija nedűjétől. Én már nem fotóztam tovább. Egyszerűen képtelen voltam. Az ágy előtt térdeltem és csak figyeltem. Vártam, hogy végre eljusson a csúcsig… azt a pillanatot akartam megörökíteni.

Mikor a teste megkapja annak a gyönyörnek az érzését, melynek elérésén éppen dolgozik. Annyira izgató volt a látvány, hogy alig bírtam magammal. De tudtam, hogy nem lehet. Nem kaphatom meg. Ott és akkor nem. Mert nem azért voltam ott. Vagy mégis? Már magam se tudtam. Minden porcikám vágyott rá, miközben ő egyre szaporábban vette a levegőt, míg végül a teste meg nem feszült. Én ekkor tudtam, hogy eljött az idő. Ismét felkaptam a fényképezőgépet és fotózni kezdtem, miközben ő elért a csúcsig. Minden izma megfeszült. Kezei olyan gyorsan dolgoztak a punciján, hogy azt már szemmel nem lehetett követni. Hatalmas erővel tőrt ki… az egész teste átadta magát a gyönyörnek. Hangosan zihált, a szemi csukva voltak, a száját összeszorította… és elélvezett.

Gyönyörű látvány volt, ahogy a csúcsra ért. Percekig kapkodott még levegő után. A szemeit már kinyitotta, elmosolyodott, ahogy a tekintetünk találkozott. Életem egyik legszebb élménye volt ez a nap vele… Miután magához tért folytattuk a fotózást. Átmentünk a szobájába, majd a fürdőbe, ahol zuhanyzás közben is készítettem róla pár képet…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.