Feleségcsere Klárika motyókával

Klárával 10 éve éltünk együtt és 5 éve már házasságban, mikor ez történt. Mindketten 35 évesek voltunk.
A kapcsolatunk eleje óta nyitottak voltunk. A kisebb kalandok belefértek, őszinte beszámolók mentén.

Szerelembe ne ess – ez volt a jelszó !, de más lehetséges.

Klára egy amatőr hastánc klubba járt, ahol összebarátkozott két idősebb hölggyel.
Ennek eredménye lett egy kerti parti az egyik párnál, Erikánál és Rudinál.
Erika 45+-os, Rudi 50 feletti volt. Mindketten csinosak, sportosak, jól ápoltak.
A parti alatt a fő téma a bujaság, erotika, szex volt. Rudi előszeretettel és jól láthatóan tapizta a csajokat. A másik párral régebb óta összejártak, így ott nem okozott meglepetést, nálunk meg belefért és láthatóan vette is, hogy nem okoz feszkót a simulása, így egyre inkább próbált Klárával flörtölni is. És Erika sem volt szűzies, időnként ő is finoman megérintett. Persze csak “véletlenül” tánc közben vagy épp egy pohár átadás mellékeseként. Jól éreztük magunkat, ezt a finom erotikus közeledést még útközben hazafelé átbeszéltük Klárával, nem tulajdonítva neki nagy jelentőséget. Bár hatása azért volt ránk, mert hazaérve nagyot keféltünk.

Aztán a következő hastánc óra után, Erika és Klára beültek egy presszóba még levezetni.
Erika gyorsan a lényegre tért. Elmondta, hogy nyitott a házasságuk és ezt különösen Rudi használja ki, de nem egy esetben úgy, hogy Erika rá is segít, szervezéssel. Most is épp ezt tette. Azt egyébként tudta, hogy nálunk is sok minden belefér a házasságba. Erika elmondta, hogy Klára nagyon bejön Rudinak, ő pedig áldását adja rájuk és akár a hétvége egyik napján, náluk össze is jöhetnének. Ő mindenképp távol lesz, de a legjobban úgy esne a dolog, ha ez alatt velem lehetne, mert én meg neki jövök be.
Klára elmondta, hogy szimpatikusak minden szempontból, de ennyire ő sem gondolt bele ebbe, rólam meg fogalma nincs, hogy mit szólnék Erikához ilyen téren. És alapból sem igy szoktunk alkalmi partnert keresni, igy némi időt kért a válaszhoz.
Otthon azt beszéltük, hogy izgató a téma, de hagyjuk egyelőre. Ha találkozunk még és fokozódik a kémia, akkor talán…. Különösen én éreztem igy, Klárán láttam, hogy Rudi jól áll nála. A megbeszélés egyébként újra felizgatott minket és megint egy nagy dugás lett a hatás. Majd jött a hétvége.

Vasárnaponként sokszor otthon múlattuk az időt, a vasárnap délután és este gyakran az erotikáé volt. Most is ez volt a terv. Ebéd után a háló már előkészített volt, egy-két szex kütyü a franciaágyon, mikor Erika hívta Klárát. A vasárnapi hancur délutánjainkról tudott ő is, ez a partin is téma volt, nem titkoltuk és ott ez sikamlósan jó téma volt.
Nem is kertelt sokat. Kérdezte, hogy átgondoltuk-e már a kérést, utalva arra is, hogy esetleg a délutáni hancúr-napunkra ők máris nyitottak lennének. Majd beszélt, hogy Rudi mennyire kivánja Klárát és ismerve a férjét nagyon nagy élvezetektől esne el, ha kihagyná és intimebb részleteket is elmondott a telefonban, hogy Rudi miben is jó.
Klárán azt láttam, hogy izgatja a téma. Rákérdeztem, hogy szeretné-e.
Azt mondta, hogy a telefon alatt kissé már el is képzelte a szitut, Erika olyan kívánóssá tette, azaz szeretné és akár még aznap.
Rendben, mondtam. De, mi legyen Veletek, kérdezte Klára.
Elég egyértelmű, mondtam. Csere, jöjjön ide Erika. Felhívta őket, megbeszélték, hogy félóra múlva megy, Erika pedig indul hozzám.
A gondolattól, hogy mi fog történni délután, komoly merevedésem lett.

Klára elment, majd kb 20 perc múlva érkezett Erika. Kis szoknya, spagettipántos trikó.
Alacsony, könnyed nő volt, apró mellekkel.
Betessékeltem a franciaágyra, a használatra engedélyt adott Klára, a kütyüket persze eltüntettem.
Szóval itt hancúroztok, mondta Erika és hanyatt dobta magát az ágyon, miközben a szoknyája felcsúszott és kivillant a kicsi tangája.
Combjait széttárta és rögtön az ujjaival a bugyin keresztül simogatni kezdte a punciját.
Láthatóan azonnal benedvesedett, de nekem sem kellett több, mert már teljes merev állapotban voltam.
Ledobtam a ruháimat és mellé feküdve megszabadítottam a felsőtől és a melltartótól. Birtokba vettem az apró melleket, kézzel-szájjal-nyelvvel. Közben ledobta a szoknyát, az ujjaival pedig a bugyi alatt simogatta magát. Megfogtam a kezét és áthúztam a gatyámban dudorodó faszomhoz. Kicsit kívülről simogatta, de gyorsan belenyúlt, kikapta a gatyából és erőteljesen huzigálni kezdte.
Gyorsan ledobtam a gatyámat, lekaptam róla a tangát és a combjai közé feküdtem, a fejemet a pinájába fúrva, azonnali nyelvcsapásokkal támadva a csiklóját.

