Nappal hugom, éjjel dugom

Decemberben egy szombati nap a húgom elment letusolni. Mikor hallottam hogy már tusol bementem a fürdőszobába hozzáteszem már nagyon régóta szerettem volna megbaszni. Ott állt előttem a húgom szűz anya meztelen. Én azt hittem hogy majd kiküld a fürdőszobából de csak annyit mondott vagy inkább kérdezett……hogy ha bejön apu? Miért jönne be mondtam. Aztán megláttam a jobb mellén egy nagy lila foltot, meg is kérdeztem tőle azt hogy szerezted mondta hogy a férje bántotta őszintén szólva nagyon csúnya volt. Megkérdeztem a húgomat hogy megpuszilhatom -e, mire a húgom még egyszer megkérdezte hogy mi lesz akkor hogyha apu bejön. De már nem válaszoltam erre, inkább lágyan puszilgatni kezdtem a húgom
hatalmas mellét. Hallottam hogy kéjesen felnyög majd a mellbimbóját a számba vettem és a nyelvemmel körkörös mozdulatokat csináltam. A faszom úgy állt mint még soha. Majd a jobb kezemmel elkezdtem simogatni a pináját mikor benyúltam neki azt éreztem hogy csupa lucskos a szőrös pinája. Abbahagytam de csak addig ameddig én is levetkőzök. Csak egy kis gatyát hagytam magamon és a húgomnak mondtam hogy vegye le. Mikor vette le a gatyámat már akkor fogta a faszom. Majd heves csókolózásba kezdtünk, vagy én adtam át a nyelvemet vagy ő adta át az ő nyelvét. Egyszer mondtam neki hogy forduljon meg És hajóljon le elkezdtem nyalni a szőrös pinája nagy és a kis ajkait és a csiklóját szopogattam majd a segge lyukába toltam a nyelvemet. Azt hiszem a húgom egy párszor elélvezett. Miután abbahagytam a pinája kényeztetését majd azt mondta hogy most ő következik leült a wc tetejére és mondta menjek oda odamentem megálltam előtte és a húgom elkezdte fogdosni a faszomat majd a szájába vette a ami úgy állt mint egy cövek az igazság az hogy nem bírtam tovább két percnél és a szájába élveztem Az a sok geci ami kijött azt ő mind lenyelte. Azt mondta a húgom hogy most szeretnê abbahagyni majd estére folytatjuk fél hogy ránk nyit apu. Mondtam neki hogy rendben de már alig várom hogy este legyen. Eljött az este és a húgom már meztelenül feküdt az ágyamba és elkezdett vetkőztetni a faszom megint elkezdett állni majd elkezdtünk pettingelni a húgom markolászta a faszom én pedig fogtam a húgom pináját és a két hatalmas nagy melleit. Kérdeztem tőle hogy nincs – e kedve franciázni nem felelt csak megfordult és már szájában volt a faszom én meg nyaltam a szőrös lucskos pináját. Majd egy negyed óra múlva mondtam a húgomnak nagyon szeretném már végre megbaszni márnagyon régóta kívánom hogy a faszom bent legyen barlangjába . Mondta ő is hogy már nagyon régóta szeretne velem baszni. Azóta szeretné hogy megbasszam amióta basztam a barátnőjét és ő pedig hallotta hogy baszom. Akkor megfordult és beleült faszomba olyan forró pinát mint a húgomnak van még nem bassztam . Úgy kevert mint egy hastáncosnő. Egy idő múlva mondtam neki vegyen vissza a tempóból mert így hamar el fogok élvezni. Mire ő megfordult és hátulról ült bele a faszomba már majdnem elmentem mikor kivette a pinájából a faszomat és a seggébe bele gyömöszölte. Nem kellett vagy két perc és a seggét telelöveltem a gecimmel. Majd még az este folyamán még kétszer basztunk. Egyszer még a mellbe is basztam.
Azóta is baszogatom ha van rá mód.
Ami a szexet illeti a húgommal már
eddig mindent csináltunk, kivéve a kaki szexet amit nem is akarunk soha. De már a pisi szex az megvolt.

 

maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.