Mindenki másképp csinálja

Egyre homályosabban, megtörten szűrődik be a napfénye a szürke épületek között. Érzem, ahogy elpárolgok. Egyre puhább, egyre folyékonyabb vagyok. Egyre könnyebben szállok magasra, aztán még magasabbra. Azt hiszem ki fogok repülni és elszállni, mint egy madár. Égek a fénytől, a vágytól. Elolvadok a hőségben.

Látom a cigarettám végén az izzást, ahogy megszívom. Eltakarja a napot.

Mozog valaki vagy valami a világom bal oldalán. Egy pálcika, egy kékes-barnás pálcika megy a nap alá. Hé, kiáltom, gyere ide. Elhajítom a cigim. Elszáll fénysebességgel. Kiszáll az univerzumból és elkezdi az űrutazást.

A pálcika ide jön, elém áll. Ez egy fasz, egy vastag, kemény fasz! Megsimogatom. Akarom. Megölelem és a hintámba rángatom. Most már az enyém.

Az ölébe ülök. Milyen kemény! Hozzábújok. Elkezdem nyalogatni. Olyan édes!

Hahaha!

Visszanyal! Hát nem cuki?! Neee! Csikiz, csikis vagyok! A nyelvével csikiz!! Mindjárt kiesek és lezuhanok a mélybe! Megtart és a pinám bassza!

Ahh! Ez jó! Dugj, dugj! Kezdem elveszteni a látásom. Kitapogatom a faszát. Megvan!

Beleülök és hagyom, hogy szétkefélje a kibaszott pinám. Magamhoz ölelem, hagyom, hogy basszon, de nem engedem, hogy lássa, mit basz, mert szőrős vagyok, kurva szőrős! Félek, ha megtudja, akkor itt hagy! Nem emlékszem, mikor borotválkoztam, érted?! Egy hete, két hete?

Csak azt akarom, hogy ő megbasszon és ő megbasz! Ah! Elnyelem azt a kurva pöcsét! Megtartom és nem adom vissza! Most már az enyém, csakis az enyém!

Előveszem a mobilom és lefényképezem magunkat! Szar lett a kép, de nem érdekel! Újra felemelem a telót és katt! De most lekapom ezt a pöcst. Megbaszom a nyelvemmel azt a kurva száját! Most már jó! Tetszik. A szoknyám alá dugom a mobilt és katt. Mint egy kibaszott dzsungel, olyan szőrős a puncim és ő csak dugja, mert nem tudja! De meg akarja nézni. Gyorsan delete!

Kurvára széttosz ez az állat. Meg fogok halni. Elteszem a mobilt. Belém fog élvezni és én meg fogok dögleni. Az a kibaszott gecije fog meggyilkolni, ahogy a méhemet szétmarja.

Gyereket fogok neki szülni, egy kibaszott ronda krapekot. És ő nem fogja tudni. Nem is baj, mert megölöm. A gyereket. Őt. Magamat. Kinyírom az egész világot. Vagy a világ basz meg engem.

Végignyalom ezt a faszt. Mézédes a bőre. Megharapom. Sötétség.

Érzem, ahogy kifolyik a geci belőle belém. Sajog a fejem. Nem látok rendesen. De érzem, hogy kicuppan belőlem a puha pöcse. Már ő is csak egy puha pöcs! Kiszállok.

Megigazítom magam. Elindulok haza. Előre megyek. Minden olyan egyforma. Követem a szürke csíkot és akkor hazaérek. Egyre jobban látom a haza utat.

Érzem, ahogy hátulról bámul az a geci, aki már csak egy puha pöcs. Kiszívtam az összes erejét, elnyeltem, mint egy örvény, aztán eldobtam, mert már nem kell. Érted, nem kell!

Mi a fasz? Alig hiszek a szememnek. Épp húzok haza a havertól és látom, hogy a játszótéren egy kis emos ribi füvezik. Olyan magasan száll a hintában, hogy mindjárt kirepül és eltaknyol a földön.

Észrevesz és kiugrik a hintából. Baszd ki, ez totál be van állva. Becsukom a szemem, nem akarom, látni, ahogy szétfröccsen az a kurva, kis, elszállt agya.

Aztán kinyitom és látom, hogy semmi baja. Hozzám szól, hogy menjek oda. Hát jól van. Szép kis suna.

Olyan tizenöt év körüli, plusz-mínusz egy-kettő. Sminkkel agyonbaszott arc, szőke, felbaszott haj, dögös csöcsök. Meg kéne baszni ezt a kis muffot.

Odamegyek, totál beszívott. Ölelget, aztán a hintába lök és az ölembe ül. Ez az bébi!

