Több mint barátság

Van nekem egy régi hölgyismerősöm, pontosabban onnan ismerem, hogy a szomszédunk volt egy társasházban. Már gyerekkorom óta ismerem, és elég közeli barátok vagyunk. Úgymond, gyakran jártam hozzá beszélgetni, segített a tanulásban. A korkülönbség köztünk 6 év.

Bár nem az a kimondott szépség, de mindig volt benne valami, ami megfogott, és jóval később már szexuálisan is vonzódtam hozzá. Ilyen jellegű tapasztalataim nem voltak, mivel én mindig is vele akartam elveszíteni. Egyszer volt bátorságom előtte felhozni ezt a témát, de nemleges választ adott. Ez azonban nem tántorított el. Aztán neki gondjai támadtak a számítástechnikában, és segítséget kért. Én pedig – nem komolyan gondolva – alkut kötöttem vele: én segítek neki mindenben, amit akar, és cserébe ő is segít nekem mindenben, amit akarok. Majd elmondtam neki, hogy le akarok vele feküdni. Pár percig gondolkodott, majd meglepetésemre beleegyezett. Persze az alku beteljesedése váratott magára…

Aztán egyetemre kerültem, és a téma változatlan maradt. Egyszer aztán felhívott a kollégiumomban, hogy pont abba a városba kell mennie, és mivel egy napra megy oda, nem tud hol aludni. Én persze szíves örömest felajánlottam neki szobámat. Valamikor késő délután meg is érkezett, és azt mondta, hogy akkor itt marad. Beszélgettünk aztán leszállt szép lassan az este. A kollégiumi szobatársam valami bulira volt hivatalos, és másnap jön csak vissza. Rendben. Miután elment a srác, a lány megkérdezte, hogy megfürödhet-e. Miért ne? Fürdése közben észrevettem, hogy nem zárta be teljesen az ajtót. Odaléptem, hogy becsukjam, amikor kiszólt, hogy menjek be hozzá. Nem tétováztam, és bemenve még mindig a kádban találtam.

A szemeim megakadtak a szép formás mellein. Rámnézett, majd csillogó szemeivel arra kért, mossam meg a hátát. Odaléptem hozzá, de még mindig csak a melleit néztem. Majd szépen szivaccsal végigmostam a hátát. Majd arra kért, hogy mossam meg a melleit is. Vonakodásomra megfogta a kezeimet, és a melléhez húzta őket. Most már meg kellett mosnom. Ilyen szép formás melleket még nem fogtam a kezemben. Ezután viszont kiküldött. Azt hittem valamit rosszul csináltam. Később kijött, és mondta, hogy most már én is megfürödhetek, ha akarok. És a hangsúly a „ha akarok”-on volt. Így aztán én elmentem zuhanyozni. Pár perc múlva hirtelen benyitott, mire odafordultam. Majd azt láttam, hogy a tekintete nem az arcomra, hanem a farkamra vetül. Pár másodpercig nézte, majd kiment.

Mikor visszamentem a szobába, ő már az egyik ágyban feküdt, rajta a takaróval. Én meg a saját ágyamba feküdtem. Mivel melegem volt, az alvó pólómat levettem, és csak egy szál gatyában feküdtem. Egyszer csak felkelt, és hirtelen befeküdt mellém. Erre azt mondta, hogy fázik és jobb, ha melegítjük egymást. Majd miután kényelmesen elhelyezkedett, a fülembe súgta: itt az idő! Még ki sem mondta, már a farkamat markolászta! Szépen simogatta, és mélyen a szemembe nézett. Ekkor vettem észre, hogy már semmilyen ruhanemű nincs rajta. Majd megfogta az egyik kezemet, és a puncijához tette mondván, „simogasd”. Így izgattuk egymást, majd hirtelen fölém mászott, és smárolni kezdett velem. Aztán szépen lefelé haladva csókolgatta testemet. A mellei hozzáértek a már merev farkamhoz, ami még jobban felizgatott. Ezt észre is vette, és egy másodperccel később már hevesen nyalogatni kezdte, majd bekapta. Szép lassan szopogatta. Nyelve izgága táncot járt farkam hegyén. Néha rám nézett, és elégedett pillantással vette tudomásul, hogy a lehető legnagyobb élvezetet nyújtja. Ilyenkor egyre erősebben kezdte szopni.

Egy kis idő múlva átvette a 69-es pózt, és a szép, szaftos punciját az arcomba nyomta. Amilyen mélyre csak lehetett, benyomtam a nyelvemet. Kis idő múlva pihentetni kezdte a száját – ami eddig fáradhatatlanul tette a dolgát -, és halk nyögéseitől felajzottan egyre jobban kezdtem nyalni. Egy idő múlva a hátára feküdt, mire én kezdtem el végigcsókolgatni a már hamvadzó testét. Előbb smárolni kezdtem vele, majd végigcsókolgattam a nyakát, szopogattam a melleit külön-külön, körbejárattam a köldökét, majd ismét nyalni kezdtem a punciját. Mell-szexet is kipróbáltam, amit különös képen ő is nagyon élvezett.

Majd én is elfáradtam, és lefeküdtem mellé. Ő fölém hajolt, smárolt, majd míg az egyik kezével a bőrt húzogatta a dákómon, addig a nyakamat szívogatta. Kb. 5 perccel később felült, rám nézett, kéjesen megnyalta a szája szélét, majd azt mondta: „Kezdjük…!” Előkaptam egy gumit, ráhúztam a farkamra, majd rám ült. Szép lassan vezette puncijába az izgalomtól majd szétdurranó húsomat, és ütemes mozgásban lovagolni kezdett rajtam. A fel-le ugráló melleinek látványa még jobban kezdett izgatni. Egy félórával később ő feküdt a hátán, lábait a nyakamba tette és veszettül dugtam, ahogy lehetett. Később kb. 10 másodpercnyi pihenőre lekaptam a gumit, és gumi nélkül basztam tovább. Meglepődött ugyan, de pillantása azt sugallta, hogy így még jobb lesz.

Majd amikor éreztem, hogy mindjárt kezd elélvezni, csökkentettem a tempót, hogy egyszerre élvezzünk el. Bár ez nem sikerült – ő hamarabb ment el…immáron sokadjára -, a csúcshoz közeledvén kivettem a dorongomat, és a szájához emeltem. Gyorsan bekapta, és izgatottan szopni kezdte. Amikor már csak néhány másodperc volt hátra a kilövésig, kivettem a szájából, és az egész adagomat az arcára, és a mellére ontottam. Majd szépen lenyalogatta a makkomról, és a melleiről. Fáradtan dőltünk le egymás mellé. Hálás, hosszú csókokkal halmozott el, majd egymást átölelve pihentünk. Egy óra múlva felébresztett, rám nézett, és megéreztem a kezét a farkamon. Nem kis meglepődésemre azt súgta a fülembe: „Na, mikor kezdjük újra?!”

Aznap éjjel semmit sem aludtunk, reggel 6-ig folyamatosan dugtunk. Azóta már csak kétszer találkoztam vele a városban, és mindkétszer nálam „aludt”.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.