Niki és a creampie

Niki jóleső fáradtsággal omlott az ágyba. Mélyen magába szívta az ágynemű otthonos illatát, ami harmonikusan keveredett tusfürdője és samponja aromáival. Minden tagját elöntötte a bizsergető fáradtság.
Végiggondolta a délutáni kalandot – nem volt egy hétköznapi délután, az biztos! Kezdve az exe szexi üzeneteivel, majd következett a régóta tervezett kanapévásárlás, amit aztán szintén az exe betoppanásával avattak fel egyáltalán nem hétköznapi módon.
Eszébe jutott, hogy talán illene megköszönni Jácintnek mindezt. Vagy talán nem is az illem a legmegfelelőbb kifejezés erre, hanem egyszerűen egy mélyről jövő vágy, hogy valamiféleképpen lezárhassa a történteket. Elővette a mobilját, és pár percig mereven bámulta a délutáni üzeneteiket, miközben a férje szuszogását hallgatta. Aztán írt az exének:
“köszönöm a délutánt”
Egy darabig nem jött válasz, és Niki ismét végiggondolta, megérte-e a félrelépés, megérte-e, hogy a mellette szuszogó, igazán derék embert az új kanapén csalta meg. Aztán felidézte, hogyan dugta meg az exe, hogyan vette rá mindenféle mocskos, perverz dologra, és hogy ezt ő maga is mennyire élvezte. Már éppen el akarta rakni a mobilját, amikor végre megérkezett a válasz:
“rohadt jó voltál, pont, mint régen!”
A nő ezt mosolyogva nyugtázta.
“jók lettek a felvételek?” kérdezte.
“tökéletesek” jött a válasz. “Küldjek belőle pár képet?”
“lécciii…”
Már érkeztek is a képek. Közeli a fenekéről és a csöpögő puncijáról. Portré az élvezettől eltorzult arcáról. Portré jóval későbbről, amikor már totál elkenődött sminkkel, félig lehunyt szemmel élvez.
“Tetszenek?” kérdezte Jácint.
“Nagyon izgatóak” írta Niki mosolyogva.
“Ugye?” kérdezte Jácint. “Lehet visszanézem reggel, és kiverem rá.”
Niki szórakoztatónak találta egykori kedvese vulgaritását. Ismét nyilvánvalóvá vált számára, mennyire nem illettek össze. De a szex köztük kegyetlenül jó volt, ezt el kellett ismernie. Már hiányzott is.
“Van még?”
“Ja, van még pár gyöngyszem” írta a pasi, és már küldte is a fotókat. Homályos felvételek a fenekükről. Aztán tűéles közeli a lány spermás puncijáról, amiből éppen hátrahúzódik a férfi farka. Majd csak a szétnyílt punci, közepén a fehéren csillogó ondóval.
“Hát eléggé jók lettel” írta Niki. Igaz, hogy délután többször is hatalmasat élvezett, de most mégis enyhe bizsergést érzett.
“Én is küldenék valamit” írta. “De ugye nem kerül nyilvánosságra?”
“Velem száll a sírba!” jött azonnal a válasz. “Mi lesz benne? Talán este még masztiztál egyet? Kis huncut?”
“Annál jobb lesz…” írta Niki, majd megosztotta exével a kiválasztott videót. A telefon elindította a feltöltést, és addig ő is elindította a lejátszást.

A videóban Niki egyenesen a kamerába bámult. Arcán a smink ismét tökéletesen mutatott, láthatóan újra felkente a délutáni menet után. Haja is kifogástalanra volt fésülve, beszárítva.
Hátrapillantva ellenőrizte, jó-e a kép szöge, aztán hátralépett. Ekkor látszott, hogy a nő teljesen meztelen – csak a jól ismert fekete magassarkú cipő volt rajta. Az előszoba felé fülelve a kanapéhoz tipegett benne, és leült, keresztbe tette lábait.
– Bocs, hogy ilyen későn jöttem, drágám! – hallatszott Tomi hangja. – Kicsit elhúzódott a sörözés, ha tudnád, ez a srác mennyit tud beszélni a semmiről! – aztán belépett és hátrahőkölve vette észre felesége meztelen testét. – Tyűha! – tört ki belőle. – Mit ünneplünk, szívem?
– Ha már ilyen precízen felcipeltétek az új kanapénkat, ideje felavatni, nem? – kérdezte Niki kacéran, és a kanapé mellől egy pezsgősüveget emelt fel. – Felbontod, szívem?
– Hát persze! – látott hozzá a férje, de a dohányzóasztal fölé emelte az üveget, de közben hitvese meztelen testét bámulta. – Nem akarjuk, hogy bármi is rácsöppenjen az új kanapéra, igaz, szívem?
– Az tényleg rettenetes lenne – nézett Niki a kamerába, és haját félresimítva egy aprót kacsintott. A pezsgősdugó pukkanására azonban ismét férjéhez fordult, és ezúttal két poharat emelt fel.
– Az új kanapéra! – koccintottak, és mindketten kortyoltak párat. – És most… – búgta Niki –, jöhet a desszert?
