A falunap csúcspontja

Hosszú évek óta faterom a falu polgármestere,minden évben hatalmas falunapokat tartunk nyár közepén.Délelőtt főzőverseny,délben eredményhirdetés,utána ebéd.Ebéd után,az ovisok,iskolások előadnak valami produkciót,kora délután focimeccs a szomszéd falu csapatával.Délután 5-kor jön a főműsor.Fater minden évben meghív egy ismert zenészt,vagy zenekart,hatalmas koncert.Tavaly nyáron egy dívát hívott meg,persze az én sugallatomra.Imádom ezt a tündéri nőt,annak ellenére,hogy bőven az anyám lehetne,imádom a zenéjét,na és természetesen őt.Hatalmasakat tudok rá recskázni,van,hogy naponta 5-6 alkalommal is kiverem rá.Annyira élveztem a koncertet,ahogy mozgott,ugrált a színpadon,azok a hatalmas mellei csak úgy lengtek fel,le.Koncert után odamentem hozzá,vittem egy fotót,kértem tőle egy autogramot.

-Kedves művésznő,legyen szíves aláírni.

-Elnevette magát,ne hívj engem művésznőnek és főleg ne magázz,nem vagyok én még olyan öreg,na add a tollat

.Amilyen lökött vagyok,tollat nem vittem.

-Nem baj,gyere az öltözőmbe,van a táskámban,ott aláírom.

Bementünk,a táskájából elővett egy tollat,aláírta,írt még néhány kedves mondatot is mellé.Csak egy ujjatlan,áttetsző felső volt rajta,alatta nem volt melltartó,a hatalmas mellbimbói szinte átdöfték a felsőt,úgy állt a faszom,mint a cövek.Alul egy iszonyúan szűk farmer,ráfeszült az izmos,gyönyörű popsijára.Naná,hogy észrevette az álló farkam,el is nevette magát.

-Csak nem rám izgultál,ugye még nem voltál nővel?

Megfogta a jobb kezem,a bal mellére tette,simogasd,masszírozd,mondta,ugye milyen jó.

Aztán egyetlen,laza mozdulattal ledobta a felsőt,oda húzta a fejem a melléhez,szopd,mondta.

Isteni érzés volt.Közben levette a farmert,letolta a tangáját,ott állt előttem anyaszült meztelen.Hirtelen leguggolt,lehúzta a nadrágom az alsógatyámmal együtt,és tövig bekapta az ágaskodó,méretes faszom.Istenem,úgy szopott mint egy boci,olyan volt a szája mint egy porszívó,pillanatok alatt telespricceltem a száját,az utolsó cseppet is lenyelte.Tovább szopott míg újra felállt,aztán előre dőlt,megfogta a bokáit,piszkosul bepucsított.Mögé álltam és kő keményen,ahogy kérte,megbasztam a csupasz punciját.Számomra ez volt a falunap csúcspontja.

maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.