A nagy párcsere és a gátlástalan szex

Nem is tudom, hogyan kezdjem. Engem Csillának hívnak, a páromat pedig Levinek. Házasok vagyunk, ő 29, én 26 éves vagyok..Egy kis falucskában lakunk egy nagyváros mellett, én itt vagyok pedagógus, a férjem pedig egy kisebb vállalkozást vezet. Ha tehetjük, évente többször is eljárunk pihenni. Így volt ez most is. A hegyekben néztünk ki egy kis nyaralót, hogy a nagy meleg elől oda meneküljünk. Pénteken indultunk és velünk tartott a kolléganőm is, akivel 2 éve dolgozok együtt. Őt Nikinek hívják, 25 éves, mellesleg nagyon csinos. Az út nem tartott tovább 2 óránál, és megérkeztünk,. kipakoltunk. Nem igazán olyan volt, mint ahogy azt nekünk leírták. Tehát nem egyedül voltunk. Egy kisebb társaság is ott pihent, ők csak fiúk voltak, kb. 6-8 fő. Éppen bográcsoztak, illendően bemutatkoztunk egymásnak, majd ők meginvitáltak minket egy kis vacsorára.

Gyorsan átöltöztünk bikinire, és kicsit csobbantunk a kertben felállított medencében, addig a férjem a fiúkkal iszogatott, ismerkedett. Rajtam egy hófehér tangás bikini volt, míg Nikin egy rózsaszín, szintén tangás, ami jól ment a szőke hajához. Ő kb. 170 cm magas, nagyon csinos, szőke hosszú hajú, szép szoli barna volt. Én fekete hosszú hajjal, 176 cm, szoli barna vagyok, sokak szerint kicsit kihívó, mivel több tetkóm és piercingem is van a bal lábamon, derekamon és a felkaromon. Piercingem van a nyelvemben, és csak egy kis csillogó kő az orromban és a csiklómban.

Kb. 2 perc fürdőzés után pár fiú is csatlakozott hozzánk a medencébe, és labdáztunk, közben mi is iszogattunk. A nagy melegben 2 pálinka után éreztem a fejemben. Egy kicsit kifeküdtünk a medence partjára, és beszélgettünk, majd kajáztunk. Kb. már 22 óra lehetett, és pár fiú hívott minket a helyi diszkóba, de mi már kinőttünk ezekből a bulikból, igazából sohasem szerettem. Kettő fiú kivételével mindenki elment, így már csak mi ketten, a párom és a 2 srác maradt, és tovább fürdőzgettünk, iszogattunk.

A gátlásaink is elmúltak, így a bikini felsőtől hamar megszabadultunk, majd pikánsabb témák kerültek elő. Fogadtak, hogy ha meg merem mutatni a nunimba található piercinget, akkor a 2 fiú meztelenül szalad egy kört az udvaron. Nem hitték, hogy megteszem, még a férjem is kételkedett, pedig tudta, hogy elég bevállalós vagyok. Egy perc múlva már meztelenül álltam a 3 fiú előtt, akik gyönyörködtek a tetkóimban, ill a piercingjeimben. A 2 fiú pedig szaladt 1 kört meztelenül az udvaron. Ekkor a fiú kitalálták, hogy fojtassuk akkor ezt a bátorságpróbát, amit eddig gyerekesnek tartottam, de most nagyon is vonzott.

A fiúk kitalálták most Nikinek, hogy csókoljon meg engem. Erre a férjem beszaladt a kameráért, hogy mindezt felvegye. Niki odalépett hozzám, és megcsókolt hosszasan, majd egyik kezével a mellbimbómat simogatta, nagyon izgatott, de szemmel láthatóan a fiúknál is megindult valami. Most én vettem el a kamerát, és a férjemnek mondtam, hogy vegyék le Nikivel egymásról erotikusan a bikini alsót, illetve a rövid nacit.
A férjem kezdte, és szép lassan elkezdte lehúzni a tangát Nikiről, közben végig simította a lábát. Most Niki jött, aki a párom hasánál kezdte a simogatást, és szép lassan ő is lehúzta a rövid nacit a páromról. Ekkor vettem észre a párom férfiasságát, nagyon tetszik neki. Végezetül még Niki egy puszit is adott a férjem farkára, amin kicsit meglepődtem.
Most Niki ötletére nekem kellett a két srác férfiassága elé leguggolnom, és imitálni az orális szexet. A két srác odalépett hozzám a meredező farkaikkal, közben Niki fényképezett. A párom szólt, hogy fogjam meg mindkét srác farkát. Egész szép mérettel rendelkeztek. Mind a két srác farka a kezemben volt, és így pózolgattam. A főiskola évei alatt már voltam két pasival, és most ismét előttem volt a lehetőség, amint látom a páromnak sem volt ellenére, még úgy sem, hogy ő nélküle.

Ezt kihasználva szépen bekaptam az egyik srác farkát, és elkezdtem vele játszani, majd a másikkal is, mire a páromra néztem már Nikivel smároltak a medencében. A srácok felhúztak, és mi is smárolni kezdtünk nagyon izgi volt , hogy bárki megláthat bennünket az utcáról. Szépen lefektettek a fűbe, és a mellemmel és a nunimmal foglalkoztak, nagyon jó érzés volt, ahogy két férfi meredező farokkal engem kényeztet. Az egyik srác a csiklómban található piercinggel játszadozott míg a másik a mellemet dugta , majd az ajkaim közzé tette. Imádtam, ahogy egy kurvának néztek, nem kellett nekik mondani, vagy mutatni, hogy mit akarok.

Eközben a medence partján már javában dugta a férjem Nikit. Engem is felváltva kefélt a két srác, közben kameráztak. Majd az egyik srác odalépett Niki szájához, és őt szopatta tovább. Niki is igazi kurvaként viselkedett, nem ismertem rá. Smárolt, szopott, dugott. A srác, akivel én voltam hirtelen kivette a farkát, és az arcomhoz lépett vele, hirtelen nem tudtam mit csináljak, és a páromra néztem, aki mondta, hogy nyugodtan. Ekkor a srác farkát vertem még kb. 1 fél percig, aki az arcomra illetve a nyelvemre engedte a spermáját.
Ekkor Már Niki is a férjem és a másik srác között térdepelt, és verték a farkukat, én odaléptem Nikihez, és felváltva szoptuk a két péniszt, a harmadik srác pedig végig kamerázta, ahogy elönti az arcunkat a meleg fehérség.
Nikivel mind a ketten csak eldőltünk, nagyon megdugtak minket, szinte mozdulni sem tudtunk, fojt rajtunk a fehér sperma. A férjem odalépett hozzám, és azt mondta, hogy büszke vagyok rád. Kb. 20 perc pihenés után elindultunk zuhanyozni Nikivel. Ennyiszer még nem élveztem el egymás után.
Sajnos másnap reggel már a srácok utaztak haza, és csak hármasban maradtunk, de… ezt majd legközelebb.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.