– Naná! – vette el tőle a poharat a férje, és óvatosan mindkettőt letett a dohányzóasztalra. Majd fürgén levette pólóját, kibújt nadrágjából és hitvese fölé hajolt. Lassan, érzékien csókolóztak, miközben a férfi keze a felesége meztelen melleire vándorolt. Lágyan, finoman simogatta őket, aztán ujjai a nő feszes hasára vándoroltak, körbe-körbe cirógatva.
– Nagyon kívánom… – susogta Niki olyan halkan, hogy a videóban már alig lehetett hallani. – Kérlek… nyalj ki, drágám! – nyögött fel. Tomi meglepődve nézett rá: – Hát jó…
De nem sok ideje maradt töprengeni vagy csodálkozni, Niki már a hajába markolva tolta lefelé a fejét. A férfi a párja lábai közé térdelt, és behajolt az ágyékához. Mosolyogva, érzékien nyalta végig a nő combjait, de Niki ismét a puncijához húzta a fejét:
– Nyalj már! – követelte most hangosan, mire a férfi nagy szemekkel nézett rá, de szó nélkül munkához látott. Arca elmerült a nő combjai között, a videóban csak feje finom fel-le mozgásából lehetett arra következtetni, hogy alaposan nyelveli hites felesége frissen baszott pináját.
– Ízlik? – kérdezte Niki. – Ugye finom?
– Igen… – egyenesedett fel a férfi. – Olyan különösen… telt aromájú – felelte, és keze fejével végigtörölte a száját. – De nagyon kellemes! – tette hozzá gyorsan.
– Akkor nyaljad tovább szépen – szólt rá ismét Niki mosolyogva, és visszatolta férje fejét a lábai közé. A férfi látható meglepettséggel, de szó nélkül teljesítette a feladatot.
– Szürcsöljed! – szólt még rá Niki, aztán hátraengedte a fejét és a férje hajába markolva élvezte a kényeztetést. – Hadd halljam!
A férfi valóban hangos csuppanásokkal, szürcsöléssel szívogatta élete párja punciját és csiklóját.
– Nyaljad! Nyaljad! – kiáltozta Niki. – Szívjál ki belőlem mindent!
Férje heves mozdulatokkal lefetyelte ki puncijából a nedveket. Niki két lábát a férfi törzse köré fonta, úgy húzta magába a fejét. Tomi elragadtatva nyalta, közben pedig hevesen verte a saját farkát.
– Még! Mélyebben! – sikoltotta Niki, és magassarkújával a férje hátába vájt. A férfi feje hevesen mozgott a nyalás lendületétől, vadul bólogatva fúrta nyelvét minél mélyebbre.
Élete párja végül hangos sikoltással élvezett el. Egész teste többször is hevesen összerándult, magassarkúja több piros csíkot is vájt a férje hátába. A férfit viszont továbbra is a lábai között tartotta, heves mozdulatokkal tolta szájába a punciját.
Végül elengedte, a férfi nagy levegőt véve egyenesedett fel. Marka jól hallhatóan csattogott a farkán.
– Örülök, hogy ennyire jó volt neked, drágám – nyögte, és keze fejével letörölte szájáról párja nedvét. – Akkor most…?
– Ó kicsim, most annyira érzékeny a puncim! – búgott nagy szemekkel Niki. – Nem baj, ha most abbahagyjuk?
– De én… – nézett a farkára Tamás. – Annyira…
– Figyu, verd csak ide – mutatott a kanapéra Niki. – Engem nem zavar, nem gond!
– De hát még vadonatúj!
– Nyugi, el tudom tüntetni róla! – nyugtatta meg a nő mosolyogva, és hátradőlve figyelte, ahogy széttárt lábai között a férje hevesen veri a farkát.
– Hát jó… – nyögte a férfi, és erősebben rángatta a szerszámát. – Akkor már jön is…! – és hangos kiáltással spriccolni kezdett a kanapéra.
– Ez az, drágám – mondta Niki. – Csavard ki mindet!
A férfi hangos kiáltásokkal, tágra meredt szemekkel lőtte összes nedvét a levegőbe. Ondója a felesége terpeszben virító lábai között kötött ki, a kanapén. A fehér folyadék éppen arra a foltra záporozott, ahol csak néhány órával azelőtt Niki exének a spermája csurgott ki a lány frissen baszott puncijából.
Niki kaján mosollyal nézett a kamerába, majd benyúlt a lábai közé, mutatóujját végighúzta a nedvcsíkokon, és a szájába vett belőle egy jó adagot. Igazi csemegeként nyalogatta az ujjáról és behunyt szemmel nyelte le. Majd négykézláb fordult a díványon, lehajolt, és buzgó kiscica módjára fürgén felnyalogatta az összes ondót.
– Azta… – nyögte a férje. – Te tényleg ki voltál már éhezve!
– Nem is tudod, mennyire – felelte Niki, még mindig négykézláb, de fejével igazából a kamera felé fordulva.
A videó itt véget ért.
“uhhh ez rohadt kemény” írta Jácint. “ki gondolta volna, hogy a férjecskéd ilyen béta?”
“készíthetnél neki ilyen krémest máskor is” pötyögve Niki mosolyogva. “Tuti örömmel fogyasztaná”
“már gyűjtöm is hozzá az anyagot” jött a válasz, mire Niki elégedetten kinyomta a telefonját és békés álomba merült.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.