Megcsaltam a terhes feleségem

Ez a történet akkor esett meg velem, mikor a feleségem várandós volt.

Igazából nem vagyok büszke magamra, sőt szégyellem magam ez miatt, hiszen megcsaltam a feleségem.

Minden ott kezdődött, hogy a kedvesem várandós lett, és ahogy haladt előre az idő, úgy szexeltünk egyre kevesebbet. Ez valahol természetes is, hiszen nagy pocakkal már nem úgy mennek a dolgok.

Mindketten elfogadtuk ezt a helyzetet, de a változás Őt érintette, én viszont maradtam az aki voltam.

Nekem mindig is sokat jelentett a szex és most, hogy ennek egyre jobban a hiányában voltam, bizony egyre jobban és többször eljátszottam a gondolattal, hogy alkalmi szexpartnerre lenne szükségem.

Aztán a hormonok egyre sürgetőbb és erőszakosabb késztetésére elhatároztam, levezetem a feszültséget.

De hogyan is? Mikor? Kivel? Magam sem tudtam a választ, csak azt éreztem, hogy ennek meg kell most már történnie, vagy belebolondulok.

Az Internet látszott jó ötletnek, hiszen az ember ott arc és név nélkül ismerkedhet.

Így az egyik legnépszerűbb csetelős programmal felléptem a netre, majd elkezdtem keresgélni.

A keresést szűkítetem lakóhely, valamint életkor szerint. Majd ismerkedésbe kezdtem. Találomra kiválasztottam egy nevet, majd beszélgetésbe elegyedtem az újdonsült hölgyismerőssel. A beszélgetés fonalát igyekeztem a szexre terelni.

Hamar kiderült, hogy a téma olyan amiről mindenki szeret beszélgetni. Az is kiderült, hogy a fiatalabb hölgyek sokkal tartózkodóbbak mint, a harminc felettek Teltek a napok, a meginterjúvolt hölgyek száma egyre gyarapodott. Volt akikkel egész komolyan sikerült elbeszélgetni, volt ki azonnal lerázott, volt aki megértett, de egyenlőre nem találtam azt, akivel eljutottunk volna a megvalósulásig. Már kezdtem feladni, úgy éreztem semmi értelme a dolognak, mikor megismerkedtem az én „Kismadarammal.”

Kismadár tőlem nem messze, kb. 30 km-re lakott a szomszéd városban. Egy internetes cégnél volt tanácsadó, vagy valami hasonló. Vele is sikerült beszédbe elegyednem, majd lassan, de céltudatosan a szex irányába tereltem a beszélgetést. Persze ez az egész nem egyetlen nap alatt játszódott le, hanem több héten keresztül folyt a beszélgetés, ismerkedés. Mikor egymás családjáról faggattuk éppen egymást, elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy kibökjem a szándékom, miszerint mennyire rossz nekem, mert a feleségem várandós és már régóta nincs sex, ezért keresek valakit kötetlen sexkapcsolat céljából. Természetesen először nagyon bosszús lett, elmondott mindennek, hogy milyen aljas vagyok, hogy ezt teszem a feleségemmel.

Nem volt mit tenni, teljesen eredménytelennek tűnt a próbálkozásom, továbbá mint mondtam én sem voltam büszke magamra. Így bocsánatot kértem tőle, amiért feltartottam, illetve, hogy a saját nyomorommal zavarom, majd elbúcsúztam tőle akkor még úgy gondolva, hogy végleg. Teltek a napok, láttam, hogy Kismadár legtöbbször online, de nem mertem újra kezdeményezni nála. Egyszer csak egy péntek reggelen Ő köszönt rám és érdeklődött a hogyanlétem felől. Továbbá, hogy sikerült-e már megoldanom a problémám? Mondtam neki, hogy nem érzem magam túl rózsásan, szégyellem magam előtte és hogy még nem oldódott meg a dolog, továbbá nagyon valószínű, hogy nem is fog. Legalább is ilyen formában nem. Kérdezte, hogy miért. Elmondtam neki, hogy feladtam, elfogadtam a helyzetet és türelmesen megvárom mire rendeződik az életünk a feleségemmel.

