Gitta és a pinára éhező srác

Brúnó, felesége halála után egyedül nevelte fiukat Koppányt. Az özvegy férfi egy multi cég vezérigazgatója, szóval nem igazán voltak anyagi gondjaik. Koppány ezt keményen ki is használta. Már 21 éves, de még nem volt rendes munkahelye. Két hónapig bírta apja cégénél gyakornokként, de mihasznasága miatt onnan is kirakták. Ekkor romlott meg a kapcsolatuk.

Brúnó szemet vetett az egyik alvállalkozónál dolgozó titkárnőre, mára egy komoly románc alakult ki kettejük között. A dolog kezdett egyre komolyabbá válni, így a lány be is költözött Brúnóékhoz pár hete.
Gitta a harmincas évei végén járó, gyönyörű idomokkal megáldott, kellemesen telt hölgyike. Gyönyörű szép hosszú szőke haja a háta közepéig ért. Koppánynak is megemelkedett a pulzusa, mikor elment mellette a lány, de ezt erősen titkolta és erőltetett ellenszenvet mutatott, mint apja felé is.

Egyik őszi estén, a szóváltás komoly vitába fullad, apa és fia között. Koppány nagy ajtó csapkodások közepette kiviharzott a házból. Akkor este Brúnónak sem volt kedve a társalgáshoz, csendben berakta a mosogatóba a tányérját és felment a szobájába. Koppány felől már jó pár napja nem hallottak. Gitta aggódva érdeklődött az apjánál, de Brúnó csak a fejét rázta és annyit tett a dologhoz, hogy nem ez az első eset, de ő most nem ér rá ilyen apróságokra,hiszen üzleti útra készül. Ez így is történt, még aznap este elutazott, így Gitta egyedül maradt a házban.

Pár nappal később Koppány, nem tudva, hogy nincs otthon az apja, belopózott a szobájába, az ablakon keresztül. Össze akart kapni pár dolgot, a távolléte idejére, mikor furcsa zajokat hallott a földszintről.

Szép halkan lelopózott, és a hangok a nappaliból jöttek. „Biztos apám…” gondolta, de azért közelebb lopózott. A nagyszoba ajtaja résnyire volt nyitva, de amit ott látott, azonnal leesett az álla.

Gitta térdelt a kanapén, háttal az ajtónak. Egy lenge hálóing volt csak rajta, de elől az is lehúzva, így szabadon lógtak hatalmas mellei. Hogy pontosan mit csinált, azt látni nem lehetett, de a karja maga előtt volt és ritmusosan mozgott, miközben halkan nyögdécselt.

Koppánynak a földbe gyökerezett a lába, mozdulni sem tudott, bár nem is nagyon akart. Nem sokkal később, Gitta egy kicsit oldalra fordult és akkor már lehetett látni, amit eddig csak sejtett. Bal kezével a szabadon lévő melleivel játszott, a jobbal, pedig gyengéden simogatta a punciját. Pár pillanat múlva, a bal mellét a szájához húzta, és lágyan elkezdte szopogatni, a kő keményre feszült bimbóját.

A fiatal srác meg csak állt az ajtó rése előtt és bámult, közben egy kellemes érzés futott át rajta, és egy re jobban dudorodott a nadrágja. Gitta is egyre jobban belejött a masztizásba. Szép lassan levette magáról a hálóinget, így láthatóvá vált gyönyörű telt mezítelen teste. Majd ismét hátat fordított az ajtónak. Szemből ráhajolt a kanapéra, az egyik kezével kitámasztotta magát, a másikkal pedig egyre gyorsabban ujjazta a nedves kis pináját, fürgén jártak a vastag kicsi ujjacskái. Pár pillanat múlva, a hátára feküdt a kanapén, jobb kezével tovább masszírozta hatalmas melleit, a ballal pedig egyre gyorsabban ujjazta a szőrös kis punciját. Ez a póz igen veszélyessé vált Koppány számára, hiszen könnyedén lebukhatott volna, de Gitta egyelőre csak saját magával törődött. Ujjacskái egyre gyorsabban jártak és a nyögdécselései is egyre csak szaporodtak. Hosszú percek teltek el így, majd oldalra nézett, és megpillantotta az ajtóban kukkoló és a nadrágjában turkáló Koppányt.

„ÚR ISTEN! TE MEG ITTHON VAGY?!” kiáltotta, miközben gyorsan magára kapta a fotelban heverő köpenyt. Koppánynak nem volt elég a látvány, többet akart, így belépett a szobába. A lány egyre hevesebben vette a levegőt és vér vörös lett az amúgy is kipirult arca.

”MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL? CSAK ÍGY RÁMTÖRSZ” – mondta. A fiú alaptomos mosollyal az arcán közel lépett a lányhoz. „Gitta, hiszen én itthon vagyok, és ez az én nappalim, ahová akkor jövök be amikor csak akarok”.
A lány szégyenében hirtelen azt sem tudta hol van, és csak hebegett és habogott, majd ismét veszekedni kezdett „…. HA APÁD ITTHON LENNE,

AKKOR NEM LENNE EKKORA A SZÁD!! MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL, TE KIS …….”.

Közben egyre jobban próbálta takargatni mezítelen testét a köpennyel, ami kicsinek bizonyult.

