Forróvérű sógornő

Liza majdnem 19 éves, kb. 175 cm magas, elég jó mellekkel, csodás lábakkal és fenékkel, szóval úgy általában elég jól testtel. A probléma az, hogy ő a sógornőm, de már jó pár éve meg akartam dugni. A végzős bálon viselt ruhája tökéletesen állt rajta tavaly, és én arról álmodoztam, hogy ő csak azért veszi majd vissza, hogy én levehessem róla.

Elég nyílt a kapcsolatunk. Gyakran flörtölünk, és elég gyakran én masszírozom. Jó párszor – amikor csak mi ketten voltunk – masszíroztam már meg úgy, hogy az jóval több volt annál. Egy kimaradás után – amelyen csak ketten vettünk részt persze – a masszázs közben végigsimítottam a combjai belső felét egészen fel a – mint már korábban említettem – tökéletes fenekéig. Ott álltunk ölelkezve órákig – legalábbis nekem annyinak tűnt, majd kezem elindult felfedező útján végig a testén, és a csodás 90B-s feszes mellei szorosan hozzám simultak. Én csak remélem, hogy ő is érezte, amint a már javában álló farkam hozzányomódik. De ezután az éjszaka után eldöntöttem, hogy meg kell kapnom őt. A döntést saját kezembe vettem, mivel még szűz volt, és a barátja nem ajándékozta meg az orgazmus élményével eddig. Szóval a küldetésem, hogy lefeküdjek vele mindkettőnk legnagyobb örömére néhány hónapon belül teljesült.

A feleségem elutazott egy napra, én pedig úgy döntöttem, hogy átmegyek Lizához, aki valószínűleg éppen a főiskolai anyagait tanulta. Egyedül volt, mint mindig, és éppen olvasott. Úgy tűnt, hogy ráfér egy kis szünet, szóval az ágya mellé léptem, és elkezdtem a már rendszeres masszázst alkalmazni. Mivel kissé merészebb voltam, mint eddig bármikor tekintetében a csodálkozás és ellenkezés furcsa elegyét láttam.

Úgy döntöttem, hogy beszélnünk kellene, hogy feloldódjon kissé. Viszont a suli, vagy a munka szóba sem jöhet, így a szexre tereltem a szót. Először igen zárkózott volt, majd köszönhetően a megfelelően irányított beszélgetésnek megnyílt. Ettől kezdve a kezeim a felsőjén felfelé kalandozva simogatták a hátát, és én eközben megpróbáltam a legközelebb jutni azokhoz a csodás cicikhez, melyek a földhöz lapultak. Mivel ez eléggé lehetetlennek tűnt, így mindenhol elkezdtem dörzsölni, ahol csak lehetett, természetesen úgy, hogy figyeljek rá. Csak egy rövid edzőnadrágot és egy pólót viselt, így elég könnyű volt közel kerülni hozzá és máskorra hagyni a sok ruhával történő vesződést.

Megjegyeztem, hogy hiányzott, és hogy milyen tüzes. Mondtam, hogy szinte hihetetlen, hogy még mindig szűz, és hogy milyen nagy kár, hogy nem volt még orgazmusa. Folytattam, aminek az lett az eredménye, hogy a farkam már ágaskodott, és készen állt arra, hogy meglátogassam édes punciját.

Úgy döntöttem szerencsét próbálok. Azzal jöttem elő, hogy szexre van szüksége ahhoz, hogy levezesse az iskolai stresszt, valamint, hogy meg kell tanulnia, hogy szex közben hogyan adjon és kapjon. Mivel nem volt igazán lelkes, így kissé tovább mentem. Közelebb húzódtam, hogy elkerüljem a szemkontaktust, és a fülébe súgtam, hogy én szívesen megtanítanám mindenre amit a szexben tudni kell, mindeközben a kezemet lassan elkezdtem simogatni a hasát, majd feljebb haladva a ciciket kezdtem körbe-körbe simogatni. A bimbói erre megkeményedtek, és a levegőt is gyorsabban kezdte venni. Tovább simogattam, és természetesen folytattam a sugdosást a fülébe, nem hagytam abba egészen addig, amíg nem érezte, hogy egy kiadós dugásra van szüksége.