Aztán így újból beszélgettünk, ismeretségünk új lendületet vett. Kis idő elteltével elmondta, hogy semmi kifogása nem lenne egy kis kaland ellen, ha nem lennék nős illetve, hogy a feleségem pont ilyen helyzetben nem lenne. Én meg elmondtam neki, hogy ha nem ez lenne a tényállás, akkor nem keresnék kalandot, másnál boldogságot. Egy ideig ebben maradtunk, nem firtattuk a témát tovább. Én nem éreztem esélyt arra, hogy bármi is lehetne, hiszen a nézeteink merőben mások voltak a vitatott kérdésben. Ettől függetlenül minden nap beszélgettünk, társalogtunk. Egy alkalommal megkért, küldjek neki képet. Én eleget téve a kérésének küldtem magamról néhány fotót. Ő ezt azzal hálálta meg, hogy viszont kaptam tőle néhányat.

Aztán még az nap egyszer csak elküldte a mobilszámát, hogy hívjam fel. A hangja nagyon kellemes volt, és kimondottan erotikus! Mondtam neki, hogy nem volt jó ötlet a képcsere, illetve a telefon, mert nagyon tetszik nekem, és most még jobban elkeserít a helyzetem. Mondta ne adjam fel, talán lesz megoldás… Én nyugalmat erőltettem magamra, mint aki nem érti, hogy miről is van szó. Megint eltelt néhány nap, az idő ez alatt már komolyan Őszbe fordult, esős lett és a levegő is lehűlt. Igazi borongós Ősz lett. Egy péntek délután ismét sokat cseteltünk, majd kérésének eleget téve felhívtam Kismadarat.

Sokat beszélgettünk, én meg egyre jobban elszomorodtam, mert ott volt egy 37 éves, de még mindig bomba nő képe előttem, aki itt búg a telefonban a fülembe a farkam meg majd el durran a felhalmozódott vágytól. Ekképpen merengtem magamban, bevallom Kismadárra nem is figyeltem eléggé, mert többször is elkezdett szólongatni, ugyanis nem válaszoltam arra amit kérdezett…

Jaj, mit is kérdezett? Tessék? Hogy ráérek-e ma este találkozni vele? Valóban ezt kérdezte? Nem akartam hinni a fülemnek. Szinte alig kaptam levegőt, azt hittem rosszul hallok. Azért megnyugtatott, hogy jól hallok, még nem süketültem meg.

Elmondta, hogy arra gondolt már régóta csetelünk, meg beszélgetünk telefonon, és közeli ismerősökké váltunk, valamint megtiszteltem azzal, hogy a személyes problémáimat megosztom vele, ezért úgy gondolja, hogy egy találkozó mindenképpen jár, hiszen Ő is kedvel és élőben is akar látni. Így még aznap este átmentem a másik városba, ahol a megbeszélt helyen felvett a kocsijával. Mivel mindketten házasok vagyunk, tanácsos volt valami félreeső helyre húzódni, nehogy valaki meglásson minket. Az inkognitó megőrzése végett szóba sem jöhetett semmilyen nyilvános hely és mivel rossz idő volt, a kocsiból sem szállhattunk ki. Kerestünk egy parkolót ahol nyugalomra leltünk.

Ehhez nagyban hozzá járult a szakadó eső, valamint a majdnem teljesen éjszakai sötétség ami idő közben ránk köszöntött. A kezdeti kínos csendet Ő törte meg, kérdezősködött, hogy hogyan vagyok, hogy utaztam stb. Oldódott a feszültség és egyre nagyobb jókedvvel beszélgettünk. Meg is jegyezte, hogy olyan mint ha már hosszú évek óta ismernénk egymást. Én ez alatt a félhomályban és az utcáról beszűrődő fényben igyekeztem alaposan szemügyre venni, de Ő is ezt tette velem. Már legalább egy órája beszélgettünk, mikor mondtam neki, hogy nem szeretném ha azt hinné rólam, hogy mulya vagyok, azt meg végképp nem szeretném ha tolakodónak venne, de ha Ő is akarja, én nagyon szívesen megcsókolnám.

