Nyálas nyalás

Mi újság Veled, hogy vagy?
Jó volt látni Téged a múltkor, kár, hogy most nem sikerült, de talán jövő héten összejön és megint találkoznunk!
Jó volt a múltkor átölelni, és jól esett megcsókolni. Legszívesebben leszaggattam volna a ruhád, de belül valami nem engedte. Talán a tudat, hogy Te jóval másképp érzel irántam, mint én irántad.
Jó volt érezni ahogy átöleltél, jó volt érezni tested közelségét. Ha előbb történik a csók biztos nem tudtam volna, megállni, hogy vegyem le a pulcsid, hogy ne csókoljam a nyakad, hogy ne vezesselek be a nappaliba, ahol leültettelek, volna a kanapéra, végigcsókoltam volna a tested, a nyakadtól egészen a nadrágodig. Nem tudtam volna megállni, hogy ne gomboljam ki nadrágot, húzzam le cipzárját. Nem tudtam volna megállni, hogy le ne húzzam nadrágod, és nem tudtam volna ellenállni forró, érintésre vágyó kelyhed csábító illatának. Bugyidon keresztül csókoltam volna, mélyen magamba szívva illatát, és minden nedvét. Feltérdeltettelek volna a kanapéra, háttal nekem, majd hátulról nyaltam volna bele tüzelő puncidba. Nem tudtam volna megállni, hogy ne úgy tépjem le a teljesen átázott, utolsó akadályt a gyönyör kapuja elől. Immár közvetlenül érezted volna nyelvem játékát, és mikor hirtelen abbamarad vágyaid kielégítése, üresnek, elhagyatottnak érzed öled, de csak egy pillanatra rémülsz meg, hogy mi történt, mert rögtön tudod, hogy hamarosan beteljesül vágyad. Végig sem fut agyadon ezen gondolatok sora, mikor már érzed, a keménységet lábad között, érzed amint feszíti hüvelyed, és centiről centire kitölti éhes lüktető barlangod, erre vágytál, és beteljesült. Érzed amint lassan elkezd mozogni benned vágyaim hús vér bizonyítéka. Lassan, majd egyre gyorsabban, igen akarod, azt akarod, hogy soha ne érjen véget! Érzed közel a vég, nincs már sok hátra, mindjárt bekövetkezik, és ebben a pillanatban összerándul tested, tüdőd levegőért kiállat, hüvelyed teljesen rám fonódik, görcsösen markolod a kanapét. Lassan elmúlik a pillanat, visszanyered az uralmat a tested felett, érzed örömöd forrása még mindig keményen ágaskodik benned. Lassan lecsúszol rólam, megfordulsz, magadhoz húzol, megcsókolsz, felállsz, kezed férfiasságomra siklik, érzed lüktetését, keménységét. Gyengéden lenyomsz a kanapéra, terpeszben állsz előttem felnézek rád és tudom, hamarosan a fellegekbe repítesz. Fellépsz a kanapéra, lábaid csípőm mellett, felnézek, látom csillogó, vágyakozó puncid. Lassan elkezdesz ereszkedni, sajnos nem sokáig látom, mint nyílik meg kelyhed, de alig tűnt el szemem elől már érzem lüktetését, érzem amint rám fonódik, és forróságba burkolja testem jelenleg legértékesebb részét. Körözni kezdesz, majd előre hátra mozogsz örömet szerezve mind a kettőnknek. Átöleled a nyakam, csókolózunk, miközben csípőd nem áll le. Kezem feszes fenekedre siklik, próbálom lassítani a tempód, hogy minél tovább tartson ez a paradicsomi állapot, de nem engeded. Már elindult újabb orgazmusod első jele testeden és érzed, falloszom lüktetéséből, hogy nekem se kell sok, így ha lehet még fokozod a tempót. Érzem itt a vég már nem akarok semmit csak átadni magam a gyönyörnek, és te is érzed ez már az orgazmus birodalma, innen nincs visszaút.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.