Egy este a swinger klubban

Végre itt a szombat, az izgulás időszaka, mi fog történni, mi vár majd ma Ránk!

Nem vagyunk nagy klubba-járók, de ha kívülről nem is látszik, akkor is van bennem egy adag izgalom. Készülődés, fürdés, hajmosás már mind-mind rutinszerű és az idő elérkezett az indulásra. Már nem egyszer tesszük meg ezt az utat, de mégis az utcához érve kissé remeg a gyomrom, ki tudja mi vár benn.

Az öltözőben ismét nem találjuk a szekrényünket, de kedvesen ráböknek melyik is az. Rajtunk kívül egy srác öltözködik, én nem látom, a párom észreveszi, hogy nagyon megnéz. (későbbiekben nagy jelentősége lesz már az öltözői találkozásunknak)

A bárban egy koktélt kérek, aztán felmegyünk az emeletre. Korán van még, emberek is alig lézengenek, se hangok, se látvány nem fogad. A második emeletre érve, beér az öltözői srác (továbbiakban duracell nyuszi, rövidítve: d-nyuszi:) ) és beugrik a küzdőtér feletti kuckóba. Párommal egymásra nézve, halkan duruzsolva taktika a következő: Zoli lemegy és magamra hagy, majd később érkezik. Fogok egy törülközőt és a srác után vetem magam, bemutatkozás után egyből egymásnak esünk. Mindent engedek, csak nem csókolózom, amit meg is ért és nem próbálkozik. Be akarja a láncot húzni, de nem engedem, különben a párom nem tud utánam jönni. Én nem figyelem ki és hányan próbálkoznak bejönni, de néha kikiabál, hogy zárva van! De egyszer még nekem is feltűnt, hogy egy pár jött be, de csak leültek és néztek. Aztán érzékeltem, hogy bejött Zoli, de Ő is csak ült és nézett, de addig is d-nyuszi mindent kipróbált velem, rajtam, forgatott, voltam alul, felül, fekve, térdelve, hason fekve, háton fekve és még sorolhatnám. Párom is becsatlakozott de sajnos nem tudtam vele sokat foglalkozni, mert minden percemet lekötötték Aki volt már itt tudja mennyire levegőtlen ez a hely és szó szerint csöpögtünk az izzadságban. Egy fontos momentumot kifelejtettem: d-nyuszi farka nagy volt, de hogy mennyire ez maradjon az én titkom

A végén már levegőért kapkodtam és úsztam az izzadságban, kértem egy kis pihenőt és akkor figyeltem fel, hogy a kis hármasunk kívül még két szóló pasi volt benn, a pár pedig eltűnt.

Lementünk egy szinttel lejjebb ahol zuhanyoztunk és remegő lábakkal a bár felé vettük az irányt. Bő fél órát üldögéltünk Zolival, hogy kissé erőre kapjunk. Kipihenve magunkat felfedező útra indultunk, már többen kóstolgatták egymást, de mindenki inkább a párjával foglalkozott. Leültünk az arénánál az egyik kanapéra amikor egy pár már ott volt a küzdőtéren, próbáltak becsatlakozni hozzájuk, de nem engedték. Végeztek majd másvalakik foglalták el a helyüket. Hát hihetetlen pózokat láttam, pedig a nő az elég magas volt mégis szinte a feje felett gyertyába rakta a lábát, úgyhogy volt mit nézni. D-nyuszi is ott sündörgött, majd jött egy pár szőke lánnyal és szinte azonnal elhúzta onnan, de hogy mi lett belőle nem tudom. A kedvenc piros szobámban lefeküdtünk kicsit Zolival, de kinéztek volna ha csak pihengetünk, így elkezdtük egymást simogatni. Hason voltam, így nem láttam, de valaki megsimogatta a fenekem, de nem mondok újat azzal, hogy d-nyuszi volt az Csak hárman voltunk benn, össze is gabalyodtunk eléggé. Ismét izzadásig keféltünk

