Mostoha apám megmutatta, milyen a jó dugás, és én képtelen voltam leszokni róla

Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.
Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam. Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk testben: pici derekam, szélesebb csípőm, és anyámhoz hasonlatosan formás fenekem és nagy melleim voltak. Legbelül úgy éreztem, nekem egy érett pasira van szükségem, aki erős, férfias és nőnek érezhetem magam mellette.
– Niki, kijönnél segíteni?
Sóhajtva indultam meg a konyha felé, ahol apu állt egy szál köntösben a hasáig begombolkozva, lopva végigmérve tudtam, hogy már meztelen. Mostoha apám megfelelt az ideáljaimnak: mackós volt, magas, hátrazselézett hajával vonzó. Láttam, hogy edények sokasága hever a konyhapulton.
– Elpakoljam őket? – kérdeztem.
– Az jó lenne – felelt hálásan. – Anyád már sminkeli magát, én meg még sehol sem tartok.
Tudtam, hogy vacsorázni készülnek, mert régen voltak már kettesben. Ami egyúttal azt is jelentette, hogy enyém az egész ház! Mostanában meglehetősen kacér állapotban voltam, ezért rögtön Mostoha apa pornói jutottak eszembe, mire mosolyogva elkezdtem befelé pakolni. Mikor végre meghallottam a motor berregését, beosontam a szobájukba, és óvatosan a gép elé slisszoltam. Már a háttere is egy meztelenül pózoló nő volt, hát még miket rejtettek a tartalmak! Csupa szexuális töltetű mozgóképek, rövid szopások, falatnyi bikinit viselő nők. Anyával ilyen rossz lenne a nemi élet? Az egyik videóra kattintottam, amin egy szőke lány hasalt, és hangosan felnyögött, ahogy egy hapsi belécsusszant a méretes farkával. Az ujjaimat egyre forrósodó puncimba raktam, felhúztam a pólóm, hogy a másik kezemmel a melleimet simogassam, s bár tudtam, hogy a szüleim még nem most érkeznek, izgi volt tilosban járni. Hangosan nyögdécseltem, az orgazmus pedig lávaként, dübörögve hatolt át minden érzékszervemen. Bárcsak egy fiúval is megtörténne!

Felébredtem hajnal kettő táján, mert nagyon megszomjaztam. A folyosóra kiérve viszont vízcsobogást hallottam és Mostoha apa elfojtott lihegését, gondoltam, csak zuhanyzik, de a lábaim a fürdő felé vittek. Mégis mit csinálok? Az ágyékom bizseregni kezdett, ha arra gondoltam, megleshetem. Az ajtó félig nyitva volt, ezért tökéletes rálátásom nyílt arra, ahogy Mostoha apám anyámat keféli hátulról! Kezei a melleit markolták, anyám jólesően felnyögött, formás, nagy feneke csak úgy hullámzott Mostoha apa alatt. Azonnal begerjedtem, hiszen Mostoha apámat nem volt semmi látni! Mostoha apa hangja, ritmikus mozgása, ahogy anya tökéletes alakját kényeztette… hirtelen kigyúlt bennem minden elfojtott vágy, amit a dologgal kapcsolatban éreztem. A falnak simultam, benyúltam a bugyimba, és őket figyelve simogattam magam, vonaglottam a falnál. Mostoha apa keze lecsúszott anya csípőjére, vadul dugta őt a csobogó víz alatt, és én azt kívántam, bár én lehetnék anya! Az elélvezés egyre gyorsabban és erősebben jött, kieresztettem a hangomat, mert tudtam, hogy nem hallhatják meg. Mostoha apám két perccel később nagyot nyögve, lökve elment, egy ideig csak állt anyában, a vágy orgazmus után is tűzként lobogott bennem. Aztán kivette a farkát, és én végre állva megcsodálhattam! Óriási volt, vastag és duzzadó, a mellembe markoltam, ahogy elképzeltem, hogy bennem jár. Kiengedte magából a seggére a maradék gecit, aztán rácsapott, és Mostoha apa kiszállt. Hangtalanul visszaosontam a szobámba, ahol még legalább egy órát morfondíroztam a látottakon.

Másnap kissé zavarodottan, de megvilágosodottan ültem reggelihez. Tudtam, hogy sokkoló gondolat, de kívántam az Mostoha apámat! Ő volt az, akit magamban akartam érezni, akivel el akartam veszíteni a szüzességem. Anya már menetre készen volt, fenekére pillantva beugrott a tegnap éjszaka. Milyen szerencsés segg!
– Neked még nem tudtam elmondani, Niki, de anyához megyek három napra.
Nem tudtad elmondani, mert szétdugtak, igaz?
– Oké – megrántottam a vállam. – Mondd meg neki, hogy üdvözlöm.
– Vigyázzatok magatokra! – csókot lehelt ránk, Mostoha apa hosszan elidőzött vastag száján, aztán elment.
– Hát, ketten maradtunk – mosolygott vidáman, az én fantáziám pedig azonnal működésbe lépett. – Mit szólnál, ha elmennénk kajálni valahová? Tudod, hogy utálok főzni.
– Oké – mosolyogtam vissza rá -, elleszünk.

