szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Imádom a szex minden formáját de jól esne ha valaki már nem csak ezt akarná

Ha hallanám lépteid…

Az utolsó két órám dupla angol lenne, de amikor bejött a tanár az osztály örömére közölte, hogy dolga van és elmarad az óra. Gondolatok nélkül pakoltam össze, vettem elő a fülhallgatóm és indultam a buszomhoz a kedvenc zenéim ritmusára. Ez a nap is unalmasnak mondható de legalább rövidebb mint gondoltam és így hazaérek ebédre.
Ahogy a láthatárba ért a házunk nyugodt szívvel nyugtáztam hogy anyáék nincsenek itthon, mert dolgoznak. Így legalább tudok majd fetrengeni az ágyamban anélkül hogy bárki megzavarna.
Az ajtó nyitva és kiszűrődik a halk zene szóval Jessica itthon van. A tesóm elég magának való személyiség tud lenni. Ha tanul, ha olvas, ha takarít, ha bármit is csinál a zene az szól valamilyen formában. Hálisten jó ízlése van így én is élvezhetem és megadja a háttér zajt a mindennapoknak. Ledobom a cipőm és már indulok is az emeleti szobámba valami kényelmesebbet felvenni. Ahogy elhaladok Jess zárt ajtaja előtt bekopognék hogy köszönjek, de egy gondolat megállít. Átöltözök, beugrok mellé az ágyba, kidobom a kezéből a könyvet és megcsikizem. Ha ő eljátszhatta a múlthéten akkor most rajtam a sor. Elmosolyodok és lábujjhegyen megyek a szobámhoz, hátha nem vett még észre. Ledobálom a ruháim egytől egyig majd mielőtt belelépnék a falatnyi rövidnacimba meglesem magam a tükörben.

-Ehj Liv… ha nem a tükörképem lennél esküszöm hogy rád másznék.

Semmi extra nincs bennem, csak a papírforma. Barna haj, kék szem, max két kiló fölösleg szépen eloszlatva a csípőmön amitől csak formásbabb a fenekem és két feszes B kosaras mell. A sok udvarlót meg is értem de eddig mindenki csak egyet akart, amit néha meg is adtam nekik. Imádom a szex minden formáját de jól esne ha valaki már nem csak ezt akarná.
Nah majd az egyetemen fogok valakit, úgyis már csak 2 hét és érettségi. Közben a nadrág mellé felveszek egy lenge atlétát és kész is. Semmi kényelmetlen sallang vagy fehérnemű, mert még az is melegít a korai nyárban. Vissza indulok Jess szobájához, hogy beteljesítsem ördögi tervem. Rajtra készen lassan megfogom a kilincset és benyitok, de most megint ő járt túl az agyamon és egy lépés után le is fagyok.

-Jesszusom Olívia.. mit csinálsz?

Ez a mondat nem lehetett több egy másodpercnél de nekem itt megállt az idő és a pillanat a sokszorosára nyulzt. Jess az ajtóval szemben ült az ágy mellett amin a laptopja volt. Meztelen teste nyírkos az ízzadságtól és a beszűrődő fény művészien csillan meg tini húgom tökéletes vonalain. A fülledt levegő, a festményre illő megvilágítás és középpontban a húgom széttárt lábai között a mű középpontjában a csupaszra borotvált, nedvességtől csillogó puncija. Itt üti át és élénkíti a rózsaszínű képet egyszerre a tény hogy az ami éppen egekbe emelte a jelek szerint többször is a húgom az az én vibrátorom a párnám alól. A vibrátor nyelénél és puncijának két oldalán a megfehéredett nedvei beindítanak és egszerre érzem a nyálam termelését és a saját puncim melegedését. Jessel szemben közöttünk a földön ott hever egy kábeles webkamera. Ahogy erre téved a szemem zökkenek ki a pillanatból és ekkor indul el újra az idő számomra. Már ki is léptem a folyosóra és bezártam az ajtót de ha ez nem hagy nyomot az emlékezetemben akkor felejtős hogy bármit is meg tudok jegyezni a jövőben.

-Ne haragudj, ne haragudj!

-Az ég szerelmére Liv. Neked még órád van. – hallom ahogy kapkod és biztos hogy öltözik – Ha túlélem a szívrohamot kimegyek és megütlek te…

Itt belefulladt a szó. Te jó ég. Ha ez visszafelé történt volna meg, én sírva kalimpálnék már.

-Nem láttam semmit, és nem mondom el senkinek.

Csak ez utóbbi igaz, még mindíg látom a lelki szemeimmel a meztelen csillogó testét.

-Ajánlom is.

És ezzel a lendülettel kijött a szobából hasonlóan lenge öltözetben mint én de a kéj parfümével. A bőre illatától elnehezedik a mellkasom.

-Ne haragudj rám. És kérlek tényleg ne mond el senkinek, anyáéknak pedig egy szót se.

-Lakat van a számon de adj egy percet hogy magamhoz térjek. Találkozzunk a konyhában. Csinálok valami kaját és megbeszéljük.
Meg se vártam a válaszát már indultam is le és a mondatom végére már a lépcső alján jártam.

Meg melegítettem a tegnap esti pizza maradékát és stílusosan tálaltam is. Amikor szólni akartam Jessnek már a lépcsőn járt. Kikapcsolta a zenét így az asztal két végén ülve még a csend is széthúzott minket. Muszáj voltam megtörni a csendet mert már nem bírtam.

-Hogy találtad meg, és miért nem kérdezted meg hogy használhatod e a … vibrátorom?

