Egyik pina a másik után

– Mit csinálsz Niki? – kérdeztem zavartan a lánytól, aki velem szemben állt a szertárban és vette le a ruháit egymás után. Az évfolyamtársam volt és azzal az indokkal hívott a suli szertárába, hogy segítsek valamit, de ahogy beléptünk, bezárta az ajtót, paráznán rám mosolygott és levette a felsőjét. A szexi, vékony, széparcú, barna lány ( a hajszíne jól ment a bőre szintén barnás árnyalatához ) melltartóban állt előttem és rám mosolygott.

– Tán nem tetszik? – kérdezte.

– Dee – hebegtem.

Ekkor letolta a miniszoknyáját is. Éreztem, ahogy a farkam duzzadni kezd. Levette a melltartót is és megláttam formás, kis cickóit. Végül a bugyit is lehúzta, csupasz puncija láttán teljesen merev lettem. A meztelen Niki odasétált hozzám, leguggolt és kigombolta a nadrágom, pajkosan rám nézett, majd lehúzta a farmert. A boxerom hegyes volt kemény farkamtól. Először az alsón át simizte meg a szerszámom, majd lehúzta azt is. Jól megnézte merev péniszem, majd finoman megmarkolta a tövét, a végét pedig a szájába vette. Bevallom, majdnem eldurrantam, mikor Niki finom kezébe vette a farkam, de szerencsére kitartottam. A mögöttem lévő asztalnak támaszkodtam, annak szélein kapaszkodtam a kezemmel, miközben élveztem, ahogy Niki leszop. Közepes tempóban cumizott, csak ahogy gerjedtem be, megfogtam mindkét kezemmel a fejét, amire lendületesebben szopott. Kb 2 perc után hagyta abba és azt mondta:

– Ennyivel nem érem be.

Ráült a mögöttem lévő asztalra, széttárta a lábait, hogy belé hatolhassak. Amikor betettem a farkam Nikibe, a derekam köré csavarta a lábait és a háta mögött támasztotta ki a kezeit a padon. Őrülten kívántam, ahogy bárki, keményen meg akartam dugni Nikit, de nem akartam elhamarkodni. Érzéki mozdulatokkal kezdtem tolni őt, mire kitátotta a száját és halk nyögéseket hallatott. A derekánál fogtam és egyre ütemesebben dugtam. Kis idő után a kezeit a vállam köré fonta, így a felsőtestünk összeért. Kezdtem kimerülni, de nem hagytam abba, ütemesen táncolt a csípőm, Niki is egyre érzékibben nyögött. Mikor éreztem, hogy közel a vég, kihúztam a farkam és kivertem rá. Pucér felsőtestére spriccelt a geci. Így dugtam meg Nikit a szertárban.

2

Zsuzsi csendes, ugyanakkor mosolygós, kedves lány volt. Alacsony volt, szőkés-barna haja és kedves, szép arca. Az ágyon feküdtünk meztelenül. Fölém hajolt és megcsókolt. Kikelt az ágyból, hogy a szekrényhez menjen. Megcsodáltam formás fenekét, majd kérően sóhajtottam. Megfordult és megcsodáltam Zsuzsi gyönyörű, meztelen testét. Hamvas bőr, kicsi, formás mellek és szőrös punci.

– Na jó – mondta mosolyogva.

Visszafeküdt mellém és ismét fölém hajolt. Csókolózni kezdtünk, simiztem a hátát és a fenekét. A péniszem természetesen kőkemény volt. Segített betenni farkam a puncijába, majd szemembe nézve, mosolyogva, ringatni kezdte a csípőjét. Szép, lassan szeretkeztünk. Egyik kezemmel az arcát simiztem, másikkal a hátáról indulva a fenekét. Egy forgással pózt cseréltünk, már én voltam felül. Kezeimmel kitámasztottam magam az ágyon, hogy ne nehezedjek rá és gyengéden, érzékien toltam a farkamat ki-be Zsuzsi nedves kis punciján. Mindketten sóhajtoztunk a gyönyörtől, amikor elélveztünk pedig megfogtuk egymás kezét.

3

Bágyadtan ébredtem fel a kolesz szobámban meztelenül. Mellettem szintén egy meztelen lány feküdt. Most akkor Adri vagy Nóra? Ő is felébredt és felém fordult. Tehát Nóra. Átlagos alkat, barna haj, gyümölcsös kis cickók és enyhén szőrös punci.

