A férfivá válás útján 2.

Egy várakozással és vágyakozással teli éjszaka után melynek minden percében csak arra vágytam, hogy újra a karjaim között tarthassam indultam reggel a suliba.
-A fene – morogtam álmatagon -, megint foglalt a lift.
Szinte zombiként léptem ki a házból, erősen hunyorogva amint megcsaptak a nap, fényes sugarai.
– Hol a fenében lehet – zsörtölődtem miközben a táskámban, kotorásztam a napszemüveg után – na végre megvan.
Hosszúnak tűnő 5 percbe telt mire el is döntöttem, hogy melyik irányba kell a suliba menni. 20 perc séta után már meg is volt az épület és még mindig ugyan úgy nézett ki mint tegnap és ahogy holnap is fog, legalább egy dolog ami nem változik.
– Jó reggelt fiacskám. – dörmögte egy mély hang az orrom előtt –
– Jó reggelt tanár úr! – nyögtem ki nagy nehezen amint felnéztem a jó 2 méter fölötti tesi tanárra, aki a késő diákokat volt hivatott egy jókora pofonban részesíteni-
– Csak nem rövidke volt az éjszaka? – vont kérdőre.
– Kicsit, de túléltem.
– Nagyon rossz hozzá állás ez fiacskám!- kezdte szokásos kioktató monológját – A tanulás előtt ki kell magunkat aludni, hogy sok értelmet szívhassunk magunkba. Nem gondolod?
– Elnézést tanár úr … – de szavam elakadt.

Egy villámként mozgó személy suhant el mellettem de arra még volt ideje, hogy lágyan végig simítsa kezemet ujjaival. Az illat, ami megcsapta orromat nagyon ismerős volt. Hamar eszembe villant tegnap hosszan éreztem eme parfümöt. S az illat után néztem egy gyors fej mozdulattal.
– Mit akartál mondani fiacskám?
– Nem tudom – csúsztak ki a szavak a számon s közben elmélyedve bámultam az ajtót, mely felé az illatút vezetett.
Egy enyhe ütés térített magamhoz mely a tanár vonalzójától származott.
– Jobban koncentrálj! És most irány befelé! – dörmögte felém.
– Igen is! Nem fordul elő többet – és már suhantam is el a tanár mellett újult erőre kapva –
Azt a kellemes orrot cirógató és simogató illatot követve mentem az osztályba. Belépve konstatáltam, hogy csak a notórius hiányzók és lógók nincsenek még itt, de a szokásos csoportosulások azért rendre kialakulnak, mint minden reggel. A kasztokat könnyen ki lehetett venni a szépek, az okosak, a menők, és amibe jó magam is tartoztam a láthatatlanok. Szépen helyet foglaltam a szokásos kicsit ütött-kopott padomnál, de közben fürkésző tekintettel kerestem Erikát. Könnyen meg is találtam a kis „gyönyörű hölgyek” között középen foglalt helyet, mint mindig. Ő volt a csapat középpontja mindegyik csaj úgy akart kinézni, mint ő még a ruhájuk is hasonló volt. Felém sem nézett valahogy sejtettem. A fejemben kavarogtak a gondolatok, hogy a tegnapi nap tényleg csak egyszeri kis flört volt neki, vagy akar még tőlem valamit? Az óra kezdésekor a kis csoportok feloszlottak és mindenki elfoglalta a helyét.

Még mindig fejemben a dübörögve harcoló gondolatokkal azért hátra néztem hátha mégis. Szokásához híven a ceruzája végét rágcsálta de most kivételesen nem a táblát figyelte, hanem engem nézett, tekintetünk össze ért, mint ha csak egy villám csapott volna át szemeink között. Minden kételyem szertefoszlott és újra utat tört az agyamban az érzés, hogy kívánom őt. Ceruzáját elemelte fogaitól és lassú mozdulattal meg nyalta a végét, s egy kacéran flörtölő mosolyt is elengedett felém. Ereimben megfagyott a vér az érzéstől, amit bennem keltett, annyira kéjes mozdulat volt ez, s a tegnap történtek minden részletét felelevenítette bennem. Gyorsan a tábla felé fordítottam a fejem, s próbáltam elhessegetni buja gondolataimat nehogy valaki meglássa, amint teljesen pirossá válik az arcom a fülem hegyéig. Csak 3 tanórát bírtam ki különösebb problémák nélkül. A szünetekben többször is kacér pillantásokat vetett felém és szinte játszadozott a gondolataimmal, így elég nehéz volt koncentrálni arra, amit éppen megpróbál valamelyik tanár az agyamba szuszakolni. Ekkor következett végre egy kis pihenés egy laza kémia óra, na, ezen soha nem volt problémám, kényelmesen üldögéltem, hiszen ebben a tantárgyban meglehetősen jó voltam így csak elmerengtem órán, hiszen semmi dolgom nem volt. Ekkor jött a lehető legnagyobb meglepetés számomra. Elérkezett az, amitől mindenki félt a tanerő átszervezte az ülésrendet, hogy egy erősebb tanuló mellé kerüljön egy gyengébb. Így lehet emelni a tanulási szintet.

