Elcsábított egy néger csaj

Az egyetem elején voltam, fiatal kis gólya, aki semmit se tudott még az egyetemről, arról csak elképzeléseim voltak, amióta az eszemet tudom mindig az egy-két évvel idősebb korosztály volt az akikkel jóban voltam, őket ismertem meg igazán és se az általános se a középiskola ideje alatt nem kerestem a kapcsolódási pontot a saját kortársaimmal.

Az egyetemre bekerülve aztán szembesültem a brutális mennyiségű évfolyamtárssal és éreztem itt is előbb fogom a felsőbb éveseket ismerni, mint a sajátjaimat. A megérzésem egész hamar beigazolódott hisz az első hónap végén már egy pár másodévessel sikerült megismerkedni, akik elmesélték tapasztalataikat és bátorítottak az előttem álló időszakra vonatkozó információkkal.

Ez eddig akár lehetne egy unalmas történet is egy fiatal srácról ám a helyzet pillanatok alatt megváltozott, egy hétfő reggel a szokásos társaság gyülekezett a kar udvarán és épp a reggeli kávé közben beszélgettünk a hétvégéről, amikor megláttam őt: hosszú gyönyörű fekete haj, meseszép arc, igéző barna szempár, átlagos magasság, ám ami mindent vitt az az átlagon felüli mellméret és a szoknyája által fedetlenül hagyott csodás combja. Az igazi álom nőt láttam meg benne, és ahogy közeledett felénk úgy dobogott egyre hevesebben a szívem, és amikor mellénk ért csak reméltem, hogy nem ájulok el a csodálattól elsőre meg se hallottam, amikor megszólalt csak némi késéssel kapcsoltam:

– Bocsi nincs véletlen tüzed? – rá akart gyújtani és miután már csak az én kezemben volt cigi tőlem kért.

– De persze parancsolj – és azzal odaadtam a gyújtómat.

Mikor visszaadta rám nézett egy csintalan mosollyal, amit egy kacsintással tett teljessé.

Végem volt teljesen megbabonázott az ekkor még ismeretlen fekete istennő, lassan kezdődött az első előadás így szépen lassan feloszlott a kis udvari társaság. Az előadáson mintha ott se lettem volna szabályosan egy másik világban jártam és csak a reggeli kis esemény pergett le előttem percről percre újra és újra, az előadás szinte másodperceknek tűnő idő alatt telt el és mikor kiléptem a folyosóra az udvaron újra őt láttam, ahogy valakikkel beszélget. Kimentem az udvarra és az egyik padra leülve kerestem a cigimet, amikor végre megtaláltam és felnéztem közvetlen ott állt mellettem én pedig az ijedségtől elejtettem a dobozt:

– Bocsi nem akartalak megijeszteni, de újra tüzet szeretnék kuncsorogni, mint reggel, mert sehol se találom a sajátom.

– Semmi gond, parancsolj.

– Te elsős vagy ugye? – kérdezte, ahogy meggyújtotta a cigijét.

– Igen, ennyire látszik?

– Csak egy kicsit – nevetett -, de ahogy látom gyorsan felvetted a ritmust.

– Még keresem a helyem, de idáig minden nagyon szuper.

– Ezt jó hallani, bocsi most mennem kell, remélem, látjuk még egymást – ismét egy mosoly és kacsintás párosult miközben visszaindult a barátnőihez.

A nap folyamán a suliban már nem láttam többet, de folyamatosan ő járt a fejemben, délután nem volt órám így hazaindultam, mikor hazaértem egy értesítés fogadott hatalmas meglepetésemre bejelölt és így végre a nevét is megtudtam: Zsuzsinak hívják.

A következő nap a szokottnál is melegebb nap volt így nyári ruházatban indultam suliba és a suli előtt ott ült ő is, fekete pántos felső volt, rajta amiből szinte kiestek a mellei fekete miniszoknya volt még rajta, de azt szinte észre se vettem, mert a mellei „túlságosan” uralták az összképet. Köszöntem mikor meglátott és azzal bementem a suliba, de azt a látványt egésznap előttem volt, eltelt a délelőtt és nem láttam már. Lassan a délután is eltelt és elindultam hazafelé, már csak két sarokra voltam, hogy hazaérjek mikor egy ismerős hang ütötte meg a fülem:

– Vége a napnak?

Zsuzsi volt az miközben ütemes léptekkel érkezett mögöttem a járdán, aminek hatására a reggeli látványt is felülmúló képet láttam hisz hatalmas mellei most tényleg majdnem kiestek a felsőjéből.

– Igen mára vége.

– Csak nem erre laksz? – kérdezte.

– De igen abban a házban – mutattam a házunkra.

– Nem mondod?! Akkor lehet, hogy szomszédok vagyunk.

Ekkor szinte elájultam, „most tényleg azt mondta, hogy a mi házunkban lakik, vagy csak hallucinálok?”.

– Ezt meg, hogy érted?

– Én is ott lakom, vasárnap költöztem be.

