Anyám a harmincas szexbomba

Szüleim fiatal koromban éves koromban elváltak.  Apám külföldre költözött, én anyámmal maradtam. Anyám a harmincas évei elején járt, nőiessége teljében, karcsú testével, formás melleivel, feszes fenekével úgy nézett ki, mint egy szexbomba. Mivel felsővezetői pozícióban volt egy nemzetközi divatcégnél, jó anyagi körülmények között éltünk. Csak az volt a baj, hogy munkájából kifolyólag sokat utazott, általában külföldre, a világ legtávolabbi részeire is. Ilyenkor hetekre elment, mialatt engem rokonoknál helyezett el. Később már több időt töltöttem ott, mint otthon, így volt, hogy két közeli utazás között már haza sem vitt.

Amikor középiskolás lettem, egy távoli, bentlakásos intézménybe költöztem, úgyszintén az ezt követő egyetemi éveim alatt is. Anyámmal ekkor már csak a nyári szünetekben találkoztam, amikor is közösen nyaraltunk egy-egy menő helyen, de elfoglaltsága miatt ezek az alkalmak sem tartottak öt-hat napnál tovább.

Azon a nyáron, ami után utolsó egyetemi évem következett -ahol egyébként már intenzíven csajoztam a lány évfolyamtársaimmal, anyám szokás szerint, most is szervezett egy közös vakációt, ezúttal egy népszerű tengerparti nyaralóhelyre. Egy, közvetlen a parton álló kisebb, de felsőkategóriába sorolható nyaralót bérelt ki öt éjszakára. A sziget repteréről taxival megérkezve, megkezdtük szünidőnket. Az első pár nap azonos séma szerint telt el: napozás, fürdés és megint csak napozás, egy-egy rövidebb jachtkirándulás. Alkonyati séta a parton, vacsora valamelyik tavernában, este ücsörgés a nyaralóház teraszán egy pohár itallal a kézben. Azért sokat beszélgettünk is, anyám most láthatóan jobban érdeklődött a mindennapjaim iránt. Ahogy jobban megnéztem, még mindig nagyon jókarban lévő nőnek számított, a strandon, a plázson megfordultak utána a férfiak, és nem csak a vele egy korosztályba tartozók.
Utolsó nap kissé hamarabb hagytuk ott napágyainkat, napernyőinket, hazamentünk, átöltöztünk és beültünk búcsúvacsorára az egyik népszerű halvendéglő teraszára. Aperitifként egy Martini koktéllal kezdve, homárt és más tengeri finomságokat ettünk salátával, és könnyű francia fehérbort ittunk hozzá. Vacsora után, utoljára végig sétáltunk az üdülőfalu forgalmas sétálóutcáján. A színes forgatagban vérpezsdítő zene szólt a bárokból, kávézókból. Anyám belém karolt és fejét időnként vállamra hajtotta. A szembejövők azt hihették, hogy a szeretője vagyok, és ezt viccesen meg is jegyeztem neki. “Szeretnéd, ha az lennél?” – kérdezte sejtelmes arckifejezéssel, miközben mintha kissé szorosabban karolt volna belém, de zavaromban nem tudtam mit válaszolni.

Amikor hazaértünk, szokás szerint kiültünk a teraszra a lágyan hullámzó tenger fölötti naplementében gyönyörködni. Anyám kivett a bárszekrényből egy üveg pezsgőt, megkért, hogy bontsam fel és töltsek mindkettőnknek a karcsú pezsgőspoharakba. “Igyunk az én nagyfiamra, aki már szinte felnőtt, méghozzá milyen férfias felnőtt!” – mondta ünnepélyesen, miközben furcsán érdeklődő arckifejezéssel fürkészett végig tetőtől-talpig. Csak ekkor vettem észre, hogy testhezálló, vékony világoskék ruhára váltotta a délutáni viseletét, és az is feltűnt, hogy nem látok a ruha alatt sem melltartónak, sem bugyinak körvonalát. Lábait hanyagul feltette a szemben lévő székre, miközben a szoknyarész kivágása láttatni engedte sima, hosszú, lebarnult combjait. Először csak lopva mertem odanézni, de miután a pezsgő lassan éreztetni kezdte hatását, növekvő izgalmamban már szinte leplezetlenül bámultam közzétett, szexi idomait. Úgy tűnt, ez a legkevésbé sem zavarta. “Tetszem neked?” – kérdezte évődve. “I-igen, nagyon is” – nyögtem ki, kissé már szédülve az italtól és főleg az izgató látványtól.

