Swinger kaland

Jó régen volt már, több mint tíz éve. Azóta is szeretem a csoportos szex hangulatát.

Augusztusi szombat déltán volt, a város kiürült, és nem volt barátnőm éppen, sőt az összes szexre kapható  ismerős lány is nyaralni volt. Azon voltam, hogy chaten ismerjek meg valakit, akivel még aznap találkozunk, szexelünk egy jót, aztán eszünk valamit, megnézünk valami filmet, amit a VIDEOTÉKÁBÓL hozunk fel.

Chateltem párhuzamosan 3-4 lánnyal, kezdett is érni a helyzet, de kiderült, hogy az egyik chatpartner azért van csak ott, hogy szvingerklubba keressen látogatókat.

Nem is tudtam addig, hogy léteznek ilyen helyek. Igazából el sem hittem, de volt weblapjuk, így annyira kíváncsivá tettek, hogy elmenjek.

Borotválkoztam mindenhol, és elautóztam az Eagle-be. Kicsit féltem, hogy ez valami nagy lehúzás lesz csak, de szerencsémre volt már 2-3 pár, mire megérkeztem.

Beszélgetni kezdtünk, aztán az egyik pár levetkőzött, és bementek a medencébe. Nagy baj nem lehet, ha utánukmegyek – gondoltam, és meztelenre vetkőzve bementem én is.

Valahogy a környékükre keveredtem, beszélgettünk, ők közben ölelkeztek-csókolóztak. Kissé közelebb húzódtam, és hirtelen egy női kéz markolt rá a farkamra a víz alatt. 🙂

Kezdett tetszeni a dolog. Gabi, a lány valahogy közénk került, és mi fiúk mindenfelé kalandoztunk a testén. Láthatólag mindannyian élveztük a játékot. Pár perc után kimentünk törölközni, és megszáradva a medencén túli küzdőtér felé vettük az irányt. A küzdőtér valami fekete textillel volt borítva, a padlón matracok és lepedők, UV-világítás. Olyan természetesen jött, hogy mit kell hármasban csinálni, mintha ott nőttem volna fel.

Pár perc hármas játék után többen is bejöttek. A többség nem túl távol akcióba kezdett, a magányos pasik viszont csak kukkoltak, és a gatyájukba nyúlkálva verték a farkukat. Ez a rész elég gáz volt sztem…

A párokkal viszont egy komoly gabalyodás kezdődött, a végén már nehéz volt követni, hogy ki-kivel van… mindenesetre a nők sokat élveztek, simogatták egymást. Jobb volt, mint a filmeken.

Három óra nagyrészt matracon történő munka után hullafáradtan indultam haza, néhány új telefonszámmal és széles vigyorral az arcomon.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.