Rendszeresen dugom a nagy mellű nővéremet

Unalmas hétvégének ígérkezett. A szüleim elutaztak a hétvégére, a nővérem pedig bulizni ment. Péntek este a kanapén ültem és tévéztem. Biztosan elaludtam, mert arra ébredtem, hogy hallottam nyílni a bejárati ajtót. Edina, a huszonegy éves nővérem hazaért.
– Szia! -mondta nekem és elvonult a hálószobájába.
Pillanatokkal később hangos puffanást hallottam. Úgy gondoltam, jobb, ha megyek és ránézek hogy nincs-e valami baja. Arccal lefelé feküdt az ágyán és nem volt magánál. Jobbnak láttam ha a hátára fordítom, hátha hányni fog. Ahogy megfordítottam alaposan végignéztem. Nem ő volt a legvonzóbb lány a környéken. Kicsit felszedett magára a sok ivástól és volt egy kis hasa. Nagy mellei voltak és nagyon szerette mutogatni őket. A legtöbb barátom folyamatosan a melleire tett megjegyzéseket. Elkezdtem lehúzni a ruháját, hogy rendesen be tudjam fektetni az ágyba.
Nehezen vettem le a pólóját és a melltartóját, valamint a nadrágját és a bugyiját, de végül sikerült lemeztelenítenem. Rá akartam dobni a takarót, de megálltam. Megint alaposan megnéztem. Ott feküdt meztelenül, én pedig eszméletlenül kanos voltam azon az éjszakán. Hetek óta nem voltam randevúzni. Támadt egy vad ötletem és elkezdtem levetkőzni a ruháimat. Már félig kemény volt a farkam. Elkezdtem simogatni a tizenhét centimet, miközben bámultam a nővéremet. Egyetlen mozdulatot sem tett és alig lehetett észrevenni hogy lélegzik. Felmásztam az ágyra, széthúztam Dina lábait és közéjük kerültem. Arra gondoltam, hogy szórakozhatok vele egy kicsit. Elkezdtem óvatosan dörzsölni a farkam végét a nedves puncija hosszában. Néhány perc múlva a makkomat végigcsúsztattam a redői között.
Kicsit elragadtattam magam, mert a farkam egy pillanatra belecsúszott a nővérem puncijába. Ám Edina még mindig nem mozdult. Egy darabig mozdulatlanul tartottam a farkam és gondolkodtam. Végül arra jutottam, hogy úgysem nem fog emlékezni semmire. Elkezdtem dugni a farkammal. Tudom hogy egy ájult nőt baszok ami nem egy nagy dicsőség, de addigra már nem érdekelt. Egy kanos, tizennyolc éves srác voltam, aki hétvégére a házban ragadt. Olyan mélyre toltam a farkamat, amennyire csak tudtam, de Dina alig mozdult. Azután láttam, hogy résnyire nyílik a szeme.
– Te vagy az Zoli? -kérdezte.
-Shhh! – mondtam halkan.
Úgy tűnt hogy megint elájult, én pedig folytattam a kúrását. Jó tíz percig dugtam, amikor úgy éreztem, hogy közeledek az elélvezéshez. Tudtam, hogy ki kellene húznom a dákómat, de a nővérem megérdemelte. Igencsak tudott rosszul bánni velem -főleg, amikor részegen jött haza egy buliból- és én mindig kimentettem. Végig belelöktem a farkam, majd felrobbantam a puncijában. A zacskóm a fenekének szorult, miközben a ragacsos spermámat mélyen a punciba lövelltem. Tudtam hogy baj lehet belőle, de nem érdekelt. A hosszú kielégületlenség miatt sokáig spricceltem. Amikor végre kihúztam magam, néztem, ahogy a magom kicsöpög a lyukából. Felkeltem az ágyról és ráhúztam a takarót.
Másnap reggel egy tál gabonapelyhet ettem a konyhában, amikor Edina fürdőköpenyben jött ki a hálószobájából. Zavart kifejezés volt az arcán.
– Jó reggelt! -üdvözöltem.
– Hogyan feküdtem le tegnap este? -kérdezte válasz helyett.
-Segítettem levenni a ruháidat és besegítettelek az ágyba -feleltem.
Odajött hozzám és megölelt.
– Olyan jó vagy hozzám! – mondta.
Csak néztem rá, majd azt mondtam:
-Óvatosabbnak kellene lenned, ha csak így megengeded, hogy egy srác beléd élvezzen!
Dina arca teljesen vörös lett és visszaviharzott a hálószobájába. Úgy gondoltam, jobb, ha a tegnap esti szexet valaki másra kenem. A nővérem úgysem tudja megkérdőjelezni. Egy idő múlva megint kijött és csatlakozott hozzám a kanapén tv-t nézni. Azt hiszem bevette a magyarázatomat, hogy mi történt vele. Átkarolta a nyakam és egy puszit nyomott az arcomra.
– Még egyszer köszönöm a tegnap estét! Annyira összezavarodtam, hogy semmire sem emlékeztem.
Arcomat felé fordítottam és egyenesen szájon csókoltam. Kicsit megdöbbentnek tűnt, és elhúzódott tőlem.
–Ezt ne…
-Miért ne? Beengedtél magadba egy srácot, és még csak nem is emlékszel, ki volt az.
Láttam, hogy haragszik rám, de nem érdekelt. A lábai közé tettem a kezem. Dina szeme nagyra nőtt. Az ujjaimat az ágyékához dörzsöltem és megéreztem a felizgultságát. A másik kezemet a fürdőköpenyhez vittem és oldalra húztam. Előbukkant az egyik nagy melle, én pedig megmarkoltam.