És tényleg azt mondta, te jó ég akkor így már nem csak a suliban fogok vele találkozni, hanem a házban is bármikor összefuthatok vele. És tényleg nem viccelt a mi házunkban lakik, illedelmesen beengedtem a kapunk a parfümének az illata olyan volt mintha egy zsinórra fűztek volna a nyakamba és szinte húzott maga után, belépett a lépcsőházba és elindult fölfelé, elértük az első emeletet majd a másodikat s mikor a harmadikról is csak felfelé indult már úgy dobogott a szívem, hogy szinte kiesett a helyéről. Felértünk az utolsó szintre és a lépcsővel szemben lévő ajtó előtt állt meg én a közvetlen mellette lévő ajtóhoz léptem mikor ezt meglátta megszólalt:

– Látod? Mondtam én, hogy szomszédok vagyunk – majd nyílt az ajtó és belépett – na szia legyen szép napod.

– Szia, neked is. – válaszoltam, s ha tudta volna, hogy az tudat, hogy itt van a szomszédban a nap legcsodásabb része és ahányszor csak láthatom, az a nap már nem lehet elrontható.

Teltek a napok és szinte mindennap találkoztunk, hol a házban, hol a suliban és persze sokszor már a hazafelé vezető úton is összefutottunk és együtt jöttünk hazafelé.

Miután az ősz csodás időt hozott így eszméletlen látványt nyújtott valahányszor csak láttam, teljesen mindegy volt milyen ruha volt rajta, egyszerűen lélegzetállót volt. Különösen a kari bulik voltak „veszélyesek” ahányszor csak ott láttam hát szabályosan mágnesként vonzotta a tekintetemet: azok a gyönyörű és hatalmas mellek azok a gyönyörű hosszú combok és a csodás feneke, amit általában olyan forró ruhába sikerült megmutatnia, hogy minden pasit meg tudott volna kapni.

Egyik ilyen buli után tartottam hazafelé és amikor a házunk elé értem, ott állt egy sráccal és jól hallhatóan vitatkoztak, ahogy mentem befelé odaköszöntem és indultam befelé, ahogy az első emeletre értem hallottam, hogy bejön a lépcsőházba és tartott felfelé.

– Várj meg légyszi! – szólt utánam.

Szépen lassan haladtam felfelé, hogy utolérjen, már majdnem felértem a mi emeletünkre, amikor végre beért:

– Hát te csak így egyedül? – kérdezte.

– Igen – válaszoltam – nem volt egy nagy szám ez a mai este.

– Ne is mondd.

Elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy a srác, akivel vitatkozott nagyon tetszett neki és most sikerült először „elcsalni” idáig, ezen teljesen megdöbbentem hisz egy igazi álom nő ez a csaj és van olyan, aki csak úgy „eldobja”. Egész sokáig beszélgettünk ott ácsorogva mikor felvetette, hogy igazából nála is folytathatnánk a beszélgetést. Bementünk és a nappaliban egymás mellé leülve beszélgettünk tovább, ott ültem egy istennővel és csak hallgattam a amit mond.

Elmondtam neki, hogy szerintem ez a srác teljesen „hülye” hisz egy ilyen gyönyörű nőt nem lehet minden sarkon találni, ekkor rám nézett és azt mondta:

– Ezt komolyan mondod?

– Nézd csak magadra, gyönyörű arcod van csodás alakod és baromi jó stílusod van.

– Köszönöm, de amint látod, ezt nem mindenki látja így és egyre inkább kételkedek ebben a szépség dologban is.

– Ha ebben kételkedsz, állj fel és néz bele a tükörbe.

– De miért?

– Csak állj fel és nézd meg magad. – Ekkor felállt és odament és belenézett a tükörbe.

– Most mit nézzek?

– Most elemzést szeretnél hallani?

– Hát, ha elemezni szeretnél, akkor azt, ha meg meggyőzni, akkor győzz meg.

Ekkor felálltam és odamentem mellé és elkezdtem mondani:

– Nos, először az arcod, gyönyörű szemeid vannak, amik az amúgy is szép arcodat igazi ékszerré teszi ami a szép fekete hajaddal együtt valami csoda. Aztán ott a dekoltázsod én is pasi vagyok és meg kell, mondjam ez az, ami sok pasit gyakorlatilag mágnesként hozzád vonz, mert ilyet nem lehet mindennap látni. Ahogy tovább nézlek itt a lapos hasad, ami a gyönyörű csípődhöz viszi a tekintetett, és aztán ha tovább megyek, megérkezünk a meseszép fenekedre gyönyörű formás kerek egyszerűen vadító. – Ekkor már szembe fordult velem és úgy nézett, ahogy haladtam volna tovább ám ekkor közbeszólt:

– Aha, szóval vadító – ekkor megfogta a kezeimet és a fenekére tette – és most?

Elakadt a szavam ott álltam előtte miközben a fenekét fogom és csak hülyén néztem rá, és moccanni se mertem ám a farkamról ez nem volt elmondható, pillanatok alatt kőkemény lett majd Zsuzsi ismét megszólalt:

– Na mi az így már nem megy az elemzés? – nevetett.

– De meegy – dadogtam- és végül a csodás hosszú combjaid azok, amelyek teljesen tökéletessé teszik a képet.

