Az első szeretkezés 2.

Nagyon forrón csinálta nekem. Még csak most kezd tisztulni a fejem, és lassan eljut hozzám, hogy így a legelső alkalommal mennyire intenzív kéjt adott nekem. Elélveztem, de teste izgalomba tartott.

Na akkor, most jövök én!

 

Azt éreztem, Ő is azt szeretné most. Bár teste minden porcikáját fel akartam csókjaimmal fedezni, úgy gondoltam, talán most nem szabad várakoztatnom.

Tudom mire vár. Elkezdtem a nyakánál. Apró puszikkal. Aztán lassan haladtam lejjebb. Tetszenek a mellei. Finom a bőre. Tetszik a mellbimbója. Elkezdtem kicsit szívogatni. Be akartam szippantani a mellbimbója ízét. Mindene édes. Hihetetlen.

Haladok lejjebb. A hasán sem időzöm túl sokat, bár nagyon vágyom és tudom, lesz olyan, mikor a hasát, köldökét fogom sok-sok csókkal beborítani. De lassan eszemet vesztem, hogy megkóstolhassam puncija ízét! Gyönyörű, bársonyos, tiszta volt. Szinte teljesen csupasz, csak nagyajkai közt hagyott egy kicsit a szörzetből, de roppant izgalmas volt. Ahogy odaértem csókjaimmal, lelassítottam és próbáltam minél lágyabb csókokat, kis lehelet puszikat adni. Az illatát éreztem meg először. Tudtam, nagyon tudtam, hogy nem kell félnem.

Csináltam már ezt életemben persze, de valahogy nem túl sokszor. Most viszont megőrített a vágy, hogy végre érezzem!

Nagyon finom ott a bőr. A combjai belső részén, a vénuszdombján. Ahogy nagyajkaihoz értem számmal, éreztem nagyon forrók. Felnéztem picit, de azt láttam, betakarja arcát. Miért? Zavarban érzi magát? Pedig, hogy szeretném látni!

Finoman beljebb fúrtam arcomat. Nyelvemmel szétnyitottam, és valami csodálatos ízt éreztem meg! Forró volt és selymes. Hihetetlen tiszta íze volt. Minden sóhaja, minden remegése azt jelezte, szereti és élvezi amit csinálok. Én egyre jobban belefeledtkeztem. Baromira élveztem én is.

Ez nagyon finom!

Próbáltam kicsit jobban összpontosítani hogy mit is csinálok, mert szerettem volna, ha minél jobban sikerül. Egy pillanatra Ő is felemelte fejét, aztán újra hátrahanyatlott. Nem tudtam, hol időzzek, hol legyek intenzívebb, hol lágyabb… Próbáltam testének jeleit fogni. Csiklója érzékeny, igen. Ezt szereti. Szereti felette is. Szereti, ha picit betolom nyelvem a hüvelyébe is.

Egyre több nedvességet engedett és izmai egyre inkább remegtek. Sóhajtásai erősebb nyögésekké változtak. Nagyon élveztem én is, amit teszek vele, és ahogy csak tudtam, ittam nedveit. Nagyon erős, mély érzések voltak bennem. Jó ezt csinálni. Jó ezt megtenni. Jó örömet szerezni. Jó ezt vele átélni!

Lábait felhúzza, és egy mélyebb nyögés jön ki belőle. Érzem a számban a lüktetését. A nedvei folynak a számba. Én nyelvemmel mind iszom. Újra megfeszül és egy apró sikoly jön belőle. Mintha összeszorítaná fogait.

Sikerült! Bennem is valami nagyon erős boldogság áramlik szét. Alig akarom abbahagyni, de tudom, most engednem kell. Lazítani, simogatni. Ezt a lányt meg akarom csókolni most! Feljebb csúszom és megcsókolom.

Jó amit tehettem vele, és én újra izgalomban vagyok. Érzi Ő is. Lassan szétnyitja combjait. Akkor talán Ő is akarja, hogy beléhatoljak…

Kezével megfogja és puncijába segít. Az arcát nézem. A szemeiben minden benne van. Óvatosan lassan bújok belé. Érzem teljes hüvelyét, minden kis redőjét. Minden izmát. Azonnal egymás ritmusára találunk.

Teljesen egybeforrunk. Nincs semmi más. Nincs most senki más. Csak szívjuk egymásba egymás illatát, egymás izgalmát.

Az első szeretkezésünk. Sok minden villant át agyamon, de most csak Ő van. Csodálatos.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.