Miután teljesen besötétedett, bementünk a szobába, ahol anyám kérésére meggyújtottam néhány illatmécsest. Halk latin-amerikai zene szólt a háttérben, a mécsesek diszkrét illata bódítólag hatott ránk az elfogyasztott pezsgőn felül. “Kicsit sokat napoztam ma.” – szólt anyám. “Bekennéd a hátam testápolóval?” „Persze” -mondtam gyanútlanul, de újra feltörő izgalommal.
Elém lépett, és fején keresztül lehúzta magáról a ruhát. Szédülten bámultam előtáruló, meztelen testét, tényleg nem volt alatta semmi, ott állt előttem feszes melleivel, rózsás mellbimbóival, sötét szeméremszőrzetével. “Na, milyen az alakom?” – kérdezte, és láthatólag nem zavartatva magát körbefordult előttem. “Csodásan formás.” – feleltem, és legszívesebben már markoltam volna feszes fenekét, ami a bikini alsó takarta helyeken fehéren világított a lebarnult részekkel kontrasztban. Hirtelen rádöbbentem, hogy annyira kevés időt töltöttünk életemben együtt, hogy most inkább látom egy barátnőnek, mint anyának. És farkam is így gondolhatta, mert már javában ágaskodott. Ezt ő is észrevette (csak egy vékony rövidnadrág volt rajtam), mert a nadrágon át, elismerően csettintve simította végig.

Hasra feküdt az ágyon, én meg bekentem a hátát és masszírozni kezdtem. Ekkor már egyre jobban lihegve szedte a levegőt, teste meg-megremegett. Bár ott nem volt leégve, formás fenekén folytattam a masszázst. Hirtelen, csak úgy játékból, kemény popsijára csaptam egyet tenyeremmel. Megrándult és felnyögött. Rácsaptam még egyet, mire még kéjesebb hangot hallatva, azt lihegte: “Csináld még!”. Feszes alfelét feldomborította, mint a macska, én meg fenekelni kezdtem. “Erősebben” – kért szinte felsikoltva, “Büntess meg, amiért nem foglalkoztam veled eleget kis korodban!” – tette hozzá elfúló nyöszörgéssel. Emlékezetemben feltört gyermekkorom anyám iránt táplált összes hiányérzete, és szorgalmasan náspángoltam remegő, vörösödő popsiját. “Még, még” – kérlelt könyörögve, miközben szorgosan próbáltam kielégíteni előttem eddig ismeretlen mazochista hajlamait.
Vonagló teste egyszer csak hevesen végigrázkódott és orgazmusában a párnát harapdálva fojtotta el feltörő nyögéseit.
„Nem is gondoltam, hogy ezt így élvezed” – mondtam kicsit később. „Képzeld, eddig én sem” – válaszolta.

Elém térdelt és szájon csókolt, csapzott barna haja arcomba hullt. Kiszabadította nadrágomból keményre dagadt farkamat. Amikor duzzadt makkomat ajkai közé véve szopogatni kezdte, azt hittem mindjárt a szájába élvezek. De tudva hol a határ, percekig ügyesen kényeztetett. Azután combjait széttárva hátradőlt. A lába közzé feküdtem, arcom illatos puncijába fúrtam és babszemnyire duzzadt, lüktető csiklóját kezdtem nyalogatni, szopogatni, miközben két ujjamat kitágult, nedves hüvelyébe feldugva izgattam.
Nem sokáig bírta: “Kérlek, dugjál meg erősen, verd belém tövig a kemény farkadat” – lihegte. Én meg jó fiúként teljesítve kívánságát, az akkor már nedveitől csatakos, fazonra borotvált, forró puncijába keményen belehatoltam és vadul dugni kezdtem. Közben az előző elfenekeléstől égő popsiját markolásztam, újbóli élvezetes fájdalmakat okozva neki. Nyögött, vonaglott, lihegett. Körmeit a hátamba, fenekembe mélyesztve diktálta az egyre hevesebb tempót, ütemes “Oá, Oá” hangokkal festve alá saját lihegésemet. “Basszál!” – sikított fel, amikor egyszer-egyszer hirtelen lökéssel a méhszájig hatoltam péniszemmel. A csúcsra érve valósággal jajongó hangokat hallatva másodszor is óriásit élvezett, én pedig szinte ugyanakkor telelőttem ondómmal a görcsösen ritmikus rángásokat végző, ejakulációs nedveit bő sugárban spriccelő pináját.

Amikor egymás mellett feküdtünk, és lihegő légzésünk idővel megnyugodott, így szólt halkan: „Most megvetsz, ugye?” „Dehogyis!” – mondtam, és zavaromban hajfürtjeivel kezdtem babrálni. „Ne hidd, hogy szajha vagyok.” – folytatta. „Tudod, elfoglaltságom miatt ritkán jutok ilyen élvezetekhez, és be kell ismernem, ilyen jó szeretőhöz meg még ritkábban.” „Őrült jó volt veled Anya.” -nyugtattam meg még jobban hozzá simulva. Ölelő karjaiban aludtam el, mint valaha régen, gyermekkoromban.

Másnap hazautaztunk, jobban mondva csak ő, én az otthoni reptérről vonattal tovább menve visszatértem a kollégiumba, és ott töltöttem azt az időt, ami a nyárból még megmaradt a hamarosan kezdődő utolsó egyetemi évemig.
Megkezdődött a második, utolsó félév is, és azóta gyakran azon kapom magam, hogy számolgatom, hány hónap van még a következő nyárig? A diplomámért anyám talán megjutalmaz egy újabb közös vakációval.

One Reply to “Anyám a harmincas szexbomba”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.