Karcsi és Niki 12. – Hatalmas dugás a liftben

–Hát ez nagyszerű! – mondta Karcsi, miközben többször is megnyomta az előcsarnok gombját, de a lift nem mozdult. A fülke néhány pillanattal korábban állt meg, és a két utas először azt gondolta, hogy az ajtók kinyílnak, hogy új emberek lépjenek be. Nikoletta az ajtó másik oldalán állt. Szemei elkerekedtek és ide-oda jártak, miközben mindkét kezével erősen szorongatta bőrtáskáját. Karcsi ránézett és észrevette ijedtségét.
–Egy kis klausztrofóbia? -kérdezte.
A lány gyorsan bólintott és szemei egyre üvegesek lettek. Karcsi lenyomta a segélyhívó gombját. Másodpercekkel később egy biztonsági őr karcos hangja tört ki a hangszóróból.
-Segíthetek? -kérdezte.
–Igen. A lift leállt és a tizenhatodik és a tizenhetedik emelet között ragadtunk. – magyarázta Karcsi.
– Hányan vannak a fülkében?
-Ketten.
-Egy kicsit várniuk kell! Az épületben nincs áram és tartalékról üzemelünk. Három másik lift vár kiürítésre lejjebb levő szinteken, így eltart egy ideig, amíg kiszállítjuk önöket.
Nikoletta éles levegőt vett, felkeltve Karcsi figyelmét. A tekintetük összeakadt és a férfi beszólt a mikrofonba:
–Mit gondol, mennyi ideig fog tartani?
-Egy óra. Legfeljebb kettő. Csak billentsék át a vészleállító kapcsolót, és legyenek türelmesek! Ott leszünk!
Nikoletta érezhetően remegett, és gyors, apró lélegzeteket vett. Egy könnycsepp gördült végig az arcán. Karcsi látta, hogy a csepp lelóg az álláról majd a dekoltázsába esik. A kebleket egy szoros top fogta össze.
–Minden rendben lesz, próbálj megnyugodni! Vége lesz, mielőtt észrevennéd! – mondta halkan, próbálva csillapítani a lány idegességét.
A lámpák hirtelen felvillantak és a világítás lágy vörös fényre váltott, a lift pedig néhány métert süllyedt. Nikoletta felsikoltott és Karcsi megragadta a korlátot. Fém csikorgott fémen majd a fülke megállt. A férfi látta, hogy a lány meginog és a szeme fennakad. Sikerült elkapnia, mielőtt összeesett volna. Puha, meleg teste a karjaiba omlott, arca a mellkasához nyomódott, mellei pedig a hasának szorultak. Óvatosan a szőnyegpadlóra fektette az ernyedt testet. Megint lenyomta a segélyhívó gombot és beleordított a mikrofonba:
-Mi a fasz történt?
Másodpercekkel később ugyanaz a karcos hang megkérdezte:
-Jól vannak?
–Kicsit ki vagyok akadva! Majdnem lezuhantunk!
-A tartalék áramforrásról át kellett váltanunk a másodlagosra. Nem billentették át a vészleállító kapcsolót, ahogy kértem?
– Épp arra készültem! – hazudta Karcsi.
-A váltás pillanatában az elsődleges fékek elvesztették az erejüket. Csak kapcsolják át és legyenek türelmesek!
– A másik ittlevő ember elájult az ijedtségtől. – tájékoztatta Karcsi a férfit.
–Nézze meg, hogy egyenletesen lélegzik-e! Igyekszünk!
A hangszóró statikus zajra váltott. Karcsi Nikolettához lépett és a szája elé hajtotta a fülét. A lány mélyen és egyenletesen lélegzett. Kinyújtóztatta a testet. A lány térdei szétnyíltak, vékony fekete szoknyája pedig felcsúszott, így láthatóvá váltak sima combjai. Amikor kiegyenesítette a lábakat, a kezei a selymes bőrt markolták. Karcsi érezte, hogy a nyakán felállnak a szőrszálak. Kiűzte elméjéből az izgatottságot és befejezte a lány testének kényelmesebb helyzetbe igazgatását.
Nikoletta leejtette a táskáját, amikor elájult és annak tartalma szétterült a lift padlóján. Karcsi úgy döntött, hogy visszapakolja az apró táskájába. A tartalom főleg különféle sminkeszközökből állt, de akadt egy levél fogamzásgátló tablettát és egy három óvszerből álló csík is. Mindent visszazsúfolt a táskába.
A lány úgy volt öltözve, mintha egy klubba készülne. Nem volt melltartója a felsője alatt. A szoknyája kissé konzervatív volt, de a fekete pántos magassarkúja kétszer olyan hosszúnak mutatta a lábát. Szőke haja kissé kócos volt, de még így is szexinek tűnt. Ízléses volt a sminkje és finom, ambróziás illat vette körbe.
A férfi leült vele szemben a földre és megpróbálta elterelni a figyelmét. De miután tizenöt percet játszott a kulcsaival, úgy érezte hogy ellenőriznie kell Nikolettát. Megsimította hosszú, szőke haját és kimondta a nevét. Többször találkoztak már az előcsarnokban és Karcsi mindig elkönyvelte, hogy nem tartoznak egy ligába. Lenyúlt, finoman megrázta a vállát és kicsit hangosabban kimondta a nevét. A lány nem mozdult, nem nyögött… egy másik dimenzióban volt.
A férfi pulzusa felgyorsult és úgy döntött, hogy tetteivel szintet lép. Letérdelt a lány mellé, kezét a csőszerű top alá csúsztatta és megfogta puha mellét. Végigsimította a felálló mellbimbót majd a hüvelykujja és a mutatóujja közé fogta. A farka tombolt. Kezét felemelve lassan megnyújtotta a csőtop felső részét a mellek alatt. Amikor elengedte, az anyag feljebb tolta a kebleket.
Karcsi Nikoletta békés arckifejezését nézte és érezte hogy meg kell csókolnia a melleit. Odahajolt és a szájába vette az egyik merev bimbót. A nyelvét körbeforgatva simogatta, miközben a másikat az ujjai között forgatta. Ránézett a lány arcára és nem látott változást az arckifejezésében. A derekához simult és szélesre tárta a lábait. Közéjük nyúlva gyengéden Nikoletta combjára tette a kezét, közvetlenül a vékony szoknya szegélye alatt. Lehajolva lassan húzta a kezét a lány combjain a dereka felé és magával hozta a szoknyáját. Felnézve meglátta az angyali arcot a két mellbimbócsúcs között, amit a csőtop magasra emelt.