– Hm. Ahogy látom rendesen megfigyeltél, sőt úgyis mondhatnám elemeztél, de ahogy látom nem “csak” elemeznél – ekkor megmarkolta a kemény farkam – na, akkor mit szólsz ha teljessé tennénk az elemzést?

Meg se tudtam szólalni, itt állok és ennek a gyönyörű nőnek fogom a fenekét miközben ő a farkamat fogja, egy szó nélkül lesmároltam s a feneke helyett átöleltem és magamhoz húztam, ahogy hozzám simult és mellkasomhoz értek a mellei önkéntelenül is elindult jobb kezem és szép lassan megfogtam a bal mellét, eszméletlen volt hatalmas és kemény idom volt. Ott smároltunk a tükör előtt majd szétváltak ajkaink és a nyakát a kulcs csontját kezdetem csókolgatni, amiknek hatására egy-két sóhaj hagyta el ajkait. A mellkasához érve már a hajamba túrt, ám mielőtt a melleire vethettem volna magam, megfogta a fejem és visszahúzta. Ahogy egymás szemébe néztünk, valami varázslatos látvány tárult elém: azok a gyönyörű szemek sóvárogva néztek rám, hogy mikor váltunk újra forró csókot, hogy ne kelljen sokat várnia habozás nélkül megcsókoltam. Ismét hosszú forró csókot váltottunk majd mikor szétváltak ajkaink megszólaltam:

– Ezt el se hiszem.

– Mit te kis buta?

– Ezt az egészet, itt állunk és egymást ölelve smárolunk.

– Mi ebben olyan hihetetlen?

– Hát az, hogy egy ilyen gyönyörű istennővel csókolózhatok, hát ezt nem hiszem.

– Na akkor hidd csak el nyugodtan, az éjszaka még nagyon hosszú és sok mindent tudunk még tenni mi így kettesben. – ekkor kacsintott egyet, ezektől a kacsintásoktól szabályosan megőrültem, nem elég, hogy már a megjelenésével is szabályosan minden férfi tekintetet magára vonz, de az a kacsintás az amivel szemben nem lehet tenni, mondjuk aki idáig eljut az már ne is tegyen.

Ismét megcsókoltuk egymást és ölelve vesztünk el egymásban, egyre inkább hevessé vált a csókok sorozata aztán azt éreztem, hogy elkezd valamerre „terelni” ám egy percig se váltak el ajkaink, lassan beértünk egy sejtelmes fényekkel megvilágított szobába.

A szobában egy hatalmas ágy volt, amire leülve folytattuk a csókolózást, aztán ismét a nyakát kezdtem csókolgatni majd nem bírtam tovább és a melleire vetettem magam, egyenlőre a ruha által fedetlen részt, de az is hatalmas volt szinte be se lehetett járni ám azért igyekeztem ezt a mese birodalmat megismerni, egy-egy sóhajjal jelezte mennyire jó irányba is haladok. Visszatértem az arcára majd ismét megcsókoltam, ám közben a felsője alá nyúltam és sikerült végre megérintenem a melleit, abban a pillanatban, hogy ez megtörtént a csók közben elmosolyodott, de nem hagytuk abba miközben az első simítások után megmarkoltam az egyik mellét és így smároltunk tovább.

Egyre hevesebbé váltunk és mikor már nem bírtam tovább, elkaptam a felsőjét és pillanatok alatt lekaptam róla és végre megérinthettem azokat a gyönyörű kebel csodákat, amiket már csak a melltartó takarta és csak arra vártak, hogy foglalkozzanak velük. Nem haboztam azonnal közéjük vetettem magam és kezdtem kényeztetni őket, teljesen megbabonáztak azok a csodás idomok, eszeveszetten jártam egyikről a másikra, amit egyre hevesebb sóhajokkal díjazott és közben a hajamba túrt, a farkam ekkor már szinte átszakította a gatyám, fokozatosan hanyatt dőlt az ágyon és húzott magára.

Ott feküdt az ágyon én pedig a mellei között ingáztam és csak faltam őket, aztán szabályosan magára húzott és ismét smárolni kezdtünk, ekkor jött egy kis meglepetés teljesen átkarolt majd egyetlen mozdulattal átfordított és ő került felülre:

– Hééé azt hiszed csak te játszhatsz ma éjjel? – kérdezte mikor abbahagytuk a smárolást, ekkor felemelkedett rólam és rám ült, pont a farkamra – Hmm, mi ez a kőkemény itt alattam?

Egy kis ideig csak ült majd elkezdett mozogni a már ekkor is pattanásig feszült részen s közben a kezeivel valamit csinált aztán éreztem, ahogy elkezdett előre dőlni és ekkor megéreztem, hogy mit is csinált: levette a melltartóját és teljesen fedetlenné váltak a mellei, amiket az arcomhoz nyomott.

Ez már egyszerűen brutális volt a selymes bőre és a keblei, ahogy hozzámértek egyszerűen kész voltam, megmarkoltam a fenekét és kezdtem kissé emelni és felfelé tolni így teljesen a keblei közé került az arcom és csókokkal borítottam be a bőrét.

