Kemény éjszakák

Niki-t a következő napokban szinte folyamatosan izgatta a végjáték, amit a szertárban kapott. Puncija lüktetni kezdett, és zavarba is jött, amikor arra gondolt. Esténként magához nyúlt, és azóta nem hagyta ki a popsiját sem a játékból. A Karcsival való órákon – amikből két matek és egy kémia is volt már – alig mert a tanárra nézni, bár a férfi nem tűnt különösebben zavartnak, mintha mi sem történt volna köztük. Niki kisebb-nagyobb sajnálatára azóta az apja sem közeledett felé, és a barátjával, Csabyval sem találkozott. De a terve már készen volt: bárkivel is fog szexelni legközelebb, ő bizony megkéri, hogy dugja meg a seggét is.

Csütörtök este hívta fel Csaby, hogy a pénteki melója után ott aludna nála. Niki azonnal igent mondott, bár még nem is jelezte a szüleinek a dolgot, akik nem rajongtak a lányuknál sokkal idősebb barátjáért. Miután elköszöntek egymástól, Niki azonnal ágyba bújt és kezét a bugyijába csúsztatta. Mosolyogva kezdte el simogatni magát, csiklóján lassan körözött. Hamar sóhajtozni kezdett az élvezettől, érezte a hüvelyéből kifolyó nedvességet, amit azonnal a popsijára kent. Mindkét lyukat felváltva simogatta, de ujját nem csúsztatta be, azzal várni akart Csaby-re. Amikor már úgy érezte, hogy kellően felhúzta magát, visszatért a csiklójára és heves mozdulatokkal izgatta, másik kezével melleit markolászta felváltva. Teste vonaglott a takaró alatt, az orgazmus hevesen tört rá, amitől hangosan felnyögött párszor. Lihegve hajtotta hátra fejét a párnára, és kezével a bugyijában aludt el.

Másnap reggel a szüleit a konyhában találta, épp reggeliztek. Neki is meg volt terítve és friss kávé gőzölgött kedvenc bögréjében. Anyja láthatóan fáradt volt, ezért csak a kötelező „mi újság a suliban” köröket futották le, apja pedig újságot olvasott, nem is figyelt rájuk. Niki Csaby-re terelte a szót, és bár az anyja kimutatta nemtetszését, rábólintott az éjszakára.
-Drágám, tíz perc múlva indulni kell, kérlek legyél készen – fordult a nő férjéhez, miután gyorsan befejezte a reggelit, aztán a mosogatóba pakolt és elhagyta a konyhát.
A férfi felsóhajtott és letette az újságot, elindult a felesége után, de az ajtóban mégis visszafordult.
Niki meglepve rezzent össze, amikor apja kezei megjelentek a derekán, és a mély férfi hang megszólalt a füle mellett.
-Hallottalak tegnap este, kisasszony – hangján hallani lehetett, hogy mosolyog. – Kegyetlenül felizgattál, ezért még kapni fogsz.
Ezzel el is húzódott és Niki pillanatokon belül egyedül maradt a konyhában.

Amennyire várta már az estét, a napja annyira lassan telt. Az osztályteremben lévő óra mutatói vánszorogtak, Niki-nek minden perc legalább ötnek tűnt. El sem akarta hinni, amikor meghallotta az utolsó órája végét jelző csengőt. Szélsebesen hagyta el a termet, rohant a buszmegállóba és sikerült a korábbi buszt elérnie. Otthon egyedül volt, ezért nem volt akadály számára, hogy meztelenül flangáljon az egész házban és szépítkezzen. Csaby szerette, ha a lány szépen ki volt sminkelve és ha mindene teljesen simára borotvált. Ezeknek Niki mindig igyekezett eleget tenni, ahogy ezúttal is. Frissen és illatosan várta barátját, aki bőven este 9 után ért oda hozzá. Niki szülei már otthon voltak és a nappaliban nézték a tévét.
Niki kettessével szedte a lépcsőfokokat, úgy rohant le az emeletről, amikor meghallotta a csengőt.
-Kurvára fáradt vagyok, szivi – jött a mondat azonnal, amint nyílt az ajtó.
Csaby egy sportboltban dolgozott, ami hétköznap este 8-ig volt nyitva. A 24 éves srácon a szokásos laza öltözéke volt: bő, szaggatott farmer és egy fekete atléta, baseball sapka. Nyakában ezüst nyaklánc és egy koponya alakú medál lógott, csuklóján bőr szegecses pánt, ujjain jó pár gyűrű. Szinte minden testrészét számos tetoválás borította, továbbá három piercing is megtalálható volt rajta. Niki szülei nem értették, hogy a lányuknak miért tetszik, de szerencsére Csaby-nek csak a stílusa volt extrém, az élete normálisnak volt mondható.