Erre Ő nem mondott semmi, csak mélyen belenézett a szemembe, majd magához vont és hosszan megcsókolt. A csókja édes volt, a nyelve nagyon ügyes és virgonc. Ez alatt a keze is elindult a lágyékom irányába, és miközben simogatta a farkam, nagyon mélyen felnyögött. Olyan érzésem támadt, hogy Kismadár már nagyon várta ezt a találkozást, mert a mohósága, az ahogy szinte rám vetette magát elárulta, hogy mennyire kívánja a sexet. Ezzel én sem voltam másként, rettenetesen kívántam Őt. Alig telt el néhány perc és már teljesen egymásba gabalyodva vadul csókoltuk és öleltük egymást, miközben Ő a szerszámomat markolászta egyre hevesebben. Két csók között mondta, hogy nem tehet róla de nem bírja ki anélkül, hogy ne simogassa meg, ne érjen hozzá a férfiasságomhoz. Én mondtam rendben, ha ez a kívánsága nem mondok nemet, de gondoljon arra, ha belekezd valamibe, azt úgy tegye, hogy ne hagyjon semmit befejezetlenül, mert abba belepusztulnék. Megnyugtatott, ne féljek nem fog félmunkát végezni.

Ezzel már ki is bontotta a farmerom és a boxer alsómból kibújtatva simogatta duzzadó, merevedező rudamat. Nagyon jól esett ahogy finoman, lágyan, lassan simogatta a farkam. Egy pillanatra felnéztem, hiszen mégis csak a városban egy félreeső parkolóban voltunk, hirtelen átfutott a fejemben, hogy valaki megláthat minket. Aztán még ugyan abban a pillanatban meg is nyugodtam, mert láttam, hogy kint esik az eső(fel sem tűnt, hogy dobol az autó karosszériáján) az éjszaka már teljesen ránk borult, belülről pedig már teljesen bepárásodtak az üvegek kettőnk egyre forróbb testétől. Nem voltam teljesen nyugodt, annak ellenére, hogy egy teremtett lélek sem járt az utcákon, de már nem is nagyon érdekelt, mert egyre jobban úgy éreztem, hogy elolvadok Kismadár kezeiben. Én sem tétlenkedtem, kigomboltam a blúzát, egy mozdulattal kikapcsoltam a melltartóját, és elébem tárulkoztak hatalmas, kerek, kemény és feszes mellei. Mint az éhező gyermek vetettem magam rájuk, fúrtam be a fejem közéjük.

Nagy élvezettel nyalogattam, szopogattam a bimbóit, miközben a másik kezemmel simogattam a mellét. Majd kigomboltam a nadrágját és a szatén tangát félresöpörve simogattam a punciját. Meglepően nagy, szinte már óriási csiklója van. Mint valami mini pénisz türemkedett elő. Simogatásom hangos, mélyről feltörő, torokhangú hörgést váltott ki az én kis madárkámból, aki alig néhány pillanat alatt megremegve, át is élte első közös orgazmusunkat. Ekkor már jó magam is alaposan fel voltam hevülve, de még álltam a simogatását, bár nem tudtam meddig. Ezért, hogy eltereljem a gondolataim, fejemet melleiről az öle felé irányítottam és egy nagyon alapos nyalakodásba fogtam bele. Helyesebben csak fogtam volna, hiszen aki már megpróbált egy Ford Fiesta-ban az első ülésen ülve, orálisan kielégíteni egy nőt, az tudja, hogy szinte fizikai képtelenség.

Kismadár észlelte tétovázásom, vagy éppen ügyetlenkedésem, kérdezte, hogy mi a baj. Én mondtam semmi, csupán kicsi a hely. Ekkor úgy határoztunk, hogy kikocsikázunk a város szélére, ahol mégis csak nyugodtabban együtt lehetünk, hiszen mindketten tudtuk, itt már nincs megállás, ebből hatalmas szeretkezés lesz. A városon úgy hajtottunk át, hogy mindkettőnkön bokáig le volt tolva a nadrág, Kismadárnak még a blúza sem volt begombolva és bizony alaposan kilátszottak a mellei. Amikor csak tehette a váltó helyett a farkamat fogta. Hihetetlen érzés volt így áthajtani a városon, helyenként alig néhány lépésre a járdától, ahol akár állhatott is volna valaki. Végig kifelé autózva azon nevettünk, hogy mi lenne ha most egy rendőr megállítana minket… Kiérve a városból, annak szélén egy mellékúton félre parkolva álltunk meg. Az üléseket hátradöntve azonnal ott folytattuk, ahol az előbb felbe szakítottuk a dolgot, hiszen mindketten alaposan fel voltunk pörögve, amire ez a nem mindennapinak nevezhető út még csak még jobban rátetézett.

