Érzem, hogy a puncim felhevü és elindul a megállithatatlan bizsergés

Kettesben vagyunk, de Te fáradt vagy. Nem akarlak nyúzni, zargatni.

Hagyom, hogy elaludj mellettem, miközben hozzám bújsz.

Próbálok pihenni, nem megy. Nem tudok aludni, annyira kívánlak. És, ahogy a nyakamba szuszogsz, érzem a lehelleted pár centire a tarkómtól, nem segít a megnyugodásban.

Arra gondolok, hogy megébredsz. Ártatlanul ölelő kezed rásimul a mellemre, és belecsókolsz a nyakamba. Csípődet hozzám nyomod. Érzem, hogy Te is kívánsz engem.

Közben a másik kezed felfedező útra indul. Simogatsz ahol érsz, a mellbimbómat morzsolgatod.

Sóhajtozom, hozzád dörzsölöm a fenekem. A felfedező kezed megtalálja a csípőmet. Bugyin keresztül simogatod a puncimat. Csókolgatod a nyakam, és a fülem. Hosszan elidőzöl a simogatásnál, csak akkod haladsz tovább, amikor már érzed, engem is úgy feszít a vágy, ahogy téged.

Felkelsz és végig csókolod a testem. Szádba veszed a mellbimbómat, nyelveddel simogatod. Lejjebb haladsz a hasamra, csípőmre. Csókolod a combjaimat. Simogatod a hasam és a melleimet. Apró puszit adsz a combtövemre, szemérem dombomra, lejjebb a puncimra.

Nagyon finoman érsz hozzám.

Apró csókokkal, fokozatosan és lassan haladsz a csikló felé, elidőzve a nagyajkaknál. A nyelvedet finoman, lazán tartva körkörösen mozgatod rajtam. Végig nyalod így a csiklómat, közben az ujjad belém csúszik, ebben a pillanatban a lélegzetem megakad. Majd elégedetten felnyögök.

Finoman nyalogatsz, ujjazol. Beletúrok a hajadba, közelebb húzlak magamhoz. Simogatom a melleimet, bele harapok az alsó ajkamba, egyre hangosabban nyögdécselek.

Eltollak magamtól, feülök és megcsókollak. Közben kezemmel a hátadra irányítalak. Melléd térdelek és végig nyalom a farkad. Párszor minden oldalát megsimogatom a nyelvemmel, benedvesítem. Majd számba veszem a makkod. Nyelvemmel körözök rajta. Majd tövig bekapom, és nagyon lassan engedem ki. Kezemmel a golyóidat simogatom, morzsolgatom.

Már nem bírom tovább, magamban akarlak érezni. Föléd térdelek és nagyon lassan ereszkedem rád. Minden milimétert kiélvezünk, ahogy belém csúszol. A finomkodásnak itt vége is szakad, annyira felhúztuk egymást, hogy mindketten csak néhány röpke percre vagyunk a csúcstól. Úgyhogy nem húzom tovább az elkerülhetetlent. Elkezdem mozgatni a csípőm, lassan, majd egyre gyorsabban. Csiklóm az ágyékodhoz dörzsölődik, mellemet gyúrogatod, majd átfogsz a csípőmre és úgy diktálod a tempót. Érzem, hogy a puncim felhevül, elindul a megállithatatlan bizsergés. Ahogy elér az orgazmus, és hüvelyem szorosan a farkadra simul téged is átlendít a határon, így egyszerre elvezünk el. Testünk remeg, zihálva lélegzünk. Óvatosan kiengedlek magamból, melléd fekszem. Te átölelsz és mosolyogva csókolsz meg.

Újra összebújva, mostmár ellazultan és kielégülten alszom el melletted.

Felriadok, rá kell jönnöm, hogy ez csak álom volt. Sikerült elaludnom, de ez nem hozott megnyugvást, az álom csak még jobban felcsigázott. Te békésen szuszogsz mellettem. Bugyim teljesen átnedvesedett az álmombam átéltektől. Nem tudok vissza aludni. Így nem lehet pihenni.

Fel ébresszelek, hagyjalak pihenni? Próbálok vissza aludni, de a puncimban a lüktetés nem hagy ellazulni…kívánlak…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.