A kéjenc férjem hazaérkezett

Két hétig volt távol tőlem. Hosszú idő. Szombaton érkezik haza, várom őt sok szeretettel. –kiéhezett lesz. 2 hétig önmegtartóztatás, neki is, nekem is. Vajon most mit talál ki? SMS-ben kaptam meg az instrukciókat.
– Szolgálólány, pálca. Selyemsálból kettő. Este 8-kor érkezem. Vacsorát kérek.
Így is történt az előkészület. Elmentem a szexshopba. Vásároltam egy szép szolgálólány jelmezt. Fekete harisnya, miniszoknya, kis blézer, hajpánt.  Vettem 2 darab selyemsálat, még egy pálcát is. Ez az én ajándékom volt. Megfőztem délután, majd elmentem letusolni 7-körül. Rendbe szedtem a testem, leborotváltam a puncim, kis csíkot hagytam meg neki, amit nagyon szeret. Majd felöltöztem. Megterítettem, a konyhában előkészítettem mindent. A hálót rendbe vágtam. ÉS vártam.
Csengetett. Ajtót nyitottam.
– Jó napot, Uram. Rég láttam, elvehetem a kabátját?
– Persze, itt lesz, tessék.
Ideadta a kabátot, de mielőtt a fogashoz fordulhattam volna, megragadta a kezem, és megkérdezte:
– Hiányoztam, Kedves?
– Igen, mindenképp – feleltem, majd magához húzott és megcsókolt.
– Remélem is, van mit bepótolnunk.
– Igen, tudom.
A kabátját leraktam, a bőröndöt hagyta az ajtó mellett, amit bezárt, majd az ebédlőbe sétált.
– Szomjas vagyok, szeretnék inni valami töményet!
– Máris hozok magának egy kis pálinkát!
– Hozzon magának is.
Majd két pohárral, behűtött pálinkával álltunk meg az asztal szélén, kiöntöttem a feleseket, majd megittuk. Előtte koccintottunk: – A hazaérkezésemre!
– Arra, Uram – feleltem.
– Mi a vacsora?
– Kis sült tarja, savanyúsággal, borral.
– Rendben, kérem!
Kihoztam neki a konyhából. Letettem az asztalra.
– Jó étvágyat!
– Köszönöm, de nem látsz hibát?
– Mire gondol?
– Sok a ruha – majd felállt az asztaltól, levetett a farmerét, a pólóját, zokniját, és egy szál boxerben ült vissza az asztalhoz.
– Maga?
– Én mi, Uram?
– Magán nem sok a ruha? Vegye le a harisnyát és a blézert, csak a szoknya maradjon!
Nagyon jól tudtam, hogy ezt akarja, és a módját is tudtam, hogy szereti. Megálltam előtte, háttal neki. Megfogtam a harisnyám szárát, és szép lassan elkezdtem lehúzni, miközben folyamatosan hajoltam lefelé, és arca előtt pucsítottam be. Kiléptem az egyik, majd a másik tűsarkúmból, amit már nem is vettem vissza. Közben két kéz erős markolását érzetem a fenekemen, illetve két, enyhe fájdalommal járó ütést mértek az alorcámra.
Megfordultam, miközben felegyenesedtem. Felállt az Uram, két kezét a vállamra tette, majd nyomó mozdulatot tett, sejtetve, hogy le kell térdepeljek előtte.
– Gombolt ki a blúzod! – adta ki az utasítást, aminek eleget tettem. Egyik, majd másik karomról is lehúzta, majd lelökte a földre. Előkerültek szép és kívánatos melleim, amik a felizgult helyzet hatására megduzzadtak, bimbóim megmeredtek. Majd megjelent a szemem előtt, gatyájában duzzadt szerszámmal. Államat megragadta, felemelte, majd fél mosollyal tudatta:
– Rád vár!
– Tudom – adtam hamar a választ.
Lehúztam róla a boxert. A textil folyamatos eltűnése farkából egyre többet engedett láttatni, méretesre duzzadt hímvesszője végül az arcom előtt állt, közben lehúztam teljesen a boxerét, kilépett belőle. Még mielőtt nekikezdtem volna, megkért, hogy hozzam be a kendőket. Kiszaladtam a hálóba értük, és hoztam az ajándék pálcát is.
– Ez az öné, Uram!
– Tetszik, nagyon tetszik.
Elvette a pálcát, megfordított, kezeimet hátul megkötötte az egyik sállal. Majd ismét a nemi szervéhez térdepeltetett.
Kezembe fogtam, a bőrt lehúztam róla, majd kis nyálcseppeket engedtem rá, hogy végül bekaphassam. Hallottam az elégedettséget, amint két hét után ismét szájjal ápolom az én jó Uram falloszát, de persze ez az izgalom az én testemre is kihatott. Nedvessé váló puncimon nem tudtam segíteni a megkötött kezeim miatt, pedig nagyon kívánta, hogy valamilyen módon izgassam kis beporosodott kelyhem.
Kicsit inogtam a kezem hátrakötése miatt, de a férjem megtámasztott, így gond nélkül szophattam. Vagy inkább egy idő után arról beszélhetünk, hogy a fejemre rátartva baszta a számat. A mélységet, a szívás mértékét és a rászorítás erejét rám bízta, de láthatóan élvezte, amint el-eltűnik a farka a számban. Néha engedte, hogy nyelvemmel a heréit és gátját stimuláljam, de hamar visszaterelt a helyes irányba.