„Gittácska, ne takargasd magad, hiszen gyönyörű vagy!” szólt mézes mázosan Koppány, és megsimította a lány karját, aki azonnal elrántotta magát. „ÚR ISTEN TE PIMASZ, AHHRRRRR!!!!!”. „Gitta, figyelsz rám?” folytatta. „Ne szégyelld magad, én is szoktam recskázni”. Ekkor a srác előhúzta méretes farkát, és szép lassan elkezdte húzgálni. „Látod???”

A lány szégyenében nem igazán tudott hová nézni, próbálta elfordítani a míg mindig vörös arcát, de a hatalmas szerszámon megakadt a szeme. Ráadásul a masztizást nem tudta befejezni, ezért még mindig nagyon fel volt izgulva, de mégis csak a szerelme fiáról volt szó…….

„TEDD EL AZONNAL, MIT KÉPZELSZ MAGADRÓ TE KIS, ……. TE KIS……….”, de elakadt a lány szava, mert nem tudta levenni a szemét Koppány egyre keményedő farkáról. A srác azonnal észrevette, hogy övé a lány. „Ugyan már drága, csak érintsd meg”, és akkor ismét megérintette Gitta vállát, de a lány most nem húzta el magát, sőt! Olyan mintha egyre kevésbé takargatta volna magát.

„Gittácska, ne legyél már olyan morci!” Ekkor a lány elengedte magán a köpenyt, és a fiú farka után nyúlt. Kellemes érzés töltötte el, amit a kő kemény és lüktető faszt tartotta a kezében.

Koppány szép lassan leült a kanapéra, és nagy meglepetésére, a lány automatikusan elé térdelt. Egy darabig csak nézték egymást, majd Gitta ledobta magáról a köpenyt és csak annyit mondott

„…… nem bánom, de ebből nem csinálunk rendszert és apádnak egy szót se!!!!!” „Hallgatok mint a sír!!!” mondta Koppány széles vigyorral az arcán. Elégedetten hátradőlt, mert tudta, hogy kérhet bár mit, a lány úgy sem fog nemet mondani semmire.

Gitta két kézre fogta a kő kemény faszt és szép lassan, ritmusosan húzgálni kezdte, majd pár pillanattal később a szájába vette. Egyre mélyebbre nyelte, és egyre gyorsabban szopta, és egyre jobban élvezte a kialakult helyzetet.

Mikor Koppány már egyre közelebb került, gyengéden kihúzta a lány szájából a kő kemény farkát, felsegítette a földről és a kanapéra fektette. „Most én jövök…” mondta. Szép lassan szétnyitotta Gitta lábait, és elé tárult a szép szőrös és lucskos pina. Nehéz lett volna ellenállni, de a fiú nem is nagyon akart, így szép lassan elkezdte nyalogatni a nedves puncit. A lány nagyon élvezte a dolgot, egyre jobban kezdett zihálni, közben ritmusosan vonaglott és hatalmas melleit markolászta. Hosszú percek teltek el így, majd Koppány abbahagyta és felállt. A lány előszörértetlenül nézett rá, majd vissza rántotta a kanapéra. „Ugye nem most akarod abba hagyni????” kérdezte, de válaszra nem adott lehetőségek. A srácot a hátára lökte, fölé guggolt, és a kő kemény farkát a puncijába dugta, majd szépen lassan, ritmusosan lovagolni kezdett. A kő kemény fallosz egyre mélyebbre és mélyebbre jutott, a már tocsogó pinába. Koppány elé gyönyörű látvány tárult. Elégedetten nézte, ahogyan a lány egyre gyorsabban lovagolt, és ahogyan hatalmas mellei egyre gyorsabban jártak fel és le.

Gitta is nagyon élvezte a helyzetet. Mind a két kezével szép hosszú dús hajába túrt és csak lovagolt, és csak lovagolt, és csak lovagolt. Ismét hosszú percek teltek így el. A kipirult lány befejezte a lovaglást, gyengéden előrehajolt, szájon csókolta Koppányt, majd a kő kemény faszt, kihúzta a nedves kis pinájából. Mosolyogva a hátára feküdt és csak annyit mondott „Gyere Szivi! Most Te jössz!!!”. A pinára éhező srácnak nem kellett kétszer mondani. A lányhoz térdelt, hatalmas farkát a puncijába dugta és elkezdte egyre gyorsabban ki be húzogatni. Gitta nagyon tűzbe jött, egyre vadabbul markolászta és paskolgatta hatalmas melleit. Nagyon működött kettejük között a kémia, így tudták nincs sok hátra. Így is lett. Pár pillanat múlva Gitta hangosan elélvezett, de nem hagyta hogy Koppány beleélvezzen a pinájába. Gyorsan kirántotta magából a kő keményre dagadt faszt, a srác elé térdelt és vadul verni kezdte. Mikor érezte, hogy hamarosan kitör a vulkán, hatalmas mellei közé csapta a srác farkát és úgy folytatta. Nem is kellet sokáig várni, nagy mennyiségű forró sperma öntöttel el az óriási kebleket.

Gitta szépen lassan kihúzta a faszt a ragadós mellei közül és szépen gyengéden simogatni kezdte. Hatalmas szemekkel Koppány szemébe nézett és csak annyit mondott „Remélem tetszett, mert többet nem leszek a tied!” mosolyogva rá kacsintott, nyomott még egy forró csókot a fiú makkjára, majd felállt, és elhagyta a szobát.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.