Miután elhelyezkedtünk én azonnal Kismadár ölébe fúrtam a fejem, hogy végre megkóstolhassam édes kis punciát. Amint nyelvem elérte a merevedező csiklóját, hatalmas kéjes nyögések törtek fel belőle. Én pedig óriási élvezettel nyaltam a finom kis kéjbarlangot. A tempó fokozódott, Ő a fejem simogatta, egyre hevesebben amiből tudtam, hogy jó úton halad. Ekkor bedugtam az egyik ujjam, amitől Ő azonnal elkezdett remegni és hörögni, tudtam, mindjárt elélvez. Ekkor felemeltem a fejem, és a fülébe súgtam, hogy próbálja visszafogni kicsit, mert ez még csak a kezdet, tartogatok neki még valamit. Ő kéjtől szenvedő arccal csak bólintott, majd láttam nagyon koncentrál, hogy visszatartsa az orgazmust. Mikor sikerült kontrollálni, akkor lassan, nagyon lassan mozgattam az ujjam, majd a kicsorgó nedveit is lesimogatva a popsijához, lassan bedugtam az ujjam a popsijába. Ismét remegett, kishiján elélvezet, de tudta még vissza kell tartania.

Bedugtam a másik ujjam a puncijába, így mindkét kéjnyílást betöltöttem és lassan elkezdtem mozgatni az ujjaimat benne. Nem volt tovább pillanatok alatt jött az élvezés, de mielőtt elérte volna, még gyorsan ráhajoltam és még a nyelvemmel is izgattam gyönyörű csiklóját. Kismadár dobálta magát és szinte fuldokolva hörgött, majd hirtelen hangmagasságot váltva élesen sikítozott a gyönyörtől.

Ez az állapot tartok körülbelül két percig, majd mozdulatlanul kapkodta a levegőt, szemlesütve, szinte bénultan ült mellettem. Kismadár miután összeszedte magát elmondta, hogy még soha senki nem simogatta és nyalta így, mint én, és még sosem élvezett el ettől.

Fiatal volt még az este, így jöhetett a folytatás.

Kismadár előre hajolt, és egy mozdulattal a torkáig bevette a szerszámom, szinte teljesen eltüntetve azt a szájában! Magában már ez elég lett volna, hogy azonnal elélvezzek, mert mindent úgy csinált, hogy a kevés fény ellenére jól láthassak mindent. Már pedig attól nincs erotikusabb látvány, mint amikor egy nő nagy élvezettel és műértéssel szopja az ember farkát. És ekkor ráadásul olyant csinált, amit előtte velem még soha senki. A farkam egészen bevette a szájába, sőt leengedte a torkába annyira, hogy éreztem a mandulát! Erre még rátetézett, hogy nem engedte azonnal vissza, hanem így tartott a szájában, majd hihetetlen dolgot művelt, elkezdett nyelni, úgy hogy a farkam a torkában volt, hihetetlen érzés, tulajdonképpen a torkával szopott! Azt az érzést nehéz leírni, amit akkor éltem át. Mindennél jobb volt, annyira izgató és annyira kielégítő, egyszerűen erre nincs szó, át kell élni. Természetesen másodpercek alatt elmentem volna, de finoman eltoltam magamtól, mire Ő kérdőn nézett rám, majd meg is kérdezte, hogy mi a baj, talán valamit nem jól csinál?