Ismét enyém volt az irányítás és ismét átfordultunk és a mellei után elindultam lefelé, s amikor a hasán is végig értem az utolsó fedett rész volt már csak hátra ám ekkor megfogta a fejem és visszahúzott és ismét csókot váltottunk, ott hevertem rajta miközben éreztem, hogy pólómat megfogta és kezdte felfelé húzni, nem ellenkeztem hisz ennél jobb lehet ha csak hagyom, hogy tovább haladjanak az események.

Teljesen lekerült rólam a pólóm és ismét ráfeküdtem így testem felső része összesimult az övével, öleltük egymást és szenvedélyesen csókoltuk egymást, percek teltek el így aztán ismét a melleit vettem kezelésbe ám bal kezemmel a szoknyáját végig simítva elértem annak alját és combjai belső felét, ahogy megérintettem szinte azonnal megnyíltak.

Szabad volt az út és csak rajtam múlt mikor lépjük át a következő határt, nem kellett sokat várnia hisz ő maga adta át magát a felfedezésemnek, a combjait simogattam ezzel is fokozva a hatást aztán elértem a bugyiját: tiszta lucsok volt az egész. Először csak a bugyiján keresztül simogattam a punciját miközben a melleit egy pillanatra se hagytam magukra, ő közben a hátamat simogatta és sóhajtozott.

Aztán lassan az utolsó lépéshez értem lassan a bugyijába is sikerült benyúlni és elérni a teljesen sima édent, ha a bugyija tiszta lucsok volt, akkor a puncija egy pocsolyával ért fel, így nem kellett sokat tennem, hogy ne csak a kapujában munkálkodjak, hanem kissé többet is tegyek.

Középső ujjammal lassan elértem a barlangja kapuját és ott kezdtem el játszani egy kicsit, ekkor már nyögdécselt, ahogy egyre jobban belemerültünk a dologba a játék végül odáig ért, hogy megálltam a barlang bejárata előtt elengedtem a mellét is felemeltem a fejem és megkérdeztem:

– Befejezhetem az elemzést?

– Befejezni?? Az még messze van te kis buta, – lihegte – de amit csinálsz ott lent, azt be is fejezheted, de akár kissé beljebb is megvizsgálhatod a terepet.

Nem kellett kétszer mondania, lassan betoltam a középső ujjam és szabályosan tövig merült benne, ami nem is csoda hisz már patakokban dőlt belőle a kéjnedv, amikor tövig beértem sikított egyet és a teste is beleremegett:

– Ezaz jó csináld!

Visszatértem a mellei csókolására miközben ütemesen kezdtem ujjazni, egyre hevesebben lihegett és nyögött, pecekig így kényeztettem, míg már szabályosan a melleire szorította a fejem, ami biztos jele volt annak, hogy élvezi a dolgot, amit aztán kissé fokoztam azzal, hogy még egy ujjam került be a barlangba és kissé emeltem a tempón is. Egyre hangosabban nyögött és sikított a barlang pedig egyre forróbb és forróbb lett és ritmikusan kezdett hol szorítani, hol engedni majd éreztem, ahogy a teste remegni kezd és egy hangos sikítás után a csúcsra ért. Sikerrel jártam a legszebb nőt, akit csak láttam a csúcsra juttattam és két ujjam még mindig benne volt, fergeteges érzés volt és a tudat is megbabonázott.

– Te kis őrült – lihegte – te aztán nem vesztegeted az időt és ha két ujjad ilyen gyönyört okoz akkor kíváncsi vagyok mit tudsz még mutatni.

– Tényleg jó volt?

– Igen, eszméletlen jó volt, de most én jövök és én is mutatok valamit.

Kisiklottak ujjaim belőle megcsókolt majd a hátamra fordított végig simította a felsőtestem és éreztem, hogy az ágy mellett feláll és a sejtelmes fényekben jól ki tudtam venni, hogy mit is csinál épp a szoknyájától szabadult meg és mikor végzett nem sokat habozott szabályosan lerángatta a nadrágomat és a gatyán keresztül megfogta a farka:

– Hmm, lássuk csak, mivel is van itt dolgunk – ezzel benyúlt a gatyámba és megmarkolta a farkam – hmm, nem is rossz.

Ekkor elengedte és a gatyámat is lehúzta és azonnal az ágy mellé térdelt, ismét megfogta a kőkemény tagomat ám ekkor két-három alkalommal fel-le járt rajta a keze aztán pedig elkezdte ütemesen verni.

– Szép nagy a szerszámod biztos minden lány szereti ezt a részed.

– Ha szeretnék akkor nem lennénk most itt.

– De szerencsére itt vagyunk és ez ma az enyém.

Erre adott a makkomra egy puszit és tovább verte, majd elkezdte először csak puszilgatni majd nyalogatni és aztán bekapta, először csak a felső részét aztán egyre jobban eltűnt a szájában és végül tövig bekapta.