A srác lerúgta cipőit az előszobában, beköszönt a nappaliba és már indult is fel az emeletre, Niki szobájába. A lány nem bánta, hogy kettesben akart lenni vele. A szobába beérve azonnal kulcsra zárták az ajtót és egymásnak estek, a ruhadarabok egymás után hullottak a földre.
-Annyira hiányoztál – suttogta Csaby két csók között barátnője szájába, közben egyik keze a lány mellén, másik pedig a bugyijában volt. Nyelve Niki szájába táncolt, farka azonnal életre kelt a lány érintéseitől.
-Te is nekem – jött a válasz. – Azt hittem már sosem érsz ide.
Már csak a két alsónemű volt a pároson, amikor behuppantak Niki ágyába. Tovább csókolták, simogatták egymást, de Csaby hamar véget vetett a romantikus, gyengéd előjátéknak.
-Szétdurranok, szivi – nyögte és Niki tenyerét ágaskodó farkára szorította.
Többet nem is kellett mondania, a lány rögtön le is húzta barátjáról boxert és befészkelte magát a lábai közé. Kezébe fogta a kemény, lüktető faszt és lassan simogatta le-fel.
Niki-t Csaby tanította meg mindenre, amit tudott. Az ő farka volt az első, amit élőben látott, fogott, szopott, és ami elvette a szüzességét is – legalábbis a srác így tudja.
Csaby kényelmesen hátra dőlt az ágyon, egyik kezével az őt kényeztető lány fejét simogatta. Niki kinyújtotta nyelvét és lassan végignyalta a faszt, a makkon elidőzött kicsit. Pasija azonnal sóhajtozni kezdett, és Niki jót mosolygott ezen, de a rajta lévő kéz letolta fejét és a makk becsúszott ajkai közé.
-Ne szórakozz velem cicám, csak szopj le – szólt az utasítás ingerülten.
Backy felnyögött ahogy Csaby farka becsúszott a szájába. Nyelvén érezte a megszokott sós ízt, és magában megállapította, hogy mennyivel másabb, mint az apjáé vagy a tanáráé. A fasz tövét markolva azonnal bólogatni kezdett rajta, jól benyálazta, ahogy tanulta. Fejét folyamatosan mozgatta, nyelvével simogatta közben a péniszt. Igyekezett minél jobban a torkára engedni, aminek hatására elégedett sóhajok törtek fel Csaby-ből.
-A rohadt életbe, nem fogom sokáig bírni – nyögte a srác.
Niki lassított a szopáson, nem akarta, hogy Csaby el is élvezzen, hisz ő még dugást is akart az este folyamán. Barátja csalódottan nyögött fel, ahogy megérezte a lassítást, de hagyta, hogy a lány saját tempójában bólogasson a farkán. Niki élvezte a szájában lüktető faszt, puncija lüktetett bugyija alatt, érezte, hogy már átázott. Szívesen magához nyúlt volna, szerette szopás közben simogatni magát, de inkább várt, azt akarta, hogy ezúttal Csaby érjen hozzá.
Kiengedte szájából a faszt, de a keze nem állt meg rajta, szétkente a nyálát az egészen, ami már a golyókra is lecsorgott. Niki lejjebb hajolt és a heréket is kezelésbe vette. Nyelve hegyével simogatta felváltva, aztán szájába is beszívta azokat. Csaby egyre nagyobbakat sóhajtozott, hallhatóan élvezte a kényeztetést. A lány hajába markolva visszahúzta a fejet a farkára és mélyen Niki szájába nyomta.
-Ez az szivi – nyögte, és mozgatni kezdte csípőjét. Még mindig markolta, tartotta Niki fejét, úgy kezdte el dugni a lány száját.
Niki szerette, amikor barátja ilyen határozott volt vele. Kicsit öklendezett, amikor a fasz túl mélyen csúszott a torkára, de ettől csak még jobban beindult. Már semmi másra nem vágyott, csak Csaby kemény farkára a puncijában. A kemény fasz cuppogott a lány torkában, Csaby teste pedig egyre jobban vonaglott. Valóban nem kellett sok neki, pár lökés után megremegett, a fasz megfeszült Niki szájában, a sperma egyenesen a torkára ment, amit rögtön le is nyelt. A srác mélyeket nyögött, miközben nagy adagokat lőtt barátnője szájába, aztán lassan lecsillapodott és elengedte a lány fejét.
Niki lihegve ült fel, meglepve nézett az előtte fekvő srácra. Ennyi volt? – gondolta.
-Csaby? – szólt hozzá halkan, de a srác már csak morgott valamit válaszul.
Szemeit becsukta, légzése egyenletessé vált, mint aki alszik.
-Alszol? – jött az újabb kérdés, de erre már reakció sem érkezett, csupán halk horkolás volt hallható.
Niki csalódottan hajtotta le a fejét. Puncija szinte elviselhetetlenül lüktetett, dugni akart. Lábai közé nyúlt és megsimogatta magát, amitől azonnal libabőrös lett. Borzalmasan vágyott egy orgazmusra, de úgy döntött, hogy megvárja a reggelt, hátha Csaby addigra kipiheni magát és végre ő is megkapja azt, amire vágyik.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.