– Na vajon melyik fafejű egyes tanuló mellé fogok bekerülni egy jó korrepetitornak – dünnyögtem az orrom alatt – megint száraz dajka lehetek. Remek!
A tanár erősen összpontosított a jegyzetei fölött, hogy újra gondolja az terveit.
– Tehát hölgyek és urak. Akkor meg született az új ültetési rend – hangja szinte cincogásnak volt vélhető – és semmi dünnyögést nem kérek ellene.
Szépen lassan mondogatta, hogy ki hova üljön át.
– És akkor következik a kis szende szépségünk Erika, a kis tánc mágus! – előszeretettel becézgetett minket a kedves tanárnő –
– Igen is tanárnő! – és már fel is pattant az asztaltól kezében a könyve és a kis szőrös plüss táskája –
– Maradj a helyeden – intette leülésre – neked jó a leghátsó pad nehogy itt eltekerd minden fiú figyelmét az osztályban.
– Értem! – sikkantotta Erika és már vissza is helyezkedett a székébe – És ki lesz a szomszédom?
– Mivel te nem vagy egy zseni így egy erősebb tanuló kerül melléd. Legyen Péter ő úgy is a kis ügyeletes üdvöskénk.
– Értem tanárnő – s már fel is álltam és indultam a leghátsó sor felé –

Tekintetünk rögtön összefonódott amint felé lépkedtem, újra a fülemig vörös lettem de szerencsére ezt mindenki a tanerő kis beszólásának vélte. Ha tudták volna miért is lettem ilyen ideges, akkor azt hiszem le is esett, volna mindenkinek az álla az egész osztályteremben. Leültem és elővettem a táskába már elpakolt könyveimet és a füzetemet.
– Ne idegeskedj – dorombolta felém amint a szemembe nézett –
– Nem vagyok ideges. – vágtam rá –
– Nyugi senki nem tudja, hogy mi történt közöttünk tegnap. – kacsintott felém.
– Tudom – válaszoltam zavarodottan – vagyis reméltem, hogy nem tudja senki.
– Miért olyan nagy baj lenne?
– Nem tudom, neked lehet hogy nem tenne jót?
– Engem nem zavarna. Azt hiszem.
– Én nem tudom. Hogyan is fogadnák.
Közben kiosztásra került mindenkinek a párja, és szerencsére senki nem hallotta a kis diskurzusunkat.
– Nos kedves hölgyek és urak, akkor kezdjük a tanórát, vagyis a maradék 20 percet ami még maradt belőle.

A tanítás nem igazán volt egy olyan tevékenység ezen az órán, ami lekötött volna. Egy cetli jelent meg előttem az asztalon, melyen a következő írás szerepelt:
„Remélem tetszett a kis ajándék, amit tegnap ott hagytam neked”
Gondolkodás nélkül írtam a cetlire a választ s folytattam a levelet:
„Igen nagyon is tetszett”
„Tehát akkor ma is szeretnéd netán folytatni”
„Azt hiszem igen, ha lehet”
A cetlire írt de nem tolta át az én pad felemre, hanem rajta tartotta a kezét, míg mási keze a pad alá kúszott feltűnés nélkül. Éreztem amint hozzá ér a combomhoz, és gyengéden végig simítja a tenyerével. Majd keze tovább siklott és a sliccemen állt meg, és tenyerével kicsit megdörzsölte a farkamat a ruhámon keresztül. S közben kicsit ajkába harapott amint érezte a keményedő férfiasságomat. A keze visszakerült a padra és a cetlit elém tolta:
„Ha gondolod, akkor lehet, hogy ellóghatom a táncórát”
Csak rám nézett és nem is kellett választ adnom éreztem, amint izzik a szemem attól, ahogy a kéjvágy fellángol bennem. Az agyamat elöntötte a rózsaszín felhő, s a gondolatok és képzelgések, hogy vajon mi várhat rám még ma.
A maradék tanórák mint egy pillanat úgy szálltak el. Annyira vártam már, hogy vége legyen a tanításnak, hogy észre sem vettem amint vége az utolsó fejzsugorító oktatási menetnek.
– Na irány hazafelé! – rikkantotta felém Erika –
– Nem lesz neked gond, ha velem látnak?
– Miért érdekel ez téged? Gyere!
A kezemnél fogva ráncigált maga után. Az otthonig tartó 20 perces út egy laza 10 percre zsugorodott, szinte repültem utána, s nem eresztettem a kezét nehogy elillanjon mellőlem.
– Na gyerünk, kapd elő a kulcsodat! – rivallt rám. – De gyorsan ám!
– Jó veszem már!

