Szex a sógornőmmel

Mindig is meg akartam dugni sógornőmet mert nagyon dögös kis nő! Kerek popsi nagy mellek csodás test tökéletes nő de soha nem mert mondani neki mert féltem hogy nemet mond, és ha kiderül és baj lesz belőle.

De egyszer mikor fel mentem hozzájuk egyedül volt otthon és le ültünk a konyhába beszélgetni fel hozódott a szex téma. Kérdezte hogy análban volt e már részem. Válaszoltam hogy volt már párszor mondta hogy neki még nem de szívesen kipróbálná velem ha már volt benne részem elsőnek nem tudtam mit mondjak de amikor azt mondta hogy, utána meg baszhatom a punciját is.

Már nem tudtam nemet mondani. Rám vetette magát, megcsókolt és utána egyből már a gatyám fele nyúlt. Ki is vette a farkamat, és keményre szopta. Amikor már jó kemény volt felállítottam és felfektettem az asztalra és levettem róla a nadrágot és a bugyiját.

Csoda szép csupasz popsi és punci fogadott, ami csak én rám várt. Egyből nyalni kezdtem mind két lyukát nagyon élvezte mert elég nagyokat nyögdécselt. Amikor már jó nedves volt ujjazni kezdtem a popsiját hogy táguljon. Előbb egy ujjal majd kettő és három ujjal, majd mikor már jó tág volt be mentünk az ágyra és bepucsított, és elkezdtem dugni a popsiját lassan. Egy pár perc múlva már tövig raktam bele amit nagyon élvezett, majd egy kis idő múlva szólt, hogy elég lesz neki egyszerre ennyi. Folytassuk a puncijával! Kihúztam belőle és lefeküdtem, ő meg rám ült és a puncijába csúsztatta a farkamat és keményen lovagolni kezdett.

Amikor már a végén járt rám hajolt és meg csókolt. Közben még rajta ült a faszomon mikor elélvezett. Mondta hogy álljak fel és elém térdelt a mellei közé raktam a farkam. Addig dugtam a melleit míg spriccelni nem kezdtem. Akkor kirántottam és az arcára folyattam a friss meleg gecimet amit szétkent a mellein és az arcán. A kezéről meg lenyalta és felállt, mondva olyat élvezet mint még soha.

Elmentünk zuhanyozni és utána fel öltöztünk és mondta nem ez volt az utolsó amikor dugtunk. Azóta rendszeresen összejárunk, hogy megkúrjam a szűk segglyukát.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.