Barátnők megdolgozva

Épp munkába indultam, amikor az utcán sétálva két csinos Hölgyre lettem figyelmes az egyik alkata kicsit erősebb, szűk világoskék testre simuló farmert viselt, mely a szeméremdombján durván bevágott és ezzel ketté nyomta az egyébként is jól láthatóan nagy punciját. Felül egy fehér csipkés blúzt viselt, mely alatt egy fekete melltartó próbálta a megtartani cseppet sem apró kebleit. A haja közepesen hosszú és sötét. A másik fekete testhez simuló fekete bőrnadrágban és egy ugyancsak test álló piros pólóban, ami alatt jól kivehetőek voltak mellbimbói és a melltartó hiánya, ő vörös rövid hajat viselt. Amikor megláttam őket a farkam duzzadni kezdett a nadrágomban, a szemeim le sem tudtam venni a két felém közeledő csodás nagy mellről és közben arra gondoltam, szólítom őket. El kell mondjam nem vagyok az a típus, aki könnyen és utcán ismerkedik és egyszerre két ilyen bombázóval …..
Most mégis megtettem és a következő pillanatban, már a lakásomhoz mentünk fel a liftben, ahol már elkezdődött az ismerkedés. A vörös hölggyel kezdtem a smárolást azaz inkább a fekete nyomta arcomba a másik hölgy fejét, mialatt kezeimmel szorgosan markoltam a fekete csipkés blúza alatt meglelt domborulatot. A lift nagyon gyorsan felért és észhez kellett térnünk, hogy kikecmeregjünk az ajtóhoz. Szerencsére senki nem volt a folyosón így csak én láthattam mikor a vörös felhúzta a piros pólóját miközben elmondta, hogy ez a két kebel arra vár, hogy egy kanos és álló farkú férfi jól megdugja a völgyét miközben ő két kezével jól összeszorítja a dombjait. Húú ez már nagyon tetszett és meg is csavartam azt a bimbót jó erősen amit el tudtam kapni mialatt a másik megcsókolta a fedetlen mellűt és én eközben még az ajtót is próbáltam kinyitni, hogy végre bejussunk és jól szétbasszam ezt a két szukát.
Beértünk végre és én is elkezdtem a csajokat egy kicsit felizgatni, az egyik épp lehajolt így annak jól a kemény és buja seggére vágtam, míg a másikat, aki az előbb a formás csöcseit mutogatta a folyosón magam elé húztam és úgy simítottam végig a kezem elölről a bőrnadrágján, hogy az a pinájába vágott.
Majd elkezdtem levetkőztetni azaz inkább letéptem róla piros felsőt, hogy végre megint láthattam hatalmas és kerek melleit, egyik erősen pigmentált bimbóját szájjal vettem kezelésbe ezalatt a másik a farmerjából próbálta kihámozni magát, ami a szűkössége végett nem annyira sikerült számára…. éppen ezért a következő mondat hagyta el nem halkan a száját – gyere ide te csődör és tépd le rólam a nadrágot és végre nyald ki a pinám. Abbahagytam a vörös finom bimbójának kényeztetését, mely ténykedésem eredménye egyre jobban hallatszott és látszott és segítettem levenni a farmert.
A nadrág alatt mint sejtettem nem viselt bugyit a kicsike, ezt örömmel szemrevételeztem azt meg még nagyobb örömmel vettem észre, hogy a haja színével megegyező fazonra igazított kis háromszöget alakított ki a domborulata felett. Ó a kedvencem a gondoltam magamban ez így nagyon csini és, hogy szét fogom baszni az édes puncikáját is….
Kérésének megfelelően nyalni kezdtem vadul, de még előtte bebotladoztunk a nappaliba mindhárman. Innen kezdve csak a szenvedély vagyis inkább a mocskos és önfeledt szex létezett mindenkinek. Azon voltunk, hogy élveztet nyújtsunk és közben a legnagyobb örömöket éljük át, megnyitottuk magunk a szexualitásnak.
Végre elkezdtem a fazonra nyírt kis punci kényeztetését legnagyobb örömömre ekkor már úgy láthattam ahogy isten megteremtette Ildikót, mint közben kitudtam a nevét. A másik tüneményt meg Áginak.
