Klárika kipróbálja

Július közepe lehetett, egész nap forróság, tikkasztó hőség. Klárika ráveszi kedvesét, Lacát, hogy töltsék együtt ezt a napot a vízparton, nevezetesen az orfűi strandon. Laci először a barátainak is szeretett volna szólni, hogy csatlakozzanak, de a barátnője sejtelmesen lebeszélte erről a tervéről. Laci természetesen mit sem sejtett a leányzó titkos kis pajzán tervéről. Kicsit csalódott volt, hogy a haveri társaság nélkül mennek, csak hamar rájött, hogy jó döntés volt a haverokat otthon hagyni.
Klárika már reggel a megszokottól eltérően viselkedett, visszafogottan, de nagyon szexin sminkelte magát. Az öltözéke se a tipikus Klárikát juttatta Laci eszébe. Fehér top, fekete miniszoknya és alatta egy vörös, csipkés tanga bujdosott, mely teljesen szétválasztotta feszes fenekét. Parfümje édes, kicsit sem hivalkodó, de Lacável történt első találkozásánál is ezt az illatot használta. Fekete bőrtáskájával kezében készen állt a piknikezésre.
Autóba ültek hát, Laci vezetett, mellette Klárika, aki feltűnően bámészkodott a kormány alatti kis sebváltóra. Indulás után kezét párja combjára tette, majd a rövidnadrágon keresztül simogatta Laci combját, egyre beljebb haladt finom ujjaival, majd Laci keményedő férfiasságát is meg-megérintette. Laci természetesen nem tudta mire vélni a dolgot, szokatlan volt ez a barátnőjétől, természetesen nem ellenkezett, nagyon élvezte, hogy kicsit más, mint általában.
25 perc kocsikázás és simogatás után megérkeztek a tópartra, szerencsére alig vannak, mely meglepő egy ilyen forró napon. Amint kiszálltak a kocsiból, Klárika keresett egy bokrot, ami árnyékában felvette az új, vadító bikinijét, melyet Laci is most lát először. Laci lévén kicsit szégyenlősebb és előre gondolkozott, otthon aláhúzta az úszónadrágját, azonban a feszes dressz alól egyből kidomborodott férfiassága és egy kis folt jelezte, hogy a kocsikázás alatti simogatás nem múlt el nyom nélkül.
Klárika megkérte Lacát, hogy kenje be a testét naptejjel. Laci eleget tett a feladatnak, majd bementek a vízbe. A leány egyből megmarkolta Laci golyóit, ahogy ellepte a víz. Beljebb mentek, majd Laci is megragadta barátnéja fenekét és magához szorította. A víz kellemesen hűvös volt, azonban Laci férfiassága forró kardként hozzá simult Klárika szemérméhez.
– Érzed ezt a lüktetést? – kérdezte Laci.
– A szívednél vagy lent a vízben, a lábamnál, Laci? – majd kacagott egyet.
Azzal a kacajjal benyúlt Laci férfiasságához, még jobban szemérméhez nyomta és elkezdte finoman húzogatni a kemény farkat. Eközben Laci csókolgatta párja nyakát, lassan már az ejakuláció határán volt, mikor Klárika nevetett egyet és abbahagyta az isteni kényeztetést.
Klárika kirohant a vízből, Laci nem értette a dolgot és utána szaladt.
– Mit csinálsz? – kérdi a csalódott fiú.
– Szórakozom kicsit Laci, de a végén megkapod a jutalmad. – felelt a leány.
Kiterített egy törölközőt és lefeküdt napozni. Laci ismét bekente a fenekét, combját, hátát a lánynak, majd ő is mellé feküdt. A lány ismét provokálta Lacát, benyúlt a nadrágjába és kényeztette a fiút. Szerencséjére megszomjazott a nagy hőségben, felpattant, majd az autójához indult.
Egy jó hideg sört emelt ki a hűtőtáska mélyéről, ekkor látta meg kedvesét az autó mellett. A bikini már teljesen megszáradt, azonban a lány is megszomjazott. Beült Laci mellé a hátsó ülésre, ahol a hűtőláda is volt. Szerencséjükre az ablakok sötétítettek voltak, így nem láttak be külső szempárok.
Laci megvárta míg Klárika kortyol párat a hideg ciderből, majd kezébe vette az irányítást.
Klárikát egy szempillantás alatt hanyatt fektette, majd végig csókolgatta finoman combjait. Klárikának tetszett a dolog, bár sosem csinált még ilyet. Amikor a bikinivonalhoz ért Laci tüzes ajka, elöntötte egy kellemes bizsergés a puncikáját, érezte, hogy valami forró megindult benne is. Laci az egész napos kényeztetést és kínzást viszonozta kedvesének, bármennyire is szerette volna Klárika, hogy simogassa, megérintse izzó gyümölcsét, Laci rafináltan éheztette a leányt. Combját csókolgatta kívül és belül, de a bikinivonalán túl nem merészkedett.
-Laci! Kérlek, adj egy csókot a bugyimra! – Kérte Klárika epedőn.
– Ha ismét nedves lesz a bugyid, de most nem a tó vízétől. – mosolygott Laci.
Klárikának szerencséje volt, hiszen ahogy Laci ezt kimondta, kis folt jelent meg a fehérneműn. Tartotta a szavát a legény, be is nyúlt tüstént. A hüvelykujjával a leány picike csiklóját kezdte kényeztetni, melyre Klárika elégedett tekintettel és halk nyögésekkel reagált. Mutatóujjával pedig a nedves ajkak felszínét kezdte borzolni, így vált egyre nedvesebbé a lány lába köze. Klárika magához szorította Lacát, gatyájába nyúlva megmarkolta újra kemény férfiasságát és keményen elkezdte húzogatni a bőrt. Lacánek sem kellett több, hüvelykujját a csiklón körkörös mozdulatokkal, mutató és középső ujját pedig Klárika, szűk, forró, pulzáló hüvelyébe helyezte. Ismerte Klárika g-pontját, mely előnyt most ki is használt, a lány már az orgazmus határán táncolt, mikor Laci felnevetett.
– Ne haragudj Laci, de kérlek, ne hagyd abba! – kérte zihálva Klárika.
Laci megállt, gondolkodott. Klárika viszont cselekedett, megfogta és magába nyomta párja kezét.
Laci akaratlanul is segédkezett Klárika orgazmusához, azonban ő még nem érte el az élvezetek csúcsát.
Klárika miután magához tért, bevette a lüktető méretes farkat, próbált minél mélyebbre hatolni saját szájában, azonban nem volt jártas a mélytorok művészetében. Kezével Laci farka tövét keményen megfogta és segítette a szájmunkában. A fiú élete legjobb orális kényeztetését élte akkor át. Klárika nyelve csak úgy ficánkolt, körbe-körbe a makkon, melyet Laci egy hatalmas adag forró spermával hálált meg a szőke barátnőjének. Klárika igyekezett minden cseppet lenyelni, azonban olyan nagy mennyiség volt, hogy kibuggyant a szájából és a fiú combjáról kellett felnyalnia.
Laci ezután elégedetten feküdt vissza napozni, barátnője kielégült tekintete mindent elárult.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.