Most rajtam volt a sor a levegőkapkodásban, alig tudtam magam összeszedni. Majd nagy nehezen sikerült kibökni, hogy mindent nagyon jól csinál, sőt túl jól, mert ha még csa kegy másodpercig folytatja, beleélvezek a szájába. Közölte velem, hogy ez a feltett szándéka, mert mindennél jobban szereti a sperma ízét, és mindig le is nyeli, mert imádja! Megegyeztünk, hogy ez most sem lesz másként, mert nekem meg nagy vágyam úgy elélvezni, hogy közben a nő szájában vagyok. Mindezek ellenére kértem, hogy mielőtt ez megtörténne, szeretném megdugni, persze csak ha ő is karja. Válasz helyett egy mozdulattal az ölembe huppant, egyenesen rá a farkamba, majd lovagolni kezdett. A fülembe súgta, hogy már nagyon várta, hogy magába érezzen, de nem tehet róla annyira elragadta a hév és a sperma gondolata, hogy nem tudott tovább várni, a szájában akarta érezni az ízemet, de most már lehiggadt annyira, hogy eben a sorrendben is jó lesz.

Kismadár gyors tempót diktált, ami nekem nem volt jó, mert megint éreztem közeleg a vég. Én szeretek úgy elmenni, hogy sokszor és sokáig visszafogom magam, ennek hatására az orgazmusom sokszor erősebb, és hosszabb, min szimplán. Mondtam forduljunk meg, mert nagyon szeretném hátulról is megdugni. Megfordultunk, Ő rádőlt a fejtámlára a fenekét felemelte amennyire csak tudta. Engem ismét lenyűgözött a látvány olyan szép fazonra igazított puncija volt, erősen piros, vérbő állapotban, nem álltam ki, hogy ne nyalakodjak ismét egy kicsit. Kismadaram ettől megint csak nagyon beindult, egyre erőssebben tolta a fenekét az arcomra. Ismét két ujjammal dugtam a fenekét és a popsiját. Megint a gyönyör közeledett, de tudta kontrollálni.

Kihúztam az ujjaim, és már csak a nyelvemmel izgattam, hatalmas és erős nyelvcsapásokkal ostromoltam a csiklóját, majd egy pillanattal később a popsi lyukát, amitől Ő teljesen megvadult. Egyre jobban tekerte mozgatta a csípőjét, vad tempót diktált. Nem bírtam tovább és egy mozdulattal puncijába toltam hatalmasra duzzadt szerszámom, amit ő egy mély, artikulálatlan, szinte állatias hörgéssel nyugtázott. Olyan keményen kezdtem el dugni, ahogy csak bírtam! Aztán a hörgést egy pillanatra abbahagyta, és csak annyit kiáltott kéjtől elcsukló hangon, hogy a „seggembe, a seggembe!”

Teljesen álomszerű volt, hogy mindez velem történik, de azonnal teljesítettem mindkettőnk kívánságát, hiszen én legalább annyira akartam a popó sexet, mint Ő. Kettőnk nedveitől a már egyébként is sikamlós popsiját még jobban bekentem a puncijából előtörő nedvekkel, ami egyébként olyan méreteket öltött, hogy már a combján folyt le. Gondoltam, hogy lassabban, óvatosan, centiről centire vezetem be bájdorongom a popsijába, de Ő másként akarta. Mikor érezte, hogy a farkam a popsijánál van, és a makkom már besiklott, Ő felnyársalta magát rá, hogy mindkettőnknek elakadt a lélegzete.

Aztán lassú, finom mozgásba kezdtünk, egyre gyorsulva. A farkam teljes hosszában benne járt, aminek a látványa is már őrjítő volt. Korábban még soha senki nem fogadta be a szerszámom teljesen a fenekébe, pláne nem így, ennyire könnyen és ekkora élvezettel. Csodás érzés volt, hogy teljesen benne voltam, a lágyékom csattogva ütközött a fenekének, miközben a herezacskóm a puncijának ütődött, ahogy teljes erőből keféltem hátulról Őt.

