Latin karnevál

Forró éjszaka volt. A férfi csak tegnap délben érkezett. Végre pihenhet egy kicsit. Amint megérkezett, lezuhanyozott. A hosszú repülőút alatt teljesen elgémberedtek a tagjai. A klíma nélküli taxi sem segített a közérzetén, amivel a reptérről jött. Átöltözött, és lement teniszezni. Már első pillanatban kiszúrta a nőt. Egy másik nővel teniszeztett. Valószinűleg barátnők lehettek, mert nagyokat nevettek a kisebb szünetekben. A férfi nem tudta levenni a szemét a rövid teniszruhás lányról. Egyszerűen gyönyörű volt. Ahogy a lábizmai megfeszültek, ahogy a mellei ringatóztak játék közben. Persze a lány is kiszúrta a dolgot. Már-már elindult volna, hogy megszólítsa, amikor két férfi jelent meg, és a lányokhoz léptek. Átölelték és egy-egy puszit nyomtak a lányok arcára.

Este lement a partra. Valami karnevál féleség lehetett. A lényeg az, hogy vérpezsdítő latin muzsika szólt. És ekkor ismét megpillantotta.

Pár perc múlva már együtt pörögtek forogtak a forgatagban. A délutáni pasi sehol sem volt.

Teljesen elvarázsolta ez a lány. Az illata. Sosem érzett még ilyesmit. Egyszerúen nem tudott betelni vele.

Tánc közben a lány mindig figyelt rá, hogy a férfi figyelme egy percre se lankadhasson. Amikor csak tehette, csípőjével oda odadörgölőzött a férfi ágyékához. El is érte vele a kívánt hatást.

Természetesen a férfi „hazakísérte” a lány pedig beinvitálta még egy italra.

A férfi megcsókolta. Már régóta csak erre várt. Nem sietett. Tudta, hogy bőven van idejük. Majd hirtelen egy furcsa ötlettel állt elő. Arra kérte a lányt, hogy had kösse be a szemét. A lány egy kicsit megijedt, de mivel szimpatikus volt neki a férfi végül is ráállt a dologra.

Így sokkal izgalmasabbnak találta a dolgot. Így, hogy csak a bőre érzékelése maradt. Ekkor a férfi kijelentette, hogy most finoman meg fogja kötözni. És bár félt az idegentől, valamiért mégis engedte, hogy a férfi egy harisnyával finoman az ágyhoz békjózza. Érezte, hogy bármikor könnyedén kihúzhatná a kezét. De nem tette. Épp ettől volt izgalmas a dolog. A férfi sokáig simogatta. Sohasem tudta, hol fogja legközelebb megérinteni. Úgy játszott vele mint egy hangszeren. Néha abbahagyta, másodpercekig nem nyúlt hozá, majd folytatta ahol abbahagyta. A nő kezdett teljesen megőrülni a dologtól. A lábat már teljesen széttárta. Könyorgött a férfinak, hogy ne kínozza tovább. Kezével a lepedőt markolta. Meleg ajkakat érzett a combján, a hasán.

Egyre közteledett legtitkosabb pontjához. Aztán mikor már éppen elérte volna, ismét a melleivet kezdte el csókolni. Ismét érezte a férfi forró lehelletét. Már a csiklóján. És akkor végre megérintette. Érezte, hogy másodperceken belül robbanni fog. De azt is érezte, hogy továbbra is szopogatja valaki a mellbimbóját. Most a férfinak vagy nagyon puhák az ujjai, vagy…

– Aaaahhh!

Hirtelen finom remegés rázta meg a testét. Melbimbói megkeményedtek, homlokán egy verejtékcsepp gyöngyözött végig. Érezte ahogy végigfut testén az orgazmus. Aztán már csak hüvely izmainak lassú ritmikus össze-összehúzódásait érezte. A férfi még simogatta, de már sokkal kevsbé követelőzően.

Korábban ha átélte az orgazmust már egyáltalán nem kívánta a szexet. Legalábbis pár óráig. De most, valahogy nem lohadt le a lelkesedése. És a férfi megérezte ezt.

Néhány perc pihenő után ismét simogatni kezdte. És jó volt! Aztán érezte, hogy a férfi a szájába adja szerszámát. Finoman érzékenyen játszott vele egy kicsit. Igaz, így lekötözött kézzel nem tudta beleadni minden tudását. De megfogadta, hogy legközelebb ugynilyen gyönyorrel fogja kínozni a férfit. továbbra is szopta a férfit, miközben a férfi a melét csókolgatta, és játszott a csiklójával. El nem tudta képzelni, hogy éri el a férfi mindenhol. Bizonyára egy polippal van dolgom, gondolta huncutul 🙂 Aztán a férfi a lába közzé térdelt, és ő végre betelhetett. Minden egyes centimétert élvezett, ahogy a férfi belé hatolt. Nem ért túl mélyen, de vastagabb volt, mint az átlag. A férfi csókjában megérezte saját ízét, illatát. Megborzongott tőle. Kicsit furcsa, mégis izgató volt. Aztán egyszer csak érezte, hogy valaki fölétérde. És egy illatos, igen csak nedves puncit tol az arcába. Egy pillanatra megharagudott, hogy így rászedték, sőt gusztustalannak is találta a dolgot. Soha nem volt korábban nővel ilyen irányú tapasztalata. De ekkor a férfi néhány erősebb lökéssel közelebb juttatta a csúcshoz. Amitől minden korábbi zavara elmúlt. Egy hatalmasat nyalt a felkínált nedves punciba.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.