A fantasztikus este

Serdülőkoromban azt hittem, hogy a szex egy kényelmes fotelban, vagy ágyon lehet csak igazán élvezetes. Ábrándoztam, amint a combjaimban lévő inakat feszültségbe hozva szétterpesztett lábaimat egy férfi duzzadó fallosza juttatja orgazmusig. Ám az élet megmutatta, hogy egy váratlan esemény spontanitása is milyen izgalmas lehet. Amikor úgy tör rám a vágy, hogy idő sincs összerakni az előzmények részleteit, és egy jóképű férfi simogat a lábaim között, vagy egy csinos fiatal nő nyúl a szoknyám alá hihetetlen szenvedéllyel, gyengédséggel.

Korábban említettem, hogy egy falusi iskolában tanítok. Csak egy jó férfi van itt, a falu bikája, aki viszont olyan kapós, hogy szinte háremet tart. Hogy miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé?. Mert ha sok mindenre kapható puncimat legalább egy lüktető, nagy fallosz dolgozza meg keményen, elszáll minden problémám. Ezen az estén családlátogatáson voltam. Időnként meg kell tennem, hiába tartom unalmasnak, mert a munkaköri leírásomban bene van. lyenkor komolyan, megfontoltan viselkedem és igyekezem jó benyomást tenni a családra. Nem is sejtettem, hogy ezen a napon másképpen alakul minden.

– Ízlik a kávé?

Anna, a csinos háziasszony velem szemben ült és mosolyogva kérdezte. Velem egy idős lehetett. Úgy huszonnégy, huszonöt éves.

– Nem igazán szoktam kávézni, mondtam – de ez most jól esik. Fárasztó napom volt.

Elmeséltem nekik, miként telik a napom az osztályban. Az elsős Jenőkéről is beszélgettünk, mennyire jó diák. Igyezetem úgy tenni, mintha érdekelne a családlátogatás. Fél szemmel Zsoltot néztem. Anna férje, igazán jóképű volt.

– Hozhatok valamit inni? – kérdezte, és leült közénk az asztalhoz.

Tanulmányoztam nagyszerű alakját. Mi tagadás, megkívántam és annak is örültem, ha hozzám szólt.

– Igen, a Bikavér megfelel – mondtam, miután felsorolta a választékot.

Szeretem a jó borokat, de akkor olyan hangulatban voltam, hogy azt a bort a neve miatt választottam. A neve volt rám hatással: “bika.” Igen, ez az ami kell most, gondoltam, és máris egy méretes falloszt képzeltem a lábaim közé. Bika kellett, de egészen más értelembe véve.

Az ital még jobban megerősítette érzésem. Csak a sex, és Zsolt járt a fejemben, amikor egy meleg, finom kezet éreztem felfelé csúszni a combomon. Egyre feljebb ment, szűk tangámon kidomborodó szeméremajkaim felé, és enyhén bele is markolt. Igazán szép párnak látszottak. Anna velem szemben ült. Sokat mosolygott, és ez üdítőbbé tette kislányos, bájos arcát. Piros ajkai lágyan súrolták a pohár szélét ivás közben, és elképzeltem, mekkora örömet okozhat ez a száj Zsoltnak, mikor felizgatott falloszát nyalogatja, és kicsalja belőle a finom spermát, amit most én is szívesen megízleltem volna. Zsolt melletem ült. Jenőke, a tanítványom nem volt otthon.

Éreztem, amint a kéz egyre bátrabban, hevesebben simogat, és egy vastag hüvelykujj becsúszik puncimba, feszes tangámat félre húzva. Nedves voltam. A vibrátoromra gondoltam, vagy bármire, ami hosszú és merev. Tudtam, ha haza érek, mélyen feldugok magamnak valamit, és nem fogom kihúzni órákig. Legjobban Zsolt farkát kívántam, de nem is reménykedtem benne, hogy megszerzem magamnak. Csak néztem őket, a bor egyre finomabb lett.

– Hozok még egy „bikát”. – mondta Attila.

– Rendben van. – értett egyet vele Anna duruzsoló, édes hangján.

Zsoltnak igazán jó alakja volt. Feszes fenék, deltás felsőtest. Végigsimítottam a combjaim között, és nem érdekelt, hogy ki látja. Fejembe szállt a bor, ritkán szoktam inni. Anna érdeklődve nézett, és mosolya szélesebbre húzódott.

– Rendben van. – Szóltam Attila után én is, még mielőtt kilépett volna az ajtón. – Hozz még egyet, te aranyos pasi!

Magam is megdöbbentem, vártam mikor repülök, de Anna csak mosolygott. Kislányos báj ült az arcán. Azután hozzám bújt, és egy csókot lehelt az ajkaimra! Jól esett. Meglepetésemből még fel sem ocsúdtam, forró keze már a szoknyám alá siklott, és lágyan a puncimba markolt. Felsóhajtottam, és viszonoztam. Anna mellei csábosan feszesek voltak, éreztem milyen jó kemények, miközben ő az enyémet puszilgatta.

Mire Zsolt visszatért, két teljesen meztelen, jó testű nőt láthatott egymásba gabalyodva. Pillanatok alatt ledobálta ruháit, farka kőkeményen állt. Gondolom, a vonagló meztelen női testek felhergelték. Közénk feküdt, és először velem kezdett el foglalkozni. Farkát azonnal átnedvesedett puncimba vezettem, és az Annával átélt forró előjáték után végre elélvezhettem, de nem akárhogy, háromszor is egymás után. A számba vettem azt a nagy, kemény farkat, ami ekkora élvezetet nyújtott kéjsóvár puncikámnak, Anna pedig ujjait hátulról a puncimba vezette. Másik kezével mellemet masszírozta.

Azután cseréltünk. Zsolt a saját feleségébe hatolt, én pedig Anna száját mohón a lábaim közé szorítottam, és így élveztünk el egyszerre mindhárman.

Zsolt mély nyögésekkel vágta tele neje punciját ondóval. Meggyőződésem, hogy akkor fogant az a második gyermek, akinek később szintén tanárnője lettem. Több ok, hogy sűrűn járjak a családhoz.

Persze megállapodtunk, hogy Petikéről: a diákomról, nagyon sokat kell még beszélgetnünk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.