A cicikről lejjebb indultam, a lenti részek irányába, majd lassan benyúltam a rövidnadrágja alá, és elkezdtem a punciját simogatni a bugyiján keresztül. De mivel éreztem, hogy meggondolhatja magát, így folytattam a beszédet, mondván, hogy minden rendben van, és milyen jó lesz neki. Benyúltam a bugyija alá, és életemben először megérintettem a punciját. Olyan nedves volt, hogy bár még szűz volt, az ujjaim könnyen csúsztak be a lukába. Ekkor már éreztem, hogy igen kellemes tanulási szünetet fogunk tartani.

Már elég régóta ujjaztam, mikor éreztem, hogy az orgazmus kezd elhatalmasodni rajta. Finoman ingereltem a csiklóját. Tudtam, hogy teljes mértékben uralmam alatt tartom, ám még így is meglepett, hogy milyen könnyen megszabadítottam a rövidnadrágjától és a bugyijától. Elé térdeltem, és mélyen benyaltam neki. Különös figyelmet fordítottam a csiklójára, ám az ujjaimmal továbbra is szorgosan dolgoztam a puncijában.

Lisa már az élvezés határán járt, és én már csak attól majdnem elmentem, hogy hallgattam, ahogy nyögdécsel, és szopja az ujjaimat, és a nyelvemet a csókok között.

Mikor az orgazmusa lecsendesült szóltam, hogy vegye a farkam a kezébe. Nem is volt olyan tapasztalatlan ezen a téren, mint ahogy azt gondoltam. Egész jól tudtam, hogy mit tegyen egy kezébe kerülő farokkal. Elkezdte kiverni, mindaddig, amíg szóltam neki, hogy térdeljen le és kezdjen szopni. Imádta a mocskos szövegem, és pontosan azt csinálta, amit mondtam neki. Csupán néhány utasítást kellett adnom, és máris úgy szopott, mint egy profi. Mivel már eléggé fel volt izgulva, és oly hevesen szopott, nagyon kellett figyelnem arra, nehogy idő előtt elmenjek. Úgy döntöttem, hogy nem a szájába fogok élvezni, tehát szóltam neki, hogy feküdjön le, majd levettem a felsőjét és a melltartóját, és a teljes táramat a melleire lőttem. Csodálattal nézte, ahogy a hatalmas adag spermám végigfolyik rajta.

Csókolóztunk egy darabig, majd letisztította magát, de mindketten tudtuk, hogy még nincs vége. Egy pár perc és újra harcra kész voltam. Nem kellett hozzá sok idő, és őt is bemelegítettem. Alaposan kinyaltam, majd hosszasan dörzsöltem a makkom a csiklójához. Mikor eléggé felizgult elkezdtem bevezetni a farkam a szűk pinájába. Nem emlékszem semmire, ami ilyen jó lett volna. Az arca egy pillanatra megrándult, amikor teljesen benyomtam a farkam a lukába. Tudtam, hogy ez kissé kellemetlen neki, így a csiklóját izgatva igyekeztem jóvá tenni a számára is. Úgy látszik ez segített, mert olyan nedves lett, mint még soha. Ekkor szépen lassan elkezdtem mozogni, és egyre többet és többet kapott a farkamból. Ösztönösen csinálta, ám így is jó volt a dologba, és látszott rajta, hogy igen nagyon élvezi a dolgot.

Nem dugtam erősen, mint ahogy azt mindig is elképzeltem, mivel számára ez volt az első alkalom. Elég sokáig dugtunk, mivel ez nekem már a második menet volt. Mikor láttam rajta az orgazmus jeleit, igyekeztem visszatartani magam, hogy mindenképpen ő menjen el először az első dugásunk alkalmával. Másodperceken belül még jobban felgyorsított, és én tudtam, hogy azt szeretné, hogy újból elmenjek. Kihúztam a nedveitől csöpögő farkamat a szűk puncijából, és az első adagot a melleire, a másodikat az arcára lőttem, míg az utolsó adag az állán érte. Kicsit bizonytalan volt, de egy kis biztatás után rávettem, hogy kezdje szopni a farkam, és ízlelje meg az a gecit, ami a testét borítja.

Mindent egybevetve az első szeretkezésünk sokkal jobb volt, mint azt el tudtam volna képzelni. Úgy hiszem, hogy én ébresztettem fel a szexuális oldalát, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra együtt leszünk. Mindig ezt látom a szemében, mikor együtt vagyunk, és tudom, hogy egyre csak többet akar. Remélem megtartja ezeket a vágyait nekem, hogy a jövőben még többet élvezhessük együtt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.