Az ajtó előtt toporogva szinte őrületbe kergetett a gondolat, hogy mi vár rám a túloldalon. Remegett a kezem az izgatottságtól, alig tudtam kinyitni az ajtót. De végre a zár engedett, és bebocsátást adott nekünk. Az ajtón belibbent s hihetetlen erővel rántott maga után. Az ajtóból elhúzott és becsapta mögöttem, majd neki lökött és iszonyatos vadsággal csókolt hosszú percekig.
– Ez már hiányzott de nagyon! – lihegte –
Körbe fülelt egy pár másodperc alatt.
– Úgy hiszem senki nincs itthon. – jelentette ki –
– Azt hiszem a szüleim megint nincsenek sehol.
– Akkor szerintem egy kicsit huncutkodhatunk, ha te is úgy gondolod?
Elfordult tőlem és elindult a szobám felé de közben eszméletlenül szexin riszálta a csípőjét s én ott álltam letaglózva. Az ajtónak dőlve még mindig.
– Na nem jössz? – kacsintott vissza felém –
– De igen rohanok.
S már siettem is utána, mire beértem a szobámba ő már az elnyúlt az ágyamon s táskája a fal mellett hevert.
– Látom meg is találtad a helyed?
– Hát csak is kényelmesen – nézett rám kacéran – ez kijár egy hölgynek. Vagy nem?
– De igen azt hiszem.

Gyönyörű látvány volt amint ott feküdt kis szoknyájában az alvó alkalmatosságon, s már éreztem amint a vágy lángjai lassan erősödnek bennem.
– Adsz egy kis helyet nekem is, vagy a teljes ágyat bitorolni, szeretnéd?
Fel emelte felső testét kezeit hátra téve könyökére támaszkodott így formás mellei még jobban ki emelkedtek és körbe nézett maga körül.
– Amint látom se, jobbra se balra nincs egy talpalatnyi hely sem számodra. – nézett rám kacér és mégis szende tekintettel –
– Akkor mi legyen?
Egyik kezét fel emelte és lassan a nyakától lefelé végig simította magát az ujjaival keresztül melleinek dombjai között és megállt a köldökénél.
– De ha gondolod rajtam, még lehet, hogy akad némi hely, ha neked megfelel? – szemei észveszejtően ragyogtak –
– Nekem jó.
Az ágy vége felől közelítettem meg vágyam tárgyát, kezeimet a teste két oldalán helyeztem el csak úgy, mint lábaimat. Felkúsztam teste felett, hogy ajkairól újabb mézédes csókot lophassak. Hosszan és lágyan élvezhettem csókját, s nyelveink lassú tánca vad őrjöngő harccá változott. Éreztem amint egyik keze becsúszik a lábaim közé és a nadrágomon keresztül simogatni kezdi férfiasságomat. Elszabadult ajkaink vad összeolvadásából és elnyúlt az ágyon.
– Nos úgy érzem valaki, itt már eléggé jól érzi magát?
Keze még mindig a farkamat dörzsölgette.
– Hát, ezt már semmi kép sem tagadhatnám le.
– Nos tégy, amit szeretnél, ha van hozzá kedved és merszed? – mondta és kihívóan s megemelte szemöldökét –
– Nem is tudom. – habogtam zavaromban –
– Légy bátor és tedd, amit akarsz, légy olyan, mint múltkor. Az jó volt.
– Hát akkor hajrá.

Amint kimondtam, mintha minden idegességem elszállt volna és csak azon járt az agyam, hogy vágyaimat kielégítsem. De tudatom pislákoló fénye azért segített hogy ne veszítsem el a józan eszemet. Agyam egy része csak az élvezetre hajtott de ennek ellenálltam amennyire csak tudtam s inkább némi gyengédséget akartam. Lekúsztam az ágyról s közben végig szemléltem testének minden domborulatát, s minden hajlatát amint arcom elhaladt felette. Az ágy végébe álltam, s hosszú pillanatokig csak ittam a látványt mely szemem elé tárult. Közben az tudatomat egyre jobban és jobban elárasztották a vad szexel teli képek és érzések. Minden gondolatom azon járt hogyan élvezhetném ki a testét a lehető legjobban. A vágy pillanatról pillanatra nőtt olyan érzés volt, mintha egy dühöngő vadállat akarna kitörni belőlem. Letérdeltem az ágy végében pont a lábaihoz, benyúltam két oldalról a térdei alá,s megemeltem azokat úgy, hogy lábfeje a hasamnak feszüljön s így kényszeríthettem testét, hogy közelebb csússzon hozzám az ágyon. Kihúztam a kezeimet a térdei alól s combjainak külső oldalán csak a körmeimet futtatva végig érintettem testét, így haladtam addig, míg el nem értem a szoknyájának fodrait. Kezeim még mindig a félig behajtott lábainak vonalát követve osontak be a lágy kis szoknya alá, egészen addig, míg nem éreztem, hogy elértem azt a kis csipke szösszenetet, melyet bugyi gyanánt hordott. Bele akasztottam újaimat a bugyijának pántja alá, s lassan húzni kezdtem magam felé.

