A magja teljesen megtöltött

Nemrég történt, még a gimi második évfolyamán tanultam akkor. Ez időtájt is már meg-megnéztek a fiúk, ami persze nagyon jól esett, de valahogy nem fordult soha komolyabbra a dolog. Egy kis csókolózás, egy kis simogatás, meg ami ilyenkor lenni szokott, de semmi más.

Az egyik szombaton házibulira készültünk, valamelyik osztálytársunknál volt épp névnapi parti. A buli jól indult, az ünnepelt csaj szülei nem voltak otthon, szóval minden rendelkezésre állt egy jó kis hepajhoz. Mondanom sem kell, a fiúk gondoskodtak az italról, volt ott sörtől kezdve boron át whiskyig minden, mi szájnak ingere. Soha nem ittam sokat, ekkor is csak mértékkel fogyasztottam, de csodásan emelkedett a hangulat.

Ahogy telt az idő, kezdtek kialakulni a párok, és engem is a szárnyai alá vett egy negyedikes srác. 180 magas, világosbarna, kék szemű, izmos srác volt, a suli egyik nagy kan hírében álló tanulója, Ádám. Akkor még nem tűnk fel, hogy az egyik osztálytársával egész este halkan susmogtak, csak később derült ki, hogy bizony én voltam a beszéd témája.

Táncoltunk, szorosan egymáshoz simulva, és éreztem, hogy ez most más, mint eddig bármikor. Gyengéd mozdulatokkal végigsimította a hajam, majd a nyakam és a hátam következett. Amikor érezte, hogy nem húzódom el, lassan megcsókolt.

Bár nem sok fiúval csókolóztam előtte, arra gyorsan rájöttem, hogy igen gyakorlott. Tényleg nagyon jól csókolt. Enyelegtünk, a többiekkel nem foglalkozva, majd szinte egyszerre indultunk a szomszédos hálószoba irányába. Ekkor még nem voltam biztos abban, mit is akarok. Csak azt éreztem, hogy a csóknál többet.

A szobába lépve hívogató franciaágyra leltünk. Az ajtót halkan becsuktuk, de nem tűnt fel, hogy Ádám nem zárja kulcsra. Tovább csókolóztunk, majd lassan vetkőztetni kezdtük egymást.

Rajtam egy mini ruha volt, harisnya nélkül, és alatta szexi fekete csipke bugyi. Az ő széles vállait egy szűk izompóló takarta, és a farmerja sem volt bő. Simogattuk egymást, majd lassan lesimogattam róla a pólót. Izmos felsőtest tárult elém, kemény volt, és nagyon férfias jelenség.

Farmerját széles bőr öv tartotta a kellő helyen. Óvatosan végigcsókoltam a mellét és a hasát fentről lefelé, majd mélyen a szemébe nézvén kioldottam az övet. A sliccet olyan lassan húztam le, hogy szinte órákig tartott, mire kibukkant alsónadrágja. Azaz csak kibukkant volna, ugyanis nem viselt a nadrág alatt semmit.

Ekkor óvatosan ismét magához húzott, és a ruhám alá csúsztatta kezét. Férfias tapintása volt, és forró a tenyere. Leemelte rólam a szinte súlytalan rucit, és látszott rajta, hogy alig tudja türtőztetni magát, nehogy azonnal lerohanja a melleimet.

Bírta egy ideig, és csak a szeme simogatásától is megkeményedtek a mellbimbóim. Két kezével megérintette őket, és abban a percben éreztem, hogy végigborzongok. Lágy, de határozott mozdulatokkal vette kezelésbe büszkeségeimet, gyakorlott mozdulatokkal varázsolta őket egyre keményebbé.

Én sem maradtam tovább mozdulatlan, folytattam az előbb megkezdett mozdulatokat. Ahogy derekánál a nadrágja alá nyúltam, az szinte magától siklott a földre. És ekkor megláttam azt, amit eddig csak a képeken.

Talán akkor maradt meg bennem, hogy egy igazi férfinak nagy a szerszáma, nem tudom, de az tény, hogy Ádám körülbelül 20 centiméteres, kőkemény dákóval állt előttem. Rajta már semmi, rajtam is csak a bugyi volt, amikor ölelkezve az ágyra zuhantunk.

Talán percekig, talán évszázadokig nem mozdultunk, csak élveztük a közellétet. Majd Ádám csókolni kezdett, mindenhol, ahol ért, és lassan, de biztosan haladt lefelé. A bugyimnál megállt, és kezeivel lehúzta rólam, minden maradék gátlásommal együtt.

A kis csipkés ruhadarabot később a szoba túlsó végében találtam meg Ádám szája közben a bokámhoz ért, és apró puszikkal hintve a bőrömet haladt egyre feljebb. Combjaim szinte maguktól nyíltak meg, amint egyre feljebb haladt, és egyszer csak rálelt csiklómra.

A gyönyör édes érzése kerített hatalmába, mikor lassan körözni kezdett nyelvével rajta. Nem tudtam visszatartani a készülő totális kéj jeleit: apró sikításokkal jeleztem neki, hogy ne csinálja tovább, de mintha a falhoz beszéltem volna. Nem kellett hozzá sok idő, és a kéj legmagasabb fokát értem el. Ezt észlelve, mellém feküdt, csípője a lábaim között, vesszője pedig a barlangom bejáratához feszült. Nyelve a számba, és ezzel egy időben farka a hüvelyembe hatolt.

Szűzhártyám beengedte barlangomba férfiasságát, és meg kell mondanom, nem járt akkora fájdalommal, amire felkészültem és számítottam. Mozogni kezdett, lassan kihúzta, majd ha lehet, még mélyebbre tolta vissza dákóját belém. Egyre gyorsabban mozogtunk, majd szinte egy időben jutottunk el a csúcsra.

Amikor Ádám magja teljesen megtöltött, éreztem, hogy eljött a pillanat: mostantól már igazi nő vagyok.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.