Karcsi és az erotikus masszázs

Több erotikus masszőrnél is megfordultam már, de ez az utolsó most más volt. Fantasztikus élményben volt részem és most ezt szeretném megosztani veletek. Telefonos egyeztetés után,hamar sikerült hozzá időpontot foglalni,megadta a pontos címét és már robogtam is hozzá. Ajtót nyitott majd két puszi kiséretében beengedett a lakásba. Előttem riszálva eszméletlen dögös fenekét mutatta az utat a szobába ahol a szeánszunk fog megtörténni. Gyorsan levetkőztem majd tusolni mentem,mikor visszajöttem , megszabadult a kis köntösétől és már csak egy fehérnemű volt rajta. Felajánlottam neki, hogy megmasszírozom, amire egy rövid habozás után igent mondott és így ő feküdt le az ágyra.
.. Finoman ráültem a combjaira, hogy azért ne nyomjam össze és egy, általa választott krémmel kezdtem el finoman végig simogatni, majd egy-két technikát is belevittem a régen tanultakból. Óvatosan, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, kikapcsoltam melltartóját, miközben beszélgetésbe elegyedtünk.  Közben a kis dolgos kezem azért járt. Alaposan megmaszíroztam a hátát, oldalát, majd néha eltévedtem és azon kaptam magam, hogy
tökéletes fenekét masszírozom. Bejártam bámulatos popsija minden centiméterét. Úgy éreztem, hogy már csak a popsiját fogdosom, ezért visszatértem kicsit teste többi részéhez. Imádtam érinteni a bőrét, egyszerűen nem bírtam levenni róla a kezem. Próbáltam a lehető legtávolabb tartani magam a fenekétől, ezért a nyakát vettem célba és próbáltam elidőzni itt is. Sokáig nem sikerült, azon kaptam magam, hogy ismét délnek vettem az irányt és szép hátán végigsiklottam kezeimmel és újra a csodás körzővel rajzolt fenekénél kötöttem ki. Ezúttal nem figyeltem, hogy mennyi időt töltök el, élvezni akartam ameddig csak lehet. Érezhette rajtam, hogy eléggé extázisban vagyok, ezért azt javasolta, hogy megszabadul a kis bugyijától is….
Ebben a hason fekvős maszírozom a hamvas fenekét pozícióban vettük le a bugyiját. Egy pillanatig nem akartam kiengedni a karmaim közül.
Kicsit megszűnt létezni a világ számomra az összes problémájával együtt és már kicsit magamról is kezdtem megfeledkezni. Tetszett, ahogy kezelte a szituációt, kicsit játszott velem. Egyik pillanatban azt vettem észre, hogy csípője kezd emelkedni. Már akkor is éreztem, hogy feneke az év legjobb barátom címére esélyes, de mikor bepucsított nekem, már tudtam, hogy a verseny eldőlt. Eszméletlen feneke van. Az egész lánynak egy mérhetetlen szexuális kisugárzása van bomba alakkal, de a feneke még ezek az adottságok mellett is kiemelkedik. Néha azt éreztem, hogy lebénultam, másodpercekig csak a fenekét tudtam bámulni. Mikor sikerült összeszednem magam, finoman végigcsókoltam a fenekét és lassan, de célirányosan elindultam puncija irányába. Körbejártam a területet, ki akartam élvezni minden porcikáját, nem akartam ajtóstól a házba rontani. Néhány csókot leheltem rá, majd lassú, finom nyelvmozgással elkezdtem mézédes punciját nyalni. Nem vagyok az a típus, aki imád nyalni, de itt most nem volt kérdés: Akartam! Elkezdtem növelni a tempót és éreztem, hogy jó úton járok, mivel Espen csipőjével néha rásegített és volt olyan pillanat, amikor az egész arcomat beterítette a varázspuncija. Ezt így folytattam volna órákon át, de javaslatot kaptam, hogy forduljunk 69-be, hogy ő is kezelésbe tudjon venni.
Egy ilyen lánynak nem lehet nemet mondani, ezért már fordultunk is. Egy teljesen más szögből került elém szépséges puncija és mikor elkezdtem volna ismét nyelvemmel simogatni, éreztem, hogy Espen is elkezdett dolgozni rajtam. Levegőt nem bírtam venni, annyira jól csinálta. Sokan hiszik azt, hogy tudnak szopni és sokan is tévednek, de hogy ez a lány hol tanult meg így… Én nem tudom, de a világ összes nőjét oda küldeném oktatásra. Éreztem, hogy ha így folytatjuk akkor hamar ki fog végezni, ezért én is munkába álltam és próbáltam kelyhével foglalatoskodni. A nyelvemmel akartam a csúcsra juttatni.
Fokoztam a tempót, nyaltam-faltam ahogy bírtam, közben néha farkamat kivette a szájából és hangosan nyögdécselt. Tudtam, jól haladok, de még nem sikerült elmennie. ezért folytattam. Fenekét és derekát fogva éreztem csipője ringását. Nagyon izgató volt, néha finoman számra húztam és úgy nyaltam. Egyre többet és hosszabban vette ki ágaskodó szerszámomat a szájából és egyre ziháltabbak lettek azok a nyögdécselések. Az utolsó ilyennél elcsuklott a hangja, teste megfeszült és remegett. Visszavettem a tempóból és már csak finom, lassú, lágy nyalásokat helyeztem el punciján. 20-30 másodperc elteltével leszállt rólam és egy percig pihent. Miután ismét kapott levegőt, nem feledkezett meg rólam sem. Szerette volna viszonozni kedvességemet. Mivel idáig 69-ben voltunk és puncijával foglalkoztam, a vizuális látvány nem volt meg. Mondhatom „szerencsére”, mert ha idáig is láttam volna mit hogy csinál, pillanatok alatt végem lett volna. Az a félmosoly, amit elenged, miközben a szájában van, ahogy néz közben, eszméletlen. A technikáról már nem is beszélve. Olyat élveztem, hogy még a fejem is belefájdult. Egy darabig csak feküdtünk zihálva egymás mellett, míg le nem nyugodtunk, majd egy közös fürdéssel koronáztuk meg az élményünket, de itt már csak néhány csók és simogatás kapott helyet, mivel harcképtelen állapotba sikerült hoznunk egymást.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.