Mint egy őrült úgy vártam már, hogy megláthassam, amint a szoknya alól, elő bukkanjon a kis csodás fehérnemű de, mégis türtőztettem magam amennyire, csak tudtam. Lassan húztam a kis szövet darabot mely elválasztott attól a gyönyörtől mely már hosszú órák óta, kábította agyam minden neuronját. Mikor a térdéhez értem, kicsit hátrébb húztam a felső testemet s engedtem, hogy lábait a karjaim között kinyújtsa az ég felé. S közben lassan emeltem tovább az immáron már egyre távolodó kis fal darabot mely eddig rejtegette előlem gyönyörű rózsaszín punciját. A kis falatnyi ruhadarabot átemeltem láb fejein s már el is hagyta testét teljesen. Az új helye eme kis ruha költeménynek a sarokban lett kijelölve. Lábait lassan leengedte, de helyezkedésemnek köszönhetően vállaimra érkeztek. Fejemet oldalra fordítva gyengéd csókot leheltem édes bőrér, majd újabb és újabb csókokat helyeztem el miközben közeledtem az édes illatot árasztó gyönyörök kapujához. Lassan de biztosan tudtam hova tartok s mikor már combjai között voltam ő lenyúlt s megfogta szoknyáját és hagyta, hogy szemeimmel megpillanthassam a kéjtől már gyöngyöző nedves puncit.
– Csak, hogy tudd hova is kell eljutnod – csicseregte halkan.
– Jól tudom a látvány nélkül is – vágtam oda egy félmosoly kíséretében. – Figyeld csak!

Lecsuktam szemeimet s lassan csókról csókra haladta combján kijelölt célom felé. Látnom sem kellett éreztem a puncijából áradó tüzes szenvedélyt. S végre elértem célom mely szinte már lángolt a vágytól annyira kívánta érintésem, s én engedelmeskedtem neki. A tűzforró nagy ajkak kényeztetésével kezdtem, de még csak csókokkal sok-sok csókkal árasztottam el. De ez nem volt elég neki, lábai megmozdultak s térdeit jobban szétnyitotta melynek hatására feltárult előttem a gyönyörök kapuja. Nyelvem végre bele meríthettem mézédes kelyhébe mely már nagyon áhítozott rám, egy lassú és hosszú teljes nyelves mozdulattal adtam tudtára végre meg érkeztem. Kezeimet eközben lassan felcsúsztattam testén, hogy kényeztethessem puha és kívánatos halmait. Nem volt már erőm, hogy kiszabadíthassam melleit a ruha fogságából így csak gyengéden dögönyöztem őket a kis topp szorításában. Nyelvem hosszú és lassú mozdulatokkal kényeztette édes punciját, minden pillanattal jobban és jobban kívánt engem. Nyögései egyre hangosabbak lettek és lihegése is egyre erősödött.

Ekkor kezdődött az igazi ingerlés nyelvemmel behatoltam édes puncijába s amilyen mélyre csak tudtam jutni. Lágyan köröztem benne s közben azonos ritmussal simogattam melleit, bimbói szinte mint két rubint úgy meg keményedtek. Nyögései fojtottabbak lettek és hosszabbak éreztem már nincs sok hátra, ekkor apró remegések indultak meg a puncija belsejében, s tudtam élvez. Nyelvemet kihúztam s ajkaimat a csiklójára tapasztottam, majd erősen megszívtam, tudtam ezzel megadom a kegyelemdöfést s csak még erősebé teszem az orgazmusát. Teste megfeszült s közben a hullámok átjárták minden porcikáját légzése elakadt szinte halottam a szívdobogását úgy lüktetett. Majd egy újabb erős szívás következett s közben megszorítottam melleit, az orgazmus ki teljesedett testén s már nem bírta magában tartani egy mégis nagy nehezen elfojtott nyögés kíséretében teste elernyedt s rá rogyott az ágyra. Lassú gyengéd nyalásokkal folytattam épphogy csak hozzá érve csiklójához, de minden alkalommal felszisszent. Fantasztikus volt mintha folyékony orgazmust éreztem volna a nyelvemen, de mégis le kellett küzdenem vágyamat. Gyorsan felálltam s az ágyra helyezkedtem ő szinte kérdés nélkül fordult felém s egy lágy csókot lehelt ajkaimra. Átkarolt és hozzám bújt fejét kényelmesen a mellkasomra tette, feszes melleit pedig oldalamhoz szorította. Egyik kezemmel lágyan cirógatni kezdtem a hátát s közben figyeltem amint légzése lassan visszatér a normális állapotba.
– Hú… – búgta csendesen.
– Igen?
– Hát egész nap erre vágytam! De megérte! – kuncogott halkan.
– Tehát megfelelően csináltam?
– Nagyon is.

