A fizetős orálszex gyönyörei

21 éves voltam… Már jó ideje nézegettem szexhirdetéseket, de valahogy sosem vonzott az a dolog, hogy ténylegesen a szexért fizessek. Így inkább egy puszta orális kényeztetésre vágytam, és ha lehet „megfejelem” azzal, hogy mindezt egy tőlem érettebb nőtől kapjam! Miután összegyűjtöttem a bátorságot, és rábukkantam a 37 éves Henire, fel is hívtam nyomban. Egy kellemes hang felelt vissza a telefonból. Miután megmondtam, hogy ki vagyok és hol láttam, megkérdezte mit szeretnék. És, hova mehetek el? – kérdeztem puhatolózva. Popsira, cicire, ahova szeretnél! – felelte aranyosan. Arcra? – kérdeztem gyorsan. Arcra is nyugodtan! – válaszolt megnyugtatóan, mivel már régóta ez mozgatta a fantáziámat. Annyit még hozzátett, hogy előtte lefertőtlenít, de ez csak olyan lesz, mint egy kellemes masszírozás. Ezzel pedig még jobban beindított…
Az utcán, egy kapualjban találkoztunk Henivel. Furcsa fejkendő volt rajta, mert pár milliméteresre volt lenyírva a haja. Állítása szerint csak rövidre akarta vágatni a haját, és ezt hagyta neki a fodrásza… Sosem tetszettek a rövid hajú nők, de őszintén szólva annyira kanos voltam már, hogy egyszerűen nem tántorított el, hogy alig volt szinte haja. Fejét így egy kendővel takarta el, amit fent is hagyott később. Amúgy aranyos arca volt és picit teltebb alkata, de csak épp annyira, ami még pont bejön egy nőnél. Szia, Heni vagyok! – mutatkozott be egyszerűen. Na, tetszem?! –tette hozzá kissé kislányosan, amitől még jobban beindultam. Nem sokat álltunk a kapuban, felvitt a lakásba. Ott kérte, hogy legyek csendben miközben átmegyünk az előszobán. Csak sanda gyanúm, hogy a szomszéd szobában már éppen „kezeltek valakit”, de ez csak tipp… Szolidan bezárta maga mögött az ajtót. Egy kanapé elé állt, majd rögtön meglátta a farmernadrágom már szinte átszúró farkam domborulatát. Nem is tétovázott: rámarkolt kicsit, miközben pajkosan mondta: „Látom Te már nagyon izgatott vagy!” Majd leült az ágyra, és széttárva lábait kérdezte: „És miért jöttél kedves Ábel?” Én felvéve huncut hangnemét válaszoltam: „Hááát, egy kellemes orálra, ahogy a hirdetésben is olvastam!” –majd tétovázás nélkül lesmároltam Henit. Elképesztően beindultam, ahogy a 21 életévemmel egy 37 éves nőt csókolok vadul. Jól van! –mondta miközben felállt. Előkészített egy tálat és megkért, hogy majd térdeljek a tál elé, hogy alaposan megmoshassa a farkam. Közben megkérdeztem, hogy nem gond-e ha teljesen meztelenre vetkőzök, amivel semmi kifogása nem akadt. Előtte ő is levette a felsőjét, mert meg kell hagyni nagyon meleg egy nap volt. Letette a tálat, amikorra én kis hatásszünetet tartva utolsónak az alsónadrágom húztam le. Farkam meglátva, pajkosan megjegyezte: „Hmm… milyen jót fogok én most játszani!” – ekkor ez is édes érzést keltett bennem: Egy 37 éves érett nő előtt állok egy szál faszban, és tetszik neki a fegyverem! Odatérdeltem a tál elé. Elsőnek öntött rá egy kis vizet. A víz kellemesen meleg volt, de már leírhatatlanul vártam azt, ami utána fog történni.

Hátrahúzta a fitymám, és öntött rá a fertőtlenítő szeréből, amiről már a telefonban is szólt. Ezt elsőnek egy kicsit furcsának éreztem, főleg mivel taglalta mi mindenre jó ez a fertőtlenítő. De aztán inkább ellazítottam magam. Keze nagyon finoman járt a farkamon. Valóban igazi farokmasszáz volt a javából. A kellemest a hasznossal esete! Még a heréket is masszírozta lágyan. Mint az urak régen! Ha bárki kérdezi, nyugodtan mondhatod, hogy egy kellemes masszázsra mentél el. A többi nem az ő dolguk! – mosolygott rám cinkosan. Ahogy térdeltünk egymás előtt, finoman rákérdeztem a korára (mintha nem tudtam, vagy nem figyeltem volna a neten…). Majd ő is megkérdezte az enyémet. Ezután, ahogy újra tudatosult bennem a korkülönbség, még egyszer vadul lesmároltam, amitől nem is ellenkezett. Ahogy végzett a „fertőtlenítéssel” megkért, hogy feküdjek az ágyra. Én gyorsan megkértem, még, hogy ha nem baj a melltartóját vegye le előtte. Megkérdezte, hogy tegyen-e be valami zenét, de én akkor nem akartam. Inkább minél előbb, mohón, a szájában akartam látni a farkamat a tőlem jóval idősebb nőnek! Felfeküdtem az ágyra, majd egy szál bugyiban (és fejkendőben), nyaklánccal mellei fölött fölém hajolt ő is. Elkezdett aranyosan csókolgatni a combjaim tövét, majd a heréimet csókolgatni, lassan nyalogatni. Mindezt aztán egyre hevesebben, majd megfogva farkam, az oldalát kezdte el nagyon finoman az ajkaival fel-alá nyalni. Ekkor tudatosult bennem igazán: Te jó ég! Egy 37 éves nő játszik a 21 éves farkammal! Jó ideig csinálta ezt, így már elképesztően vártam, hogy bekapja a makkomat is!

