Az első szeretkezés

Először vártam őt. Először jött hozzám. Túl egy házasságon, túl több próbálkozáson, tudtam ezzel mi következik. Talán kicsit régimódi vagyok, talán néha túl óvatos is, ezért nem mertem végiggondolni mi történhet meg ma délután. Csak az járt a fejemben, hogy jó volt az első találkozás, tetszett amit sugárzott felém és ott, a fák között, az első ölelésünkben valami elképesztő szenvedélyt éreztem belőle. Ahogy megéreztem, belőlem is felkapargatta ezt a szenvedélyt. Egészen addig a másodpercig el sem hittem, hogy ez megvan még bennem.

De abban az ölelésben hirtelen egy olyan kapaszkodást éreztem, hogy én is hirtelen kapaszkodni kezdtem. Agyam annyit mondott:

Akarom! Érezni akarok! Szenvedélyt akarok!
Hát persze, hogy a szemei elvarázsoltak. Kezdtem elveszni bennük.

Aztán egy villanás és megszólított a tudatom.

Nem!

Fogd vissza magad! Ne a hév irányítson! Ne a kéj, vagy a vágy irányítson!

Nem!

Akkor fogok vele lefeküdni, ha vele is ébredhetek!. Ha érzem, hogy Ő is ezt akarja. Éreznem kell! Nem elégszem meg már csak a szexszel.

Elkapta a hév Őt is. Nem tudom, most mit gondol. Nem tudom ezt akarja-e, de már beszéltünk erről, hogy ki mit is vár, mit szeretne…

S most a második találkozásunk, már itt nálam.

Finoman és régimódian készültem. Csináltam egy finom ebédet, a hálószobában pedig kellemes illatot, nyugodt semleges zenét. Pedig nem akartam lejátszani előre mi fog történni, de valamiért éreztem, hogy előbb-utóbb egymásnak fogunk esni.

Belép az ajtón .Figyelem a tekintetét de szemei titokzatosak. Visszafogja magát. Mozdulatai óvatosak és semlegesek. Zavarban van ő is? Én nagyon.

Megöleljük egymást. Újra és egyre szorosabban ölel, de most nem jön elő belőlem. Nem tudom hova tenni.

Ami eszembe jut, hogy egy ismeretlen Ő, és meg akarom fejteni. Vonzó a teste, eszméletlen nőies. Oké. De nekem nem csak a teste kell. Az érzései is. A gondolatai. Mozdulataimmal kicsit lassítok. Beszélgetni és beszéltetni akarom.

Sikerül. Azonnal reagál. Talán érzi mire gondolok. Eszünk. Ízlik neki. Tetszik ahogy eszik. Fél szemmel lesem őt, a mozdulatait. Nézem, és egyre jobban tetszik.

Beszélgetünk. Sok mindenről. Nehezen mer megnyílni, de én is.

Izgatott vagyok.
Átölelem és csókolni kezdem. Finom a szája. Tetszik az ajka. Újra egyre szenvedélyesebb lesz az ölelésünk, de a csókja visszafogott. A csókjában érzem Őt. Valami hatalmas szenvedély lehet benne, amit talán már meg is akar élni, nem akar várni, de nem akar megnyílni sem. Oké, akkor engedem, pedig nem akartam még engedni a vágynak.

Bemegyünk a szobába. Az ágyra ülünk. Nem sokat beszél, inkább Ő kérdez. Engem beszéltet. Közben a lábam közé nyúl.

Egyszerre csak megmarkol. Huhh.

Szóval azt ki meri adni egyértelműen, hogy mit akar most, de a lelkét nem.

Istenem. Oké.

Hagyjam veszni eszem? Engedjem el magam? Ha most nem teszem, nem vagyok férfi. Ugye? De vágyom rá én is. Sőt! Nagyon! De ez a gátlás. Bárcsak tudnám, mire gondol! Mi jár a fejében!

Meg akarom csókolni. Valahogy oldódnom kell. Nem vagyunk már tinédzserek, sőt!.

Most a csókja nyitottabb, és egyre jobban érzem a szenvedélyt. Ez kezd feloldani.

Izgat az érintése, a simogatása.

Simogatni akarom! Szeretném a bőrét érezni! Vetkőztetni akarom!

Itt már nem lehet megállni.

Utat engedek az érzésnek, a vágyaimnak. Nem gondolkozom, nem agyalok.

Levetkőztetjük egymást. De ahogy meztelenek leszünk, már csak az érintések beszélnek. Egy hangunk sincs. Csak a sóhajok és az ahogy egymás szemébe nézünk. Bár nem tudom leállítani teljesen az agyam.

Vajon mi fog történni a következő percben? S a következő órában? És holnap?

Próbálok a testére figyelni. Mikor olyan lánnyal voltam, akivel csak a szex volt fontos, a saját testem is figyeltem, hogy megéljem az élvezetet. De most valamiért jobban akarom, hogy Ő élje meg az élvezetet.

Akarom, hogy élvezze! Akarom, hogy élvezzen!

De ő mozdult előbb. Talán Ő is pont ugyanerre gondol, csak fordítva? Lefogja kezem és egyértelműen a péniszemre hajtja a fejét. Szájával kezd kényeztetni. Akkor most meg kell adnom magam. Akkor nekem kell élveznem.

Rendben, hagyom magam.

Annyira fura és eszméletlen izgalmas érezni száját a makkomon. Lassan tényleg kezd eltűnni minden. Azt akarja, hogy a szájában élvezzek el.

Bár ez egy csodás dolog, de mindig az utolsó pillanatban belémkattan valami. Elkezdek rajta gondolkodni, mit érez most. Tényleg élvezi? Tényleg akarja, hogy a szájában élvezzek el? Nem szabadna erre gondolnom, csak megélni.

Érzem, hogy jó amit csinál. Az érzékeim egyre intenzívebben kezdenek el működni.

Valami megindul bennem.

Akarom!

Már nem tartom vissza. A lábam ujjából és fejem búbjából indulva minden irányból, minden testrészemen keresztül a péniszemben összpontosul minden érzés.

Elér az orgazmus!

Belefolyok a szájába és Ő hihetetlen érzékkel tartja magában, míg az utolsó remegésem is megszűnik és testem lecsendesül.

A tekintetét akarom látni. Aztán rámnéz.

Mosolyog.

Amit Ő adott, már most valahogy más volt.

Vissza akartam adni!

Elélveztem, de élvezni akartam még Őt és érezni az Ő ízét, az Ő orgazmusát…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.