Csak pár percig fekhettünk, így de mintha órák teltek volna el. Vágyam nem csillapodott minden másodperccel jobba kívántam őt. Megmozdult felém fordította fejét s ajkaink újra csókban forrtak össze. Semmit nem voltam képes tenni csak éreztem amint keze kiszabadítja férfiasságomat s gyors mozdulatokkal játszani kezd vele. Csak pár mozdulat volt s én hatalmasat élveztem s ő pár erősebb húzással teljesen ki facsarta farkamat, minden csepp kéjnedvet eltávolított belőle. S a csók ezzel véget is ért. Ajkai elhagytak felült az ágyon, de tekintetünk összefonódása egy pillanatra sem szakadt meg.
– Nos eléggé be voltál indulva, azt hiszem – búgta.
– Hát igen – nyögtem ki nehezen –
– Végül is ez nem meglepő, eléggé felhúztalak azt hiszem.
– Igen – nyögtem ki –, az ízed és a hangod teljesen meg vadított.
Hagyott pár pillanatot hogy teljesen magamhoz térhessek.
– Hát akkor most mi legyen?
– Nem is tudom.
– Mondjuk, netán térjünk rá a jobb dolgokra? – s egy kacér pillantást vetett felém.
– Támogatom az ötletet.

Felpattant az ágyról és a táskájához libbent, melyből előkapott egy csomag papír zsebkendőt. Majd egy mozdulattal az ágyra mellém dobta.
– Tisztítsd meg netán, de csak, ha akarod?
– Jó.
Gyors nadrág és farok törlés után mire felpillantottam már a legcsodásabb női test látványa tárult elém, amit csak életemben elképzeltem.
– Kicsit kevesebb ruha kellene nem?
– De igen. – habogtam megbabonázva a látványtól –
Szinte hihetetlen sebességgel ugrottam fel az ágyról s dobtam le magamról a ruhákat. De tekintetünk kacér játéka egyetlen pillanatra sem szakadt meg. Csodáltam egész testét nem tudtam betelni a látvánnyal. Főleg azzal, ahogy punciján még mindig gyöngyözött a kéjnedv. Nem mertem lehunyni a szemem nehogy eltűnjön előlem eme gyönyörűség.
– Egy hideg üdítő azért jólesne – mosolygott kacéran – gondolom neked is.
– Igen – nyögtem ki teljesen elvarázsolva –

Elindult a konyha felé s én követtem nem is akartam elhinni, hogy egy ilyen gyönyörű hamvas barna bőrű szépség sétál előttem egy szál semmiben. Gyors mozdulattal kikapott a hűtőből egy doboz kólát fel pattintotta s nagyokat kortyolt belőle. Áhítattal ittam a látványt mely teljesen megrészegített, mintha csak egy Playboy címlapjáról lépett volna le.
– A fele a tiéd – kacsintott miközben felém nyújtotta a dobozt –
Nagy kortyokkal nyeltem a hideg folyadékot. Ám egyik pillanatról a másikra szinte megdermedtem amint éreztem, hogy fürge kis ujjacskák simogatják férfiasságomat.
– Csak hogy egy kicsit siess – vetett felém csábosan kéjes pillantást –
A doboz gyors mozdulattal a mosogatóban landolt s mi már repültünk is a szobám felé újabb csatára készülve. Vagyis rángatott maga után az ajtóba érve szinte berántott a kis helységbe s megfordítva hanyatt lökött az ágyon. Még felocsúdni sem volt időm s ő már felém helyezkedett s ajkaink újabb hosszú forró csókban olvadtak össze. Mell bimbói szinte karcolták bőrömet olyan kemények voltak. Nyelvünk vad táncot járt, s éreztem amint csípőjét lassan mozgatni kezdi, merev farkamhoz dörzsölve kéjtől izzó punciját. Csiklója szinte felsértette bőrömet, majd fel egyenesedett s feljebb emelte testét is. Lágyan lenyúlt s egyik kezével felállította férfiasságomat. De nem engedte magába, tartotta farkamat s közben csiklóját hozzá dörzsölte másik kezével pedig mellkasomon támaszkodott.
– Remélem, ezt sosem fogod elfelejteni. – zihálta –
– Soha. – nyögtem ki-