Aztán a nyelvével elkezdi nyalogatni az arcom. Hú, micsoda totál zakkant egy pina!

Szétnézek, hogy azért mégse kuksoljanak már. Sehol senki, lepukkant kis környék ez. Akkor most jól megtanítom ennek a kis szukának, hogy mi az élvezet!

Lehúzom a felsőjét és nekiesek azoknak a formás ciciknek. Jól megmarkolom őket és hamm, nyami! Erre ez a hülye tyúk elkezd nevetni és ugrálni az ölembe. Megfogom, mert mindjárt kiesik itt az ölemből.

Benyúlok a fekete szoknyája alá és elhúzom azt a lucskos kis tangáját. Tiszta mocskos kis bugyija van. Undorító, azt hiszem valaki már összegecizte. Tiszta dzsumbuj a pinája, büdös pinaszagú, de azért elkezdem ujjazni. Sikongat a kicsike. Vajon hányszor kefélték már meg?

Elkezdi kiszabadítani a gyíkom. Profi kis kurva, nem mondom. Csak úgy veri az édest, aztán beleül.

Hát akkor elkezdem baszni. Hogy élvezi! Na és én hogy élvezem! Ez valami nimfomániás kis lotyó lehet, bár remélem nincs valami nemi baja. Most már úgyis mindegy!

Csattog a faszom a szőrős kis muffjában, a csöcsei meg az arcomba zúdulnak. Sehol senki. Milyen fasza már ez a délután. Többször kéne erre járni.

Né’ már az én kis füves puncim, előkotorja a zsebemből a mobilom és lefényképez minket. Lesz majd mit mutogatni a haveroknak! Lesmárol, érzem a mariska ízét a szájában na meg a kis piercingjét is. Erről is kép készül. Hú, baszd ki a haverok kilesznek! A szoknyája alatt is kattogtat és nézegeti a műveit, én meg toszogatom.

Mondom neki, hogy adja ide a mobilt, én is látni akarom a képeket. Ellenkezik, aztán elejti. Még szerencse, hogy ütésálló, de azért elkezdem keményebben baszni, hogy mégis mit képzel, hogy elejti a mobilom, a kis ringyó.

Átöleli a nyakam, aztán megint nyalni kezdi a fejem. Már nem lepődök meg. Jól esik. Perverz kis dög.

Uh, mindjárt meglesz. Érzem. Belém harap, a nyakamba a kurva. Elsülök és megpofozom. Egyszerre a kettő. Tiszta vörös lesz az arca, aztán rám dől.

Picit felpofozgatom, de már nem erősen, hogy ébredjen már fel. Vége. Elmentem. Nagy nehezen leszáll rólam és eltámolyog a hinta védőkorlátjáig. Ott aztán összeszedi magát, felhúzza a felsőjét és megigazítja a bugyiját, aztán elindul a betonút felé.

Zsebkendővel megtörlöm a farkam és felszedem a mobilom. Két képet találok rajta, az elsőn látszanak a csöcsei. Zsír. A másikon velem smárol. A pinájáról nincs kép. Bassza meg! Na, sebaj, ezek is elég frankók.

Aztán még egyszer utánanézek. Lassan imbolyog az úton. Még egyszer megbasztam volna, csak ne harapott volna meg! Hülye kurva!

A külvárosi játszótér hintájában egy lány ül marihuánás cigit szívva. A lány tizenhat éves középiskolás kis csitri.

Középmagas, sovány termete nádszálként hajladozik előre-hátra a hintában. Vékony, kicserepesedett ajkai között bőszen szívja magába a füvet. Barna szemeivel az égen lévő apró bárányfelhőket nézegeti.

Eközben a játszótér melletti úton egy kamasz srác halad el és megérzi a fű illatát a levegőben. Rögtön kiszúrja az illat forrását.

A rózsaszín topot és fehér tüllszoknyát viselő feltupírozott, szőke hajú lány felgyorsítja a vérkeringését.

– Hé! – mikor a lány észreveszi a srácot, akkor kiabál neki. – Gyere ide!

Eldobja a cigarettája végét és kiugrik a hintából. Nézi a nagyjából vele egyidős srácot a kék farmerjában és a barna pólójában. Ahogy közelebb ér látja, hogy a szemei is barnák, mint a haja színe. Érzi, ahogy elárasztja a testét a hőség és lassan csordogálni kezd.

Mikor a srác megérkezik a hintához a lány a nyakába ugrik és a kezével végigsimít a felsőtestén egészen az ágyékáig. A srác pénisze ekkor már teljesen mereven nyugtalankodik a bokszerében és alig várja, hogy kiontsa a magvát.