Visszairányította figyelmét a lány ágyékára és mélyeket lélegzett. A pézsma illata keveredett a parfümével, bódító főzetet létrehozva. A szoknyát a derékra tolva meglátta platina színű tangabugyit. Felfelé húzta a bugyi elejét, de habozott megérinteni. Tudta, hogy már azzal is átlépte a határt, hogy a mellét tapogatta, de ez valami más. De a lágy vörös vészfény visszaverődése a szeméremajkak nedves sarkairól odavonzotta. Előrehajolt és kinyújtott nyelvével követte a rés hosszát. Félrehúzta a bugyit hogy hozzáférjen a lány belső redőihez. Megpaskolta a selymes szirmokat majd bedugta a nyelvét. Felemelte Nikoletta térdét, hogy jobb pozícióban tudja a nyelvével dugni. A nektárja megrészegítette és még csak nem is habozott, amikor a megbaszására irányuló szexuális késztetés legyőzte.
Lelkiismeretének egyetlen hozzájárulása az volt, hogy tegyen fel óvszert. Már térdelt és bele akarta nyomni a farkát a tehetetlen szomszédjába, amikor ez a gondolat megállította. Odahúzta a lány táskáját és elvette az óvszerek egyikét. Kibontotta és felhúzta a hímtagjára.
Lenézett az alatta lévő lányra és csodálta a lágy vörös ragyogást, ami csábító fénnyel fürdette testét. Minden egyszínű volt és csak a kontraszt különböztette meg a mellbimbót a melltől, a hüvelynyílást a szeméremajkaktól és a tökéletes bőrt a gyűrt ruházattól.
Megfogta a farkát a tövénél és a másik kezére támaszkodva előrehajolt. Duzzadt makkját végigcsúsztatta a lány résén, szétkenve a pánikból eredő nedvet. Megjáratta hímvesszőjét a lyuk körül, amivel csúszóssá tette. Felnézett az arcára. Egy pillanatra úgy vélte hogy észrevett egy halvány mosolyt az ajkán, de a fényviszonyok játékának tudta be.

 

Lassan becsúszott a lány hüvelyébe. A meleg redők örömmel fogadták és felnyögött a kéjtől. Érzékszerveit felerősítette, hogy mennyire helytelen dolog amit tesz, és annak gondolata, hogy rajtakaphatják. Tovább csúszott befelé, amíg a golyói rá nem feküdtek a perineumra.
Felszabadultan kezdte dugni a lányt, megengedve magának azt a kiváltságot, hogy simogatja sima combjait és masszírozza a melleit.
Ránézett a lift fényvisszaverő ajtajára és látta, hogy belehatol a csukott szemmel, felemelt szoknyával és széttárt lábakkal fekvő lányba. Látta, ahogy a vörösben fürdő sápadt feneke ütemesen kikandikált Nikoletta lábainak takarása mögül. A saját arcába nézett. A vörös izzás és a csiszolt fém miatt inkább gépnek tűnt, mint embernek. De a valóságban igazi hús és csupa kéj volt, amit minden lökésnél fokozott a csúszós punciajkak masszírozó érzete. Semmi sem létezett többé, csak az ő kéje, ami minden percben megduplázódott.