Ütemesen járt rajta fel és alá, valami fergetegesen csinálta sokszor mikor felért azt hittem abbahagyja ám ekkor rendszeresen a makkommal játszott és a nyelvével valami észbontó dolgot művelt, aztán amikor utoljára elindult lefelé egyenesen a torkáig engedte és hosszan ott is tartotta. Fergetegesen szopott és mikor végre kiengedte kissé kapkodott a levegő után ám a farkamat ismét megmarkolta azt hittem ismét bekapja ám ehelyett olyan dolog következett, amire álmaimban se mertem gondolni.

Kissé fölé helyezkedett majd azt mondta – ez tetszeni fog – és ekkor a farkamat a mellei közé tette és ritmusosan fel-le kezdett mozogni, el se hittem a dolgot ez egyszerűen észbontó volt, a kőkemény farkam ott van a csodás mellei között és azokkal kényezteti.

A farkam majd szétdurrant annyira jó volt és szakadatlanul csinálta azt éreztem, hogy a mellei egyre szorosabban fogják és minden alkalommal, amikor leért a makkom kikerült a szorításból, aztán megéreztem egy újabb elemét a kényeztetésnek: a makkom kiért és a nyelve hegyét éreztem először, következő alkalommal már megállt a nyelvével játszott rajta egy kicsit majd ismét elindult felfelé.

– Te jó éég!! – szinte sikítottam – Ne csináld, mert ez már kínzás.

– Neem, nem kínozlak, hanem kényeztetlek.

– De nem fogom sokáig bírni!!

– Pedig bírnod kell még jó sokáig.

Folytatta a dolgot és a farkam már szabályosan lüktetett és azt éreztem, hogy lassan szétdurran.

– Nem bírom! -kiáltottam.

– Várj akkor egy picit még – ekkor a mellei helyett a keze vette át a mellei általi kényeztetést ám nem verte hanem szorosan megmarkolta.

A fények megmutatták, hogy egy kissé felemelkedik és levesz valamit az ágyról, majd valami selymeset éreztem a farkamon és a keze elkezdett fel lejárni és intenzíven kezdte verni.

– Na akkor bírod még vagy sem? – Ekkor kissé engedett a farkamon.

– Nem, már tényleg nem bírom!! – Ekkor egész testem beleremegett az orgazmusba.

A farkam pedig elkezdte pumpálni az anyagot abba a selymes dologba, nem tudom mennyi lehetett, de az egyik legnagyobb orgazmusom volt amióta élek, ahogy kezdtem magamhoz térni a selymes anyag is eltűnt és nem éreztem, hogy ott lenne. Zsuzsi elengedte a farkam és lassan végig siklott testemen és mikor felért adott egy csókot.

– Nem úszod meg ennyivel azt remélem tudod.

– Megúszni?! Nem akartam, hogy vége legyen, de erre nem voltam felkészülve.

– Mire? Én nem csináltam semmit csak visszaadtam az első kört, – adott egy puszit – de a következő kör már közös kör lesz.

– Remélem, nem fogok csalódást okozni.

– Dehogy fogsz a szerszámod tökéletes és csak rajtunk múlik milyen jó lesz nekünk.

Átölelt és teljesen rám feküdt, mellei hozzám simultak és éreztem, ahogy a puncija az egyre lankadóbb farkamhoz ért, hol az arcomat hol a homlokomat puszilgatta mintha valami tanár néni lenne és próbálna nyugtatni. Aztán ismét csókok következtek majd elkezdtük egymást simogatni, nem kellett segítség odalent hisz közvetlen közel voltam az éden kapujához és a helyzet is csak fokozta a dolgot.

Elkezdtem simogatni a hátát majd lassan a fenekére tértem át aztán lassan átfordítottam és így smároltunk tovább, aztán lassan azt éreztem, hogy elkezdi tolni lefelé a fejem végig a mellein aztán a hasán át végül a lábai között találtam magam. Amikor megéreztem azt az illatot valósággal megőrjített aztán egyszerűen a fejemet szabályosan bele nyomta:

– Gyerünk, ne habozz, az ma mind a tied!

Meg se tudtam szólalni először csak egy puszit adtam rá, aztán lassan nyalni kezdtem azt a csodás részt és megérezhettem az ízét is lassan, mámorító volt egyszerűen szavakkal is alig lehet leírni. Egyre intenzívebben kezdtem lent kényeztetni és aztán, hogy még jobbá tegyem számára a dolgot két ujjammal is besegítettem, ez neki is tetszett, mert ekkor már hangosan nyögött és szabályosan bele préselte a fejemet az ágyékába.

A farkam pedig már kőkemény lett és csak arra várt, hogy elfoglalhassa a helyét ám előtte még be kellett fejeznem a megkezdett „feladatot”, Zsuzsi teste teljes lázban égett a csípőjét föl le mozgatta, ami jól mutatta mennyire tetszik neki amit csinálok én pedig csak lefetyeltem a már patakokban ömlő kéjnedvét. Éreztem, ahogy lassan elengedi a fejem és átadja magát a gyönyörnek sikított egy nagyot majd a teste vonaglani kezdett és sikerült a csúcsra érnie, imádom azt ha egy csaj a csúcsra ér ám ő mindent vitt, a lábaival szinte satuként fogta a fejem és ahogy az orgazmus átjárta a testét egyre erősebben fogta a fejem.