Ági, aki míg én a cseppet sem száraz barlangot kényeztettem ugyancsak megszabadult minden őt gátló ruhadarabjától és ádám kosztümben mutogatta magát a mindkettőnknek és közben kezeivel eljátszott hatalmas keblein. Azt így már utólag nem tudom megmondani melyik lánynak volt nagyobb vagy épp szebb melle, egy biztos mindkettő mérete C plusz volt. A pina tekintetében abban biztos vagyok, hogy Ildikó úgy mozgatta a hüvely izmait, hogy minden pillanat öröm volt játékát élvezve, ellenben Ági popsi lyuka, ami tényleg a szoros kategóriába tartozott, de fantasztikusan tágult. Na de ne szaladjunk előre ennyire….
Ott tartottam, hogy vadul nyaltam a puncit és közben látva az élvezetet Ildi arcán és testének rezdüléseiből ténykedésem a siker felé tartott, néha azért kezeimmel felnyúltam és jól megmarkoltam a melleit azzal is húzva magam közelebb az éhes pinájához. Volt, hogy orrom dugtam be a barlangjába volt, hogy egy vagy két ujjam, biztosan haladtunk a kielégülés irányában mindketten, mivel a másik szépség a meredező farkam vette kezelésbe azaz inkább szájalásba – bő nyállal, mélyen és tövig szopta mind a 17 centiméterem. Élvezetes volt érezni egy csinos nagy cicis hölgy száját az ágaskodó farkamon.
A meredező faszt Ildi meglátva felugrott és háttal bele is ült csak annyi időt hagyva számomra, hogy feljebb üljek a szófán. Ági a fenekét tolta az arcomba rajtam áthelyezve egyik lábát, mondván, hogy ő még jól kis sem lett elégítve orálisan, hozzá téve, hogy ne feledjem a popsiját is kényeztetni, mivel ha jól elélvez a nyalástól akkor szívesen fogad a popsi lyukába egy ilyen szép vastag faszt, mint az enyém. Nem tudom minek mi a vastag, nekem hat és fél centiméter, ami szemmel láthatóan az épp rajta lévő fekete szépségnek nagyon bejött. Fel-le húzogatta magát miközben a térdei megremegtek. Ezalatt én a csodás fenekében gyönyörködtem és kicsit megnyálazott újjal a popsiját simogattam, ami érezhetően meglepte, de nem hagyta abba a vágtáját.
Ági lábai is kezdtek megremegni ahogy a simára trimmelt punciájól a hangsúlyt egyre inkább kérésének megfelelően a popsijára helyeztem át. Nagyon csinos kis fara volt, kisebb és feszesebb, mint Ildinek, de pont így volt jó a két lány együtt, jól kiegészítették egymást, ami közös volt bennük a nagy melleik és a szex féktelen élvezete.
Éreztem, hogy most már váltani kell és Ágit fel térdeltettem a kanapéra úgy, hogy pinusa és apró ki popsi lyuka jól hozzáférhető legyen és beleköptem a vágatba, ami azonnal szép lassan folyni kezdett formás fenekén. Mögé helyezkedtem és kettőt hármat húzva a farkamon a makkjánál megfogva óvatosan a lyukhoz illesztettem és benyomtam. Meglepetésemre alig fért be és nagyon szűk volt, még jobban lassítottam és elkezdtem egyre mélyebbre dugni, Ági hangos nyögéseinek a kíséretében. Ó és közben az a másik kis szuka a hátam mögé térdelt és a heréim hátrahúzva még jobban kimerevítette az eddig is majd el durranó faszom. fantasztikus élmény volt, de mivel még megakartam baszni a lányokat jobban így kihúztam a farkam és betereltem őket a hálóba.
Na most mondtam másszatok egymásra és én egymás fölött akarom látni a két formás picsát, így is tettek, Ildi került alulra és fölé Ági. Gondoltam nagyon jó mert így a fentit popsiba míg az alsón a pinát fogom jól megdolgozni…..
A pózt kellően kiélvezve Ági kérésének megfelelőn a még jól megbasztam a csöcsei völgyét és egy hatalmasat élveztem a melleire és arcára, hajára. Ildi ezt látva előbb a farkam szopta tisztára majd a barátnőjét nyalogatta le

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.