Munkahelyi baszásaim 1.

Az első kaland spontán volt, ez kevésbé. Edina már nap közben kellően felizgatott. Kis szoknyájában illegett, billegett előttem az irodájában, sőt pillanatokra az ölembe is csüccsent és az ágaskodni kezdő farkamhoz dörzsölgette a fenekét. Tudtam, hogy aznap túlmunkázniuk kell. Hazamentem, felfrissítettem magam és visszanéztem, mondván van nekem is dolgom. A csoportvezetője meg is örült nekem, mert igy hazamehetett, mivel bevállaltam, hogy majd bezárok. Rövidesen Edina magára maradt, bár épp ő is mehetett volna, de tudta, hogy miért maradjon még Szólt, hogy vár. Finoman megcsókolt, mikor odaértem.

-Jó ötlet, hogy bejöttél – mondta, felizgattam magam rendesen délelőtt, kívánlak nagyon, nézd.

A bugyijába irányította a kezem és éreztem, hogy erősen nedves. Behúzott függönyök mellett, félhomályban voltunk, egy fotelbe ültem és az ölembe húztam. Gyengéden csókolóztunk és közben finom sóhajtozás mellett, apránként fogytak a ruhák. Félrehúztam a bugyiját és a kezem gyengéden a nedvtől csillogó réshez csúszott, majd óvatosan egyre beljebb. Edina az egyik mellét szorongatva a hosszúkás bimbójával az ajkamat ingerelte majd a számba nyomta és így kényeztettem tovább. A másik kezem hatása egyre jobban érvényesült és a hangosodó nyögések mellett teljesen hátra homorított az ölemben elfekve.

-Élvezz – súgtam neki és ráerősítettem a csiklója simogatására.

Hevesen megrándult, összeszorította a hüvelyét és a lábait, közé zárva az ujjaimat, amik közvetlenül élték át a rezgő orgazmusát. A melleit csókolgattam és simogattam míg visszatért az orgazmus utáni pihegésből. Lecsúszott rólam a fotel elé. Finoman vette kézbe a farkamat és közelítette a száját. Kéjesen nézett fel.

-Most lehet – kérdezte és válasz sem várva körbe is vette az ajka a makkot, majd egyre lejjebb haladva finoman, nyálasan szopni kezdte.

Belőle gyengéd nyögő hangok törtek át a fasz cumizásán túl. Most én kezdtem kihomorítani, egyre jobban élvezve a szája kényeztetését. A keze sem pihent, finoman simogatta a zacskót közben.

-Te most csak élvezd – mondta nekem, majd egyre intenzívebben és mélyebben kezdett szopni.

Megfogtam a fejét, mert kezdtem az élvezés felé menni.

-Gyere ülj belém – mondtam.

-Most nem, előbb ezt befejezzük – válaszolt Edina. Hagyd és erősen megragadta a farkam.

Egyszerre verte és szopta egyre keményebben, mire nagyokat nyögtem. Elkaptam a fejét.

-Moooost – nyögtem egy nagyot, a fejét szorongatva.

Rábukott és nagy erővel már a szájába robbantam ki. Még jobban ráhúzódott, várta és nyelte a további spicceket, majd finom kényeztetés mellett tisztára szopta a farkamat.

Aztán öltözni kezdett.

-Most ennyi, vár a férjem otthon – mondta. Legközelebb majd dugunk is.

Legközelebb minden volt, de ez már egy másik történet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.