Megtörtént eset

Evelin, magas volt szőke, kék szemű, néhány évvel idősebb nálam. Már régóta incselkedtünk egymással a munkahelyen. Kétértelmű célzásokat tettünk, amin jókat nevettünk. Egy-egy mély szembenézésen is túl voltunk már, amikor bejött az irodámba, kezében egy csomó számlával. Megállt szorosan mellettem, azt mondta, ezeket aláírásra hoztam, majd a combjával megérintette a karomat. Mintha villám csapott volna belém, a vérem száguldozni kezdett. Most! Gondoltam, most van itt az alkalom, és a reszkető kezem lecsúsztattam a vádlijához, majd lassan elkezdtem felfelé simogatni. Szép hosszú lába volt formás vádlival, azt hiszem valamikor sportolt. Amikor a szoknyája aljához értem, éreztem, hogy megremegett a lába. Egy pillanatra megálltam, majd simogattam tovább, egyre feljebb és feljebb. A combja kemény volt és forró.

Elértem a bugyiját, ekkor egy erősebb remegés futott végig a testén, majd kis terpeszbe lépett. Bugyin keresztül simogattam a punciját nagyon finoman. Éreztem a szeméremdombja ívét, szinte láttam magam előtt az ajkait, ahogy kicsurran közülük a nedve. Halkan, nagyon halkan sóhajtott. Belemarkoltam a fenekébe, majd vissza a puncijához. Az ujjammal félre húztam a bugyiját, megremegett majd azt mondta egy fél óra múlva visszajön a számlákért. Azzal megfordult és már el is tűnt.

Ez volt életem addigi leghosszabb félórája. Nem fértem a nadrágomba, már majdnem átáztam és szinte eszemet vesztettem a várakozástól. Végre eltelt az idő és újra megjelent az ajtóban. Elvihetem a számlákat, kérdezte, majd ismét oda állt mellém, de most szorosabban, mint az előbb. Újra éreztem az illatát, nagyon kellemes friss illat volt. Remegés futott át a testemen, az izgalmam még magasabbra hágott mint korábban. Nem tudtam volna felállni az asztaltól, mert egyértelmű lett volna, hogy mi játszódik le bennem. Megfogtam újra a vádliját és nagyon finoman cirógatni kezdtem, feljebb és egyre csak feljebb. Még csak a szoknya aljánál jártam, amikor kissé szétnyitotta a lábait. A combja kemény volt forró és sima. Csak mentem feljebb és feljebb.

Remegett a kezem, a halántékom lüktetett, az ágyékom majd szétrepedt. Még soha nem éreztem magamon ilyen merevedést. A célhoz közeledve éreztem, hogy a combja belső részén végigcsorog a vágy nedve. Ettől bátrabb lettem és még tovább emeltem a kezem és éreztem, hogy nincs rajta bugyi.

Ránéztem, megremegett, csillogó ködös és huncut szemekkel mosolygott rám. Óvatosan csúsztattam az ujjam a puncijába. Forró volt, nedves, nagyon nedves. Halkan cuppogott, csillogó cseppekben csorgott végig az ujjamon a nedve, ahogy ki-be mozgattam a puncijában.

Kicsit változtattam a pozíción, a hüvelykujjammal nyúltam a puncijába, a mutató ujjammal a feneke felé kalandoztam. Lassan de határozottan toltam be az ujjam az ánuszába, majd mind a punciját, mind a fenekét elkezdtem masszírozni.

Alig láthatóan, de jól érezhetően felvette az ujjaim ritmusát, ahogy ki-be jártam benne. Halkan, de egyre sűrűbben sóhajtozott, míg végül összeszorította a combjait, erőteljesen megremegett, majd egy halk, de határozott nyögéssel elélvezett. Hátrébb lépett, kezem kicsúszott a lába közül, megigazította a szoknyáját, majd azt mondta este 8-kor felmegyek hozzád.

