Sokkot kaptam – a húgom egy leszbikus?

Csoda történt!

Vagyis péntek délelőtt terrorakció, árvíz, biológiai támadás, termo-nukleáris robbanás, vagy akár még valamilyen paranormális jelenség hatására sem maradhat el a fizika óra, de mégis megtörtént. Mivel pénteken csak ez az egy tantárgy van az órarendben (de az nagyon), hazafelé vettem az irányt.
Nem ez a lényeg.

Félegy tájékán értem a házunkhoz. Láttam, hogy hiányzik a kocsi a garázsból, jóapám ezek szerint dolgozik, jóanyám nem kevésbé. Amikor a kabátomat raktam volna a fogasra észrevettem egy ismeretlen kabátot felakasztva valamint egy pár ismeretlen cipő volt a fogas alatt. Azon kívül húgom kabátja is ott lógott. Itthon van egy barátnőjével – vontam le a következtetést. Bementem, átöltöztem, közben hallottam a hangjukat is az emeletről. Mintha megéreztem volna valamit, tudjátok, amikor az állatok érzik a földrengés közeledtét, vagy valami hasonlót. Felismertem a barátnő viháncoló hangját, gondoltam beköszönök, mert szimpatikus nekem a csajszi és jó lenne látni, a fiú olvasóknak nem kell az ilyesmit magyarázni.

Felballagtam a lépcsőn, padlószőnyeg van az egész emeleten, nagyon lehet rajta lopakodni. Néhány lépés volt a szobaajtó, csak be volt hajtva. Már majdnem hozzá értek az ujjaim az ajtóhoz, hogy kopogjak, de megtorpantam egy pillanatra, mert kissé beljebb, a szoba padlóján észrevettem egy farmernadrágot. Aztán valaki odabentről egy nagyot sóhajtott. Becs szóra, nem szoktam hallgatózni, de most nem tudtam ellenállni. Halk szuszogást, mocorgást, ilyesmiket hallottam kb 20-30 mp-en keresztül. Mi a fenét csinálhatnak? Járt az eszemben. Semmi „rosszra” nem gondolva, a kopogásról viszont már teljesen megfeledkezve, végre benéztem.

A látvány ledöbbentő volt (nekem): A barátnő, egy pár zokniban, szétvetett lábakkal feküdt az ágyon, húgom pedig felül semmi állapotban, az ágyon ülve – előre borulva, nincs találóbb szór rá: nyalta őt. Azonnal észrevettek, de nem ugrottak fel, vagy ilyesmi, csak a húgom hagyta abba, amit csinált. Szerintem tátva maradt a szám, de nem emlékszem rá. A tekintetük között ugrált a szemem, pár pillanatra lebénultam ahogy bizonyára ők is, aztán ahogy jöttem, úgy szép lassan vissza is vonultam az ajtóból. Halkan becsuktam és leosontam a földszintre, mintha még mindig nem vettek volna észre. Sokkot kaptam?

Higgyétek el, sok volt az én lelkemnek. Mintha mi sem történt volna leültem és bekapcsoltam a tv-t. Miért velem történik az ilyesmi? Semmivel nem érdemeltem ki. Most mit csináljak? Ezen sokáig nem kellett gondolkodnom, mert hallottam, hogy jönnek. Fel voltak öltözve, ami azt illeti karcsúak, formásak, mosolygósak (kivéve persze akkor). Szépnek tartom mindkettejüket. Húgom láthatóan nagyon zavart volt, finoman tuszkolta maga előtt a barátnője, aki viszont nyugodtnak látszott, még rám is köszönt. Leültek mellém. Húgom egyből kifakadt: ők valójában nem melegek, bla-bla-bla, nem tudtam rá figyelni, mert elvesztem a barátnője tekintetében. Húgom már pityergett szégyenében, én nyugtatgatni kezdtem, nem szólok senkinek, nehogy sírva fakadjon itt nekem.

Miután meggyőztem őket, nincsen semmilyen rossz szándékom, a barátnője csak annyit mondott: Köszi. – de olyan csodálatos hangon, olyan barátságos mosollyal, hogy abban a pillanatban lelkileg megroppantam. Lehet, hogy szerelmes vagyok belé? Én racionális embernek tartom magam, de talán ezért is készítenek ki az érzelmek.

Olyan simán visszaélhettem volna a helyzettel, hogy csak na! Miért nem tettem? Ennyire lúzer vagyok? Elérzékenyültem. A barátnője végig engem bámult azokkal a kék szemekkel amikkel a szobában is rám nézett. Ezekkel a kék szemekkel képtelen vagyok bármit is kezdeni. Ismerem őt régóta, hetente összefutunk. Le sem merem írni, amit szeretnék, hogy úgy legyen, t*tsz*k n*k*! Én naiv!

Lehangoltnak éreztem magam egész hétvégén, húgom került engem. Érdekelt volna, mi visz rá ilyesmire két lányt, de biztos kellemetlen lett volna erről nekem beszélnie. Tulajdonképpen semmi közöm hozzá. Most azon vagyok, hogy valahogy találkozzak a barátnőjével és beszéljek vele. Bizonyosságot kell szereznem, mert nem sokáig bírom a lelki terhet. Tudjátok, mi a legszarabb az egészben? Az, hogy szűz vagyok! A baráti körömből mindenkinek van kapcsolata, ez borzasztóan frusztrál. És erre tessék, húgom is miket művel.

Ez itt a vég, lehúzhatom a rolót. Jó lenne egy tabletta, ami megszűnteti a szexuális vágyat.
Azt hiszem nem szegtem meg az ígéretem ezzel a történettel, hiszen a szereplők kilétét továbbra is homály fedi. Ti is remélem megértitek, elnézitek nekem, hogy így valamivel könnyebb, ha el tudom mesélni valakinek, anélkül, hogy kárt okoznék.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.