Hogyan vesztette el a főbérlőnk a szüzességét

Továbbra is a fószernél lakunk. Nem lányálom az élet, de a Lajos rendes velünk, mi meg rendesen ellátjuk magunkkal cserébe.

Az egyik este ez a vadmalac csumára részegen hazaállított. Két pasit is hozott magával, akik dettó be voltak mákolva. Amikor megérkeztek, Lajos odajött a tesóhoz és a fülibe súgta, hogy legyen már egy kis grupiszex, mert tartozik a pacákoknak, és mondta nekik, hogy mi itt természetbe fizetünk neki, és így nincs készpénze.

Na a Róz jött hozzám, hogy mi legyen? Én meg mondtam neki, hogy részegek is meg büdösek is, mit akarnak ezek? De volt egy mentő ötletem. Játszunk velünk.

 

– Gyere csak – mondtam a tesónak. Ha kefélni akarnak, akkor ugrasszuk össze őket. Mi meg röhögjünk rajtuk.

Na ez már bejáratott figura volt nálunk, nem először csináltuk a színházat. Róz elkezd táncolni, és amikor nyomja a pasik nyála csorog, akkor én szép lassan egyenként lekapcsolom a világítást. A kiéhezett kanok ilyenkor azt se tudják hol vannak. Olyan sót csinálunk nekik, mint állat. Ahogy félhomály lesz közelebb megyünk hozzájuk és megsimogatjuk őket, itt is ott is… Ettől bevadulnak, de a kezükre csapunk, ha túl agressziózák az emberlányát.

Ezután jön az etetés. Elkezdünk vetkőzni.

A látvány még ingyen van, abba még sose haltunk bele. Ha éltetek már röhejest, akkor mi ekkor szoktunk a legnagyobbat élvezni. A pasikhoz defibrilátor is kéne, mert némelyik alig kap ilyenkor levegőt. Ver a szívük úgy, mint a fene, és izzadnak, mint a ló.

– Vetkőzz te is – mondjuk, és jön a só második része. A pasik vadul elkezdenek vetkőzni. És mi nem sokat teszünk, csak némileg monokinizünk nekik. Esetleg a jobb pasiknak engedünk egy kis besimítást.

Ha ügyesek vagyunk, akkor a pasik egymást kezdik el simogatni. És a végén egy kis hátsódefektet kapnak a gyengébbjei. Hulljon a férgese jelszóval!

Na ezen az estén se történt ez máshogy. A Lajos elvesztette a szüzességét. Az egyik beindult haverja rajta verte le a tartozást a csupasz szőrös természetiben.

A harmadik pócák azért kapott valamit. A Róz, hogy mentse a főbérlőnk becsületét, odatette magát a legjobb képű faszinak.

Én csak moziztam, mint máskor Rozi…

Másnap reggel azért megszívtuk. Mer Lajos nem tudott felkelni, úgy fájt a segge. És nekünk kellett mindent helyette csinálni.

Kérdezte is.

– Mi volt csajok? A pasik akik a pénzért jöttek megkapták a magukét? – És ránk nézett, majd kacsintott egyet.

– Lajos semmire se emlékszel? – kérdeztem.

– Nem, csak baszottul fáj a seggem – dörmögte. – Biztos seggbe rúgtak miattatok!

– Ja! Rúgtak… – röhögtünk össze a tesóval.

– Bocs, rosszul mondja a Lajos! Dugtak – súgta felém Rózi.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.