Amikor sikerült kicsit megnyugodnia engedett a szorításon én pedig egy gigantikus nyelvcsapással végig haladtam a testén és lassan ráfekve megcsókoltam.

– Ah, ma már másodszor repítesz a fellegekbe, – mondta mikor szétváltak ajkain – de ha jól érzem még nem végeztél.

– Nem bizony, hisz te mondtad hosszú még az éjszaka.

– Én bizony, – közben lenyúlt és megfogta a farkamat – hm ezek szerint te is készen állsz.

– Igen teljesen. – ekkor megcsókoltam.

– Na akkor mutasd meg nekem mit tudsz vele csinálni.

Ekkor kissé megemelkedtem ő pedig a már teljesen nedves bejáratához igazította a farkam hegyét, itt már tényleg a cél kapujában voltam, ott hevert alattam ez a gyönyörű csaj, akit már kétszer juttattam a csúcsra és most már csak egyetlen mozdulat választott el attól, hogy tényleg a legnagyobb gyönyört élhesse át.

Lassan elkezdtem visszaereszkedni a testére és ezzel együtt elkezdtem betolni a farkamat is, amikor egyharmada bent volt átölelt és magára húzott így teljesen bele merültem, eszméletlen volt tövig benne voltam és ott hevertem rajta meg se tudtam mozdulni.

– Na mi lesz? Ott lent magától nem történik semmi, ha csak nem rám vár a feladat.

– Nem, nem rád vár, de ki akarom élvezni, hogy egy istennő az, aki épp az ágyában ölel, és épp szeretkezhetem vele.

– Aha, szóval istennő vagyok, te kis lüke, ezek szerint nem csak elemeztél, de tetszem is neked.

– Az első nap….

– Ssss, most nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra ott lent.

Értettem és nem is haboztam elkezdtem lassan kifelé húzni majd ismét be és végre szeretkeztünk, fergeteges volt a puncija, mint egy tüzes katlan, csókolózva vesztünk el egymásban, és ahogy jártam benne a hátamat simogatta. Miután szétváltak ajkaink a nyakát csókolgattam és egy másodpercre se hagytam abba a dugását, ő közben lihegett és a lábaival a derekamat fogta körbe.

Eszméletlen volt a teste folyamatosan reagált, ahogy behatoltam, nehezen fogtam fel még mindig, hogy ez megtörténik velem és ez csak fokozta az élvezetet, egyre csak jártam benne és ez neki is csak fokozta az élvezetét, lassan megpróbáltam felemelkedni róla miközben a melleire adtam egy-egy csókot a lábaival elengedte a derekam így teljesen felegyenesedtem, és ahogy döngettem a puncijára tettem a kezem. Beleremegett, ahogy hozzáértem ám itt nem álltam meg miközben a farkam még mindig benne volt a kezemmel is elkezdtem izgatni, egy idő után már folyamatosan nyögött és zihált.

– Te jól ég ez valami eszméletlen!! – sikította – Ne hagyd abba, igen azaz ott, ott nagyon jó!!

Teljesen kész volt én pedig emelve a tempón elkezdtem még hevesebben dugni, az ágy nyikorgott, Zsuzsi nyögött én pedig csak lihegtem ahogy egyre jobban gyorsult a dolog. Nem volt megállás és ez igaz volt attól a pillanattól amióta megkezdődött az „elemzés”. Na igen az elemzés, hát nőt ennél jobban nem lehet „elemezni”, aztán Zsuzsi puncija egyre hevesebben kezdett lüktetni és ahogy egyre hevesebben kezdtem izgatni nem bírta tovább és egy nagy sikítás után elélvezett.

Abbahagytam az izgatást és csak a farkamat járattam benne közben pedig visszafeküdtem rá és a nyakát puszilgattam miközben még mindig hevesen lihegett, amikor végre lenyugodott lassítottam majd tövig benyomtam a farkam és megálltam.

– Fhu teljes az elemzés – súgtam a fülébe – csodálatos vagy.

– Neem, az elemzés még nem teljes.

Ekkor átfordultunk és lassan elkezdett emelkedni rólam, és lassan elkezdett fel le mozogni és ütemesen kezdett lovagolni, megfogtam a melleit és azokat kezdtem markolászni miközben élveztem ahogy a farkamon mozog. Egy idő után aztán teljesen beleült és ekkor következett egy újabb meglepetés, a csípőjével kezdett körözni miközben a mellkasomra támaszkodott és egyszer csak valami „csoda” történt odalent, a barlangjával kezdett játszani. Kész voltam még soha az életben nem tapasztaltam ilyet, csak kapaszkodtam a melleibe és mozdulni se tudtam, ahogy ezt csinálta, majd ismét lovagolni kezdett ekkor elengedtem a melleit és megfogtam a fenekét. Hagytam hagy járjon fel és alá isteni volt, ahogy lovagolt és mintha sose akarná abbahagyni olyan lendülettel csinálta.

