Leszoptam a barátom a vonaton

Barátommal utazunk Pestre. Reggel 6-kor keltünk. A vonatunk 8:12-kor indul. Megreggeliztünk, fogat mostunk és elintéztük a még megmarad dolgokat. Felöltöztünk, vagyis csak akartunk, mert mikor meztelenek voltunk és én lehajoltam a bugyimért láttam, hogy barátomnak kicsit feláll. Megfordultam, letérdeltem és elkezdtem neki lassú mozdulatokkal verni. Majd ajkaimmal és nyelvemmel elkezdtem játszani előbb golyóival, majd a makkjával. Kis idő után bekaptam az egészet és elég gyors tempóba kezdtem el szopni. Egy idő után hirtelen kikapta a számból és mondta, hogy ha nem sietünk lekéssük a buszt. Nagyon gyorsan felöltöztünk és épphogy elértük a buszt.
Az állomáson voltunk már, de még volt negyed óra a vonat indulásáig.
– Hey baby, nem megyünk a wc-be? – próbálkozott barátom.
– Nem. – mondtam határozottan.

Már a vonaton voltunk 1 órája és még 2 volt hátra. Én zenét hallgattam, barátom meg nagyon fészkelődött. Megkérdeztem tőle, hogy mi baja?
– Reggel leszoptál, de nem elégítettél ki. Most meg szar.
Én csak megforgattam a szemem és hallgattam tovább a zenét.
1 óra elteltével barátom hirtelen felállt, megfogta a kezem és elkezdett magam után húzni.
– Héj. Most hova megyünk? – kezdtem akadékoskodni, de nem válaszolt. Be húzott a wc-be és mondta:
– Most megbaszlak!
– Micsod… – hirtelen megfordított, a WC-re döntött és lerántotta rólam a nadrágot és a bugyit. Elővette szerszámát és belém rakta. Kicsit felnyikkantam a fájdalomtól, de baromi jó érzés volt. Csak pár percig csináltuk. Többek közt azért, mert vonaton nem akartuk sok ideig húzni, meg mert reggel már felizgattam és nem kellett neki sok. Mikor kihúzta belőlem, én gyorsan leültem a wc-re és arcomra lőtte spermáját. Ment a számba is, de főképp az arcomra. Előbb letöröltem a WC-ről, majd az arcomról. Ezután kimentünk, ahol már egy sor ember várt a sorára és igen érdekesen néztek ránk, mikor kiléptünk. Mikor visszaültünk a helyünkre és sértődötten néztem barátomra, ő meg ezerszer bocsánatot kért akkor és még jóval utána is.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.