Az étterembe egy fekete, testre simuló nadrágot és vörös toppot vettem fel, az ösztön vezérelt, hogy Mostoha apa stílusa szerint öltözzek. Ő sima pólót és farmert viselt, de ìgy is sugárzott belőle a kéj.
– Jól nézel ki – mondta hetykén, de diadalittasan nyugtáztam a szemében a vágyat. Ha! Elvégre én is nő vagyok, ráadásul érett idomokkal, ahogy Mostoha apa imádja. Egész végig azon gondolkodtam, hogyan válthatnám valóra az álmom, egészen addig, míg fel nem vetette, hogy nézzünk meg egy filmet. A tökéletes alkalom! Az ő szobájukba mentünk, elhúztuk a függönyöket, és egymás mellé feküdtünk. Alig koncentráltam a filmre, mert a farmerben lévő férfiassága lefoglalta a szabad részeket az agyamban.
Fél óra múlva elaludt. Háton feküdt, egyik keze a hasán, másik lelógott az ágyról – hirtelen kínálkozó lehetőséget láttam. Mivel mélyen aludt, nemigen aludtam, a mellbimbóim az égnek meredtek, mikor lassan a farmerjához nyúltam, és végigsimítottam még petyhüdt farkán. A bugyim sikamlóssá vált, felajzottan simogattam, lábait széttéve csak könnyebbé tette a helyzetem. Ahogy keménnyé és naggyá vált a farka, úgy lettem én is egyre izgatottabb, már rendesen kézimunkázhattam rajta, a slicc szétbomlott, hüvelykujjammal éreztem a bőrt. Egészen addig csináltam, míg el nem élveztem, reszketegen dőltem az oldalamra. Mostoha apa megfordult, és a pénisze bőven bökte a fenekem! A helyzettől elaléltam, óvatosan még jobban odahúzódtam hozzá, és azt kívántam, bár olvadna le rólunk a ruha! Ehelyett vele szembe fordultam, és hirtelen kipattant a szeme. A szívem hevesen dobogott, de úgy tettem, mint aki ártatlan, a nadrágjára pillantva gyorsan megmarkolta, a lába közé tette, és megfordult. Csalódott voltam, ezért inkább visszavonultam a szobámba.

Amikor újra találkoztunk, én a nappaliban bambultam a tv-t. Mostoha apa pont előttem volt, ismét köntösben, hanyagabbul összefonva.
– Tudod, amit a délután láttál… -kezdte kicsit zavartan.
– Merevedés, tudom – legyintettem. – Olvastam, hogy ez alvás közben gyakori a férfiaknál.
Kicsit megkönnyebbült.
– És ha nő van az ember közelében. De Niki, nem azért jöttem, hogy arra kérjelek, felejtsük el. Pont azért, hogy segíts nekem… szóval segíts nekem kielégülni. Még mindig rád vagyok izgulva.
Azt hittem először, hogy rosszul hallok, a vágy és az öröm száguldozott a bensőmben.
– Én is így érzek – felálltam, közelebb mentem, és végre szenvedélyesen szájon csókolhattam. A fenekembe markolva a szobájukba hátráltunk, azonnal kibújtam a ruháimból, a puncim forrón éhezett a szexre.
– Gyönyörű tested van – suttogta elámulva, és lerángatta magáról a köntöst. Farka félig állt, az ágyig mentünk, ahol letérdeltem előtte. Elkezdtem csókolgatni, miközben húzogattam rajta a kezem, Mostoha apa sóhajai csak lucskosabbá tettek.
– Szopj le keményen! – parancsolta elfúló hangon, majd magára húzta a fejem. Keményen dugta a szám, egyre keményebbeket lökött, borzasztóan izgató volt, hogy szinte megfulladok a farkában!
– Ahhh, jó ég, a szádba spriccelek…
Meg sem akadályoztam, a spermája melegen kitöltötte a torkom, kivéve a számból felemelkedtem hozzá. Az ágyra lökött, végigcsókolta minden porcikám, a melleimet szopogatta, kéjesen ziháltam. Kinyalt, de úgy, hogy alig láttam az örömtől, és mikor belém csusszant…! Rekedt sóhaj hagyta el a torkom, arckifejezése olyan volt, mint aki régóta vár erre a pillanatra. Erősen kMostoha apaszkodtam belé a lábammal, a csípőmet fogva vadul baszott, aztán a melleimre tért át, amit szétmarkolt. Éreztem, hogy mindketten mindjárt elmegyünk, a nyögései szaggatottá váltak, majd egy állatias, de szexi üvöltés kíséretében elélvezett, utána én követtem, szinte felrobbantam. Mérföldekkel jobb, mint a maszturbálás!
– Fantasztikus vagy – lehelte kifulladva, és még egy nagyot, hosszat lökött rajtam, hogy belém spriccelje az összes spermáját.
– Anyával rossz a szex? – kérdeztem, miközben mellém csúszott, és a fenekemet simogatta.
– Nem, anyád elképesztő, te is látod, hogy egy szexbomba – felelte fesztelenül, és belecsókolt a nyakamba. – De te… érett vagy. Gyönyörű. Friss. Hihetetlen jól csinálod.

A maradék napokat végigszexeltünk, imádtam, hogy kemény és férfias. Mostoha apám megmutatta, milyen a jó dugás, és én képtelen voltam leszokni róla.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.