Hangosan lihegett én pedig elkezdtem lassan viszonozni a lovaglás közbeni mozgást, míg végül Zsuzsi egyre inkább csak tartotta magát és én kezdtem el mozogni és nem haboztam azonnal átvettem az irányítást, hevesen dugtam Zsuzsi pedig csak nyögött és nyögött.

Már teljesen kész volt ahogy ott szexeltünk az ágyában, markoltam a fenekét és csak élveztem ahogy végleg az irányításom alá került, a kéj hullámai oly erősek voltak, hogy nem bírta tovább tartani magát szabályosan rám zuhant és a fülembe nyögött miközben élvezettel jártam benne.

Egyszerűen megőrültem, ahogy ott nyögött és már egyre többször sikított is „gyorsabban gyerünk gyorsabban” persze nem kellett kétszer mondania és segítség sem kellett hisz patakokban ömlött a puncijából egyenesen a farkamra onnan pedig mindenhova szétfolyt, az ágyékom szabályosan úszott benne, aztán egy már ismerős érzés jelentkezett ott lent: Zsuzsi visszafordíthatatlanul robogott a csúcs felé a puncija hevesen rángatott miközben zihált és nyögött.

Amikor a csúcsra ért ismét tovább bővítette a dolgot és ismét újat mutatott a fülemet egyszerűen megharapta, azt hittem leharapja még sohasem éreztem ilyet, felnyögtem és egyszerűen nem voltam ura a saját testemnek. Magamhoz szorítottam átfordultam vele és kihúztam a farkam a puncijából, elengedtem a testét és felegyenesedtem róla:

– Ah, ezt miért csináltad?

– Bocsi ne haragudj, de már magam sem tudom, hogy mit is csinálok. – lihegte – Már negyedik alkalommal repítesz a fellegekbe és ez valami eszméletlen.

– És még nincs vége – adtam egy csókot neki – már csak az a kérdés változtatunk-e a felálláson.

– Mit szeretnél?

– Téged! Semmi más és azt, ha teljesen tökéletessé tehetném ezt az éjszakát.

– Jaj, de édes vagy, de ennél tökéletesebb már nem tudom, mitől lehetne.

– Akkor csak figyelj és bízd rám magad.

Felemelkedtem hasra fordítottam, megfogtam a csípőjét és elkezdtem emelni.

– Oh, na ez már tetszik, tele vagy meglepetésekkel.

Megfogtam a farkam a puncijához igazítottam, lassan betoltam és közben megfogtam a karját és elkezdtem kissé emelni, amikor a testét sikerült teljesen felemeltem a nyakába borultam és a fülébe súgtam:

– Ez életem legjobb éjszakája.

– Nekem is nagyon jó.

Nem engedtem el a karját miközben elkezdtem egyre jobban dugni a csodás feneke pedig folyamatosan nekem csapódott valahányszor csak tövig betoltam a farkam.

A fejét hátra hajtotta és nyögött ahogy egyre hevesebben jártam benne, eszméletlen érzés volt vele lenni és csak egyre hevesebb és hevesebb volt valahányszor csak elmerültem benne.

Ismét egymás hatása alá kerültünk és vadul szexeltünk, aztán elengedtem a karját és az ágyra dőlt én pedig a hátára és megfogtam a melleit. Nyögtem, ahogy a már egyre forróbb és lüktető puncit dugtam aztán éreztem, hogy kész nem bírom tovább, el fogok élvezni.

– Zsuzsi nem bírom már tovább!

– Ki kell bírnod még! Csak egy kicsit!

– Nem bírom!!

Ekkor kirántottam belőle a farkam és szabályosan kirobbant belőlem az anyag, ment mindenhova a fenekére a hátára egyszerűen csak sugárban jött, Zsuzsi ott lihegett előttem és nem hagyhattam, hogy így legyen vége hisz ő még nem ért a csúcsra, amint az utolsó csepp is kijött visszadugtam és vadul jártam benne.

Most már csak ő számított és az, hogy fergeteges élményben legyen része és tényleg nem kellett sok öt-hat lökés után elélvezett és az ágyra borult. Lassan oda feküdtem mellé miután kisiklottam belőle és vártam, hogy teljesen lenyugodjon, mikor végre megnyugodott felém fordult és átölelt én pedig megcsókoltam.

– Ez valami eszméletlen volt, nagyon ügyes voltál. – mondta.

– Nekem is nagyon jó volt ez volt a legjobb, ami történhetett ezen az éjszakán.

– Ebben egyetértünk, te pedig teljes elemzést kaptál. – ekkor adott egy puszit.

– Igen teljes elemzést és te vagy a leggyönyörűbb nő, akit csak megismerhettem.

– Édes vagy és az ágyban is tudod, mivel tudod tökéletessé tenni a dolgokat.

Az éjszakát nála töltöttem egymás karjaiban aludtunk el, ám az éjszaka további részében nem történt semmi.

Reggel mikor felébredtem arra ébredtem, hogy valaki a fejemet simogatja és mikor kinyílt a szemem egy csodát láttam: a reggeli fény megmutatta azokat a csodás hatalmas kebleket közvetlenül az arcom előtt. Percekig csak feküdtem mozdulatlanul és néztem azokat a kebleket, Zsuzsi ölelő karjaiban voltam éreztem selymes bőrét és ki akartam élvezni a pillanatot.