Már nem bírtam magammal minden porcikám arra vágyott, hogy érezhessem őt. Annyira vágytam rá, hogy már semmi másra nem is voltam képes gondolni.
Lassan a gyönyörök forrásához igazította férfiasságomat, s apró mozdulattal, de csak a makkomat magába engedte. S gyengéden mozogva centiről centire mélyebben belé hatoltam. Majd egy határozott mozdulattal teljesen magába fogadott. Szinte hihetetlen gyönyör öntötte el egész testemet, annyira csodás volt, hogy benne lehetek. A szemében szinte lángolt a kéjvágy s mikor teljesen magába fogadott és én kitöltöttem, lehunyta szemét s az ajkába harapott. Lassú mozdulatokkal kezdett lovagolni rajtam minden alkalommal egyre hosszabb és hosszabb utat járva be farkamon. Kezeim fel suhantak testén s birtokba vették lágyan ringó gyönyörű halmait, s ez csak fokozta az élvezetet bennem s benne is. Nem voltam képes tovább figyelni, amint mozog lehunytam szemem s átadtam magam az általa nyújtott gyönyörnek. Minden pillanatát ki akartam élvezni. Hosszan s lágyan kényeztette farkamat teljes hosszában. Punciját egyre forróbbnak éreztem s egyre csodásabbnak. Egy pillanatban előre dőlt s felsőtestét rám fektette, de nem engedett ki magából, tovább mozgott rajtam. A fülemhez hajolt lehelete szinte felperzselte bőrömet.

– Élvezz… belém… – nyögte remegő hangon.
Tudta hogy már csak pillanataim vannak hátra, s ekkor hosszú, de sokkal erőteljesebb mozdulatokkal mozgott rajtam. Nem bírtam magamba fojtani már az élvezést s egy elfojtott nyögéssel kiengedtem magamból mindent. A forró sperma teljesen teletöltötte őt. Fejét lejjebb hajtotta s a vállamba harapott. De még mindig hosszan mozgott farkamon s pár lökés után éreztem, amint egész teste meg remeg. Hüvelye rá szorult a férfiasságomra s szinte majdnem összeroppantotta. S amint a szorítás gyengült úgy merevedett meg egész teste majd ernyedt el.
Hihetetlen érzésben volt részem, hiszen farkam még rángatózott az élvezettől s az ő teste minden mozdulatra válaszolt egy újabb harapással vagy rándulással. Majd lassan a kéj hullámai alább hagytak mindkettőnkben, ám én még mindig merev maradtam s benne voltam. Fogai elengedtek.
– Ez jó volt – nyögte két mély lélegzetvétel között.
– Nagyon – nem is tudom honnan szedtem erőt eme rövid szó kimondásához.

Végtelennek tűnő percekig tartott eme egybe olvadásunk. Majd gyengéden fel emelte fenekét s én lassan kicsusszantam belőle. S ő teljes testével rám zuhant. Még sokáig pihegtünk így.
– Egy kis mosdás ránk férne? – suttogta –
– Azt hiszem.
– Tudod, az onnan ki folyik ám, mivel nem volt óvszer.
– Ja tényleg – s meg is szeppentem egy másodperc alatt. – De ugye nem lesz gond?
– Nyugi szedek tablettát – kuncogta –, különben nem is hagytam volna.
– Értem akkor jó – hatalmas megnyugvás kerített hatalmába –
– Akkor gyere – ezzel felugrott, és már rántotta is maga után a karomat-
Már haladtunk is a fürdőszoba felé.
– Nos, mit szeretnél? Fürdeni vagy egy gyors mosakodás és jöhet a következő menet?
– Nem is tudom.
– Én igen! – pislantott lefelé. – Tehát gyors mosdás.
– Nos, azt hiszem igen. – ekkor éreztem, hogy már megint akcióra kész vagyok-
– Na, majd én elintézem, ha nem gond? – mosolygott- Úgyis meg kell hálálnom neki.
– Jó, ha neked sem gond.
Felkapta a mosdó széléről a szivacsot, és egy gyors nedvesítés után finoman végigtörölgette vele a farkamat.
– Nos én jövök – lenézett. – Látod? Erről beszéltem.