Gyors zuhany után a bárban pihengettünk kicsit. Most már kevesebben voltak lenn, fenn már többen sóhajtoztak. Hihetetlen néhány ember, és inkább nőkre gondolok, hogy mennyire hangosan élveznek. Az, hogy az ember néha felsóhajt, nyög az még oké, de ez a ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh, aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hangoskodás azért szerintem sok. Ha a pasik ezt úgy veszik, hogy baromi jól csinálják, hát akkor nagyon átvágják őket! Amúgy többször figyeltem már, hogy szinte órákig tud egy pár szopni, nyalni ami lehetetlenség… ha valami jó azt nem lehet órákig csinálni, de ha mégis így van akkor én vagyok túl érzékeny, vagy tök jól csinálom

A küzdőtér mellett a piros kis kanapékon mindenki elfoglalt volt, a piros szobában valami partitehenek swingereztek, így sok ember csak kóvályog a helyszínek között. Mi is a lépcsőnél ledekkoltunk, amikor egy pár is szédelgett az első emeleten. Aztán hirtelen üresedés volt a pirosban, így akik épp ott lődörögtek azok bejutottak, köztük a pár is. Kis időt hagyva nekik, én is odaálltam a bámészkodók közé, de kissé jobban helyezkedve feltűnően néztem őket, amikor a srác kiintett értem. Csúcssebességgel repültem hozzájuk. A lány hanyatt feküdt és csókolózni kezdtünk. A párja nyalt neki, közben engem simogatott. A lányt simogattam, csókolgattam úgy éreztem élvezi. A srácra nem tudtam figyelni, minden érzékemet a lány kötötte le. Aztán hirtelen nem éreztem az ujjait a puncimban, az óvszert szenvedte épp magára. Hirtelen azt hittem szinte kettőt húz fel, de még nem érzékeltem mivel is találom szembe magam. A lány megkérdezte a párjától kit is szeretne, mivel térdeltem csak a fiú elé kellett tolatnom, de előtte megláttam a “szörnyet”. Nem nagy volt a farka, egyszerűen brutálisan hatalmas!!!! És még azt mondta nem elég kemény! Kérdeztem tőle, ha hazudik akkor nő még, mint Pinoccio orra???

Eljött az idő amikor betuszkolta, komolyan azt éreztem szétszakadok. De a lány alattam olyan szépen simogatott, hogy elfelejtettem mi is mozog bennem. A végén már elég jó volt, de rá kellett jönnöm, amit idáig is tudtam, hogy jó a nagy farok, de csak alkalmanként és nem mindennap!

Viszont köszönetet kell mondjak d-nyuszinak, mert szerintem elég jól bejáratott eme brutális szörny előtt!

Nem mondom, hogy nagyon megdugtak, biztosan tudatában volt annak, mi is lóg, vagyis áll a lába között, de jó volt. Ha most is rágondolok, azért izgatott leszek

Megköszöntem a kedvességüket és elmentem zuhanyozni, akkor tűnt fel, hogy szinte körbevettek a szobában, alig bírtam kimenni, viszont megvédett attól, hogy még többen be tudjanak jönni. Rengeteg nézőnk volt, d-nyuszi is duzzogott, hogy nem volt középpontban és nem fért be

Ismét bár, kicsit többet időztünk lenn. Tényleg elfáradtam, de amolyan kellemesen D-nyuszi is előkerült, épp a jakuzziban pihengetett. Én úgy láttam előbb mentünk fel, mint d-nyuszi, de fenn megint hozzánk csapódott. Zoli elment wc-re, addig d-nyuszi kézen fogva húzott először a vízágyhoz ahol épp egy pár foglalkozott egymással. Kérdezte beszállunk-e, mondtam neki még pihengetnék egy kicsit, erre a piros szobába húzott. Ott lefeküdtünk és hát a simogatásból ismét egymásra gerjedtünk. Zoli is megérkezett, az édes hármasunk megint összeállt. D-nyuszi előbb elment, nagyon remélem hogy kikészítettem Az üzenőfalon üzent ami nagyon jól esett, hiszen azért láttam pár nővel, de mégis csak engem említett.

Az esténk, szerintem részben d-nyuszinak is köszönhetően, jól sikerült. Azóta volt, hogy mi nem voltunk és sajnálkozott az üzenőfalon, volt hogy mi voltunk lenn és d-nyuszi nem volt és szerintem nem lett volna rossz ha lenn van. Ő nem lacafacázott, hamar bevetette magát annál aki tetszett neki, nem volt bátortalan, gyáva, hogy csak nézelődött és a törülköző alatt verte a farkát.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.