Golyói feszülni kezdtek és a köldöke alatt növekvő parázs tűzgolyó jelent meg. A farkában felerősödött az érzést. Úgy tűnt, hogy minden milliméternyi húsdarabot észlelt, és tízszeresére nőtt minden apró különbség érzete a lány hüvelyében.
Minden izma megfeszült, minden idegvégződése felkiáltott az eufóriától. Még erősebben lökte magát a lányba és már nem fékezte a gondolta, hogy felélesztheti. Elméje egybeolvadt a farkával és spermalöketei döngölték a latex óvszer vékony falát.
Csodával határos módon Nikoletta nem mozdult meg. Miután Karcsi elélvezett, rettenetesen bűnösnek érezte magát. Letörölte a habos nedvet a meggyalázott punciról. Éppen arra készült hogy a lánynedvet az ujjairól a saját nadrágjába törölje, amikor észlelte átható illatát. Mivel nem akarta felhívni a figyelmet, a szájába vette az ujjait és minden cseppet lenyelt.
Miután felhúzta saját ruháját, kivette a lány parfümjét a táskájából és egy adagot fújt Nikoletta ruhájának belsejébe.

 

Elkötötte az óvszer végét, visszadugta a csomagolásba és a hátsó zsebébe tolta. Aztán megigazította a lány ruháját és a testét, majd leült a fülke másik végébe.
A következő perceket a bűntudat és az önbecsülés közötti hánykódással töltötte. Volt amikor elszánta magát, hogy bevallja a lányak mindazt, amit tett amikor magához tér. És előfordult, hogy bevallotta magának, hogy ha visszaforgathatná az időt, újra megcsinálná az egészet.
A békésen fekvő lányt bámulta. Semmi bizonyíték nem volt arra, hogy éppen megbaszta a tehetetlen testét. Elméjét elárasztotta az édes nektár emléke. „Csak még egy gyors kóstoló!” – gondolta és úgy döntött, hogy becsúsztatja az ujját, mielőtt az elszigeteltségük megszűnne.
Felkelt, letérdelt mellé és a szoknyáját éppen a derekára akarta húzni, amikor fentről hangos puffanás hallatszott. Gyorsan eltávolodott Nikolettától, vissza a piros fényben úszó fülke sarkába. A mennyezeten kinyílt a szerelőnyílás és Karcsinek védenie kellett a szemét a a zseblámpa éles fényétől.
–Rendben vannak? Még nem tért magához? – hallatszott egy hang fentről.
–Megvagyunk. Jó hogy végre ideért. – próbálta leplezni csalódottságát Karcsi.
Egy férfi leugrott és szalmiáksós fiolát kezdett mozgatni Nikoletta orra előtt. A lány remegve ébredt és meglehetősen tanácstalan volt. Egy másik férfihang odafentről azt mondta nekik, hogy emeljék fel Nikolettát hogy ki tudják húzni a fülkéből.
Karcsi felnézett miközben felemelte Nikolettát és belátott a szoknyája alá. A tanga befeszült a duzzadt szeméremajkak közé és ernyedt farka megmozdult válaszul a látványra.
Mindannyian kimásztak a tizenhetedik emeletre. A technikusok közölték velük, hogy még egy liftet kell kiüríteniük és elindultak a lépcső felé. Nikoletta és Karcsi magukra maradtak.
–Megsérülhettem volna az esés során, ha nem vagy ott. – mondta a lány és két kézzel a mellkasához szorította a táskáját.
-Szóra sem érdemes! -motyogta a férfi.
Elméje kavargott és forgatókönyvek milliói villantak a szeme előtt. A lelkiismerete dühöngött, hogy vallja be amit tett.
-Kedves voltál! Valahogy majd meghálálom!– mondta Nikoletta.
Lábujjhegyre állva puszit nyomott Karcsi arcára és a lépcső felé fordult. Karcsi csak állt, és nézte, ahogy elmegy. Talán egyszer bevallja neki. Talán egyszer megengedi a lelkiismeretének, hogy megszólaljon… de ma már nem.
Nikoletta felsétált a lépcsőn a lakása felé. A táskájában kutatva keresgélni kezdte a kulcsait. Oldalra tolta az óvszereket és megtorpant. Tisztán emlékezett, hogy három darab volt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.