Vett két mély lélegzetet, majd kiviharzott az irodából.

—–

Este fél 8, csörög a telefonom. Evelin neve van a kijelzőn.

– Szia, van 3 órám, most feltudok menni hozzád. Fél óra múlva ott leszek.

– OK, gyere várlak. Végül is pontos volt, csak 5 és fél évet késett. Akkor ígérte meg, hogy feljön hozzám.

Feltekerem a termosztátot, villámgyorsan letusolok, elrendezem a szobát, előkészítem az ágyat a várható csatára, és készítek elő üdítőt és gyümölcsöt.

Csengetnek. Evelin az. Gyorsan beengedem, meg ne lássa senki, mert egy kisvárosban gyorsan terjednek a hírek. Lesegítem a kabátját és már esünk is egymásnak. Jól csókol, nagyon jól. Hol mélyen a számba nyomja, és gyorsan pörgeti a nyelvét, hol beszívja az én nyelvemet. Ez alatt én a blúza alá csúsztatom a kezem, kikapcsolom a melltartóját és simogatom a cicijét. Megállapítom, hogy semmit nem változott az elmúlt 5 és fél év alatt. Most is kemény melle van, határozott hegyes bimbókkal. Az ujjaim között morzsolgatom a bimbóit közben finoman meghúzogatom, miközben ő a nadrágon keresztül megmarkolja a farkamat.

– Le kell tusolnom mondja, és már vetkőztetem is. Kigombolom a nadrágját és gyorsan lehúzom róla a bugyival együtt. A felső is lekerül róla, de ekkor már a fürdőben vagyunk. Belép a fürdőkádba, megnyitja a zuhanyt én egy kicsit hátrébb lépek, hogy megnézhessem az egész testét. Felszedett néhány kilót, de ez nem ment a minőség rovására. Most is karcsú dereka, és gömbölyű cicije van. Gyorsan tusol, de én besegítek neki. Tele nyomom a tenyerem tusfürdővel és úgy simogatom a cicijét. Becsukja a szemét és élvezi ahogy kényeztetem. Vizes kezemet lecsúsztatom a derekára, végig simítom a fenekét, majd eljutok a puncijához. Óvatosan tolom bele az ujjamat, miközben nagyot sóhajt. Megmozgatom az ujjam a puncijában, hallom ahogy cuppog. Aztán mozdul egyet kicsúszik az ujjam a puncijából. Villám gyorsan befejezi a tusolást kilép a kádból, miközben törölközik. Becsókolózzuk magunkat a szobába, közben ő is megszabadít engem a ruháimtól. Átölelem, magamhoz húzom a meztelen testét, két kezem a fenekére csúsztatom, megemelem.

A lábával átkulcsolja a derekam. A farkammal, keresem a punciját, de így nem találom meg. Lefektetem az ágyra, csókolom a száját, simogatom a mellét. Érzem ahogy szétnyílnak a lábai. Arra felé téved a kezem, lágyan simogatom a punciját, és óvatosan belenyomom az ujjam. Először csak egyet, aztán már kettőt. Jól tágul a puncija. Szinte tocsog a nedvességtől. Alig várom, hogy bele dughassam a farkam, de előbb az ízét akarom érezni. Lejjebb csúszok, hogy hozzáférjek. Csupasz, kislányos puncija van, ajkai nem buggyannak elő. Olyan az egész mint egy csupasz barack. Megpuszilom, kicsit szétnyitom az ujjammal, és elém tárul lazacszínű, nedvtől tocsogó barlangja. Mélyen belenyomom a nyelvem, miközben nagyot sóhajt, és megremeg a teste.Kezével fogja a fejemet és egyre erősebben húzza magához. Rátapasztom a szám a csiklójára és megszívogatom, miközben a nyelvem pörgetem rajta. Egyre erősebben remegnek a lábai, nagyokat sóhajt, megfeszül a teste és egy mély és hangos sóhajtással elélvez, miközben folyik a puncijából a nedve. Egymás mellett fekve pihegünk pár percet, majd azt mondja:

– Nem akarok az adósod maradni – és ezzel átveti a lábát rajtam és rám ül.