-Ezt tényleg nem kellene megtennünk! – mondta, de nagyon gyenge tiltakozás volt.
Éreztem hogy megolvad és a hatalmamban van. Felnyomtam az ujjam a puncijába. Biztosan letusolhatott, mert már nem éreztem benne a spermámat. Dina ekkor már megengedte, hogy azt csináljak, amit csak akarok. Felálltam kigomboltam a nadrágomat és lehúztam az alsónadrágommal együtt. A farkam közvetlenül a nővérem arca előtt lógott. Lenéztem rá, és ő pontosan tudta, mit akarok. Nagyon lassan kinyújtotta a kezét és megfogta a farkam. Aztán felemelte és az ajkával körülölelte a makkomat.
Basszus, de jó érzés volt! A tarkójára tettem a kezem. Rávezettem, hogy szopja a rudam. És ő szopta. Szinte megvadult a farkamon, én pedig mélyen a torkába nyomtam magamat. Elkezdett öklendezni, de nem törődtem vele. Innentől kezdve a magam módján csináltuk a dolgokat. Hagytam, hogy szopja a farkam néhány percig, majd kihúztam. Dina értetlenül nézett rám, de én nem így akartam most elélvezni.
Kinyújtottam a kezem és még jobban félrehúztam a fürdőköpenyt. A nővérem ekkor már nagyon izgatott volt. A mellbimbói gyakorlatilag kemény kavicsok voltak, a puncija pedig nedvesen csillogott. Meg kellett dugnom. A hátára löktem.
– Nem … Zoli… ezt nem szabad!
Egyszer már megbasztam, ugyan mit számít ha még egyszer megteszem? Széttártam a lábait és bekúsztam közéjük. Dina arckifejezése vad volt. Akarta a farkamat, de tudta, hogy ez tiltott. Szó szerint a kezembe vettem az irányítást Megfogtam a farkam és a szeméremajkaihoz vittem. Előre mozgattam a csípőmet és belenyomultam a nővérembe.
Halk sikolyt hallatott, amikor elmerültem benne. Megfogtam a lábait és felhúzva a nagy melleihez nyomtam. Aztán kinyújtottam a lábaimat és gyors, kemény baszásba kezdtem.
Dina minden korábbi fenntartása eltűnt. Éreztem, ahogy az izmai dolgoznak a farkam körül. Fejt és a puncijába húzott. Én csak meg akartam büntetni és visszafizetni neki mindazokért az alkalmakért, amikor kigúnyolt engem. Sokáig emlékeztetni akartam erre a napra. Kijjebb húztam a farkam és csak makkomat hagytam benne. Lenéztem a nővérem arcára. Azt akartam, hogy könyörögjön érte.
– Istenem… ne vedd ki!
– Szóval a farkamat akarod, testvérkém?
Igent bólintott, mint egy engedelmes kislány. Úgy dugtam tovább, mint egy vadállat.
-De húzd ki mielőtt elélvezel! – könyörgött.
Eszemben sem volt. Tegnap este már beleélveztem egyszer. Mint mondtam: mit számít még egyszer? Eljött a pillanat és éreztem, ahogy a spermám emelkedik a faszomban. Még párszor löktem és elélveztem. Amint Dina megérezte a magomat, kikerekedtek a szemei.
-Húzd ki! -kiáltotta, de már túl késő volt.
Megtöltöttem a nővéremet a forró, ragacsos szerelmi nedvemmel. Szóban ugyan könyöröghetett, hogy húzzam ki, de a puncija egészen mást mondott. Izmai erősen összeszorultak körülöttem, amikor befogadta a felajánlásomat. Nyilván jól esett neki és vágyott a spermámra, csak nem tudta rávenni magát, hogy beismerje. Addig dugtam tovább, amíg elernyedtem. Lassan kihúzódtam, és megint néztem, ahogy kicsöpög a sperma. Azután Dina sírni kezdett.
– Ez nagy hiba volt! – mondta szipogva.
– Ugyanolyan erősen akartad, mint én. – feleltem.
Nem értett egyet velem és továbbra is szipogott.
– Hányszor engedtél már magadba élvezni valakit? -kérdeztem.
-Azt hiszem, egyszer-kétszer… -válaszolta.
Biztos voltam benne, hogy sokkal többször, de most mérges volt, mert az öccse éppen beleélvezett a mohó puncijába. Elment tisztálkodni és egy ideig nem láttam. Végül utánamentem a hálószobájába. Úgy feküdt ott, mintha kábult lenne. Rám nézett, majd megszólalt:
– Nagyon élveztem!
Örültem hogy végre elfogadta a tényt. Leültem mellé az ágyra.
– Legyünk szeretők! Senkinek sem kell tudnia. – javasoltam neki.
Ez volt a szexuális kapcsolatunk kezdete. A hétvége többi része hasonlóképpen telt. Dina lovagolt a farkamon, én pedig kutya stílusban basztam meg. Hogy őszinte legyek, a nővérem egy igazi ribanc. Egyszerűen nem tud betelni.
Miután a szüleink visszatértek az utazásukról, diszkrétebbnek kellett lennünk. Néha késő este besurranok a hálószobájába, és hagyom, hogy leszopjon. Amikor a szüleim elhagyják a házat, mindig dugunk. Dina egy kicsit aggódik, mert nem használunk semmilyen védelmet. Tudom, hogy kellene, de imádom a csupasz farkam érzését a puncijában. Az idő majd eldönti, hogyan alakulnak a dolgok. Egyelőre rendszeresen dugom a nagy mellű nővéremet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.