A mélytorok attrakció

Kedd hajnal van. Holnapra beadandót kell írnom az egyetem leggonoszabb banyájának. Közölte, hogy a 38 tanulóból kiválaszt 10-et akinek leosztályozza a munkáját, a többié pedig egyes. Na szép. Csodálatos egyetemi évek…

Mikor ide kerültem azzal kecsegtetett, hogy megtalálom az életem értelmét és hogy itt önmagam lehetek. Egy nagy szart! Ha felvételizel felsőoktatásba, jól gondold meg. Ha van egy működő párkapcsolatod és úgy jössz egyetemre, akkor készülj fel arra, hogy nem sokáig lesz. Bocsi. Statisztika. Ha szingliként jössz, akkor viszont készülj arra, hogy legalább egyszer elkapsz egy nemi betegséget és 2x-3x gombát vagy herpeszt.

Eddig nekem talán szerencsém volt, hogy semmilyen nemi úton terjedő betegséget nem kaptam el. Védekezem. Ez nagy titok. Semmiképp sem szeretnék valami halálos kórt elkapni 1-2 vad éjszaka miatt. Nevezhettek bevarrt seggűnek, de tényleg.

Alig várom a ma estét. Találkozok megint Botonddal. Már egy hónapja találkozgatunk, de semmi komoly. Tetszik nekem. A barna haja és a sötét tekintete valahogy vonz. Megmozgat. Minden értelemben! 🙂
Egy különös házibuliban találkoztunk.
A kajakos haverját akartam éppen felszedni, akit már kinéztem a beíratkozásnál még tavaly, amikor belépett a szobába. Elkapott egy deja vu és már csak arra emlékszem, hogy a konyhában dumálunk tök értelmetlen dolgokról. Határozott csávó, de nem mer nyitni. Megérintettem a kezét és már izz is köztünk a levegő. Felperzselt.
Szeretem húzni a dolgokat. A szexben is. Nem szabad rohanni. Rám mászott az előszobában. A csókja forró volt. Talán életem legszebbje. Benyúlt a bugyimba, de csak óvatosan közlekedett, majd hirtelen megállj parancsoltam. Meglepődött. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy min csodálkozik. Azon, hogy engedtem idáig vagy azon hogy nem. Nem is tudom melyik a sértőbb….

Van egy szabályom. Ha 2 nap múlva nem keres, akkor nem adom neki magam. (Persze túl sokszor szegtem meg az ígéretem, de csak abban az értelemben, hogy már aznap lefeküdtem vele) Vagy akar, vagy nem. Nincs köztes állapot. Nem leszek sem tartalék, sem B terv, semmi ilyen. És az a csaj, aki ezt hagyja, az meg is érdemli. Én legyek a Number 1 legalább arra az időre. Utána csinálhat amit akar.

1 nap is eltelt. Nem keresett. Nem vagyok túl népszerű partyribanc ( az egy sorral feljebb való okokból, meg még 1-2 dologból kifolyólag ^^) szóval ezt elkönyveltem annak, hogy nehezen tudja megszerezni a telszámom. Azzal sosem randizok vagy állok szóba, aki fészbukon ír rám vagy e-mailben. Nem kattintok a kukacukra. Higgyétek el, hogy így sokkal édesebb lesz a szex és minden más is, hogy picit küzdenie kell valamiért. 🙂 Tehát a sztori lényegénél maradva, már a második nap is majdnem letelt, mikor eldöntöttem, hogy hiába volt akkora szikra közöttünk, akkor sem fogok harmadik nap regálni a cuccaira. Elmentem az uszodába és kieresztettem a gőzt. Edzés végére beültem a szaunába, ahol bent ült Botond is. Meglepődött. De most láthatóan örült nekem. 🙂 Már vette volna a nagy levegőt és magyarázkodott volna, mikor mondtam, hogy kár a gőzért. Beültem és kb. 5 percig meg sem szólaltunk. Aztán megszólalt:
– Miért nem engeded, hogy beszéljek?
– Engedem, hogy beszélj. De nem akarom, hogy azt érezd, hogy magyarázkodnod kell. Nem tartozol nekem semmivel!
– Tényleg nem engeded, hogy megmagyarázzam?
– Nincs értelme.- nevetek- Meg amúgy sem érdekelne.
Felállt, magára csavarta a törölközőt:
– Akkor nézd meg a telefonodat!- förmedt rám és dacosan, dühösen távozott.