– Reggelt édes – köszönt fáradtan.

A farkam persze égnek meredt. Nóra rámosolygott és a kezébe vette. Lassú mozdulatokkal verni kezdte. Ahh, de jó érzés volt.

– Mennyire emlékszel az estéből? – kérdeztem fáradtan.

Nóra ütemesen húzogatta farkamon a bőrt, közben válaszolt:

– Arra igen, hogy nem volt ennyire kemény. Tök részegen, feljöttünk a szobámba. Elég sokáig szerencsétlenkedtünk, nehezen akart felállni a farkad.

– Részeg voltam – mentegőztem két sóhaj közt, nagyon kellemes volt, ahogy Nóra kezében lüktetett a farkam, ahogy gyors mozdulatokkal verte nekem.

– Jah…aztán basztunk…de nem tartott sokáig.

Miután Nóra kiverte a farkam, kimentem, hogy lezuhanyozzak. Akkor még elsiklottam afelett, hogy az ő szobájában voltunk. Akkor viszont már nehéz volt elmenni a dolog mellett, mikor pucéran, lengedező kolbásszal kisétáltam a fürdő felé és szembe találkoztam Nóra szobatársával, Lilivel. Ő is szép lány, vékony, sűrű, szőkésbarna haja épphogy a melléig ért, természetesen szép arca volt. Kissé mindketten megdöbbentünk, ő jobban.

– Bocsi – szabadkoztam.

Elvörösödött, de nem szólt, én pedig besétáltam a zuhanyzóba és megengedtem a vizet. Nyílik az ajtó.

– Csatlakozol Nóri? – kérdeztem izgatottan.

Elhúztam a zuhanyfüggönyt, de nem éjjeli partnerem állt ott, hanem Lili. Méghozzá meztelenül. Elállt a szavam, de kicsi melleitől, szőrös puncijától és hamvas, fehér, meztelen bőrétől merevedni kezdett ismét a farkam.

– Remélem nem hoztalak zavarba – mondta kihívóan, majd bejött mellém a tusolóba. Átöleltük egymást, éreztem meztelen testét, miközben folyt ránk a meleg víz. Felemelte egyik lábát, amit én a kezemmel alátámasztottam, a farkamat pedig feldugtam neki. Sikkantott egyet, én pedig ütemesen dugni kezdtem őt. Kapaszkodott a vállamba, egyik kezemmel öleltem a hátát, néha megsimiztem szexi, lapos fenekét, másik kezemmel tartottam a lábát. Kivettem a farkam és ráélveztem Lilire. Könnyű volt lemosni.

4

Keményen dugtam Titanillát. A szexi, szőke szépség négykézláb állt az ágyon. Én mögötte térdeltem, kezeimmel a fenekét fogtam, miközben ütemesen döngöltem hátulról. Nagyokat nyögött, amitől még jobban beindultam és egyre hevesebben dugtam. Titi szerint kicsi a farkam, így mindent bele akartam adni, hogy ne bőgjek le előtte. Megfogtam a derekát, így könnyebben tudtam tolni őt hátulról. Sajnos a dolog ára az volt, hogy elég hamar elmentem, a lány pedig ott hagyott csüggedt farokkal.

5

A fotelban ültem, letolt nadrággal. Mónika előttem térdelt és ütemesen szopta a farkamat. Hihetetlenül jól esett, főleg, hogy régóta kívántam őt. Magas lány volt, hosszú, fekete haja, dús, gyümölcsös, alma mellei voltak, összességében is kerek idomai. Amikor hazaértünk, csókolóztunk, vad hévvel ölelkeztünk. Lehúztam a nadrágom és leültem a fotelba. A farkam még lankadt volt, épphogy kezdett meredezni, de Mónika tett róla, hogy bekeményedjen. Letérdelt és kezeivel fogdosni kezdte. Simizgette a hímvesszőm, kicsit a heréim is puha kezeivel, majd mikor felállt, bekapta a faszomat. Móni hihetetlenül jól szopott, a farkam egyre jobban lüktetett a szájában, nekem csak hátra kellett dőlnöm és élveznem, ahogy cumizza a farkam, mígnem hatalmasat élveztem bele a szájába.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.