Közös fürdő a nejemmel

– Megmosod a hátam? – kérdezte a feleségem, olyan ártatlan arcot vágva hozzá, amit csak egy nő tud produkálni akkor, ha hátsó szándékkal akar megszerezni valamit.

Egyszerű mondat, az biztos. A megmosod a hátam; tökéletesen közhelyesen hangzik, nem hordoz magában ajánlatot, mégis bármi kisülhet belőle. Tudtam, hogy ezt ő is így gondolja, és ez várhatóan nekem is jó lesz.

Szóval, ez az egyszerű mondat már önmagában is a közelgő öröm és boldogság képét hordozza lelki szemeim előtt.

Meginvitáltam őt egy közös zuhanyozásra. Szeretem a feleségem. Nekem tényleg ő a legszebb, bármit is tart magáról, vagy a változó testéről.

A vetkőzésben mindig élen jártam, most sem volt ez másképp. Zsuzsa a fehérneműig jutott (feltehetően szándékosan), mire én ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amikor átkaroltam hátulról. Azt nem sikerült eldöntenem, hogy vajon a hirtelen gyorsaságom és élénkségem lepte meg, vagy a fenekéhez préselt vadul lüktető idomom.

Segítettem neki megszabadulni a felesleges ruháitól, majd tömör egyszerűséggel a zuhanykabinba tessékeltem. Csodálattal adózva, büszkén méregettem testrészeit, azt akartam, hogy észrevegye, még mindig ugyanúgy kívánom őt, mint régen.

Lassan kezdtem el mosdatni a szivaccsal, közben csókolgattam a vállát. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész közel léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, a csípőmbe kapaszkodott, és magához szorított.

A feszültség egyre csak nőtt bennem, mint ahogy a farkam mérete is, amit sikerült még időben Zsuzsa alá tuszkolnom, gyengéden a szeméremdombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy egyre nagyobb legyen benne a vágy. Ahogy vártam, Zsuzsa mocorogni kezdett és éreztem, hogy magában akar tudni mielőbb, de nem engedtem a csábításnak.

Szó mi szó, azért a belőle kiváltott fizikai reakció jócskán megviselt engem is. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az intim viszonyt… Karjaimmal átfonva közben finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, miközben halk, apró nyögéseket hallatott.

A forró víz kígyózva csordogált végig a testünkön, a pára lassan befedte a kabin üveg falát. Nemcsak a víz, én is igyekeztem forró pillanatokat okozni neki. Még mindig mögötte voltam, ezen a pozíción nem is akartam változtatni nagyon, ezért hátulról erősen magamhoz húztam, miközben kisebb helyi táncot lejtve az üvegfal felé irányítottam a testét. Amikor láttam, hogy a mellei és az arca nekifeszül az üvegnek, én is nekifeszültem. Határozott mozdulatokkal döfködtem őt, minden egyes mozdulatnál sikkantott egyet.

Nem cifráztuk jobban, mert így volt tökéletes. Talán húsz percet állhattunk így a zuhany alatt, majd mikor már mindketten kellőképpen tiszták voltunk, visszavonultunk az ágyba.

Jóleső érzéssel egymásba gabalyodva aludtunk el.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.