-Anya kitakaríttatta velem a szobád és amikor megágyaztam észrevettem.

-De ez nem 2 hónapja volt amikor nem voltam itthon? Ugye nem..?

-De igen. Nem először vettem kölcsön. Amikor először kipróbáltam függővé is válltam.

-Jó ég… – igazából nem tudtam már mást mondani. Nem tudom érte bántani, végülis semmi rossz nem történt. Jelenleg jobban érdekel az hogy miért indultam be annyira hogy már azt érzem hogy nedvesedek is.

-Tényleg nem haragszol?

-Tényleg. De ne vedd el többször. Holnap szombat. Elviszlek vásárolni és kapsz egyet. De szülinapodra egy hangot se. Úgyis két hét mulva már 18 leszel.

-Rendben van. Várj, mi? És hova tegyem? Ha anya megtalálja?

-Nyugi segítek…

-Köszönöm. – lesütötte a fejét és rendesen megsajnáltam.

Jess neki állt mosogatni én pedig felmentem. Tudom nem kellett volna, de bementem a szobájába hogy vissza vegyem azt ami az enyém. Az asztalon hevert egy zsbkendő melett. Gondolom letörölgette a legjobb lehetőségei szerint. Magamhoz vettem és indultam is aztán megláttam a laptopot… Az agyam elszállt. Azt hittem eladta magát a neten de nem. Csak rögzítette. Ki tudja minek. Gyorsan kiosontam és elindulam az emeleti fürdőbe hogy meg tudjam mosni az „eszközt”. A csap előtt állva valami bekattant nálam. Nem dugtam a víz alá egyből. Az az illat amit éreztem… Voltam már nővel is egyszer de nem hasonlít rá. Más. Édesebb és hívogatóbb most. Megtörtem a kísértés alatt és engedtem a csábításnak mert hallottam hogy még megy a mosogatás odalent. A számhoz emeltem a sima felületű jól ívelt vibrátort és a számba vettem. Az elmém elszállt a vérem pedig pedig le. Nem tudom leírni az érzést. Az íze felemelően friss és mámorító. De az érzet amit kelt… Na az megfoghatatlan. Egy régi vágyat ébresztett fel bennem újra és az agyam elködösödésében nem vettem észre hogy a másik kezem a nadrágom mélyére hatol. Alsó nemű híján nem állta sok minden az utamat a puncimig. Lecsúsztattam a nadrágom a térdemig és a csiklómhoz nyúltam, miközben a vibrátorom gondosan tisztára nyalogattam és kinyertem az utolsó csepp ízt is belőle. Nem tudtam betelni vele. Mutató és középső ujjam rutinosan felcsúsztak a hüvelyembe. Olyan nedves voltam belülről mintha már egy napja izgatnának pedig csak kis idő telt el. Tudtam hogy nincs sok időm ezért erőt vettem magamon és abbahagytam az ujjazást. Amikor magam elé emeltem a kezem a nedvem már szinte csöpögött az ujjaimról. Nem én irányítottam a testem. A két ujjam hívogatott és érezni akartam. Most a vibrátor helyett az ujjaimat kezdtem el szopogatni és rájöttem hogy az ízem hasonlít a húgoméhoz. A húgoméhoz… Ez a gondolat és az hogy a csap lent elhallgatott megtörte a kéjedzésemet és iszonyatos bűntudat tört rám. Megmosakodtam, megigazítottam a nadrágom a víz alá tartottam ezúttal a kéjszerző kis játékot és a szobámba indultam. Amikor bezártam az ajtót halottam hogy Jess a lépcsőn jön fölfelé. Pont el tudtam kerülni. Lehulpantam az ágyra és elterültem rajta. Be akartam fejezni amit elkezdtem de a bűntudat nem engedte hogy a saját hugomra akarok maszturbálni. A hosszas agyalásban elaludtam és csak arra keltem hogy anyáék hazaértek. Az este sikerült úgy tenni mintha misem történt volna így az már újra átlagos volt. De a gondolataim csak nem álltak össze és elgondolkodtam a videón is. Bár az már biztos törlésre került. Szavak nélkül kullogtam vissza a szobámba és feküdtem le aludni hátha segít majd. De ez nem így lett…

Kedves naplóm! Április 14.
A mai nap még tart a beteg szabadságom, de már teljesen jól vagyok. Viszont a mai nap kicsit sem volt átlagos nap. Dél körül elhatároztam hogy „játszok” egy keveset és be is szereztem a szükséges dolgokat. Viszont a neten egy értelmes video sincs, szóval elhatároztam hogy csinálok egyet aztán még a végén lehet el is adom. De a nővérem hamarabb ért haza mint vártam. Liv rámnyitott és a videó 50ik percénél lebuktam. Iszonyatosan szégyelltem magam. De volt valami ami furcsa volt. Nem hogy lelankadt volna a libidóm inkább megnőtt. Furcsa érzés volt. Aztán valamikor visszavette a játékszert pedig nem tudtam rendesen elmosni, bár ő erre biztos hogy gondolt. Este visszanéztem a videóm és nagyon tetszett amit öszehoztam. De a végével kezdtem. Látszik ahogy pont a csúcson vagyok és rámnyit. Erre elszégyeltem magam megint, de beindított a jelenet. Nem tudtam megállni hogy nem nyúljak megint magamhoz. Közben a videót néztem, de a nővérem járt a fejemben. Vajon mit tudna mutatni. Hamar álomba fogok esni ez után ebben biztos vagyok.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.