Amikor megemeltem a fejem és a szemébe néztem fáradságot láttam, és tudtam az okát is és büszke voltam arra, hogy ezt én értem el.

– Jó reggelt szomszéd.

– Jó reggelt. Gyönyörű vagy már korán reggel.

– Már korán reggel bókolsz, ez annyira aranyos.

– Nem bókolok, tényleg gyönyörű vagy.

Megcsókoltam és átöleltem, csodás reggel volt egész sokáig feküdtünk egymás karjaiban, én voltam talán azon a reggelen a lehető legszerencsésebb ember. Elég nehezen szedtük össze magunkat, de ez nem is volt baj hisz addig is a közelemben volt, mikor felkelt és megláttam meztelen testét elmosolyodtam.

– Mi az mit mosolyogsz?

– Most teljes az elemzés.

Ekkor én is felálltam odaálltam elé átfogtam a derekát magamhoz húztam és egy forró csókot adtam ajkaira. Lassan elkezdtem keresni a ruháimat és kezdtem öltözni ekkor megláttam a fekete melltartóját az ágy mellett a földön, s amikor a nadrágomért nyúltam volna ott hevert rajta a melltartóhoz passzoló bugyija is ami ahogy megmozdítottam a nadrágom azonnal lecsúszott és a földre került. Felvettem azt a falatnyi ruhadarabot és felé nyújtottam, hogy az bizony az övé.

– Az a tied, neked adom a csodás éjszaka emlékére – ekkor kacsintott egyet – és csak, hogy tud az az egyik kedvencem.

– Tényleg nekem adod?

– Igen neked, azzal a feltétellel, ha azt mondom ajándék akkor nálam töltöd az éjszakát.

– Ezt komolyan mondod?

– Igen és ez lesz a belépőd is, mindig hoznod kell ezzel is bizonyítva, hogy készen állsz.

– Nem kell ahhoz hoznom rád mindig készen fogok állni.

Felöltöztem ám Zsuzsi továbbra is teljesen meztelen volt így folyamatosan gyönyörködtem benne, az ajándékot zsebre vágtam így a melltartó maradt a földön az ő ruháival, még egyszer ránéztem az ágyra arra a csodás helyre ami láthatóan minden gyűrődésében magában őrizte az éjszakát.

– Én is adnék valamit ajándékként, de nincs, amit adhatnék.

– De hisz te már adtál tegnap éjjel nem is egyet.

– Micsodát?

– Először is egy fergeteges éjszakát – ekkor megfogta a melltartóját – és ezt.

– Azt maximum levehettem volna rólad, de azt se én tettem.

– Az igaz, de az ajándékod itt van benne – s közben egy csábos mosoly kíséretében elkezdte felvenni – ugyanis a melleim után itt is járt a szerszámod.

Ekkor esett le, hogy mi is volt az a selymes dolog mikor először elélveztem, nem volt más mint a melltartója, tényleg őrült éjszaka volt. Nem sokáig volt rajta azonban és ez volt a szerencsém hisz nem takarta semmi továbbra sem a kebleit, lassan indultam haza még egy-két csók elcsattant a melleire is adtam pár puszit, mikor az ajtóhoz értünk egy kicsit megpaskoltam a fenekét megfordítottam és lesmároltam.

– Köszönöm az éjszakát. – mondtam – És ne feledd a jelszó: ajándék.

– Nekem te vagy az ajándék – ismét megcsókoltam – és természetesen nem feledem.

Kiengedett az ajtón és én pedig bementem a mi ajtónkon, bementem a szobámba és az ágyamra dőltem és hitetlenkedve vettem elő az „ajándékot” s próbáltam az éjszaka minden pillanatát felidézni majd lassan bealudtam.

Délután ébredtem fel, kimentem az erkélyre és rágyújtottam miközben elővettem a telefonom, egy halom üzenet volt Zsuzsitól, volt benne minden szöveg és kép is és a képek voltak az igazán telitalálatok, mintha csak tudta volna ezzel teljesen az ujja köré csavart. Ami igazán tetszett az az volt, hogy a nevemet átírta és persze nem is írhatta volna másra, mint arra, hogy ajándék. Ezen jót mosolyogtam és teljesen belemerültem a képekbe és észre se vettem, hogy nyílt az ablaka:

– Na mi az ajándék, kipihented magad?

– Ezt nem lehet kipihenni.

– Pedig jó lenne, mert már kicsit unalmas így bikiniben ücsörögni itt egyedül.

Csak a melltartóját láttam egy tűzpiros bikini felső volt rajta amiben ott voltak a csodás mellei.

– Szóval egyedül vagy?

– Igen szóval a jelszó: ajándék.

Nem sokat vesztegettem az időt lezuhanyoztam és indultam is, az ajtó nem volt zárva így azonnal bementem és ott várt már teljesen készen arra, hogy ott folytassuk ahol abbahagytuk, de az már egy másik történet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.