Mindketten tudtuk, hogy itt a vég, már egyikünk sem képes tovább visszatartani az orgazmusát, és már nem is akartuk. Kismadár teste megfeszült, fejét hátravetette, majd elkezdett rázkódni, miközben egyre hangosabban hörgött és elindult a visszafoghatatlan orgazmusa. A feneke összerándult, ami számomra is megadta az utolsó impulzust, és az én kismadaram lüktető fenekébe pumpáltam minden csepp ondómat!

Kismadár sokáig élvezett, ami az én orgazmusomat is meghosszabbította, majd erőtlenül rádőlve próbáltam erőt gyűjteni.

Félig ülve, félig fekve egymás mellet pihenve beszélgettünk az imént átélt élményekről.

Elmondtam neki, hogy ez már mennyire hiányzott és hogy milyen nagyon jól esett és mennyire hálás vagyok neki, amiért ezt a nem mindennapi élményt nyújtotta nekem.

Bevallotta, hogy ezzel Ő sincs másként, mert olyan élményt kapott tőlem, mit korábban még nem. Még senki nem simogatta és nyalta így a punciját mint én.

Aztán még beszélgettünk és pihentünk egy kicsit, mire Kismadár emlékeztetett, hogy vissza van még valami…még nem érezte a spermám ízét a szájában.

Mondtam neki, annyira kész vagyok, hogy kénytelenek leszünk egy másik alkalomra halasztani ezt az élményt.

Erre Ő csak kajánul elvigyorodott és csókjaival elindult lefelé, végig a hasamon, egészen a farkamig.

Szájába vette ekkor még petyhüdt dorongom, és lassan kéjesen elkezdte szopni, közben mormogott, cuppogott, láthatóan nagy élvezettel szopta a szerszámomat. Természetesen nem maradt el a várt hatás és pillanatok alatt méretesre duzzadt, merevedett a farkam. Fokozta a tempót, erőteljesen szívogatta a farkam, közben a kezével verte, még a másik kezével a herezacskómat simogatta, morzsolgatta. Én pedig rohamosan közeledtem ismét a csúcsra. Ekkor Ő ismét teljesen bevette a farkam a szájába, leengedte a torkára, és megint azzal a hihetetlen technikával, -nyelve- a torkával kezdett el szopni. elképesztően jó érzés volt megint átélni ezt, de éppen ezért alig néhány pillanattal később éreztem, hogy készen vagyok, eljött a vég.

Megsimogattam a fejét, mire ő teljesen átszellemült arccal rám nézett, én üveges szemekkel visszanéztem rá majd szemem lehunyva fejem hátrahajtva a támlára, átadtam magam a gyönyörnek.

Kismadár a tekintetemből tudta, hogy elérkezett a pillanat, ezért kissé visszább engedte a farkam a szájából, majd hihetetlen gyorsan elkezdte verni úgy, hogy közben a száját erősen ráfonta a makkomra.

Zuhatagként tört elő belőlem az ondó, de Ő egy pillanatra sem vette le a száját rólam. Kéjesen, magát teljesen átadva magát az érzésnek nyelte a spermám, annak minden cseppjét magában tartva.

És ameddig tartott az orgazmusom, Ő akkor is megállás nélkül szopta farkam. Ez annyira jó érzés volt, hogy majdnem elájultam attól a hatalmas gyönyörtől, ami átéltem.

Ezután mindketten kifáradva, de ami még fontosabb, teljesen kielégülve beszélgettünk és pihentünk még egy félórát, majd visszavitt a buszmegállóhoz, és hazamentem. Megbeszéltük, hogy ez egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt, ennek nem lehet folytatása…természetesen nem így történt, de ez már egy másik történet. Annyit még el kell mondanom, hogy ez az élmény, amit Ő adott nekem, annyira kihatott rám, hogy ameddig élek soha nem felejtem el. Magam átlagos embernek, átlagos életvitelűnek tartom.

Viszont ami élményt tőle kaptam, az minden volt, csak éppen nem átlagos.

Ezért sosem felejtem el Őt és örökké hálás leszek ezért neki. Ha jól belegondolok, ez olyan, mint amikor az embernek a legvadabb álma valósul meg. Azzal az apró eltéréssel, hogy ennek a történetnek minden szava igaz, az első betűtől, az utolsóig! Aki nem hiszi el, az járjon utána!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.