Combja belsején már folyt lefelé a sűrű fehér nedv. Megfordult s egyik kezével megtámaszkodva a mosdó kagylón nagyobb terpeszt vett fel. Majd mélyebbre engedve felső testét kezében a szivaccsal először puncijáról, majd a combjáról lassan letörölte az anyagot. Az egész mozdulatsorból szinte semmit sem vettem észre, hiszen szemem csak egyetlen pontot figyelt, mely nem volt más, mint az immáron tiszta és rózsaszín csupasz kéjbarlang. Félig felegyenesedett s a szivacsot a porcelán tálba dobta, s mint aki jól végezte dolgát kicsit kifújta magát. Agyamat ismét elborította a rózsaszín köd, mindenféle gondolkodás nélkül közelebb léptem hozzá s egyik kezemet finoman a vállára helyeztem. Szinte felocsúdni sem volt ideje egy kis be rogyasztás után kérdés és kérés nélkül szerszámomat a gyönyörök kapujához vezettem s újra behatoltam. A forró és nedves barlang, tiltakozás nélkül engedett bebocsájtást, s én a legmélyéig mentem. Halk nyögése adta tudtomra, hogy nem csak nekem okoz ez örömet. Másik kezem elvándorolt s újra kemény mellén keresett megnyugvást. Lassan siklottam ki belőle s még mielőtt teljesen ki értem volna könyörtelenül és erőszakosan hatoltam ismét be. Minden lökésem újabb és újabb egyre erősödő nyögéseket váltott ki. Kissé felegyenesedett s kezem egyik mellérő át vándorolt a másikra ezzel megtartva felsőtestét, majd a másik karom is körbe ölelte mellkasát. Mire a lehető legjobban felegyenesedett már stabilan tartottam, s feje az enyémmel egy magasságba került. Így már farkas szemet nézhettünk a tükörben, szemei elhomályosultak s arca kipirult.
– Ez jó. – lihegte – Maradj bennem mélyen!
S én engedelmeskedtem lassan ki engedtem magam belőle, majd egy erőteljes lökéssel a lehető legmélyebbre hatoltam s megálltam. Feje hátra bicsaklott s megpihent vállamon s egy hosszú sóhajjal élvezte amint teljes testét tartottam a lábujjai szinte alig érték a földet, s én teljesen kitöltöttem.
– Dugj meg a kézmosón – lihegte.

Lassan ki húztam farkam a puncijából, s tartottam testét tovább nehogy elessen. Pár pillanat alatt magához tért, sarkon fordult s két oldalt meg kapaszkodva a porcelánon fel is ült a kézmosó szélére. Széttárta lábát s engedte látni, amint a puncijából csöpög a kéjnedv nagyon be volt indulva, a homályos tekintetét felváltotta a lángoló vágyakozás.
– Gyere, és dugj meg itt.
Engedelmeskedtem s gyorsan oda is léptem, lenyúlt s puncijához vezette a farkamat, s ismét elmerültem benne. Lábait körém fonta s kezeivel is átkarolt, hogy ajkaink újra összeolvadjanak. Én is teste köré fontam karjaimat, s folytattam az előbb félbe hagyott mozdulatokat. Vadul szeretkeztünk, körmei bele mélyedtek a hátamba. Ajka elhagyott.
– Dugj erősebben! –lihegte-
Olyan vadul hatoltam belé, hogy szinte meg remegett az egész teste, éreztem amint hüvelye szinte lángra miközben szorítja farkamat. Vad csatánk hosszan tartott, míg elért a vég.
– El… megyek… – nyögtem.
S hatalmasat élveztem, forró spermám ismét teljesen megtöltötte.
– Még egy kicsit! – zihálta.

Bár elélveztem rendületlen erővel hatoltam belé újra és újra. Ám egy pillanatban izmai megfeszültek s fogai ismét a vállamba mélyedtek. Egész teste rángatózott de nem eresztett, puncija majdnem összeroppantotta férfiasságomat. Majd mikor elült a kéj vihara lassan ki engedett magából.
– Még mindig kemény vagy?
– Igen.
– Ülj a kád szélére.
Alig foglaltam el helyemet és támaszkodtam meg ő már előttem térdelt s vad mozdulatokkal nyalta le férfiasságomról a friss sperma és punci nedv keverékét. Amint végzett vele már mélyen ajkai közé is eresztette a kemény szerszámot. A gyönyörtől megbabonázva szopta vadul és fékezhetetlenül. Hatalmasakat szívott rajta s egyik kezével is rá segített, hogy minél hatékonyabb munkát végezhessen.
– Én…- lihegtem –