Nagyon kellemesen bő nyállal vette be a farkam, és kezdett el szopni. Isteni egy érzés volt, és közben odabökte nekem nyalakodva: „Szólj, ha nagyon hamar eldurrantanálak!” A szája kellemesen meleg volt, de tudtam tartani magam: mindenképpen az a cél lebegett a szemem előtt, hogy egy óriási „arcpakolással” végződjön a találkozásunk! Le is mélytorkozta, és ha nem is a tövéig sikerült neki, de azért ügyesen csinálta. Felbátorodva, megkértem, hogy verje egy kicsit nekem, amit egy picit esetlenül csinált, de nagyon jó látvány volt. Az érzés viszont érdekes volt, ahogy egy korabeli nőt, szinte „utasítok” arra, hogy mit csináljon velem. „Egy kicsit verjed!”- szinte odavetettem. Mintha a fellegekben jártam volna. Elképesztően jól csinálta Heni. Nyelve körbe-körbe járt időnként a makkomon. Majd a tövét is bekapja járt a feje körbe-körbe.

Megkért egy idő után, hogy behajlított térdeimmel csússzak az ő térdeire. Elsőnek nem értettem, de nem is volt addig ilyenben részem. Ezután rám dőlt, és mellei közé vette farkamat, kezeivel összezárta, és úgy húzogatta rajtam, majd én dugtam mellbe. Mikor éreztem, hogy hiába fél órát beszéltünk meg már vagy háromnegyed órája játszik a farkammal, megkértem, hogy üljön fel az ágy szélére. Nem mintha nem lett volna isteni minden vele töltött perc, de ne legyünk naivak, mégiscsak fizetni fogok, ha végeztünk. Így is tett, majd mintha elfelejtette volna (vagy talán félt volna?) megkérdezte: „Na hova szeretnél elmenni?” Az arcodra szeretnék! – válaszoltam egyből. Ült az ágy szélén, én pedig odaálltam elé, hogy még szopjon egy kicsit ilyen pózban is. Ő meg is tette új lendülettel. Kezembe vettem fejkendős fejét, és szopattam még egy kicsit. Mikor éreztem, hogy közel vagyok elkezdtem verni a feje fölött. Őrjítő érzés volt, a lábaim remegtek, amit észre is vett, és combjaimat átkarolva, magához is húzott mosolyogva. Hiába: tudtam mi fog jönni. Egy hatalmasat fogok az arcára élvezni pár pillanat múlva… Ami így is lett. Szemeit be is csukta, ahogy elsült fegyverem. Olyan erővel durrantam el, hogy az első lövések a feje felett teljesen átívelve a hátán estek le! A többi már érte az arcát. A bal szeme körül, orrát keresztbe lőve, és szája fölött landolt a többi ondó. De ez is volt a vágyam: jól eláztatni a spermámmal. Mikor ő is felocsúdott bal szemét ki sem tudta nyitni, így felém nyújtott zsepit, hogy segítsek neki. Letörölgettem ondómat a szeme alól, és válláról, hátáról, ahova repült. Mint utólag észrevettük az ágytakarót is rendesen leélveztem. Az élvezés után még egy pár pillanatig bekapta, szopta, majd nevetgélve annyit kérdezett: „Te mindig ilyen sokat élvezel?”

Hát általában! – feleltem kissé közömbösen, ami persze csak akkor fedi a valóságot, ha nagyon ki vagyok már éhezve egy jó szexre, vagy szopatásra. Ezen jót derült még. Ezután felöltöztünk, majd furcsa érzésekkel, mivel először csináltam ilyet, átnyújtottam a pénzt a kényeztetésért. Diszkréten eltette, majd felajánlotta, hogy lekísér a kapuhoz, ha szeretném. Ezt el is fogadtam. Lent pedig a kezemet a kezével átkulcsolva köszönt el tőlem, két nagy puszit nyomva az arcomra: „Majd hívj nyugodtan, ha gondolod!” –tette hozzá. Majd mosolyogva elbúcsúztunk.

Olvass még több szopatós szextörténetet!

One Reply to “A fizetős orálszex gyönyörei”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.