Megemeli a fenekét, lába között hátranyúl, megfogja a farkam és a puncijához illeszti. Lassan, óvatosan ereszkedik bele. Először csak félig, majd felemelkedik, és kezdi elölről. Harmadikra mély sóhajtással teljesen beleereszkedik.

– Neked sokkal nagyobb van mint a férjemnek – mondja és közben mosolyog.

Lassan előre hátra billegeti a testét, közben én két ujjam között morzsolgatom a mellbimbóját. Nagyokat nyög, ahogy tövig beleereszkedik a farkamba. Váltogatja a mozgást most gyorsan köröz a csípőjével miközben hangosakat sóhajt. Rám hajol, felkínálja a számnak a bimbóját. Erősen beszívom a számba és a nyelvemmel masszírozom, miközben egyre hangosabbakat sóhajt. Az egyik kezével a lába közé nyúl és a csiklóját simogatja. A farkamon érzem, ahogy ütemesen összeszűkül a puncija, megrándul a teste és hangos sóhajtással elélvez. Én sem bírom tovább és 4-5 hullámban telespriccelem a punciját. Így pihenünk pár percet, közben gyengéden simogatja a testemet. Farkamba kezd visszatérni az élet. Észre veszi,óvatosan simogatja, becézgeti, majd azt mondja.

– Most én akarlak, érezni téged.

Ezzel a szájába veszi, és nagyon puhán szopni kezd. Végig nyalja a farkam, a tövétől a hegyéig. Körbe nyalja a makkomat, majd megint mélyen a szájába veszi.Közben a kezével is dolgozik rajta, hol keményen megmarkolva, hol alig fogva. Nézem ahogy ütemesen mozog, érzem ahogy nyálasan dolgozik a farkamon. közben hangosakat sóhajt. Hangos cuppanással veszi ki a szájából, majd újra kezdi a játékot. Megint a makkomon köröz a nyelvével, majd újra bekapja. Egyre gyorsabban csinálja, a cuppanások egyre sűrűbbek lesznek, és Ő is hangosan nyögni kezd. Újra érezem, hogy el fogok sülni. Jelzem neki, kiveszi a szájából, erősen megmarkolja és gyorsan verni kezdi-. Nem bírom tovább elsülök, a nyakára, és a cicijére spriccelek.

Letörli magáról. Beszélgetünk, gyümölcsöt eszünk, üdítőt iszunk, viccelődünk és kölcsönösen elmondjuk kivel mi történt az elmúlt idő alatt. Közben sokat csókolózunk, becézgetjük egymást és simogatjuk egymás testét.Újra indulnak a hormonok. Feláll a farkam, neki újra megkeményednek a bimbói. Hanyatt döntöm az ágyon. Kispárnát teszek a feneke alá. Sejti, hogy mi következik, mert felhúzza a térdét majdnem a füléig. Megragadom a bokáját, a talpai a plafont nézik. A már teljesen kemény farkamat benyomom a nedvtől tocsogó puncijába. Kicsit megmozgatom, cuppog a puncija. Kihúzom a farkam és megpacskolom vele a punciját, majd visszanyomom és vad mozgásba kezdek. A golyóim minden mozdulatnál, a fenekéhez csapódnak, amitől halk sikoltás hagyja el a száját, majd egyre mélyebb sóhajtásokkal jelzi, hogy jó neki. Újra érzem a hullámokban jövő szorítást a farkamon és mély sóhajtások közben újra telespriccelem.

Pihenünk még egy félórát, majd gyorsan öltözik, hiszen időre haza kell érjen. Gyengéd csókkal köszönünk el egymástól, és becsukódik mögötte a lakás ajtó.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.