Egyre nagyobb hatással voltam rá, a kezeivel a a fejemet szorítva még jobban a nyelvemhez igazította a csiklóját és hangosan élvezte a nyelvem játékát, ami aztán fokozatosan átment orgazmusba is.

-Hagyd abba, mondta és egy ideig igy tettem, de aztán újra beindult a nyelvem.

-Szeretem és élveztem, ahogy nyalsz, de most inkább én jövök.

Maga mellé húzott, a hátamra forditott és a szájába vette a farkamat. A kezével is dolgozott rajta, miközben az ajkai és a nyelve kényeztette a makkot, bő nyállal is bevonva mindezt.
Elég keményen csinálta igy együttesen, szokatlanul hangos élvezéssel viszonoztam.

-Keményen szopsz, mondtam neki. Klára lágyabb, kérdezte ? általában igen, mondtam, de azt is szereti, ha basszák a száját. Mutasd meg, hogyan, kérte azonnal.

Oldalra fordítottam és mellé térdelve toltam a szájába a farkamat, a fejét a tenyeremmel hátul megtámasztottam, majd mint a pinát, baszni kezdtem a száját. Kissé krákogott, igy visszafogtam magam és finoman mozogtam.

-Keményebben csináld, nyögte nagy nehezen. Baszd a számat, ahogy neki szoktad, mondta. Igy újra keményebben toltam, mire kéjes hörgésekkel reagált.

Aztán kivettem a szájából.

-Klárával hová élvezel, kérdezte.

-Hol ide, hol oda, mondtam, mert ez volt az igazság.

-Rudi a számba szereti vagy arcra, mondta Erika. De én inkább a puncimban szeretem érezni a meleg spermát, folytatta és magára húzott.

Megemeltem a fenekét, igy hatoltam bele és alul fogva keféltem, miközben átölelve sóhajtozott. Úgy éreztem nem ez az optimális poziciónk. Igy átfordultam vele. Előbb finoman leszállt, majd érzékien fokozatosan egyre mélyebbre beülve kezdett lovagolni a farkamon. Időnként előreborult és a bimbóival birizgálta a számát, arra késztetve, hogy bekapjam egy egy szopás erejéig. A kezeimmel pedig finoman massziroztam a fenekét.
Fokozta a lovastempót, érződött, hogy az élvezet határán van újra. Már nem előreborult, hanem egyre inkább hátra homoritva és tekeregve mozgott a faszomon.
Én sem birtam már….
Hátra forditottam.

-Mélyen akarok beléd élvezni, hogy érezd a forróságot, mondtam neki. Tövig hatolva megemeltem a seggét és nagy lendület közben beleélveztem.

-Jó-jó, nyögte hangosan. Csináld, amig birod, tette hozzá.

Dugtam az utolsó cseppig és lankadásig.
De teljesen igazán le sem álltam.

-Birod, ha egyből folytatjuk, kérdeztem. Egyből, csodálkozva kérdezett vissza.

-Igen, van olyan, hogy szinte ki sem szállok és lassan merevedve folytatom.

-Ez egy hosszú, lassú élvezet lesz neked. Csináld, mondta.

Finoman csókolni kezdtem, ez még amolyan utójáték volt.
Előbb csókolóztunk, majd a ciciket kényeztettem. Érződött, hogy máris élvezi.
Közben a farkam is már olyan kemény lett, hogy finoman mozogni kezdtem benne.
Egyre jobban ficánkolt alattam és sóhajtozott.

-Ne kínozz, mondta, keményen dugj, ahogy keményedsz.

-Segíts kicsit, mondtam és kiszállva belőle, a feje mellé térdeltem.

Ráfogott a farkamra és gyorsan felszopta.
Aztán gyorsan négykézláb helyzetbe ment és mögé kerülve erősen beakasztottam neki. Felszisszenve fogadott, de nagy kéjes sóhajok mellett kiabálta, hogy basszál keményen. Teljesítettem a parancsot és a derekát fogva toltam be a farkamat egyre gyorsabban és mélyebbre, mig nem bele élveztem, amit ő is kitörő lüktetéssel fogadott. Leomlottunk az ágyra.
Hosszú ideig csend és finom simogatások voltak.
A cserét úgy beszéltük meg, hogy reggelig maradnak a lányok.
Igy volt még időnk bőven. Kielégítettük még egymást újra és nemcsak a puncija telt meg spermával. A pihenések idején elképzeltük mi történhet épp Klára és Rudi között.
Aztán reggel a lányok hazatértek. De nem ez volt az utolsó feleségcserés napunk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.