Befejezni már nem volt időm. Újra elélveztem s tele spricceltem száját friss spermával, hihetetlen erővel szívta farkamat. Gyengéd fájdalommal kevert élvezettel elégültem ki. Minden csepp anyagot ki sajtolt belőle. Ez már sok volt nekem kezeim bebicsaklottak s bele csúsztam a kádba. Lihegve figyeltem amint a szemembe néz, szinte egész teste izzott az élvezettől. Egyik úját bekapta, s szopta, mintha csak én lettem volna. Ekkor vettem észre, hogy másik kezével önmagát kényezteti, de valami hihetetlen durva és heves tempóban. A teste, mint egy kígyó vad és buja táncot járt. Egy röpke pillanat múlva megfeszültek izmai kezét ajkai fogságából kiengedve hátra nyúlt s lassan hátradőlt és elnyúlt a padlón. Keze még mindig gyors tempóban járt az édes kéjbarlangja bejáratán. Altestét feljebb emelte amint a gyönyör hullámai újra hatalmukba kezdték kerítették. Puncija pont látómagasságba került számomra, egy ujjával még mindig a csiklóját izgatta. S amint hatalmasat nyögött láttam amint puncijából, mint egy kis gejzír lövellt ki a kéjnedv és sperma keveréke. Az orgazmusa hosszú és intenzív volt minden rándulást újabb és újabb sugár jelzett. Lassan elcsitultak az élvezet pillanatai, mint egy rongybaba úgy nyúlt el a padlón. Végtelennek tűnő percekig tartott, míg magamhoz tértem s kikászálódva a kádból lassan a padlón heverő gyönyörűséghez léptem. Letérdeltem s gyengéden átkarolva felsegítettem onnan. Amint lábra állt magamhoz öleltem s a világ minden kincséért sem engedtem volna el.
– Ez csodálatos volt.
– Igen.
– Na tényleg le kell mosnom magam.
– Én meg feltörlöm ezt – pillantottam a hatalmas nedv foltra a padlón.

Belépett a kádba és már nyitotta is a csapot. Mire vissza értem már mosta le testéről a tusfürdő bársonyos habját.
– Ha végeztél, gyere és téged is letisztítalak. – suttogta huncuton –
– Jó lesz. – válaszoltam egy félmosoly kíséretében –
Amint végeztem már be is léptem mellé a kádba.
– Nyugi ki mostam a szám. – rebegte s már meg is csókolt –
Nem ellenkeztem, élveztem amint forró ajkai újra csatlakoznak az enyémekhez. Majd eltávolodott kicsit és gyengéd mozdulatokkal végig kente a testem tusfürdővel, és a lágy vízsugárral leöblítette.
– Na, ebből ennyi elég is.
– Ja, tényleg.
Csodáltam amint végig törli testét a puha törölköző kendővel, majd át nyújtja nekem.
– Na, mozogj! – mosolygott –

Siettem, amennyire csak tudtam, de ő már el is tipegett a szobám felé. Mire utolértem már ismét elhelyezkedett az ágyamon.
– Na, gyere ide mellém egy kicsit, még van időnk.
Elfoglaltam a helyem mellett s ő úgy bújt hozzám, mint egy tüzes kis cica.
– Tudod a szüleim tegnap este be jelentették, hogy eltűnnek két hétre valami üzleti szerződést kötő útra, és addig rám bízták a lakást.
Pajkosan mosolygott rám.
– Akkor azt hiszem, lehet, hogy egy darabig nem fogok táncórára járni.
– Lehet, hogy az tényleg jó lenne.
Újabb forró csókunknak a telefon csipogása vetett véget.
– A fene, mindjárt megy a buszom. – s már fel is pattant mellőlem –
– Akkor tényleg siessünk.
Felugrottam én is és gyorsan felhúztam a szanaszét heverő gönceimet, és már rohantunk is a buszállomás felé.
– Király, bár jobb lenne, ha nem mennél.
– Tudom, de anyám ki borulna.
– Kapok búcsúcsókot?
– Nem! Majd talán holnap üdvözlőt, de mára legyen elég.
Nagy mosollyal az arcán nézett rám és csillogott a szeme amint a busz kihajtott az állomásról. S én hazatértem az üres házba. Bár nem is volt annyira üres, hiszen amint beléptem az ajtón, a szex tömény illata lengte be az egész helyet.

Amint bevonultam a szobámban a párnámon ott várt a mai bugyija, már távolról is látszott rajta hogy totál nedves.
– Na, tuti nyugtalan álmom lesz ma is. – mormogtam csendesen magamban-
Majd pofával bele vetettem magam az ágyba remélve, hogy tudok kicsit szunyálni, pedig még tanulni is kellett volna.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.