A lány egy mozdulattal a hintába löki a srácot és belehuppan az ölébe. A szoknyája alatt a tangájának elülső része a srác ágyékához tapad, felső teste pedig a fiú izmos felsőtestéhez. Átöleli az idegen fejét és a nyelvével nyalogatni kezdi az izgató buksiját.

A szokatlan kényeztetési módszertől először megijed a fiú, majd lassan átadja magát a piercinggel átszúrt nyelvnek. Érzi a lány felsőjén átütő kemény mellbimbókat és a vékony, nedves tangáján át a puncija szőrzetét. Jobbra, majd balra néz. Sehol senki.

Az eluralkodott vágy hatására lehúzza a lány topjának az elejét és hagyja, hogy kibuggyanjanak a fiatal keblei. Az apró, barna mellbimbóudvarok közepén ágaskodnak a méretes mellbimbók. A srác nem kéreti magát és a nyelvével a bimbóknak esik.

A lány az érzékeny terület izgatására ugrálni és nevetni kezd a srác ölében. Az édes mellbimbók ki-kiesnek a srác szájából a vihorászó test mozgására, ezért kezeivel a lány szoknyája alá, a fenekébe markol, hogy megtartsa a ficánkoló testet.

Miután a lány megnyugodott a fiú kezei elhúzzák a lány gecis és nedves tangáját és néhány ujj behatol a szőrös puncija hüvelyébe. A lány halkan nyögdécselget az ujjak durva, fürge mozgásától. Kezei végigtapogatják a srác felsőtestét, aztán a farmerja gombjainak esnek és lehúzzák a dagadt péniszt rejtő bokszert. Épp, hogy előbukkan a kemény testrész a lány megmarkolja és vadul húzogatni kezdi rajta a bőrt.

A csuklómozgást hamar megunva a puncijába engedi a kemény péniszt és lovagolni kezd rajta.

A hüvelyizmok ritmusosan mozognak és a lány mellei a srác arcába pattannak a ritmusos, halk szex alatt.

A szoknya elrejti a külvilág elől a két nemi szerv párzását, csak a lucskos punci szagát és az izzadó péniszszagot engedi ki, amiket elnyom a füves cigi megmaradt illata.

A betépett lány a srác derekába kapaszkodik, mikor a fiú kezdi el dugni alulról és ujjaival felfedezi a csípőjénél a mobilját. Szórakozottan kihúzza a lapos eszközt a farmerzsebéből és beállítja rajta a fényképező üzemmódot.

Bejáratott mozdulattal a magasba emeli a mobilt és egy képet készít kettőjükről. Aztán a srác követelőző szavaival nem törődve lesmárolja és lekapja a telefonnal a rögtönzött csókot.

A jól sikerült alkotás hatására a szoknyája aládugja a telefont és kattogtat néhányat, de mikor látja az eredményt, akkor törli őket.

A srác ekkor megragadja a csuklóját és így elejti a mobilt, ami halkan landol a puha fűben.

Erre a srác mérgében gyorsabbra veszi a tempót és már csak az orgazmusára koncentrál.

A lány a punciját hirtelen elöntő élvezettől újra beindul és neki esik a párja nyakának. Vadul szívogatja az ajkai között a kamasz bőrét. Mohóságában fogait belemélyeszti a nyak érzékeny húsába.

A fájdalom szülte indulat következtében meglendül a fiú karja és a tenyere hatalmasat csattan a bekómázott lány arcán. Aztán a lány dereka után nyúl azonnal, hogy nehogy kiessen az öléből.

A hirtelen felindulás hevében nemcsak a keze, de a spermái is megindulnak és egyenesen a lány hüvelyébe szállnak.

A heves testmozgás abba marad és a lány eszméletlen rogyik össze. Néhány apróbb pofon után viszont visszanyeri az eszméletét és eltántorog a hintát övező korlátig.

Egy kis idő után visszatér az életbe és elrejti a melleit és a szoknyája alatt is megigazítotja a tangáját. Majd lassan elindul a járda felé.

A srác csak tétován bámulja a fiatal csajt és letörli a péniszéről a spermáját. A zsebkendőt a földre dobja a mobilja mellé, amit ezután felvesz. Visszadugja a bokszerjába a nemi szervét és felhúzza a nadrágját.

A lány már az úton halad egyenesen fenék riszálva. A tangáján még meg se száradt a puncijából kicsurgott ondó, máris új hímvesszőre vágyik.

A telefonján megnézi a fiú a képeket és elégedett mosollyal néz a kis csaj után.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.