Miután végeztem megnéztem a mobilom. 28 nem fogadott hívás, 7 sms és 2 hangüzenet. Hoppá. Most az egyszer tévedtem. Írtam egy sms-t, hogy sajnálom és ha gondolja, akkor este az egyetemi pubban leszünk a többiekkel. Ha nem jön, akkor felszedek valaki mást aznap estére. Gondot nem csinálok belőle. Hatalmas buli volt. Talán a szemeszter legnagyobbja. Jobbnál jobb pasik rázták a seggüket előttem, jobbnál jobb faszik akartak meghívni valamire, próbálták tapogatni a fenekem, de én csak Botondot vártam. De nem is hiába.
Ahogy megérkezett megállt az idő. A kajakos haverja se érdekelt már, csak az az egy, hogy Botond farmernadrágja mit rejt, és hogy mennyire tudja azt a valamit használni.
Odajött:
– Itt vagyok! És bocsi a dühkitörésemért…
– Látom! És bocs a nemtörődömségért..
Néztünk egymásra. Mélyen. Bárcsak ennyire mélyen lenne már bennem. Ahh… megőrülök már ha csak visszaemlékszem akkor is.
erotica_by_yanagross-d3goydq.jpg
Leültünk egy asztalhoz és szemeztünk. A kommunikáció nem az erősségünk, de nem baj. Ittam még egy felest és felhívtam magamhoz. A kapualjban már tövig volt bennem. Siet. De nem értem, hogy hova. Hosszú az éjszaka. Kíván, nagyon is. Forró a tenyere és a farka is.
– Legalább menjünk be a lépcsőházba.- mondtam kéjesen.
– NEM!- szinte rám üvöltött. Brutális csávó. Elég agresszív, de most tetszett.Hagytam magam. Most nem irányítok. Vezessen ő. Belémjött sokszor. Nagyon sokszor mire észbekapott, hogy fel kéne menni és ott nyugisabban folytathatnánk. A lépcsőn mentünk fel. Nem bírta. Újra elkapott. Felnyomott a fordulóban a falra és úgy lökte belém a farkát, mintha egy spártai Isten lenne.
Alárendelt voltam.
Szerettem ezt a szerepet. Hangos voltam. Túl hangos. A szomszéd kutyája meghallott és ugat. felébreszti az egész házat. Felfutottunk gyorsan a negyedikre. Nyitom a zárat, de még hátulról egyszer belémereszti keményen, gyorsan. Ahj..csak legyünk már bent.
LETÉPTE A PÓLÓM! És akkora lendülettel kapott fel és vitt be a szobába, mintha egész életében ezt csinálta volna( egyébként lehet). Csatakos voltam a vágytól. Az egekbe merevülő farka látványa annyira izgató volt, hogy már csak egy finom érintéstől is azonnal elmegyek. Elé térdeltem. Ő várt. Most nem irányított. Rám bízta magát. A nedves és kemény farka, szinte elolvadt a számban. Imádom ezt a pasit. Mélytorok attrakció is megvolt, majd rádobott az ágyra és szétnyitotta a combomat. Felém kerekedett. Lassan bedugta, majd kivette. Szórakozik velem. Húzza az agyam. Tudja, hogy odavagyok érte és a kőkemény farkáért, de húz. Nem baj. Így a finom! Az ujjait is használja. Mintha tudná mit akarok. A nyelve körbe jár. Fincsi! Túl hangos vagyok. Alattunk lévő lakásból feldörömbölnek. Nem érdekel. Még hangosabb vagyok. Nem engedi, hogy elmenjek. Játszik velem. Felém térdel és tövig nyomja. Elég volt ennyi és elmentem. Az orgazmusomtól pici apró csillagokat látok, a lábam begörcsölt és a pulzumos 110. Botond nem fejezi be. Tövig jön. Imádom! A g-pontomat izgatja a kupakjával. Újra elélvezek, de hirtelen megfog és most hátul van. Túl nagy erővel érkezik. Nagyon húzza a hajam. Szinte tépi. Nagyon izgat. Gyorsít. Most elmegy. Kihúzta és a derekamra élvezett. Imádtam. Újra és újra akartam hajnalig csinálni. Még feküdtünk egymás mellett egy ideig, de mielőtt elaludtam volna kikisértem. Csókkal búcsúzott és fájó szívvel. Még maradni akart. Gonosz vagyok. Nem engedtem.

Másnap a szaunában csináltuk, majd a férfi öltözőben és még vagy 2x nálam hasonló hangulatban. 🙂 Már egy hete nem láttam és már kicsit ki vagyok éhezve rá és a merev falloszára, szóval kíváncsi leszek mit tartogat ez az este. Nem maradtunk semmiben. Nem járunk vagy ilyesmi, csupán lazán jól érezzük magunkat. Szinte biztos, hogy van még rajtam kívül csaj, akivel ugyan ezt csinálja. Bár nekem most rajta kívül nincs senki, mégsem akarok kötődni hozzá. Szerdán példáúl találkozok egy exemmel, de csak mint barátok. Majd írok a fejleményekről. Addig is semmiképp se legyetek jók!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.