Nőnek lenni jó

Laza napom volt, de olyan nyűgös, életunt voltam. Dolgoztam, este volt és akkor megcsörrent a mobilom.

– Hoppá!

A srác a múltamból … aki valamikor, valahol, „volt” nekem az életemben. Ő futotta a „felesleges köreit”a mobil másik végén aminek az lett úgyis a vége:

– Hazaviszlek! 🙂

Miközben vezetett én néztem a fénylő csillogó barna szemeit a szőke haján meg meg csillant a hajzselé fénye,éreztem az illatát és arra gondoltam „basszus” pont most nem lehetek vele mert, mert … na 🙁

Megérkeztünk a parkolóba … a szívem kalimpált és emlékszem nem gondoltam semmire csak vágytam a csókjára..

– Sorry, nem jöhetsz fel most. – néztem rá.

– Semmi baj. – válaszolta és már húzott is magához.

– De egy csókot kérhetek – suttogta elfojtott hangon, és csókolt. Hol követelőzően, hol szenvedélyesen, hol lágyan, hol harapva szinte, és ebben benne volt minden általam is ismert kérés, vágy.

„Nem engedhetem el csak így” – futott át az agyamon.

De ő már nyakamat simogatta a hajamba túrt és a mellemet kereste.

– Utállak. – suttogtam én – Tudod, hogy elveszett ember leszek ha ezt csinálod.

– Tudom, éppen ezt akarom – és csak simogatott, miközben én is simogattam őt, ahol értem. A rövidnadrágja alá tudtam nyúlni és simogattam a combját egészen fel. Ő szinte megremegett az érintéstől.

– Gyere kicsi keressünk egy sötétebb helyet.

Mikor a bolt parkolójában a a félhomályban megláttam a mosolyt az arcán már nem érdekelt semmi.

Öleltük és csókoltuk egymást ahol értük lekerült róla a nadrág és kapta a csókokat a simogatást ahová csak szerette volna a hasa a melle a „férfiassága” mind mind a nyálas csókokért kiáltott miközben ő is a nyakamat a számat csókolta. Aztán hirtelen abbahagytam a csókot és néztem a félhomályban az arcát, a lecsukódott szempillákat, a soha el nem múló mosolyt a szája szegletében, a vágytól kipirult arcot és az orgazmus előtti kéjes vágyat. Összeért az arcunk és én szinte „elvesztem” a látványban. Eszméletlenül szép volt miközben simogattam a „farkát” úgy, ahogy ő szereti. Már nem kellett ahhoz sok, hogy bekapva a „férfiasságát” halljam a hangját az egyre erősödő vággyal teli hangot. Majd egy másik hangot ami szinte üvöltésnek tűnt mikor elélvezett a számba. Imádtam az ízét, az illatát, a srácot.

Otthon miközben a sminkemet mostam le, észrevettem valamit. A nő a tükörben mosolygott rám 🙂 és valami furcsa fény csillogott a szemében. Mosolyogtam, és a délutáni nyomott hangulatom elszállt. Jó NŐnek lenni! Basszus! JÓ NŐnek lenni!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.