Tanár Diák szexfantázia

Kelemen tanár úr végtelen szigorú történelem tanár volt. Amit mondott, az úgy is volt….ugyanakkor szerettük. Át tudta adni az érzést, hogy megéri megtanulni a leckét.
Érettségi előtt álltunk, és olyan jó volt az osztályátlag, hogy elvitt minket Egerbe, és megnéztük a várat. 23 fiatal felnőttet cipelt az ország másik végébe vonattal, szülői felügyelet nélkül. Mi akkor kezdtük csak az életet. Ilyen társaságban elkellt még egy szigorú tanár, és szerencsére jó cimboráját, Fazekas tanár urat hozta magával. Magas, izmos pasi volt, brutál férfias hanggal és kisugárzással. A diáklányok imádták őt, de ő mindig tisztességes, magyar tanár volt. A vonaton pont volt hely mellettem így oda ült le. Isteni illata volt. Én az asztalra már kikészítettem a könyvet, amit olvasni terveztem, hiszen padtársam sajnos nem tudott velünk jönni, én pedig mással sosem barátkoztam igazán. Nem voltam kiközösítve, de mégsem voltam velük olyan…. szóval olvastam, Fazekas tanár úr pedig megkérdezte eddig hogy tetszik a mű. Ebből lett az, hogy végig beszélgettünk az utat. Azt hittem zavarba hoz, de megbabonázott.
Egerben elfoglaltuk a szállást, majd helyi járattal mentünk a várig

. Hatalmas tumultus volt a buszon, a két tanár azon izgult fent van e mindenki, de sajnos nem hagytunk el senkit. Egy idős hölgy állt előttem, borzasztó szaga volt szegénynek, mellettem egy korombeli srác, fejhallgatóval. Nem tudott rendesen kapaszkodni, és sokszor meglökte a vállam. Aztán jött a fekete leves: valami díjnyertes barom mögöttem a fejem fölött talált kapaszkodót, és ha ez nem lenne elég, a fenekemhez dörgölőzött. Kelemen tanár urat pillantottam meg az első ajtónál, máshol nem láttam ismerős arcot. Akartam Neki szólni, hogy valami nem jó, de ekkor Fazekas tanár úr hangját hallottam: „legközelebb külön buszt bérlünk” -mondta. Ekkor lattam hogy ő dörgölőzik nekem. Ő nyomja neki a fenekemnek az ágyékát. „Szerintem megvan a feelingje”- válaszoltam és nevettünk. Utána cseppet sem zavart a dolog….sőt! Iszonyat nedvesség öntötte el a puncim. Ezt ő is megérezhette, mert megsimogatta a combom a szoknya alatt. Remegett a lábam. Volt már előtte komoly barátom, de ez teljesen más élmény volt. Aztán le kellett szállni, mert megérkeztünk.
Már vagy egy órája járkáltunk a várban, amikor megint összetalálkoztam vele közelről. Az egyik kiállítást néztem, amikor odalépett mellém és azt mondta, annyira jó, hogy nem állok be a sorba és egyedi és okos vagyok, majd ott hagyott. Megbolondultam érte, de inkább elindultam a másik irányba, amerre mentek a többiek és ahol az a nagyon szűk kis csigalépcső volt. Megcsúsztam rajta és seggbe ültem. „Nem esett bajod?”-kérdezte. Hát utánam jött…. Jajjj dehogy utánam, arra ment mindenki, ő mindenki után ment. Felsegített és megcsókolt. Ohhh, ő utánam jött „Ne haragudj,
túl messzire mentem.”-mondta, de én vissza csókoltam. Forrón, szenvedélyesen. Benyúlt a szoknyám alá, és simogatni kezdte a puncim. „Szeretnéd?-kérdezte mélyen a szemembe nézve, miközben másik kezével az arcom simogatta. Én pedig nadrágon keresztül a farkával csináltam ugyanezt, és válaszoltam: „Nagyon!”.

Hamar elő is került a farka, és felrakott a kis ablakpárkányra, majd lassan benyomta. Centiről centire haladt bennem a farka és hihetetlen isteni volt. Remegett a lába és a teste is. Visszafojtotta a férfias nyögését, és finoman rá tette a kezét a számra, ezzel jelezve, hogy én se adjak ki nsgyon hangot. Pár lökés volt csak, és ki is vette, mondván: „Túl jó ez nekem, nem fogom bírni” és ahogy kimondta rá is spriccelt a hasamra. „Ne haragudj, istennő vagy” és megcsókolt.
Külön-külön tértünk vissza az osztályhoz, más-más irányból, hogy ne legyen feltűnő.

És hogy mit sajnálok? Hogy ez az egész csak a fantáziámban történt meg….

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.