Pár perc szájba-baszás után az asztal nem megterített részére irányított. Kezeimet eloldotta, háttal felfektetett az asztalra, lábaimat felhúztam, talpammal kapaszkodtam az asztal végében. Felhajtotta a szoknyám. Éreztem, ahogy közeledik a szája a puncimhoz, a lehelete a bizsergést nagyfokú vággyá emelte, alig vártam, hogy nyelve, vagy ujjai kényeztessenek. Combjaim belső részének simogatásával, puszilgatásával kezdett bele orális kényeztetésembe, széthúzott szeméremajkaimba mélyen belenyalt ezután, majd megállt a csiklómnál, amit könnyen be tudott kapni kitüremkedése miatt. Folyamatos izgalom alatt tartott, ha nem a csiklómat szopogatta, akkor az ajkak szűk, de mélyre mutató nyílásán ragadt le, míg végül a csiklónyalás mellé betársult az ujjazás. Könnyű fogadtatásban részesültek, hol egy, hol több ujja is. Imádtam, együtt mozogtam az ujjazás irányával ellentétesen. Nem sokáig kaptam meg ezt a fajta örömet.
Felállított, az asztalhoz hosszában állított oda. Bepucsítottam, míg a testemet lefektette az asztallapra. Két kezemet az asztal alatt összekötötte. Szoknyámat megint csak felhajtotta. Még egy utolsó nyalásokat ejtett a puncimon, majd a pálca enyhén bizsergető csapását éreztem a bőrömön. Majd széjjelebb nyitotta az alsó járataimat, hallottam a köpést, amivel kicsit nedvesebbé teszi a farkát, majd szép lassan, előbb körkörös mozdulatokkal tágítva puncimon, belémhatolt. Gyengéden, majd egyre erősebben kúrt, az asztal csak úgy mocorgott a padlón. Néha fenekemre csapott kezeivel, ezzel felpezsdítve az amúgy sem lankadó szenvedélyem. Ezt fokozta azzal, hogy ágyékomon átnyúlva a csiklómat is izgatni kezdte, így nagyon hamar orgazmus közeli állapotba jutottam.
Tisztában volt az előjelekkel, ezért ekkor abbahagyta. Az asztal oldalához állt, majd a fejemet a széle felé húzta, felrakta puncinedvemtől csillogó péniszét az asztalra, és amennyit ebből elértem, bekaptam és szoptam. Ezzel kicsit csillapodott az izgatottságom. Őt pedig még jobban felizgattam.
Kis idő után visszatért a hátsómhoz, és tovább ostromolta puncimat. Egyre lassabb mozgásokkal hatolt belém, de a legmélyebb pontjaimat érintette. Egyre közelebb kerültem az orgazmushoz. Tovább feszítve a húrt, kezével előrenyúlt, hajamat megfogva kissé hátrafeszített az asztallaptól. Közel lehetett ő is az orgazmushoz, mert egyre vadabbul dugott. Végül nem ebben a pózban fejeztük be. Kezemet eloldotta, majd négykézlábra ereszkedtem. A sálat a nyakamba kötötte, melynek végét megfogta. Térdeimet széjjel tolta, hogy minél könnyebben tudjon behatolni már lucskos pinámba. És ott folytatta, ahol abbahagyta. Erősen, vadul vágta farkát belém, egyre erősebb, de még tűréshatáron belül, csapkodta a fenekem, olykor a sállal felfeszítette fejem, majd visszaengedte. Lábam közé nyúlva ujjaival erősen izgatta a csiklóm, én pedig a melleimet izgattam. Ennek a testem sem tudott ellenállni. A két hét távollét és heves szex megpecsételte a sorsom. Megfeszült testem, homorítva húztam fel fejem, picsám teljesen kitoltam, üvöltöttem az élvezettől, ami megpróbálta szétszakítani a testem. Abbahagytam rég a saját testem kényeztetését, de jó Uram folytatta, kérleltem:
– Álljon meg, nem bírom!
Ha azonnal nem is, de lassítva, egyre kisebb mélységben hatolt be a puncimba, végül csak a fitymáját tolta ki- és be a vaginám bejáratánál, így a kis szűkülettel izgatta magát, rólam pedig lecsengett az orgazmus utolsó szele is. Hagyott kicsit pihenni, de még ő hátravolt, és elég jól bírta. Hátamra fektetett, lábaimat felemelte, vállaira fektette, így puncim megemelkedett, szűkké vált, ami tökéletes volt a farka kivégzéséhez. Nem voltak erős lökések, könnyen fogadtam be péniszét, igazából a nagy orgazmusom hatása alatt álltam még. Csak élveztem, ahogy az Uram tovább kefél. Ebben a pózban neki sem kellett sok, ismerem az orgazmus előtti mozdulatait. Kicsit megáll, majd lassabban újrakezdi, kicsit remeg a teste. A legvégsők előtt kihúzta belőlem a faszát, fejemet felemelte, fejem fölé térdepelt, így a heréit, gátját nyalhatta, kezével pedig elkezdte verni a farkam. Ez körülbelül egy percig tartott, máris a számban volt, pár szopómozdulatot kellett tennem, és már éreztem is a sperma első cseppjeit a számban. De kirántottam a számból, és gecijének maradékát a melleimre vertem. Spermájának melegsége jól eső érzés volt, éreztem, ahogy megindul a mellemen lefelé a hasam irányába, bár sűrű állaga erősen küzdött a gravitációval. Elégedett mosollyal nyugtázta az orgazmusát.
– Nos, Uram? – kérdeztem tőle, – megfelelt a fogadtatás?
– Nagyon is, köszönöm.
– Akkor mehetünk enni?
– Persze, gyere Tami.
Kézen fogva, mint férj és feleség mentünk a konyhába, megterítettem magamnak is, vittünk ki még bort is. Majd elkezdtünk vacsorázni, és most már elhagyva az én Uramat, normális viszonyban beszélgettünk, miközben megvacsoráztunk.
Majd elmentünk fürödni, ahol ott folytattuk, ahol abbahagytuk. De most már becsukom az ajtót.
Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.